VPN Terbaik untuk Chrome 2023 – VPN untuk Sambungan Chrome Termasuk

Pelayar yang paling popular, Google Chrome telah berkuasa selama bertahun-tahun sekarang. Yang cepat, zippy dan membuat melintasi internet pengalaman yang bermanfaat. Bahagian terbaik dari semua: pelayar juga boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan kecenderungan dan penggunaan anda “Sambungan Chrome”.

Antara alat pelayar yang bernilai termasuk produk VPN Terbaik, yang penting untuk memanfaatkan keselamatan dan privasi dalam talian, menguatkan pengalaman penyemakan imbas anda tidak seperti yang lain. Daripada membuka kunci dalam talian TV untuk mendapatkan IP anda semasa Torrenting, sambungan VPN Chrome boleh memberikan kelebihan yang tidak terhitung untuk mendapatkan akses ke internet tanpa had.

Walau bagaimanapun, adalah penting bahawa anda memilih pelanjutan yang betul. Untuk maklumat lanjut tentang ini, lihat VPN terbaik yang komprehensif untuk panduan Chrome oleh BestVPN.Co, yang mengandungi sambungan VPN dan sambungan VPN percuma, panduan persediaan, Soalan Lazim lebih banyak lagi!

vpn terbaik untuk chrome

Contents

Apakah VPN Terbaik untuk Chrome??

Sejak kedatangan Google Chrome, ia telah menjadi penyemak utama quintessential di hampir semua platform OS dan negara. Sifat ringan penyemak imbas, membolehkan pengalaman internet lancar, menyumbang kepada Chrome’kemunculan kuasa.

Walau bagaimanapun, seperti halnya dengan semua perisian popular lain di dunia komputasi seperti Windows dan Android, Chrome adalah tempat kebanyakan aktivis malware mengosongkan beg mereka dari helah. Penyemak imbas boleh dijangkiti oleh skrip manipulatif dan malware.

Ini menghalang keseluruhan pengalaman penyemakan imbas, seperti yang anda perlu berurusan dengan peralihan laman web yang memalukan, iklan pop timbul / pemberitahuan yang tidak relevan, dan inisiasi automatik. Walaupun alat terbaik untuk melindungi anda daripada menjadi mangsa masalah semacam itu adalah untuk mengelakkan daripada menggunakan pautan dan muat turun yang dijangkiti malware, VPN tidak terlalu jauh di belakang.

VPN menyediakan banyak tujuan seperti melindungi ketidaksamaan anda dalam talian, mengamankan data berharga anda daripada pencerobohan yang tidak dibenarkan, membuka kunci kandungan yang dihadkan oleh geo, dan menutup alamat IP anda. Walau bagaimanapun, apa yang menjadikan perkhidmatan ini hebat ialah sekarang anda juga boleh mendapatkannya sebagai sambungan Chrome, menjamin pengalaman melayari yang lebih selamat.

Bagi anda yang tidak’Tidak tahu, Chrome mempunyai sambungan sama seperti telefon pintar Android dan iOS yang mempunyai aplikasi dan kedai berdedikasi. Sambungan ini membolehkan anda untuk membina lebih banyak fungsi dan menambahkan sedikit penyesuaian dalam penyemak imbas anda untuk memenuhi keperluan anda. Adakah anda ingin tahu apa kelebihan yang akan diberikan oleh VPN Chrome kepada anda? Teruskan membaca!

Kelebihan VPN Google Chrome yang terbaik:

VPN yang boleh dipercayai, berkualiti tinggi boleh memanjangkan Chrome anda’keupayaan bekerja dan memberikan anda lebih fleksibel dalam menjelajahi internet dengan selamat dan tanpa nama. Di sini’s bagaimana VPN boleh memperbaiki pengalaman penyemakan imbas anda di Chrome:

 1. Buka sekatan TV dalam talian
 2. Menyediakan bahagian atas keselamatan talian melalui penyulitan dan pelbagai sokongan protokol
 3. Simpan wang anda di laman e-dagang dengan memalsukan IP anda
 4. Benarkan anda selamat dari serangan malware
 5. Ciri menyekat iklan menjadikan pengalaman lebih mengecewakan

Apa yang perlu dipertimbangkan dalam VPN Terbaik untuk Chrome? Kriteria Penilaian Kami

Walaupun mana-mana VPN boleh dipasangkan dengan Chrome, tidak semua mereka akan dapat menguasai jenis pengalaman yang paling sesuai untuk platform. Apabila kami menyemak ratusan VPN semasa memfailkan semakan ini VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas Chrome, di sini’s berapa bobot setiap faktor diberikan (Kami mempunyai had atas 5 bintang):

Sambungan yang Diberikan – (2 Bintang)

Kriteria penarafan yang paling penting bagi mana-mana VPN yang akan dipaparkan dalam senarai VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas Chrome ini ialah ketersediaan fungsi dan sambungan lancar.

Apl atau pelanjutan yang serasi sentiasa sukar untuk dibangunkan dan lebih sukar untuk dioptimumkan untuk pengalaman pengguna yang sempurna. Sambungan yang direka dengan teruk boleh melambatkan penyemak imbas anda dan mengubah pengalaman penyemakan imbas Chrome menjadi mimpi ngeri!

Daripada 2 Stars, satu adalah untuk ketersediaan sambungan VPN Chrome yang bekerja dan yang kedua adalah untuk gred keserasian dan integrasi lanjutan perpanjangan.

Keselamatan – (1 Bintang)

Jika VPN tidak selamat, ia bukan alat privasi, ia adalah tipuan. Terdapat banyak faktor yang membuat VPN selamat dan di antara mereka, ini adalah yang kita anggap amat diperlukan:

 1. Tahap penyulitan – AES 256 Encryption (Ini tidak boleh dipecah kecuali seseorang melabur trilion dolar)
 2. Sokongan Protokol Pelbagai – Mesti menyokong OpenVPN dan L2TP (Protokol yang paling selamat)
 3. Bunuh Switch – Melindungi Privasi anda sekiranya berlaku pemutusan yang mendadak
 4. Perlindungan Kebocoran DNS dan IPV6 – Kebocoran IP adalah salah faham dan kami tidak’t memaafkan mereka

Ciri-ciri Pilihan Lain seperti Split Tunneling, Bawang-Atas-VPN, dan VPN Double dapat meningkatkan keamanan anda lebih jauh dan pasti akan meningkatkan VPN’kedudukan s.

