VPN Terbaik untuk PC – Kajian Sistem yang Serasi untuk Semua Jenama PC

PC kini wujud sebagai komponen yang tidak dapat digantikan di dunia moden kita. Mengambil tempat di mana-mana dari hospital ke rumah korporat, mereka membenarkan pengguna melakukan beberapa tugas. Ia hampir mustahil untuk bertahan tanpa komputer yang boleh dibuang. Walau bagaimanapun, kerana popularitinya terus meningkat pada kadar yang mempercepat, risiko kepada data yang mereka simpan dan menghantar turut meningkat dengan ketara. Ini menjadikannya penting untuk mereka beroperasi di bawah perlindungan perkhidmatan VPN yang terbaik. Oleh itu, memberikan anda panduan terbaik, di sini adalah panduan mengenai VPN Terbaik untuk PC.

Contents

Adakah VPN PC Boleh Digunakan?

VPN mungkin cara paling selamat untuk melayari internet secara tanpa nama dan mengekalkan privasi anda dalam dunia digital. Pada masa kini, ia menjadi pantas untuk setiap individu, untuk menggunakan VPN untuk perlindungan terhadap hacks dan pencerobohan privasi.

Adakah VPN PC Boleh Digunakan?

Daripada pautan malware kepada penipuan pancingan data dan dari kumpulan penggodam kriminal kepada mereka yang ingin mengeksploitasi kelemahan hari sifar di PC, ancaman datang dalam pelbagai peringkat, tetapi setiap orang mempunyai potensi untuk menyebabkan kemudaratan besar kepada data peribadi dan perniagaan anda.

Bertentangan dengan kepercayaan popular, VPN tidak hanya merosakkan IP anda dan mengalihkan trafik dalam talian anda sahaja. Perkhidmatan VPN Hari Moden boleh memberi anda ciri-ciri akses web ultra-selamat, seperti suis bunuh, pencegahan kebocoran IPV6, sokongan protokol berganda, penyulitan gred tinggi dan banyak lagi untuk menjamin bahawa para pengintip mempunyai masa yang sukar dalam mengakses data anda.

Adakah Undang-undang Penggunaan PC VPN?

Kecuali untuk beberapa rejim yang sangat menindas dan negara-negara di dunia seperti di Iran dan China, VPN adalah undang-undang yang sah untuk digunakan dan digunakan di seluruh dunia. Pengikut Internet di rantau seperti Amerika Syarikat, Kesatuan Eropah, Greater Asia dan Timur Tengah adalah pengguna yang paling terkenal di dunia.

Adakah Undang-undang Penggunaan VPN PC?

Dan, apabila semuanya berubah dan kami mencari cara baru untuk menggunakan sesuatu, industri VPN tidak berbeza, kerana mereka menyediakan perkhidmatan eksklusif yang begitu banyak sekarang daripada yang mereka lakukan beberapa tahun lalu.

Contohnya. orang yang suka mencatatkan kandungan video dalam talian kegemaran kami, VPN PC yang boleh dipercayai membantu kami membuka kunci dan mengakses kandungan geo-terhad. Pengguna yang tinggal di UK sekarang tidak mempunyai masalah untuk mengakses rancangan yang hanya dimaksudkan untuk penonton AS, jika mereka menggunakan perkhidmatan VPN PC yang baik.

VPN adalah ungkapan kebebasan dan kawalan individu, menjadikannya bukan hanya secara sah, tetapi juga diterima secara moral dan disyorkan.

Adakah selamat untuk menggunakan PC VPN pada semua peranti?

Seperti dalam kes setiap kategori produk dan perkhidmatan di dunia, penipuan dan penipu wujud di dunia PC VPN juga. Kebanyakannya, anda perlu mengekalkan perkhidmatan VPN Percuma dan mereka yang wujud dalam lingkungan Android & ekosistem aplikasi iOS.

Adakah selamat untuk menggunakan PC VPN pada semua peranti?

VPN adalah produk intensif modal, kerana infrastruktur yang diperlukan untuk menjalankannya seperti sistem pelayan global, ciri sokongan protokol dan sebagainya, maka kebanyakan perkhidmatan percuma mengekalkan aliran tunai mereka dengan sama ada menjual data pengguna, iklan spam atau memasang kod penjejakan dalam peranti.

