VPN Terbaik untuk iPad – Panduan Keselamatan Lengkap Menggunakan VPN iPad Percuma

epal’produk s telah menjadi kemarahan sejak giliran milenium ke-2, dengan jenama popular seperti iPod dan iPhone meraih jualan dalam berjuta-juta unit yang dijual setiap tahun. Tetapi, kerana populariti jenama berkuasa iOS berkembang, begitu juga ancaman yang disasarkan ke arah itu dalam domain dalam talian.

Penggodam pintar sentiasa berada dalam prowl untuk memecah masuk ke iPad anda dan mendapatkan tangan mereka pada data anda. VPN Terbaik adalah pertaruhan paling selamat untuk menjadikan iPad anda mencapai tahap keselamatan yang diperlukan untuk menangkis ancaman berbahaya tersebut.

Berikut adalah panduan komprehensif oleh BestVPN.co untuk VPN Terbaik untuk iPad, yang bertujuan untuk menjadikan anda dilengkapi dengan semua maklumat untuk membuat keputusan yang tepat ketika datang untuk memilih yang paling sesuai dan VPN mesra iPad.

VPN terbaik untuk ipad

Apakah VPN pada IPad?

IPad menawarkan cara penggunanya lebih banyak dari segi ciri dan kefungsian daripada setiap komputer tablet lain yang terdapat di pasaran. Kemunculan iPad mengalir pada usia baru sambungan, dikuasakan oleh peranti, yang membolehkan anda untuk melakukan segala-galanya desktop anda boleh lakukan tolak kesulitan PC konvensional.

iPads boleh digunakan di mana sahaja. Dari bangku simpanan di taman ke bilik tidur anda sendiri, iPads telah membolehkan pengguna mengalami kebolehaksesan yang besar. Walau bagaimanapun, kerana anda sentiasa berhubung dengan internet melalui iPad anda untuk pelbagai aktiviti seperti streaming, bermain permainan dalam talian, membeli-belah, membaca dan juga belajar, data sensitif anda dapat dikompromikan dengan mudah.

Apakah VPN pada IPad?

Ini memerlukan anda mengambil langkah-langkah keselamatan yang sesuai. Contohnya, VPN pada iPad boleh membolehkan anda mendapatkan penimbal tambahan keselamatan dalam talian, untuk selamat daripada perisian hasad, virus, penipu dan juga mesej spam kejuruteraan sosial. Tetapi kelebihannya hanya’t berakhir di sana. VPN terbaik hari moden boleh membenarkan anda melihat dan menyahsekat kandungan geo-terhad.

Mereka juga menyembunyikan IP anda dari troli hak cipta semasa Torrenting, menyulitkan data sensitif seperti nombor kad kredit dan banyak lagi. Inilah sebabnya mengapa VPN cepat menjadi sangat diperlukan pada setiap peranti, tetapi kepentingan mereka semakin berlipat ganda apabila anda bimbang dengan peranti seperti iPad, yang digunakan lebih ganas oleh penguin dalam talian.

Kenapa anda memerlukan VPN pada IPad

iPads adalah versi komputer tablet yang lebih maju dan sangat berkembang dan merupakan salah satu peranti akses yang paling popular untuk melintasi internet. Walau bagaimanapun, internet hari ini datang dengan bahagian yang saksama dari risiko, kewajipan dan sekatan, sebahagian besarnya boleh dineutralkan melalui penyebaran VPN.

Mengapa anda memerlukan VPN pada IPad?

Contohnya. Netflix adalah perkhidmatan aliran permintaan yang popular tetapi ia menawarkan perpustakaan kandungan yang berlainan di negara-negara yang berbeza. Oleh itu, apa yang dapat dilihat pengguna dengan Netflix New Zealand akan sama sekali berbeza dengan apa yang ditawarkan oleh Netflix UK kepada penggunanya. Pengguna sekarang memerlukan VPN untuk memintas sekatan geografi yang menyekat pada kandungan dan menikmati langganan mereka sepenuhnya.