Membuka Pemberitahuan Geo-Terbatas – (1 Bintang)

Mengikut laporan baru-baru ini, akses kepada kandungan geografi terhad merupakan alasan utama untuk memperoleh VPN. Untuk pengguna Chrome, VPN terbaik untuk Penyemak Imbas Chrome mesti dapat mengatasi sekatan kandungan ini dengan menyediakan pangkalan pelayan yang kukuh, membolehkan anda menonton sesuatu dari mana-mana sahaja.

Dasar Zero Log – (1 Bintang)

Google, Facebook dan agensi-agensi kerajaan sudah keluar untuk menyusu anda untuk semua jenis data dan perkhidmatan VPN, yang mematuhi permintaan mereka tidak pernah diberikan jempol dari akhir kita. Log apa-apa jenis sama ada ia adalah cap waktu sambungan, alamat IP, penggunaan bandwidth atau data peribadi juga boleh mendarat pengguna ke masalah jika mereka disimpan dengan apa-apa cara.

Data sesi pengguna Chrome adalah lebih berharga kerana sejarah pelayaran anda dan senarai lawatan laman web adalah potensi emas untuk mana-mana penceroboh atau penggodam. VPN dengan dasar log sifar yang dinyatakan secara jelas adalah apa yang akan kami nantikan dalam VPN Terbaik ini untuk Kajian Penyemak Imbas Chrome.

VPN Terbaik untuk Chrome pada 2023:

Setakat VPN Berbayar, anda boleh merasa yakin untuk memanfaatkan nilai yang baik dalam setiap aspek berbanding dengan rakan kongsi percuma mereka. Perkhidmatan VPN yang baik mungkin membebankan anda wang, tetapi ia akan menawarkan ciri dan kredibiliti yang tiada tandingannya. kami tidak tahu sebarang perkhidmatan VPN percuma yang boleh menyahsekat Netflix AS dari mana saja di dunia.

Untuk pengguna Chrome, VPN Berbayar adalah tempat anda akan mencari sambungan VPN terbaik dan membolehkan anda untuk menguasai pengalaman penyemakan imbas peribadi yang lebih selamat dan tanpa henti. Menyediakan keselamatan peringkat tinggi, dasar kosong sifar, percubaan percuma, pelbagai ciri novel dan di atas semua, sambungan serasi dengan Chrome.

Berikut ialah 5 VPN Terbaik yang Dibayar untuk Sambungan Chrome untuk 2023:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

1. ExpressVPN – VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas Chrome anda

Ini adalah satu VPN yang dimenangi’t keluar dari senarai VPN teratas, tanpa mengira platform dan perkara tidak terlalu berbeza di sini juga. ExpressVPN mempunyai kredibiliti pasaran bertahun-tahun sebagai perkhidmatan kelas atas dan tidak ada slip-up perkhidmatan yang diketahui, tidak seperti banyak penyedia VPN rakan sebaya yang serupa.

Menurut kajian VPN Terbaik kami, ExpressVPN’Tambahan Chrome s adalah lancar untuk digunakan pada Windows, Mac dan juga OS Linux. UI dan UXnya ditujukan untuk meletakkan semua ciri dalam akses mudah. Pelanjutannya adalah mesra mudah alih menjadikannya pilihan utama untuk melindungi peranti anda dengan VPN yang boleh dipercayai untuk Android Chrome.

ExpressVPN untuk Chrome

Setiap orang, dari seorang amatur menjadi seorang yang pro, dapat dengan mudah beralih kepada mana-mana satu daripada 148 pelayan yang terletak di 94 negara semasa diamankan dengan suis pembunuh, AES 256 Encryption, perlindungan kebocoran DNS, blok WebRTC dan dasar kosong sifar. Ia juga menyahbintangkan semua jenis tapak geo-terhad pada bila-bila masa, di mana sahaja, menjadikannya salah satu perkhidmatan yang benar-benar boleh menuntut untuk memberikan perkhidmatan ini kepada pengguna.

Ia berpusat di British Virgin Islands yang merupakan negara yang mesra data dan bersama-sama dengan ciri-ciri keselamatan yang luar biasa, pengguna ExpressVPN juga boleh mengakses 24/7 sembang langsung jika mereka menghadapi masalah. Langganan bulanan akan dikenakan biaya $ 12.95 manakala pelan 6-bulan akan menetapkan anda kembali $ 59,95 dibilkan sekali. Rancangan terbaik di ExpressVPN, bagaimanapun, adalah pelan tahunan yang berharga $ 99,95 ditaksir sekali. (Baca ulasan expressvpn terperinci kami)

Semua rancangan datang dengan jaminan wang 30 hari dan Pelanjutan Chrome boleh dimuat turun dari sini. Ekstensi Chrome yang luar biasa dari ExpressVPN dinilai 5 bintang.

Kebaikan

 1. Addon Chrome Dedicated
 2. Dasar Zero Log
 3. Berasaskan Negara Ramah Data
 4. Sokongan Pelanggan yang Sudah Ada
 5. Automatic Kill Switch dan firewall NAT
 6. Ciri percubaan percuma terhad disediakan
 7. Jaminan Pulangan 30 Hari untuk permulaan berbayar.
 8. Gred Tentera 256 AES

Keburukan

 1. Harga masih mahal berbanding dengan perkhidmatan yang serupa
 2. Hanya 3 sambungan peranti serentak yang ada

Dapatkan ExpressVPN

2. NordVPN – Pelanjutan Chrome Ringan Sesuai untuk Pelayaran Selamat

Ciri-ciri keselamatan dan keserasian platform yang cemerlang menjadikan NordVPN’sambungan Chrome s, salah satu pilihan terbaik untuk pengguna di luar sana. Pelanjutan Chromenya sangat ringan dan tidak’t memperlahankan kelajuan penyemak imbas terlalu banyak untuk merosakkan keseluruhan pengalaman.

Bahagian terbaik tentang NordVPN adalah keupayaannya untuk menyahsekat laman web geo-restricted seperti netflix melalui infrastruktur pelayan yang mengagumkan yang tersebar di 60+ negara dan menawarkan 3359 pelayan secara total. Ia juga mempunyai ciri SmartPlay untuk peminat TV Atas Talian untuk memberi kuasa pengalaman menonton yang tidak disemarakkan.