VPN terbaik untuk PC yang akan kami sebutkan kemudian dalam kursus ini kajian ini, sangat dipercayai, sedia ada dengan matlamat tunggal untuk memberikan keselamatan dalam talian maksimum kepada pengguna. Pembekal VPN ini mungkin mahal tetapi anda boleh yakin, bahawa ia selamat untuk digunakan pada semua peranti iaitu tablet, telefon pintar, PC dan banyak lagi.

PC Brands Disokong VPN

Terdapat hampir tiada jenama PC yang tidak memberikan sokongan untuk VPN. Itu kerana jenama PC hanya menyediakan perkakasan dan secara konvensional mereka tidak’t menyekat akses ke arah memasang sebarang perisian tertentu pada sistem mereka.

Sama ada anda mempunyai komputer riba HP atau menggunakan sistem pembuatan Lenovo yang baru, VPN pasti akan mengerjakannya. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft dan banyak lagi, adalah semua jenama PC paling popular di dunia dan kesemuanya memberikan sokongan kepada VPN.

Walau bagaimanapun, sesetengah OS menjadikannya sukar untuk dipasang dan VPN seperti contohnya. bukan coder dan pengaturcara boleh mengalami kesulitan memasang VPN secara langsung pada sistem mereka.

Sementara di sisi lain, penyedia VPN menawarkan apl khusus untuk digunakan pada OS popular lain seperti Windows dan Mac, sehingga lebih mudah bagi Anda untuk mengunduh dan menyiapkan hampir semua penyedia VPN yang Anda langgan.

Sistem Pengendalian PC Disokong VPN

Oleh kerana populariti VPN terus meningkat kerana orang ramai mendapat banyak kelebihan baru menggunakannya, hampir semua OS telah mula memberikan sokongan semula jadi untuk perisian tersebut. OS yang lebih popular seperti Windows, Android, iOS dan Mac dilindungi oleh kebanyakan VPN melalui aplikasi khusus untuk platform.

Walau bagaimanapun, OS yang lebih kompleks seperti UNIX dan Linux, tidak mendapat aplikasi berdedikasi mereka oleh penyedia VPN, kerana OS ini mempunyai banyak pengedaran dan konfigurasi, menjadikannya tugas kecil untuk membangunkan aplikasi tunggal untuk platform.

Tetapi tidak ada keperluan untuk mendapatkan kecewa, kerana mereka yang menggunakan platform seperti Linux kebanyakannya berada di arena teknikal dan dalam bidang pekerjaan seperti pengekodan, pengaturcaraan, keselamatan data dan sebagainya, sehingga mereka tahu cara mereka mengelilingi pemasangan yang rumit.

  8 VPN Terbaik untuk Sekolah Untuk Membuka Laman Web Dan Permainan

Di sisi lain, terdapat banyak panduan terperinci yang tersedia dengan VPN Teratas yang membimbing melalui banyak persediaan yang kompleks dengan cara yang sangat mudah.

VPN Atas untuk Senarai PC

Berikut adalah senarai komprehensif yang menampilkan 10 Best VPN Terbaik untuk PC:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. VPN TorGuard
 10. Akses Internet Persendirian (PIA)

VPN Terbaik untuk PC 2023

Ia tidak mencukupi untuk menjadi cukup dalam dunia VPN, kerana pengguna hari moden menuntut ciri-ciri tambahan dan kegunaan novel, jika ia akan membayar untuk perkhidmatan.

VPN yang hampir tidak memenuhi kriteria VPN terpantas seperti menawarkan pelayan terhad, keselamatan data purata dan sokongan pelanggan yang dapat bertahan di pasaran, tetapi ia tidak mempunyai tempat dalam VPN Terbaik kami untuk senarai PC 2023.

Menjamin infrastruktur pelayan tersebar di puluhan negara dan mengandungi beribu-ribu IP, menyediakan penyulitan dan sokongan protokol ultra-selamat, dapat menyekat apa-apa dari Netflix AS untuk HotStar India dan mampu memberi lebih banyak lagi daripada itu, di sini adalah senarai kami untuk VPN Atas untuk PC 2023:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

ExpressVPN – VPN Atas Talian Terutamanya untuk PC

Berdasarkan data rantau British Virgin Island yang mesra data dan membanggakan 2000+ pelayan di 148 lokasi tersebar di seluruh dunia, ExpressVPN membenarkan taglinenya menjadi “VPN yang paling dipercayai di dunia” agak tepat.