Selain itu, VPN boleh menjadikannya jauh lebih mudah dan lebih selamat untuk anda meretas pada iPad, menjaga keselamatan anda dari ancaman malware, menunda penggodam daripada mencuri data sensitif anda dan memberikan anda peningkatan keterlaliban dalam talian.

Bagaimana untuk memilih VPN Terbaik untuk iPad

Apabila anda telah memutuskan untuk memilih perkhidmatan VPN untuk menyediakan perlindungan keselamatan untuk iPad anda, terdapat beberapa faktor penting yang perlu anda pertimbangkan, sebelum menyelesaikan pembekal tertentu. Di bawah ini adalah senarai ciri yang harus ditawarkan oleh pembekal untuk menjadikan perkhidmatannya dianggap sebagai VPN Terbaik untuk iPad:

Bagaimana untuk memilih VPN Terbaik untuk iPad

Berikut ialah senarai ciri yang harus ditawarkan oleh pembekal untuk menjadikan perkhidmatannya dianggap sebagai VPN Terbaik untuk iPad

Penyulitan Kukuh:

Perlindungan data dilakukan dengan menyulitkan ia melalui internet. Sekiranya penyulitan itu cukup kuat, walaupun seseorang menjejaki dan memegang data anda, semua yang mereka dapat lihat adalah meragut bahawa mereka menang’t dapat mentafsir. Jenis penyulitan terbaik adalah gred AES 256, yang digunakan oleh agensi kerajaan, militari dan pemasangan data sensitif yang lain.

Sokongan Protokol Pelbagai:

Walaupun data anda disulitkan, ia’s sentiasa lebih baik untuk memastikan bahawa tiada siapa yang dapat menahannya semasa berada di transit melalui internet. Ini dilakukan dengan melaluinya melalui a “Protokol”, yang merupakan sejenis terowong terenkripsi yang tiada siapa yang boleh masuk. VPN Top menawarkan banyak sokongan protokol yang termasuk sokongan khusus untuk OpenVPN, PPTP, L2TP dan banyak lagi.

Kekuatan Infrastruktur Server:

Pada peranti berorientasikan hiburan seperti iPad, anda memerlukan VPN yang dapat memberikan jumlah maksimum pelayan di pelbagai lokasi yang tersebar sama. Semakin banyak bilangan pelayan, semakin baik peluang anda untuk membuka sekatan geo-larangan dengan mudah.

Sesetengah VPN Teratas juga menyediakan pelayan yang berdedikasi untuk aktiviti seperti Torrenting, P2P, pelayan yang dibenci dan banyak lagi, jadi ini boleh ditambah tambah.

Keserasian dengan iPad:

epal’peranti tidak menyambut aplikasi dan sumber yang berasal dari luar pemaju yang dipercayai’komuniti s. Untuk VPN untuk menjadi baik untuk iPad, ia perlu menyediakan keserasian tinggi pada peranti. Banyak VPN menawarkan aplikasi iOS khusus untuk memenuhi keperluan ini.

Ciri-ciri Eksklusif:

VPN teratas tidak’t hanya menawarkan ciri asas seperti itu’tidak membenarkan kedudukan mereka di kedudukan tertinggi di dunia VPN. Ciri-ciri eksklusif boleh terdiri daripada suis bunuh untuk Double VPN dan juga Bawang melalui VPN, yang semuanya membolehkan pengguna meningkatkan perlindungan keselamatan pada iPad mereka.

vpn terbaik untuk ipad

VPN Terbaik untuk iPad- Apps Dipercayai dan Diuji dengan Kedudukan Jujur

IOS biasanya merupakan platform yang sangat selamat tetapi peretas cepat menjadi sangat canggih dalam serangan mereka terhadap peranti sedemikian. Peminat IOS sangat setia ketika datang ke peranti mereka dan inilah yang membuat platform, seperti iPad begitu menarik untuk serangan ke atas data.

VPN terbaik ditujukan untuk melindungi anda daripada kebocoran data yang begitu memalukan yang dapat menyelamatkan anda dari jumlah kerosakan data kewangan dan peribadi yang tinggi. Selain itu, VPN juga memberikan kelebihan yang luar biasa untuk membolehkan anda memintas penapisan dan mengakses kandungan geografi yang terhad.