NordVPN untuk krom

Di samping AES 256 enkripsi gred tentera dan pelbagai sokongan protokol, pengguna juga akan mendapat akses kepada DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch features. Ini terus menunjukkan betapa fleksibiliti perkhidmatan ini dibawa ke meja untuk pengguna VPN untuk meningkatkan, mengembangkan atau mempelbagaikan keselamatan mereka dalam talian. (Lihat semakan terperinci dan terperinci ini)

NordVPN mempunyai dasar log sifar yang ketat dan tidak ada pelanggaran kepercayaan sejauh tuntutan ini, jadi yakinlah, ini adalah VPN yang selamat untuk disyorkan. Pelan bi-tahunan adalah nilai terbaik untuk wang masuk pada hanya $ 79 yang dibilkan sekali untuk tempoh langganan 24 bulan.

Pelan bulanan agak mahal pada $ 11,95, manakala pelan tahunan juga boleh dipertimbangkan, yang membiayai anda sebanyak $ 69 yang dibilkan sekali untuk tempoh langganan 12 bulan. NordVPN layak mendapat 5 bintang penuh dari penghujung kami, kerana tidak ada kelemahan sejauh ini VPN untuk Chrome berkenaan.

Kebaikan

 1. Sambungan Chrome Dedicated
 2. Tempoh percubaan percuma
 3. Penyulitan Double
 4. 3359 pelayan di 60+ negara
 5. Bitcoin diterima
 6. Protokol OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP
 7. Ciri SmartPlay untuk tapak penstriman

Keburukan

 1. Sangat berharga $ 11.95 / bulan dengan jeda yang tersedia dalam hanya rancangan jangka panjang

Dapatkan NordVPN

3. PureVPN – VPN yang Masih Mampu tetapi Berkuasa untuk Keperluan Pelayaran Chrome anda

VPN yang sangat murah yang menyediakan semua ciri gred tertinggi, PureVPN adalah yang terbaik untuk pengguna Chrome pada anggaran. Menawarkan segala-galanya untuk separuh harga sebagai VPN yang lain dengan ciri-ciri yang serupa, PureVPN baru-baru ini menambahkan Pelanjutan Chrome untuk memberikan pengalaman yang lebih bersepadu kepada penggunanya.

Sekiranya anda sedang mencari VPN yang boleh membuka kunci kandungan yang dihadkan oleh geo dari mana-mana cara yang paling optimum, maka carian anda berakhir di sini. PureVPN boleh membolehkan anda menstrim kandungan dari 30+ negara dengan 40+ saluran yang disokong.

PureVPN untuk Chrome

PureVPN tidak melangkaui ciri-ciri lain juga, menyediakan pengguna dengan akses kepada 750+ pelayan di 140 negara, perlindungan DDoS, NAT Firewall, Split Tunneling, penyulitan gred AES 256, sokongan protokol berganda pada setiap pelayan dan lebih banyak lagi.

Walau bagaimanapun, terdapat hanya satu kelemahan dengan perkhidmatan ini. PureVPN menyimpan log semacam seperti alamat IP, tetapi jika anda mencari perkhidmatan yang hanya menyekat kandungan geo-terhad pada anggaran dan jangan’t memanjakan sesuatu yang haram, maka anda selamat dengan perkhidmatan ini.

Pada hanya $ 68.88 dibilkan sekali untuk bulan penuh 24 pelan langganan, PureVPN tetap menjadi perkhidmatan terbaik di luar sana dari segi terjangkau bersama dengan semua ciri hebat. (Jangan lupa semak semula semakan purevpn ini)

Kebaikan

 1. 750+ pelayan merangkumi lebih 140+ negara untuk semua pengguna krom
 2. Split Tunneling
 3. Jaminan Wang Hari 7 Hari
 4. Internet Kill Switch, NAT Firewall
 5. Bandwidth tanpa had
 6. Menyokong semua protokol penyulitan utama

Keburukan

 1. Dasar bayaran balik agak sukar untuk dilalui

Dapatkan PureVPN

4. Akses Internet Persendirian (PIA) – Kegemaran Antara Pengguna VPN Premium

beliau adalah satu VPN yang disyorkan lebih jauh oleh pengguna dalam siaran dan ulasan Reddit daripada yang muncul pada senarai semakan yang boleh dipercayai. Akses Internet Persendirian atau PIA adalah VPN yang sukar dibiasakan pada mulanya tetapi berfungsi dengan baik sebaik sahaja anda terbiasa dengan fungsinya.

Bagi pengguna Chrome, ia menawarkan tujuan pelanjutan Chrome khusus yang dibina untuk memberi perkhidmatan kepada pengguna yang mencari VPN yang boleh disesuaikan yang tidak’t melambatkan keseluruhan pengalaman ke bawah. Ia dilengkapi dengan ciri auto-menyambung, sokongan Protokol Pelbagai, lima sambungan serentak, perlindungan kebocoran DNS dan juga ujian kelajuan jalur lebar tempat.

Akses Internet Persendirian untuk Chrome

PIA cukup selamat untuk disyorkan untuk juxtapose dengan pelayar Chrome anda dan walaupun semasa berada di Amerika Syarikat, yang bukan negara yang mesra data, ia tidak menyimpan log pengguna yang diketahui. Penyulitan yang disediakan adalah di atas kelas dengan standard AES 256 yang melindungi paket data anda pada setiap masa.

Satu-satunya kelemahan yang kita alami ialah membuka kunci dalam talian TV dan orang-orang seperti Netflix dan Hulu sering disekat dan terlalu lambat apabila dibuka untuk diberikan jempol dari hujung kami.

Walau bagaimanapun, harga adalah sangat mesra pelanggan dan hanya $ 69.95 untuk pelan dua tahun, yang pasti akan terus mereda dalam lebih banyak jualan. Malah pelan tahunan agak mesra berbanding dengan perkhidmatan lain yang masuk dengan harga yang sangat munasabah $ 39,95 sekali, untuk langganan 12 bulan penuh.

PIA mendapat rating 3 ½ bintang di pihak kami sebagai VPN Google Chrome yang berdedikasi.