VPN Terbaik untuk PC 2023

Ia tidak pernah menyimpan atau mengubah log pengguna. Seperti yang dibuktikan oleh kes baru-baru ini di Turki. VPN Express mempamerkan integriti teladan untuk melindungi privasi pengguna.

Baca terperinci lengkap dalam ulasan expressvpn yang dikemas kini.

Di atas semua ini, ia menyulitkan paket data dari pelayannya dalam penyulitan gred AES 256, menyediakan sokongan kepada semua protokol yang sangat selamat seperti VPN Terbuka, menyahsekat hampir semua tapak streaming dan kandungan geo-terhad dan juga menawarkan sokongan berdedikasi melalui aplikasi asli pada repertoar platform yang luas.

Satu-satunya kelemahan dengan perkhidmatan ini adalah yang pertama, ia hanya menawarkan tiga sambungan serentak sementara kedua, ia tidak’t datang murah. Pelan tahunan berharga $ 99,95 dibilkan sekali, manakala pelan tahunan dua tahun akan mengharuskan anda untuk memakan $ 69,95 ditagih sekali.

Kebaikan

 1. Aplikasi berdedikasi pada OS PC yang Serasi
 2. Sokongan Pilihan Pembayaran Pelbagai
 3. Piawaian Penyulitan Tinggi
 4. Sokongan Protokol Ekspansi
 5. Dasar Zero Log

Keburukan

 1. Tiada pelayan P2P Dedicated
 2. Rancangan Penentuan Harga Mahal

lawatan-expressvpn

PureVPN – Menawarkan App yang Sangat Sesuai, Mudah Digunakan untuk PC

Berasaskan di Hong Kong, PureVPN adalah satu perkhidmatan yang sentiasa menjadi tenaga tambahan untuk melayani pelanggannya dan memberi mereka kemudahan yang sangat besar dari segi semua aspek yang terlibat dalam penggunaan perkhidmatan ini. Sama ada’pelan harga yang sangat berpatutan atau sokongan / aplikasi asli yang diperluas untuk berbilang platform, PureVPN kekal sebagai perkhidmatan pemecahan laluan.

PureVPN untuk pc

Ia menawarkan segala-galanya kepada para pelanggannya dari segi ciri-ciri eksklusif seperti suis bunuh, firewall NAT, perlindungan kebocoran DNS, perlindungan DDoS, keupayaan membuka kunci untuk tapak streaming, terowong perpecahan, Bawang atas VPN dan lebih banyak.

Baca maklumat lengkap dalam ulasan VPN Murni ini.

Di mana ia kekurangan adalah di kawasan menghiburkan dan mematuhi permintaan ekstradisi data daripada pihak berkuasa. Walau bagaimanapun, yakinlah, kes di mana ia mendapati bahawa perkhidmatan itu menyimpan log pengguna adalah salah satu tujuan jenayah yang terlibat.

Untuk aktiviti kebebasan internet yang lain seperti kandungan terhad atau streaming yang terhad, PureVPN tidak akan memainkan snitch dan mengubah data anda ke atas.

Perkhidmatan ini mesra bajet. Langganan dua tahun dengan PureVPN akan dikenakan bayaran hanya $ 69,12 dibilkan sekali, sementara langganan tahunan tidak’t yang mahal sama ada dan memerlukan anda membayar $ 59.04 dibilkan sekali.

Kebaikan

 1. Perlindungan DDoS Bekerja pada Semua OS PC.
 2. Pelayan P2P dan Torrent yang berdedikasi
 3. 750 + pelayan di 141 negara
 4. Hotspot VPN
 5. Nat Firewall
 6. Sokongan Protokol Pelbagai Termasuk OpenVPN dan L2Tp
 7. Membolehkan Split Tunneling

Keburukan

 1. Menyimpan beberapa log
 2. Percubaan Percuma Tidak Tersedia

Lawati PureVPN

NordVPN – Menyediakan Keselamatan Gred Terbaik untuk PC

Dengan salah satu kelajuan terpantas semasa kajian kami merentasi semua platform, NordVPN sangat dipercayai dan menawarkan penyelesaian luas untuk semua jenis pengguna VPN. Pembekal ini tidak menggembirakan sejak awal, tetapi hanya sedikit yang dapat menandingi ciri keselamatannya dan kiraan pelayan yang luar biasa berjumlah 3359+ pelayan di 60+ negara.