Pada iPad anda, ciri-ciri ini membolehkan anda meningkatkan perkara yang boleh dilakukan oleh peranti anda dan menjamin pengalaman premium yang dikuasakan oleh VPN Teratas. Berikut adalah senarai percuma dan bias kami untuk VPN Terbaik untuk iPad mengandungi ulasan harga, panduan keserasian, perkiraan pelayan dan faktor-faktor yang lebih penting.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

ExpressVPN - Semua Prestasi Pusingan pada iPads:

Nama terkenal di kalangan VPN, ExpressVPN menawarkan salah satu pek ciri terbesar untuk menawarkan kemudahan pengguna premium.

Di samping pelanggan aplikasinya yang sangat mudah dan sangat mudah digunakan, ia boleh menawarkan lebih daripada 2000 pelayan, had lebar jalur sifar, kelajuan cepat melepuh yang tidak’t terjebak oleh kesesakan pelayan, penyulitan gred AES 256 dan ciri eksklusif lain seperti terowong perpecahan untuk keselamatan tambahan.

Pastikan anda menyemak semakan expressvpn penuh.

EpressVPN untuk iPad

VPN ini mungkin agak mahal daripada rakan sebaya tetapi ia menawarkan jaminan wang 30 hari untuk mereka yang tidak’t mahu kekal dengan perkhidmatan selepas penggunaan awal. Tetapi, itu jarang berlaku.

Terdapat tiga rancangan berbeza yang ditawarkan dengan VPN Express pada iPad. Pelan bulanan datang pada $ 12,95, yang terlalu tinggi untuk dipertimbangkan, rancangan untuk 6 bulan kos $ 59,95 ditaksir sekali, tetapi rancangan terbaik mereka tetap tahunan yang harganya hanya $ 99.95.

Kebaikan

 1. Speed ​​Gear Top sebagai VPN untuk iPad
 2. Apl dan Pelanjutan Terhad untuk Pelayar
 3. Sulit, Penyulitan Gred Ketenteraan
 4. Sokongan Protokol Pelbagai
 5. Dasar Zero Log

Keburukan

 1. Tiada pelayan P2P Dedicated
 2. Relatif mahal untuk perkhidmatan bersaing

Dapatkan ExpressVPN

PureVPN - VPN Kos Rendah dengan semua Ciri pada iPad:

Tentunya salah satu VPN yang paling berpatutan di luar sana, PureVPN menawarkan semua yang VPN Terbaik boleh, di sebahagian kecil daripada kos. Jika anda berfikir untuk membeli VPN yang boleh menyekat perkhidmatan streaming geo-terhad maka PureVPN boleh menawarkan anda hanya itu.

Lihat semakan purevpn terperinci kami.

PureVPN untuk iPad

Anda boleh menonton Hulu, Netflix, dan Amazon Prime untuk mana-mana rantau dengan PureVPN’s menakjubkan 750 pelayan yang tersebar di seluruh dunia. Selain itu, langganan dengan PureVPN menjamin anda hak untuk mempunyai ciri seperti Split Tunneling, Bawang melalui VPN, sokongan protokol berganda dan banyak lagi.

Pada hanya $ 69,12 untuk pelan langganan dua tahun, langganan terlalu sukar untuk diabaikan dengan PureVPN.

Kebaikan

 1. Rancangan VPN Mampu untuk iPads
 2. Perlindungan DDoS
 3. Sokongan Streaming berdedikasi
 4. Pelayan P2P dan Torrent
 5. 750 + pelayan di 141 negara
 6. Hotspot VPN
 7. Nat Firewall
 8. Sokongan Protokol Pelbagai Termasuk OpenVPN dan L2Tp
 9. Membolehkan Split Tunneling

Keburukan

 1. Menyimpan beberapa log
 2. Percubaan percuma tidak tersedia

Dapatkan PureVPN

Akses Internet Persendirian (PIA): Perlindungan tak tertandingi sebagai VPN untuk iPad:

Dengan 3030 pelayan di 28 negara dan ciri berorientasikan pelanggan seperti sokongan P2P yang berdedikasi dan pembatasan geo-pembatasan, PIA kekal sebagai salah satu VPN Terbaik untuk iPads. VPN ini adalah kegemaran pengguna apabila turun ke ciri-ciri kekukuhan. Ia menyimpan log sifar, menawarkan beberapa gateway VPN, mempunyai iklan dan penghalang malware.