Kebaikan

 1. Pelbagai pilihan pembayaran termasuk Bitcoin untuk penyemak imbas chrome.
 2. Pelayan ekspansif tersebar di negara-negara utama
 3. Tidak menyimpan sebarang log
 4. Aplikasi berdedikasi untuk pelbagai OS
 5. Menyediakan protokol utama dan penyulitan gred tentera
 6. 24/7 sokongan pelanggan
 7. Bayaran balik 7 hari disediakan
 8. 3284+ pelayan di 24 negara

Keburukan

 1. Tiada percubaan percuma tersedia
 2. Kelajuan runtuh pada beberapa pelayan
 3. Tidak’t melaksanakan dengan baik dalam membuka kunci dalam talian TV

Dapatkan Akses Internet Persendirian

5. PrivateVPN – Keamanan Gred Terbaik dengan Penyemak Imbas VPN Chrome anda

Walaupun penyedia VPN ini tidak menyediakan Tambahan Chrome khusus, namun ia dapat menawarkan pengalaman pelayaran perlindungan yang berharga jika dijalankan melalui himpunan apl OS berdedikasi. Di depan pembuka kunci, ia berfungsi dengan baik dalam mengakses kandungan dari Amerika Syarikat dan jika anda seorang peminat Netflix AS, maka ini hanya sesuai untuk anda.

PrivateVPN untuk Chrome

Dengan pangkalan pelayan yang luas tersebar di 56 negara dan menawarkan sokongan protokol berganda, anda boleh berehat yakin bahawa PrivateVPN menang’t merosakkan penyemak imbas Chrome anda’ketangkasan ketika datang ke surfing online.

PrivateVPN mengikuti dasar log sifar yang dinyatakan secara jelas dan pada masa ini, ia tidak terlibat dalam sebarang skandal pematuhan permintaan data, menjadikannya pembekal yang boleh dipercayai untuk mempercayai data anda dengan.

Dan dengan semua ciri-ciri ini, ia tidak akan terlalu sukar di dalam poket anda sama ada. Pelan 12-bulan di PrivateVPN berharga $ 50.40 ditambah anda akan mendapat sebulan langganan percuma dengannya.

Kebaikan

 1. Percubaan percuma 30 hari
 2. Rekod uptime 98%
 3. Throttling Speed ​​Zero
 4. Tidak pernah mengalami pelanggaran data
 5. 56 lokasi pelayan
 6. Penyulitan enkripsi 2048 bit dengan AES 256
 7. Protokol termasuk VPN Buka, PPTP, L2TP, Ikev2 & IpSec
 8. Perlindungan Leak Ipv6

Keburukan

 1. Tiada pelan harga jangka panjang yang tersedia
 2. UX aplikasi agak sukar untuk dibiasakan pada permulaannya

Dapatkan PrivateVPN

VPN Percuma untuk Chrome

* (VPN Percuma dimenangi’t diberi nilai seperti VPN Dibayar) – VPN percuma kebanyakannya tidak konsisten, yang menawarkan perkhidmatan percuma untuk merobek data berharga anda atau bertindak sebagai cara untuk menanam malware. Kredibiliti sukar dicari di dunia VPN Percuma, tetapi masih ada beberapa nama yang kini terkenal dengan jenama yang menawarkan standard perkhidmatan yang boleh dipuji.

Bagaimanapun, tidak kira seberapa baik VPN Percuma, ia menang’t dapat memadankan ciri pembekal berbayar untuk ciri, contohnya. hampir tiada VPN Percuma Chrome menawarkan lebar jalur tanpa had. Oleh itu, jika anda mencari ciri gred tertinggi, memilih perkhidmatan VPN Berbayar.

Bagi yang lain, yang masih ingin tahu yang VPN Percuma Chrome akan memberikan mereka pengalaman terbaik apabila digabungkan dengan Chrome, Berikut adalah senarai 5 Penyedia VPN Percuma untuk Chrome pada tahun 2023:

1. TunnelBear – VPN Percuma Hebat untuk Chrome yang Menyediakan Keselamatan Maksimum

VPN percuma boleh teduh tetapi TunnelBear isn’salah seorang daripada mereka. Jenama yang telah menjadi ujian masa dari segi kredibiliti, pembekal adalah pilihan yang tepat untuk menggabungkan VPN Percuma dengan penyemak imbas Chrome anda.

VPN Percuma Terbaik untuk Chrome

VPN ini mempunyai Extension Chrome yang dibina khas, yang cukup pantas untuk memberikan anda pengalaman lancar pada mana-mana OS yang anda miliki.

Satu-satunya kelemahan di sini adalah topi penggunaan data yang dibulatkan pada hanya 500 MB sebulan, yang mencukupi jika anda hanya mencari pelayar atau melintasi web dan tidak menikmati apa-apa aktiviti intensif data.

Kebaikan

 1. Pelanjutan Chrome Percuma
 2. 5 peranti boleh disambung secara serentak
 3. Penyulitan kukuh
 4. Dasar Zero Log
 5. Mudah dan mudah digunakan

Keburukan

 1. Cap penggunaan terlalu rendah
 2. Tidak’t sokongan peer to peer atau P2P

2. Hide.Me – Menawarkan Pelbagai Ciri-ciri Lengkap sebagai VPN Percuma untuk Chrome

Beberapa VPN percuma boleh menyamai kelajuan yang disediakan oleh Hide.Me. Salah satu VPN Chrome Terbaik di luar sana, Hide.Me akan memberikan anda cap data yang mengagumkan sebanyak 2GB / bulan, yang cukup untuk keperluan melayari intensitas cahaya sederhana.

Tiada kebocoran DNS ketika kami memeriksa dengan Hide.Me dan tidak terdapat tanda tangan jangkitan malware atau virus dalam perisiannya, menjadikannya VPN Percuma yang selamat untuk mengesyorkan kepada pengguna Chrome kami.

Hide.Me untuk Chrome

Hide.Me doesn’t menyokong P2P atau menyekat kandungan geografi terhad, tetapi itu’s tidak begitu buruk kerana ini adalah perkhidmatan eksklusif yang VPN Percuma tidak dapat menyokong penyediaan. Ia tidak’t mempunyai sambungan Chrome walaupun, tetapi ia menawarkan sambungan Proksi dengan perkhidmatannya untuk pengguna Chrome.