NordVPN untuk pc

Berasaskan di Panama, NordVPN menawarkan enam sambungan serentak, sokongan protokol berganda, ciri SmartPlay eksklusif untuk tapak penstriman seperti netflix dan penyulitan berganda untuk keselamatan tambahan. Walau bagaimanapun, kelebihannya tidak berhenti di situ kerana anda boleh bergantung kepada pembekal untuk mendapatkan waktu uptime tertinggi sementara menghadapi sedikit, jika ada, gangguan dalam penerusan perkhidmatan.

Jangan lupa untuk menyemak semakan nordvpn kami yang dikemas kini.

Sebelum ini, ia adalah salah satu perkhidmatan pricier, tetapi kini ia berada dalam tetingkap yang berpatutan, dengan kos hanya $ 125.64 untuk pelan langganan tiga tahun.

Kebaikan

 1. Protokol OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP untuk semua model PC.
 2. Dedicated P2P dan Torrenting.
 3. Tor dengan VPN Tersedia
 4. Tempoh percubaan percuma
 5. Penyulitan Double Tersedia
 6. 3359 pelayan di 60+ Negara
 7. Bitcoin dan Tembok Pembayaran Diterima
 8. Ciri SmartPlay untuk Tapak Streaming

Keburukan

 1. Rancangan Bulanan adalah Mahal pada $ 11.95 / bulan

VPN Terbaik untuk PC - Kajian Sistem yang Serasi untuk Semua Jenama PC

IPVanish – Menawarkan Sokongan Lembut untuk Tapak Pengembaraan untuk PC

Sekiranya anda sedang mencari pembekal VPN yang tidak merosakkan kualiti HD kandungan streaming anda, tidakkah ia membenarkan ikon buffer untuk melambai skrin pada kebanyakan masa, maka anda boleh bertemu dengan perlawanan anda dengan IPVanish.

IPVanish untuk pc

Dengan nama yang unik, perkhidmatan itu telah menjadi asas kepada pesaing yang lebih mantap. IPVanish menawarkan penyulitan gred AES 256, sokongan protokol berganda, kelajuan zippy, masa pingback yang rendah, 1000+ pelayan dan banyak lagi,

Tetapi apa yang kami, di BestVPN.co paling mencintai perkhidmatan ini adalah bahawa UX pada aplikasi berdedikasi sangat cair dan mudah dinavigasi, menjadikannya yang terbaik untuk mencuba pemasa pertama.

Kebaikan

 1. Bandwidth Unlimited Tidak Disokong untuk Semua LAN Rangkaian PC.
 2. Protokol VPN OpenVPN dan L2TP / IPsec
 3. Batalkan Kandungan Geo-Terbatas
 4. Dasar Zero Log
 5. 40,000+ alamat IP dikongsi

Keburukan

 1. Sokongan Pelanggan Adakah Lambat
 2. Tiada Percubaan Percuma

Lawati IPVanish

PrivateVPN – Mudah dan Mudah Menggunakan VPN untuk PC

Perkara terbaik tentang apa-apa perkhidmatan atau produk harus menjadi kesederhanaan dan keengganannya terhadap kerumitan. PrivateVPN mendahului senarai kami untuk menjadi perkhidmatan yang sangat selamat dan semakin diperkemas yang menawarkan segala-galanya dari Netflix membuka sekatan ke akses keselamatan kelas atas dengan cara yang sangat mudah.

PrivateVPN untuk pc

Walaupun perkhidmatan itu benar-benar perlu meningkatkan kiraan pelayannya dari hanya 80 pelayan, yang sekarang tidak pernah disekat atau dipotong terlalu banyak untuk menyandarkan kelajuan ke tahap yang tidak dapat digunakan.

Selain itu, PrivateVPN tidak akan menyimpan log anda, akan menyulitkan data anda dengan profil penyulitan gred AES 256, menawarkan sokongan protokol yang pelbagai dan jaminan kemudahan akses dan sokongan merentas semua platform melalui apl asli.

Pelan harga adalah sedikit tidak konvensional seperti piawaian industri kerana tiada langganan jangka panjang tersedia. Untuk pelan langganan 13 bulan, anda perlu membayar 50.40.