Don’t lupa untuk membaca kajian akses internet peribadi komprehensif kami

Akses Internet peribadi untuk iPad

PIA juga menawarkan aplikasi yang serasi untuk digunakan pada platform iOS seperti iPad. Dan tidak mahal sama ada, kerana pelan tahunan berharga $ 39,95 sementara pelan teratas mereka yang menawarkan langganan selama 24 bulan akan dibilkan pada $ 69.95.

Kebaikan

 1. Kawalan Keselamatan Dipertingkatkan sebagai VPN untuk iPad
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec Disokong
 3. Sokongan P2P Tersedia
 4. Penyedia Log Zero
 5. 5 Sambungan serentak
 6. Bandwidth tanpa had

Keburukan

 1. Antara muka pengguna pada apl aslinya agak rumit

Dapatkan Akses Internet Persendirian

NordVPN - Ciri-ciri Penuh Selamat untuk Anonymity Dijamin di iPad:

NordVPN masih menumpukan pada menawarkan ciri paling asas VPN iaitu keselamatan ultra-gred, dengan cara yang terbaik.

Selain daripada penyulitan kelas standard 256 dan sokongan protokol berganda, anda boleh menambah lapisan tambahan keselamatan dengan NordVPN’ciri eksklusif s seperti VPN Double, Bawang atas Tor, CyberSec, perlindungan kebocoran IPv6 dan banyak lagi.

Semak semakan nordvpn yang dikemas kini kami

NordVPN untuk iPad

Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna ia tidak boleh memintas kandungan yang dihadkan oleh geo. NordVPN adalah Netflix mesra dan pada iPad anda, anda tidak akan mempunyai kesukaran untuk mengakses apa-apa kandungan yang tidak sepatutnya menjangkau anda.

Rancangannya sedikit di pihak yang lebih tinggi namun sebagai pelan tahunan bernilai $ 83.38. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan tawaran terbaik jika anda pergi untuk pelan langganan 36 bulan mereka yang akan menetapkan anda kembali hanya $ 125.64.

Kebaikan

 1. Tempoh percubaan percuma
 2. Penyulitan Double Tersedia
 3. 3359 pelayan di 60+ negara
 4. Kaedah Pembayaran Pelbagai
 5. Protokol OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP
 6. Ciri SmartPlay untuk Tapak Streaming

Keburukan

 1. Pelan Bulanan Mahal

Dapatkan NordVPN

TorGuard - Ciri Perlindungan Stealth untuk Peningkatan Privasi di iPad:

TorGuard telah melangkah ke hadapan pelayar dari segi menawarkan keselamatan dan privasi kepada pengguna. Walaupun menawarkan sedikit ciri tambahan kecuali untuk yang asas, TorGuard adalah VPN eksklusif bagi mereka yang cenderung tidak mengambil peluang dengan tidak mahu dikenali dalam talian mereka di iPad mereka.

Torguard VPN untuk iPad

Kelajuan agak lambat kerana langkah-langkah keselamatan ini, tetapi tidak terlalu banyak untuk merosakkan pengalaman anda. Anda juga akan mendapatkan jalur lebar tanpa had, ciri perlindungan senyap, 5 sambungan serentak dan banyak lagi dengan langganan TorGuard.

Hanya mematikan dengan perkhidmatan ini adalah pelan yang mengelirukan. Tetapi untuk menyelamatkan anda dari kerumitan ini, kami cadangkan anda pergi untuk rancangan VPN Anonymous mereka selama setahun dengan hanya $ 59.99. Pelan terbaik seterusnya akan menelan belanja $ 99,99 untuk akhir penuh 24 bulan untuk menamatkan langganan.