Kebaikan

 1. Pelanjutan Chrome Percuma untuk semua versi krom
 2. Piawaian penyulitan yang luar biasa
 3. Dasar yang jelas, log kosong.
 4. Sokongan pelanggan sangat baik
 5. Memberi kelajuan yang hebat
 6. Pek data besar

Keburukan

 1. Pelayan di hanya 3 negara
 2. Tidak sesuai untuk membuka kunci kandungan yang dihadkan oleh geo.

3. ZenMate VPN – VPN Percuma Dipercayai untuk Chrome

Ini adalah satu VPN yang banyak orang mungkin pernah menggunakan sebelum ini, bahkan mereka yang tidak’Tidak banyak tahu tentang industri VPN secara umum. Perkhidmatan VPN ZenMate merasakan telah wujud sekitar untuk generasi, tetapi perkhidmatannya tidak pernah terputus dalam tempoh tersebut.

Dari pembongkaran laman media sosial dalam rejim yang ketat kepada penyaluran IP lancar pada Penyemak Imbas Chrome anda, VPN ini tidak semuanya. Untuk WAP VPN Chrome yang berkualiti tinggi, berikan perkhidmatan ini dan anda menang’t kecewa.

Zenmate untuk Chrome

Apa’lebih lagi ialah ia menawarkan sambungan VPN Chrome yang berdedikasi untuk memberi kuasa sambungan yang cepat dan lancar pada penyemak imbas web. Ia juga menawarkan akaun premium yang dinaik taraf dengan semua ciri yang betul jika anda ingin mengambil hubungan dengan perkhidmatan itu selangkah lebih jauh.

Penyedia perkhidmatan VPN teratas, ZenMate mungkin pilihan terbaik dalam senarai ini untuk orang-orang percuma Chrome di luar sana.

Kebaikan

 1. Jalur lebar tanpa had pada sambungan krom percuma
 2. Sambungan Chrome Tersedia
 3. Count Server adalah Tinggi

Keburukan

 1. Melayani Iklan
 2. Dasar Pembalakan yang Tidak Tepat

4. Menggigit VPN – Pendatang Baru yang berpangkat dengan VPN Percuma Terbaik untuk Chrome

Dengan cap data sebanyak 10GB / bulan, Windscribe VPN adalah perkhidmatan go-to-free kami untuk menyekat kandungan geo-terhad apabila penyedia Paid kami turun untuk sedikit.

VPcribed Windsigne adalah nama yang relatif baru berbanding dengan perkhidmatan yang lain dalam senarai ini, walau bagaimanapun, dalam masa yang singkat, ia telah mendapat nama untuk dirinya sendiri kerana memberikan kelajuan tanpa sempadan dengan downtime yang sangat sedikit.

WindscribeVPN untuk Chrome

Pelayan di penyedia ini tidak pernah terlalu sibuk untuk mencekik koneksi anda ke web dan ia juga mempunyai sambungan Chrome khusus untuk penggunanya menjadi satu dengan perkhidmatan pada penyemak imbas dengan mudah.

Tambah Adblocker, Firewall, sokongan P2P, 11 lokasi pelayan dan sambungan tanpa had dan Windscribe muncul sebagai salah satu pilihan kami untuk VPN Terbaik untuk senarai Percuma Chrome 2023.

Kebaikan

 1. Bercerita tentang aplikasi chrome percuma
 2. Sambungan peranti tanpa had
 3. Cap data 10 GB
 4. Mempunyai penghalang iklan dan firewall
 5. Menyokong P2P

Keburukan

 1. Tidak’sokongan VPN Terbuka
 2. Sokongan Pelanggan adalah lambat

VPN terburuk untuk Chrome

Tidak setiap VPN adalah sama dan kritikal untuk mengetahui dan memahami risiko yang terlibat jika anda memilih VPN yang salah. Pilihan salah dalam dunia VPN boleh meningkatkan risiko kehilangan data berharga anda dan meletakkan privasi dalam talian anda secara berisiko.

VPN Terburuk untuk Chrome tidak dipilih dalam ulasan ini hanya pada kekurangan beberapa ciri kualiti, tetapi kami menganggap VPN buruk hanya jika ia terlibat dalam merobek pelanggannya melalui aktiviti berbahaya seperti cuba menanam kod penjejakan melalui perisian mereka dalam pengguna’sistem s.

Keluarkan perkhidmatan ini atau sebaliknya mereka berpotensi merosakkan seluruh sistem anda melalui penyemak imbas Chrome anda jika diberi peluang untuk berbuat demikian.

Inilah senarai VPN Terburuk untuk Chrome 2023 oleh BestVPN.co

1. HolaVPN – Tiada Infrastruktur dan Malware Server Infected

Malah VPN yang telah melabur dalam membina repertoir aplikasi yang serasi termasuk pelanjutan Chrome boleh berubah menjadi perkhidmatan rendang kadang-kadang. HolaVPN, dengan nama yang sangat berbunyi bahasa Hawaii, bukanlah penyedia anda harus memilih untuk tidak lama lagi.

vpn terburuk untuk chrome

Terletak di Israel, HolaVPN tidak’t malah mempunyai infrastruktur pelayan sendiri, malah semua itu menggunakan sistem pengguna dan menjadikan IP mereka menjadi nod, menjadikannya semua kelihatan seperti infrastruktur pelayan yang kuat walaupun tidak ada dalam realitas.

Sebaliknya, ia juga mempunyai kod malware dan penjejakan jika anda mahu sebab-sebab lain untuk menjauhkan diri daripada sambungan Chrome perkhidmatan ini. Ini adalah yang terbaik dan satu yang harus dielakkan di semua kos untuk pengguna Chrome.

Kebaikan

 1. Keserasian Pelbagai OS.

Keburukan

 1. Tidak’t memiliki pelayan, sebaliknya berfungsi melalui rangkaian berasaskan nod walaupun pada pelayar chromme.
 2. Melayani Iklan
 3. Menjual data pengguna
 4. Dasar pembalakan samar
 5. Boleh jadi lebih berbahaya kepada pengguna Torrent

2. VPN Betternet – Melibatkan Memaksa dan Menjual Data Pengguna Chrome

Kebanyakannya, VPN Bad adalah perkhidmatan mandiri tetapi jika penyedia yang mempunyai perkhidmatan berbayar yang cukup baik akan beralih kepada perkhidmatan yang sama buruknya pada versi percuma, maka mereka harus dielakkan sama sekali.

BetternetVPN adalah buruk untuk chrome

Betternet VPN ditemui dalam kajian CSIRO untuk membocorkan dan menjual data pengguna, yang mungkin merupakan sebab terbesar untuk mengelakkan perkhidmatan ini terlebih dahulu. Malah penyulitan dan piawaian keselamatannya tidak ada apa-apa untuk ditulis di rumah, dengan kebocoran DNS biasa dan kelajuan rendah.