Kebaikan

 1. 2048-bit Encryption dengan AES 256 untuk setiap keselamatan PC.
 2. Percubaan Percuma 30 Hari
 3. Throttling Speed ​​Zero
 4. 56 Lokasi Pelayan
 5. Protokol termasuk VPN Buka, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. Perlindungan Leak IPv6

Keburukan

 1. Tiada Pelan Harga Jangka Panjang Terdapat
 2. Sulit UX Antara Muka pada Aplikasi Asli

Lawati VPN Persendirian

VPN Terbaik untuk PC Percuma

Perkhidmatan percuma sentiasa menarik perhatian pengguna dari seluruh spektrum, namun pada hari ini’dunia ultra-moden, berteknologi tinggi, anda perlu berhati-hati terhadap apa yang anda mendaftar, terutamanya pembekal percuma.

Kebanyakannya, VPN percuma tidak boleh dipercayai kerana jika mereka tidak mengecaj anda untuk perkhidmatan maka kemungkinan besar mereka meraih pendapatan melalui aliran lain. Senario ini boleh menjadi sangat berisiko untuk pengguna VPN apabila anda mempercayai seseorang untuk melindungi anda dan data anda dan sebaliknya mereka cuba memikirkan untuk memungutnya, hasilnya seringkali merosakkan sepenuhnya.

Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa penyedia VPN Percuma yang membolehkan anda meneruskan aktiviti internet anda di bawah penutup yang selamat dan selamat, tanpa pernah cuba untuk menipu anda dengan apa jua cara.

Inilah VPN Percuma kami untuk senarai PC untuk 2023:

TunnelBear VPN – Menawarkan Interface App Hebat untuk PC

Mungkin VPN percuma yang paling boleh dipercayai yang kami temui di BestVPN.co, TunnelBear menawarkan keselamatan dan akses pelayan yang teladan (sebagai berbincang dalam kajian terowel ini). Dengan tanda dagangan Bear dicap semua merentasi antara muka pengguna mereka pada aplikasinya yang berdedikasi, VPN ini sangat mudah untuk digunakan sesiapa pun, bahkan mereka yang tidak mempunyai pengalaman dengan VPN sebelum boleh menggunakannya seperti pro.

VPN Terbaik untuk PC Percuma

Mengenai ujian kelajuan, ia telah menimbang dengan baik fakta bahawa ia menawarkan perkhidmatan percuma. Walau bagaimanapun, perkara terbaik tentang mereka harus menjadi keterbukaan mereka. VPN percuma diketahui agak terhad tetapi TunnelBear menawarkan lima sambungan serentak yang membolehkan anda mengetip seluruh peranti anda di bawah penutup pelindungnya apabila memaparkan aktiviti anda dalam talian.

Walau bagaimanapun, di mana kita dapat dimatikan oleh perkhidmatan ini adalah had lebar jalur data 500 MB yang merasakan sesuatu yang begitu baik tetapi anda tidak boleh mempunyai lebih daripada itu kerana sekatan penggunaan.

Kebaikan

 1. 5 peranti boleh bersambung pada setiap OS PC.
 2. Enkripsi Kuasa
 3. Antara muka pengguna adalah sangat mudah digunakan

Keburukan

 1. Cap Data Rendah
 2. Tidak Menyokong P2P / Torrenting

Hide.Me – Penyulitan Sangat Secure untuk Data Anda

VPN percuma yang menyajikan iklan sifar sudah pun menjadi pemenang. Hide.me telah menjadi sebagai VPN Percuma untuk PC selama beberapa waktu sekarang dan dalam tempoh itu; ia telah mendapat reputasi sebagai penyedia yang selamat, sifar-gangguan, selamat.

Hide.me for pcBeratus-ratus ribu pengguna perkhidmatan boleh menjamin hakikat bahawa VPN ini sangat selamat dari segi melindungi privasi pengguna dan ia memanjakan perniagaan tidak lucu seperti membenam kod penjejakan atau menjual data pengguna.

Ia datang dengan had bandwidth 2GB untuk freebies, yang cukup jika anda menganggap konsistensi melayari rendah ringan. Pada flipside, anda boleh melampirkan hanya satu peranti ke perkhidmatan ini, yang pasti mengecewakan, tetapi kami boleh mengambilnya selagi perkhidmatan masih bagus seperti sekarang.