Kebaikan

 1. Ciri Perlindungan StealthVPN sebagai VPN untuk iPad
 2. Tahap Penyulitan Kukuh
 3. Menjalankan Model Pemanduan Bawang
 4. 3000+ pelayan VPN di 50 negara
 5. Alamat IP Dedicated

Keburukan

 1. Rancangan sangat mahal
 2. Pek Ciri Boleh Dibingungkan

Dapatkan VPN TorGuard

VPN Terbaik untuk iPad Percuma

Pada masa ini terdapat perkhidmatan percuma yang sangat sedikit di VPN yang menawarkan pengalaman hebat, sementara juga sangat dapat dipercayai. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, begitu banyak perkhidmatan VPN Percuma ditangkap, ketika menggunakan data pengguna secara haram atau menjualnya secara dalam talian, keyakinan pengguna di dalamnya terkikis hingga ke tahap yang tinggi.

Selain itu, VPN Percuma tidak dapat menyediakan semua ciri eksklusif seperti perkhidmatan berbayar misalnya. terdapat sangat sedikit pembekal percuma yang menawarkan jalur lebar tanpa had atau kiraan pelayan yang baik.

Walau bagaimanapun, jika anda masih mahu mendapatkannya untuk iPad anda, kami telah berjaya membina senarai untuk VPN Percuma Terbaik untuk iPad yang terdiri daripada pembekal yang bukan sahaja boleh dipercayai tetapi boleh membungkus pukulan ketika datang ke ciri dan prestasi. Berikut ialah senarai kami untuk VPN Top Percuma yang boleh anda gunakan dengan iPad anda pada tahun 2018:

WindscribeVPN - VPN Terbaik untuk iPad dengan sokongan P2P

VPN percuma biasanya menangkis pilihan mereka ke minimum, tetapi Windscribe tidak ada. Malah, penyedia VPN ini adalah salah satu VPN yang paling murah hati kami’telah dijumpai dalam kategori percuma. Pada had lebar jalur 10GB sebulan, Windscribe adalah 5X kali lebih banyak untuk pengguna daripada VPN Percuma yang lain.

Bercerita untuk ipad

Tetapi kelebihannya tidak’t berhenti di sana, kerana anda juga mendapat 11 lokasi pelayan, sokongan P2P yang berdedikasi, penghalang Iklan dan ciri firewall. Yang salah satu VPN terbaik untuk iPad Percuma jika anda adalah pengguna yang tidak’t menyelesaikan kurang.

Kebaikan

 1. 11 Pelayan tersedia untuk VPN Percuma pada iPad
 2. Sambungan peranti tanpa had
 3. Mempunyai ad blocker dan firewall
 4. Menyokong P2P / Torrenting

Keburukan

 1. Protokol VPN terbuka tidak tersedia
 2. Kerosakan biasa

VPN TunnelBear: Kelajuan stabil secara konsisten sebagai VPN untuk iPad

Menampilkan kartun beruang comel yang diselingi pada semua antara muka penggunanya, TunnelBear adalah perkhidmatan percuma yang sangat boleh dipercayai. Bahagian yang terbaik mengenainya adalah aplikasi iOS yang tidak rumit untuk iPad itu’s semudah plug and play.

Baca ulasan tinjauan terperinci kami

Tunnelbear untuk iPad

Satu-satunya kelemahan di sini adalah had lebar jalur yang rendah yang masuk hanya pada 500 MB sebulan. Walau bagaimanapun, jika anda tweet mengenai perkhidmatan ini, anda akan mendapat 1 GB data tambahan.

Prestasi kelajuan dan keselamatan VPN Tunnelbear juga boleh memberikan VPN berbayar untuk wang mereka. Tunnelbear sesuai untuk sesi pelayaran ringan di iPad.