Ia mempunyai pelanjutan Chrome, tetapi kami menasihatkan anda untuk tidak mempunyai sesuatu pada Chrome anda yang berada di sana melakukan persis yang bertentangan dengan apa yang sebenarnya harus dicapai.

Kebaikan

 1. Harga agak rendah
 2. Tiada had jalur lebar

Keburukan

 1. Menyimpan log pengguna krom
 2. Kebocoran DNS dilaporkan
 3. Perisian pengesanan pihak ketiga dibenarkan
 4. Kelajuan sambungan perlahan

3. Hotspot Shield – Meletakkan Keselamatan Dalam Talian Pengguna pada Risiko Tinggi

Nama ini sepatutnya’t telah di sini mengingat fakta bahawa ini mungkin salah satu jenama yang paling terkenal di dunia VPN, bebas atau sebaliknya. Tetapi pada kebelakangan ini, kelemahan keselamatan dalam infrastrukturnya telah menjadi lebih dan lebih biasa.

HotSpot Shield adalah di bawah purata untuk chrome

Contohnya. satu bug pendedahan maklumat dalam perkhidmatan boleh membolehkan penggodam dengan mudah membezakan alamat IP sebenar anda dengan mudah. Bagi pengguna Chrome, bug semacam itu boleh memusnahkan punca keselamatan anda dan ia juga boleh menyebabkan banyak kegagalan dalam membuka sekatan kandungan dan tapak geo kerana mekanisme pelayan yang lemah di tempat kerja.

Kami mengesyorkan agar anda menjauhkan diri daripadanya sehingga masa HotSpot Shield berjaya menampung servisnya dan memperoleh kembali kepercayaan tahunnya kembali.

Kebaikan

 1. Mengintegrasikan dengan lancar ke seluruh peranti

Keburukan

 1. Infrastruktur adalah lemah dan boleh membawa kepada pemberian IP mudah pada pelayar Chrome
 2. Kelajuan perlahan
 3. Menghidang iklan nuisance

VPN Terbaik untuk Muat turun Chrome

Lebih baik jika anda memilih VPN yang menawarkan Sambungan VPN Google Chrome yang serasi, kerana ini akan menjimatkan banyak masa dan usaha dalam memuat turun dan memasang perisian.

Di sini’s bagaimana anda boleh memuat turun VPN untuk Penyemak Imbas Chrome jika terdapat pelanjutan yang tersedia:

 1. Pilih perkhidmatan VPN yang Kredibel dan mendaftar untuk akaun baru dengan menyediakan alamat e-mel anda
 2. Pilih pelan harga yang paling sesuai dengan keperluan anda
 3. Kredensial pengguna selamat
 4. Sekarang sama ada secara langsung bergerak ke pautan muat turun sambungan Chrome pada pembekal VPN’laman web atau pergi ke Kedai Web Chrome dan cari pelanjutan platform perkhidmatan VPN anda.
 5. Muat turun dan Mulakan Pemasangan
 6. Tekan Internet dengan Perlindungan Perisai membuka semua sudut Web!

Cara Pasang VPN Google Chrome Terbaik

Ramai, jika tidak semua, pengguna Chrome percaya bahawa tidak ada cara untuk memasang pelanjutan ke Chrome kecuali dari Kedai Web Chrome. Namun, walaupun pemaju cuba mengetatkan skru pada tahun-tahun kebelakangan ini, mereka masih terpesona dengan meninggalkan pembukaan kecil untuk membolehkan sesiapa memasang pelanjutan tanpa ia dipaparkan di kedai Web Chrome.

Untuk pengguna VPN Chrome, jika anda tahu bahawa VPN menawarkan pelanjutan tetapi anda tidak dapat menemuinya di kedai Web Chrome, Di sini’s bagaimana anda boleh mendapatkan ia dipasang dengan mudah:

 1. Muat turun fail CRX yang ditawarkan oleh VPN anda
 2. Sekarang buka penyemak imbas Chrome anda dan pergi ke Chrome: // extensions / dengan menaip alamat ini di bar atas
 3. Semak pilihan mod pemaju yang terletak di sebelah kanan penyemak imbas
 4. Kini anda perlu memasang CRX Extractor untuk meneruskannya. Ini adalah untuk mengekstrak fail CRX yang anda muat turun dan membolehkan anda mengubahnya menjadi fail zip
 5. Unzip fail ini dan kembali ke halaman sambungan Chrome yang anda buka lebih awal. Di sini pilih butang Lanjutan Bebaskan Beban untuk memulakan proses pemasangan

Satu nota penting untuk pengguna di sini adalah bahawa kebanyakan fail CRZ yang tidak dibenarkan ini mungkin mengandungi kod malware atau penjejakan, jadi sebaiknya sama ada melekat dengan Kedai Web Chrome untuk sambungan VPN atau gunakan hanya fail sedemikian sangat terhad.

Cara Menyediakan VPN pada Chromebook

Anda memerlukan perlindungan dan privasi walaupun pada Chromebook dan sejak itu, tidak banyak VPNs’t menawarkan apl khusus untuk platform masih, anda perlu memasang VPN pada OS ini melalui proses persediaan manual.

Biarkan’s pergi melalui bagaimana ia’yang dilakukan di sini:

 1. Sebaik sahaja anda telah masuk ke Chromebook anda, pergi ke foto akaun anda.
 2. Sekarang buka tetapan
 3. Pilih untuk “Rangkaian”
 4. Pilih “Tambah Sambungan”
 5. Sekarang akan ada pilihan “Tambah OpenVPN / L2TP”. Klik padanya.
 6. Borang akan diminta. Mengisi semua bidang dalam borang ini adalah perlu untuk meneruskan selanjutnya.
 7. Nama Host Server: Isikan alamat IP anda sekarang
 8. Nama perkhidmatan: Ini mengikut budi bicara anda. Namakan apa saja yang anda mahu sebaliknya. “ABC VPN”
 9. Jenis Penyedia: Bagi pengguna yang mempunyai frasa laluan atau kunci peribadi kemudian pilih L2TP / IPsec + Kunci pra-kongsi. Sekiranya sijil anda berasal dari pentadbir rangkaian anda, kemudian pilih pilihan seterusnya iaitu L2TP / IPsec + Sijil Pengguna
 10. Kunci pra-kongsi: Don’t kesilapan ini untuk kata laluan peribadi anda. Ini adalah kunci yang digunakan untuk mengesahkan sambungan VPN anda.
 11. Sijil pelayan CA: Keperluan bersertifikat VPN pelayan yang terpasang anda akan dipilih dari senarai yang muncul di sini
 12. Nama pengguna: Masukkan bukti kelayakan akaun VPN anda
 13. Kata laluan: Masukkan bukti kelayakan akaun VPN anda
 14. OTP: Buat kata laluan melalui kad OTP atau token VPN dan taipkannya di sini
 15. Nama kumpulan: Jika anda bekerja pada sistem peribadi anda, kemudian lewati ini
 16. Semua yang tinggal sekarang ialah klik “Sambungkan”
 17. Sekiranya maklumat anda sah, anda pasti akan menyambungkannya ke rangkaian pelayan VPN pada Chromebook anda