Kebaikan

 1. Piawaian penyulitan pc yang luar biasa
 2. Dasar yang jelas, log kosong.
 3. Kelajuan tinggi

Keburukan

 1. Pelayan di hanya 3 negara
 2. Tidak sesuai untuk membuka kunci kandungan yang dihadkan oleh geo
 3. Hanya sambungan peranti yang tersedia

ZoogVPN – Membolehkan Sokongan P2P untuk PC

Walaupun nama itu cukup aneh, perkhidmatan itu hanyalah sesuatu. ZoogVPN sangat dihormati sebagai VPN Percuma untuk PC oleh BestVPN.co, kerana janji-janji palsu sifar mereka dan pembebasan maksimum pada semua ciri percuma.

ZoogVPN untuk pc

Ia adalah salah satu dari beberapa VPN untuk Percuma yang membolehkan pengguna untuk menikmati sambungan P2P tanpa mendesak mereka keluar dari sagita jalur lebar mereka. Penyulitan adalah 128 bit, dan itu pasti dapat bertambah baik tetapi ia agak selamat untuk menjaga aktiviti anda dalam talian.

Ia mempunyai dasar log kosong dan membolehkan pengguna menyambung satu peranti untuk mengambil sehingga 2GB lebar jalur data setiap bulan.

Kebaikan

 1. 2 GB Cap Data untuk semua pengguna pc.
 2. Menyediakan Penyulitan Relatif yang Kukuh
 3. Pelayan Cepat

Keburukan

 1. Sokongan Pelanggan Membawa terlalu banyak Masa
 2. Sambungan Peranti Tunggal Terdapat

Mengganggu VPN – Had Bandwidth Data Beranimasi untuk PC

Perkhidmatan yang relatif baru, berbanding dengan pembekal lain dalam senarai, Windscribe adalah salah satu perkhidmatan VPN percuma yang lebih baik, di antara tawaran pasaran semasa.

WindscribeVPN untuk pc

Bahagian terbaik tentang perkhidmatan ini adalah kemurahan hati, yang telah memungkinkan cap data 10GB yang belum pernah terjadi sebelumnya, sambungan peranti tanpa had, sokongan P2P yang berdedikasi dan juga penyekat iklan yang ditampilkan.

Kami hanya dimatikan dengan VPN kerana kerosakan kerap dalam kesinambungan perkhidmatan. Malah pasukan sokongan pelanggan lambat untuk bertindak balas, tetapi memandangkan fakta bahawa ia baru, kami dapat memberikannya dengan kelebihan masa untuk memperbaiki masalah ini dan mencocokkannya sesuai dengan harapan pengguna.

Kebaikan

 1. 10 GB Cap Data pada setiap jenama pc.
 2. Sambungan Peranti Tanpa Had
 3. Mempunyai Ad-Blocker dan Firewall
 4. Menyokong P2P / Torrenting

Keburukan

 1. Tidak menyokong OpenVPN
 2. Kerosakan biasa

VPN Terbaik untuk Muat turun Percuma PC

Untuk memuat turun mana-mana aplikasi OS asli untuk PC anda, yang perlu anda lakukan adalah untuk memuat turun pautan Penyedia ini (Senarai dipisahkan antara VPN Berbayar dan Top Free VPN untuk PC):

VPN Berbayar atas PC:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

VPN percuma untuk PC:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Kesimpulannya

Dari saiz pasaran $ 40 bilion yang mengesankan, industri VPN dijangka berkembang pesat dan menjangkau nilai pasaran sebanyak $ 70 bilion, menjejaskan pengetahuan yang semakin meningkat di kalangan orang ramai tentang nilai sedia ada untuk menggunakan VPN.

VPN bukan sekadar alat keselamatan mewah yang perlu diperlakukan sebagai barang baru, tetapi dalam era konspirasi data konsisten seperti skandal Cambridge Analytica, pengguna dalam talian perlu memikirkan semula persepsi mereka tentang apa kelebihan yang dapat diperolehi oleh perkhidmatan VPN yang baik.

Bagi PC, yang menyimpan dan menghantar sebahagian besar data peribadi, kewangan dan perniagaan anda, VPN adalah komoditi yang tidak diperlukan. Sekiranya anda seorang pengguna membaca kajian ini pada 2023, maka anda perlu mendapatkan satu atau juga risiko menjadi sebahagian daripada skandal data yang lebih besar dan lebih merosakkan, beberapa di antaranya mungkin akan membawa lebih banyak bahaya kepada kehidupan anda daripada yang anda mungkin pernah dibayangkan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  VPN Terbaik untuk Windows - Sembunyikan Identiti Anda pada PC / Laptop Anda!