Kebaikan

 1. Hanya memerlukan alamat e-mel untuk mendaftar sebagai VPN Percuma untuk iPad
 2. Topi data 2 GB
 3. Menyediakan penyulitan yang agak kuat
 4. Pelayan cepat

Keburukan

 1. Tim Response Pelanggan yang lambat
 2. Anda Boleh Sambungkan ke Satu Peranti

ZoogVPN - Anonymity dijamin dalam talian sebagai VPN untuk iPad:

Ia mungkin mempunyai nama yang pelik, tetapi piawaian perkhidmatannya tetap tinggi dan penting untuk menjadikannya sebagai VPN Terbaik untuk iPad Percuma. ZoogVPN tidak lama lagi, namun ia masih mendapat reputasi kerana sangat selamat untuk pengguna mempercayai data mereka dengan.

ZoogVPN untuk iPad

Ciri-ciri termasuk 3 pelayan, had jalur lebar data 2 GB, penyulitan 128 bit dan perkongsian P2P intensiti rendah.

Kebaikan

 1. Pelayan Cepat
 2. Cap Data 2 GB
 3. P2P / Torrenting
 4. Menyediakan penyulitan yang agak kuat
 5. Ciri-ciri lanjutan boleh didapati untuk iPad

Keburukan

 1. Sokongan pelanggan yang tidak bertanggungjawab sepanjang masa
 2. Sambungan peranti tunggal tersedia

Hide.Me - Zero Tolerance untuk Log Data sebagai VPN Percuma Terbaik untuk iPad

Terletak di negara yang sangat mesra data iaitu Malaysia, VPN ini menawarkan keselamatan serba boleh dan ciri-ciri depan untuk pengguna berinteraksi. Ia mempunyai standard penyulitan yang sangat baik dalam pelan dan secara eksplisit menyatakan bahawa ia tidak’t menyimpan apa-apa jenis log.

Hide.me untuk iPad

Kelajuan adalah konsisten dan tiada kerosakan, kebocoran DNS atau apa-apa perkara lain yang menjamin kami untuk menjatuhkan Hide.me dari senarai kami. Had data cukup serasi untuk iPad pada 2GB / bulan.

Kebaikan

 1. Jangan risau untuk undang-undang pengekalan data semasa menggunakannya sebagai VPN untuk iPad
 2. Piawaian penyulitan yang luar biasa
 3. Dasar yang jelas, log kosong.
 4. Kelajuan tinggi

Keburukan

 1. Bilangan pelayan yang rendah
 2. Tidak’t membuka kandungan geo-terhad

VPN Percuma tanpa had terbaik untuk iPad

Biasanya sukar untuk VPN Percuma untuk menawarkan jalur lebar data tanpa had kepada penggunanya. Ini kerana VPN sangat modal yang berlebihan dan menyediakan data yang tidak terhad kepada pengguna boleh menembak terlalu tinggi untuk VPN Percuma untuk menanggung.

VPN Percuma tanpa had terbaik untuk iPad

Tetapi masih, beberapa VPN Percuma telah pergi jarak dan sebenarnya menawarkan jalur lebar data tanpa had kepada pengguna mereka. Berikut adalah senarai yang mengandungi pembekal VPN Percuma yang hebat ini dengan rancangan data tanpa had untuk iPad:

 1. Perisai HotSpot
 2. Zenmate VPN

Bagaimana untuk menyediakan VPN pada iPad secara manual

VPN Terbaik untuk iPad menawarkan aplikasi yang sangat mudah, asli untuk keserasian mudah pada semua platform iOS. Mereka boleh dimuat turun dengan mudah dari VPN’laman web atau dari kedai iOS jika anda sudah mempunyai akaun dengan pembekal, namun jika anda masih mahu memasang VPN pada iPad anda secara manual, di sini’s bagaimana anda boleh melakukannya dengan mudah:

 1. Langgan perkhidmatan VPN dengan membeli pelan yang sesuai untuk keperluan keperluan dan belanjawan anda.
 2. Muat turun Fail Konfigurasi dari penyedia VPN pilihan anda. (Yang terbaik untuk sentiasa meminta pasukan sokongan pelanggan untuk menyediakan pautan ke sumber ini kerana setiap VPN mempunyai tempat yang berbeza di mana mereka menyimpannya.’tiada keseragaman yang terlibat)
 3. Setelah profil VPN dimuat turun di iPad anda, peranti anda akan meminta anda memasangnya. “Pasang” adalah di mana anda perlu ketuk.
 4. Untuk kebenaran sistem, anda kini perlu memasukkan kod laluan anda atau berikan dalam ID Touch anda.
 5. Jika anda ditunjukkan amaran sekarang, ketik “Pasang”.
 6. Kini anda perlu mengesahkan semula kebenaran proses pemasangan dengan sekali lagi mengetik “Pasang”.
 7. Selepas peranti dilakukan dengan pemasangan, ia akan memberitahu anda dengan segera. Ketik “Selesai”
 8. Sekarang anda perlu memilih pelayan untuk terus menggunakan VPN.
 9. Untuk ini, anda perlu pergi ke Tetapan pada iPad anda. Sekali di sini, pilih “umum” dan kemudian pilih VPN.
 10. Sekarang anda akan diminta dengan menu pelayan yang akan mengandungi pelayan VPN yang tersedia oleh pembekal khidmat anda.
 11. Togol suis status Sambungan ke kanan untuk memulakan sambungan dan kemudian pilih pelayan.
 12. VPN kini berfungsi.

Sekiranya anda ingin mematikan VPN, kemudian tukar suis status Sambungan yang sama kembali ke sebelah kiri, menyebabkan pemotongan VPN.

Bagaimana untuk Mengakses Netflix pada iPad Menggunakan VPN

Netflix’perpustakaan kandungan s boleh sangat liar dari rantau ke rantau, menjadikannya perlu bagi anda untuk menggunakan VPN Top untuk iPad untuk membolehkan anda membuat keseronokan penuh langganan Netflix anda.

Di sini’s bagaimana anda boleh mengakses Netflix dari mana-mana rantau (Misalnya, Netflix US) pada iPad anda menggunakan VPN Terbaik untuk netflix:

 1. Pergi ke kedai iOS pada peranti anda dan cari “Netflix”.
 2. Dalam hasilnya, pilih “Netflix Inc” dan teruskan ke arah memasangnya pada peranti anda.
 3. Setelah dipasang (Jika anda telah membeli pelan langganan) log masuk ke akaun Netflix anda.
 4. Kini buka klien VPN anda pada iPad anda (aplikasi klien iOS biasanya tersedia dengan semua pembekal VPN yang popular dengan antara muka yang mudah digunakan) dan pilih pelayan untuk negara yang anda ingin gunakan Netflix daripada, contohnya. untuk mengakses Netflix AS, pilih pelayan AS.
 5. Jika anda masih boleh membuka kunci Netflix dari rantau tertentu, mesej sokongan pelanggan 24/7 untuk pelayan VPN Terbaik untuk Netflix dan anda akan dibimbing ke hadapan.
 6. Pilih pelayan dan kini muat semula Netflix. Jika ini tidak’t bekerja, log keluar dan kemudian log masuk lagi dan anda pasti akan disambungkan.

VPN Terbaik untuk iPad Reddit

Komen-komen pada Reddit yang kami jumpai untuk VPN yang paling sesuai untuk iPad sedikit berbeza daripada apa yang kami hadapi pada platform pada umumnya. Di sini, cadangan VPN didn’t memilih penyedia perkhidmatan yang lebih rendah kerana platform iOS memerlukan ketahanan pada sebahagian daripada VPN dan secara amnya, hanya vpn reddit yang terbaik boleh memberikan kekuatan yang diperlukan ini ciri.

Satu pengguna disyorkan Express VPN kerana ia mengalami ia sangat cepat dan ia berfungsi dengan baik di China. Tiada apa-apa yang terlalu berbeza daripada kajian kami sendiri dari pembekal VPN.

Komen dari perbincangan chowchowthedog’s komen daripada perbincangan "Apa’s VPN terbaik untuk digunakan dengan iOS?".

Apa’s VPN terbaik untuk digunakan dengan iOS? dari epal

Komen daripada perbincangan OpalHawk’s komen daripada perbincangan "Apa’s VPN terbaik untuk digunakan dengan iOS?".