Kajian Proksi VPN Chrome

Proksi tidak boleh menjadi pengganti untuk VPN, kerana apa yang dilakukannya boleh digambarkan sebagai terbaik “ÏP Hopping”. VPN adalah lebih banyak perkhidmatan keselamatan holistik kerana mereka meningkatkan perlindungan melalui ciri-ciri seperti Penyulitan paket data dan protokol getaways.

Proksi, walaupun untuk Chrome tidak disyorkan kerana kebanyakan mereka cukup buruk untuk membocorkan IP sebenar kepada yang paling amatur peretas. Torrenting users know all well how proxies berbahaya boleh dan bagaimana dengan mudah mereka dapat ditangkap oleh pihak berkuasa untuk memuat turun fail torrent jika mereka menggunakan proxy.

Jangan sekali-kali pasangan Chrome dengan proksi, ia’s sindiran yang terbaik.

VPN Google Chrome VPN Reddit 2023

Tinjauan Reddit merupakan indikator yang hebat bagi sentimen pengguna dalam kategori produk apa pun. Sehubungan dengan VPN Terbaik untuk Sambungan Chrome, pendapat pengguna nampaknya sangat memihak kepada dua perkhidmatan iaitu NordVPN dan Akses Internet Peribadi.

Seorang pengguna mengulas bahawa NordVPN’Chrome s’Pelanjutan s sangat disyorkan dan menawarkan prestasi yang baik. Pengguna telah berhenti menggunakan mana-mana perkhidmatan pihak ke-3 lain sejak melanggan dengan NordVPN, yang bercakap mengenai perkhidmatan’kebolehpercayaan.

ulasan chrome vpn reddit terbaik

Pengguna lain mencadangkan kedua-dua, NordVPN dan Akses Internet Persendirian dan menunjukkan kepada hakikat bahawa kedua-dua perkhidmatan ini adalah lebih murah jika anda memilih untuk mengaitkan dengan dalam jangka masa panjang.

chrome vpn reddit votes

Akses Internet Persendirian, seperti yang ditunjukkan dalam kajian kami di atas, mungkin salah satu daripada 3 VPN paling popular di luar sana menurut pengguna dan komen reddit adalah bukti fakta itu.

Seorang pengguna telah fasih dalam perkhidmatan ini, seperti orang lain yang tidak terkira banyaknya, dan mencatatkan kebolehpercayaan yang tinggi semua ciri-cirinya seperti kelajuan konsisten dan pendikit sifar. Aplikasi berdedikasi turut diperhatikan semasa pengguna menyimpan kata-kata yang terbaik bagi sambungan Chrome, memanggilnya “Super Awesome”.(Lihat VPN reddit terbaik untuk ulasan lanjut)

chrome VPN reddit komen

VPN Percuma Terbaik untuk Chromebook

 1. Proton VPN

Anda akan mengenali namanya dengan mudah “Proton” jika awak’Anda pernah tertarik dengan perkara seperti penyulitan atau mel selamat. Itu’s kerana, firma di belakang VPN ini terkenal kerana ia’s pemilik dunia’rangkaian e-mel yang paling selamat s adalah ProtonMail.

vpn percuma terbaik untuk buku chrom

Peserta yang baru-baru ini masuk ke dunia VPN, menawarkan kedua-dua pelan percuma dan berbayar, bergantung pada ciri-ciri yang ingin dicapai oleh pengguna dari penyedia.

Setakat versi percuma pergi, keselamatannya boleh dipercayai dengan penyulitan gred tentera, sokongan protokol OpenVPN, Tiada kebocoran yang diketahui atau klien yang dijangkiti.

Tawaran jalur lebarnya agak murah hati kerana tiada topi di atasnya, jadi anda boleh menggunakannya sebagai sidekick yang baik pada Chromebook anda untuk masa-masa apabila perkhidmatan berbayar anda turun.

Satu-satunya masalah dengan perkhidmatan ini adalah bahawa kelajuannya perlahan-lahan perlahan, jadi perlahan sehingga ia hanya dapat menyokong aktiviti penyemakan imbas dengan cukup. Tidak ada penstriman sama sekali.

Walau bagaimanapun, di sana’s tangkapan di sini. Memandangkan Chromebook adalah OS khusus, tidak banyak penyedia menawarkan pelanggan berdedikasi untuknya, bahkan tidak banyak di antara yang dibayar, apalagi penyedia percuma.

Oleh itu, anda perlu sama ada jailbreak aplikasi Android oleh ProtonVPN untuk menjadikannya berfungsi pada Chromebook anda atau anda perlu memasang secara manual menggunakan fail konfigurasi OpenVPN.

Ya, ada batasan pada VPN Percuma dan itu’s kerana menjalankan VPN dalam bentuk terbaik mereka memerlukan sejumlah besar modal yang disediakan oleh perkhidmatan Percuma’t mempunyai.

Saya dengan sungguh-sungguh mengesyorkan anda hanya memilih orang yang dibayar jika anda mahukan pengalaman yang lebih baik pada Chromebook anda atau anda akan ditinggalkan merosakkan sambungan VPN Percuma anda yang kurang memuaskan dan kurang selesa.

Kebaikan

 1. Jalur lebar tanpa had dibenarkan
 2. Prasarana privasi yang cukup baik

Keburukan

 1. Kelajuan perlahan
 2. Hanya satu sambungan yang dibenarkan

2. Mempercepatkan

Sama seperti namanya, VPN ini adalah yang terbaik untuk mereka yang ingin bersambung dengan pembekal percuma tetapi tidak bersedia untuk berkompromi dengan kelajuan. Dan ini bukan perkara kecil, terutamanya dalam domain VPN percuma. Itu’kerana kebanyakan pembekal Percuma biasanya menurunkan kelajuan anda kepada minimum, lebih rendah daripada apa yang mereka berikan pada rancangan berbayar mereka.

mempercepatkan vpn untuk chrome

Selain daripada ini, mereka tidak’t mempunyai apa-apa sekatan ke atas akses anda ke senarai pelayan sama ada. Anda boleh memanfaatkan semua 30+ pelayan bersama dengan 5 sambungan serentak.

Satu-satunya masalah yang saya kenal dengan VPN Percuma untuk Chromebook adalah had data yang sangat pelik. Anda boleh mendapat 4 GB data pada bulan pertama tetapi itu jatuh kepada hanya 1 GB setiap bulan selepas itu. Tidak pasti. Anda hanya boleh melakukan pelayaran asas dengannya, itu’s semua.

Kebaikan

 1. Speed ​​VPN Percuma Cepat
 2. 30+ Pelayan
 3. 5 Pelbagai log masuk

Keburukan

 1. Had data yang rendah
 2. Pelanggan aplikasi tidak mesra pengguna

3. Pron VPN

Bukan VPN yang terkenal tetapi sangat berkesan jika anda mencari sambungan VPN percuma yang cukup baik untuk Chrome, PronVPN adalah perkhidmatan hebat jika semua yang anda ingin lakukan ialah menyahsekat laman penstriman video.
Ia tidak’t perlahan kelajuan anda dan membolehkan anda meluncur ke laman web dengan sedikit kekecohan.
Pelanjutan Chrome adalah ringan dan tidak memerlukan maklumat sebenar dari akhir anda untuk bermula. Perkhidmatan satu klik yang pengguna boleh benar-benar menyimpan penyemak imbas mereka sekiranya perkhidmatan mereka dibayar’t bekerja dan mereka perlu membuka sekatan sesuatu dengan segera.

Kebaikan

 1. Bandwidth tanpa had
 2. Akses mudah ke tapak penapis
 3. Lokasi swtiching tersedia

Keburukan

 1. Dasar pembalakan tidak jelas
 2. Tiada info mengenai penyulitan atau protokol yang disokong

VPN Terbaik untuk Soalan Lazim Chrome

Adakah Google Chrome VPN?

Tidak, Google Chrome bukan VPN atau ia tidak sepatutnya salah. Chrome adalah pelayar web freeware yang boleh anda gunakan untuk mengakses internet untuk mendapatkan dan menghantar maklumat.

Bolehkah anda menggunakan VPN pada Chromebook?

Chromebook adalah OS yang direka khas oleh pemaju di belakang Pelayar Chrome juga. Sistem ini berjalan pada Google Chrome OS dan merupakan pengganti yang baik untuk OS yang lebih popular seperti Windows dan Mac.

VPN boleh digunakan pada mana-mana OS dan Chromebook tidak terkecuali, namun kerana tidak banyak pembekal mempunyai aplikasi khusus untuk OS tertentu ini, anda perlu memasangnya melalui proses manual yang telah disebutkan secara terperinci di atas.

Bagaimana Saya Menggunakan Pelayan Proksi dengan Chrome?

Perkara terbaik tentang Penyemak Imbas Chrome ialah tahap kemudahan yang disediakannya kepada penggunanya dari segi memudahkan akses ke fungsi yang berbeza. Menetapkan pelayan Proksi isn’t semua itu terlalu sukar pada Chrome. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk memulakan proses persediaan pelayan proksi:

 1. Klik pada Ikon dengan tiga bar selari di bahagian atas kanan pelayar anda. Ini adalah tempat di mana anda boleh pergi jika anda ingin menyesuaikan atau mengawal pengalaman anda dengan Chrome
 2. Pilih “Tetapan” dan kemudian tatal ke bawah sehingga anda mencapai pilihan “Tetapan lanjutan”
 3. Sekarang di sini, anda perlu pergi jauh ke pilih pilihan yang dinamakan “Tetapan rangkaian”
 4. Kami’semula hampir di sana. Lihat satu pilihan yang mengatakan “Tukar tetapan Proksi”. Klik di atasnya
 5. Sekarang Window Properties Internet akan dibuka sebelum anda
 6. Di sebelah kanan tengah tetingkap ini, terdapat pilihan bertajuk “Tetapan LAN”. Pilih ia
 7. Secara lalai, pilihan untuk “Mengesan Pengaturan secara automatik” akan dihidupkan. Hidupkannya off dengan menyahpasangnya
 8. Sekarang semak kotak yang mengatakan “Gunakan pelayan proksi dengan LAN anda”
 9. Masukkan alamat IP pelayan proksi yang anda ingin sambungkan ke dalam medan kosong untuk “Alamat” dan nombor port pelayan proksi dalam tajuk bidang lain “Pelabuhan”
 10. Klik OK untuk memulakan sambungan melalui pelayan proksi dan sekali lagi klik OK untuk menyimpan perubahan
 11. Jika anda mahu mengeluarkan sambungan proksi, semata-mata centang yang “Gunakan pelayan proksi dengan LAN anda” pilihan dan pilih yang “Mengesan Pengaturan secara automatik” pilihan

Membungkus Perkara

Untuk peminat Chrome, keselamatan dalam talian menjadi kebimbangan kelas atas, memandangkan hakikat bahawa berapa banyak firma besar di luar sana cuba mencuri data anda. Skandal baru-baru ini oleh Cambridge Analytica adalah bukti fakta bahawa betapa banyak data anda bernilai dan kepentingan melindungi dari penggunaan yang tidak wajar.

Keutamaan utama kami adalah untuk memaklumkan pengguna kami tentang perkhidmatan VPN terbaik dalam semua kategori untuk menerangkannya dengan pilihan terbaik untuk setiap peranti dan OS. Tinjauan ini akan tetap tidak berat sebelah dan terbuka kepada cadangan jika pengguna kami percaya bahawa mereka mempunyai sesuatu yang berbaloi untuk berkongsi atau menambah ulasan kami.

Rasa percuma, mengkritik, perbahasan dan menghargai Review VPN Terbaik untuk Chrome Extension 2023 dalam komen di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  VPN Terbaik untuk Windows - Sembunyikan Identiti Anda pada PC / Laptop Anda!