Pengguna lain lebih cenderung kepada salah satu penyedia VPN Top kami yang dipaparkan untuk iOS i.e. NordVPN. Cadangan menyambut kejayaan pada VPN untuk menjadi mudah digunakan dan digunakan pada iOS. (Jangan lupa untuk memeriksa vpn terbaik kami untuk panduan mac.)

Komen dari perbincangan Sebetter’s komen daripada perbincangan "Apa’s VPN terbaik untuk digunakan dengan iOS?".

Komen daripada perbincangan marcinsz89’s komen daripada perbincangan "Apa’s VPN terbaik untuk digunakan dengan iOS?".

Pengguna Apple pada umumnya agak cerdas teknologi dan berkongsi ciri kesetiaan ketika datang ke jenama, namun kesetiaan mereka tidak’t datang murah. Anda harus benar-benar baik untuk mendapat perhatian pengguna Apple dan mereka seperti ExpressVPN dan NordVPN, bercakap mengenai betapa baiknya perkhidmatan ini sebenarnya.

VPN Terbaik untuk Soalan Lazim iPad

Bagaimanakah saya membuang VPN dari iPad saya??

Sementara sebagai penyokong privasi yang ikhlas, kami tidak’tidak mengesyorkan anda melayari internet tanpa diselubungi oleh VPN yang cukup baik, tetapi masih jika anda ingin menyingkirkan VPN anda dari iPad anda, di sini’s bagaimana anda boleh meneruskan dengannya:

 1. Pada iPad anda, pergi ke tetapan dan kemudian menuju ke “Ketua” pilihan
 2. Sekarang tatal ke bawah melalui menu sehingga anda melihat pilihan untuk “VPN”
 3. Ketik pada pilihan ini yang akan membuka menu senarai ke bawah
 4. Di sini, anda akan melihat nama akaun VPN anda. Sekarang, klik pada “Saya” ikon kanan selain pilihan ini
 5. Sekarang, antara pilihan, ketik “Padamkan VPN” dan mengesahkan tindakan itu

Bagaimana anda menggunakan VPN pada iPad?

Perkhidmatan VPN hari moden tidak begitu sukar untuk menggunakan dan mengemudi, terutamanya dengan apl asli yang mereka tawarkan untuk setiap OS.

Membawa ikutan melalui langkah-langkah untuk menggunakan VPN untuk memberikan anonimiti dalam talian pada iPad:

 1. Beli pelan langganan dengan VPN Terbaik dan kemudian muat turun aplikasi iOS asli mereka untuk iPad anda
 2. Pasang aplikasi dan log masuk dengan kelayakan pengguna anda
 3. Pilih pelayan di antara muka aplikasi dan klik sambungkan
 4. Anda kini selamat menjalankan iPad anda dengan VPN yang menyediakan perlindungan keselamatan dalam talian

Kesimpulannya

iPads adalah manifestasi terbaik konsep “Mempunyai komputer di telapak tangan anda”. Mesin-mesin ini pantas, ultra-mudah, pintar super dan di atas semua, luar biasa cantik. Kehidupan kita sekarang berputar di sekitar mesin hebat yang menjadikan kehidupan kita lebih mudah dengan membolehkan kita menyelaraskan tugas kita dan menikmati lebih banyak masa percuma kita.

Tetapi peranti kami adalah tanggungjawab kami dan kawalan keselamatan mereka harus terletak di tangan kami. Kita tidak perlu menggunakan VPN sahaja di iPads tetapi menggunakan amalan privasi yang lebih selamat seperti tidak mendedahkan maklumat kami di media sosial atau mengklik pautan jahat untuk memastikan interaksi dalam talian yang lebih selamat dan lebih mantap untuk semua orang.

Kami di BestVPN.co berusaha untuk menjadikan internet selamat bagi semua orang dan kami percaya bahawa ini harus menjadi upaya kolektif di sebahagian daripada semua pengguna internet percuma. Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan untuk penambahbaikan atau kritikan yang boleh membenarkan kami meningkatkan perkhidmatan kami, maka sila berinteraksi dengan kami di dalam komen di bawah.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me