VPN Terbaik untuk Amazon Prime 2020 – Watch Amazon Prime US Lancar

Amazon Prime adalah perkhidmatan streaming video segera yang ditawarkan oleh Amazon.com, salah satu daripada dunia’peruncit dalam talian yang paling popular. Walau bagaimanapun, seperti laman streaming yang lain, Amazon Prime menawarkan perpustakaan yang berbeza untuk pengguna di negara yang berbeza. Penonton di UK hanya boleh melihat perpustakaan AS jika mereka boleh menyahsekat sekatan geo melalui VPN Terbaik. Untuk membantu anda menyahpasang, sini adalah panduan mengenai VPN Terbaik untuk panduan persediaan Amazon Prime, VPN yang dibayar dan percuma, peranti yang disokong dan banyak lagi oleh BestVPN.co!

vpn terbaik untuk Amazon Prime

Apa itu Amazon Prime?

Amazon.com bukan hanya kedai e-dagang dalam talian, tetapi ia adalah gergasi internet yang menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti sokongan infrastruktur awan, logistik dan banyak lagi. Begitu juga, Amazon Prime Video adalah perkhidmatan streaming khusus oleh Amazon.com yang menawarkan pustaka kandungan khusus yang terdiri daripada ribuan filem, rancangan TV, dan siri asal yang pasti menarik perhatian anda.

Anda boleh menonton perkhidmatan ini di mana sahaja di dunia jika anda membeli langganan untuk Perdana Video, tetapi masih, anda menang’t dapat menonton segala-galanya yang terdapat di laman web kerana geo-larangan pada kandungan. Sekatan geo adalah realiti besar-cek ketika datang ke layanan streaming online seperti Amazon Prime, menghalang pengguna melihat konten favorit mereka jika mereka tidak’t tinggal di kawasan di mana kandungan tersedia.

Sebagai contoh, pengguna Amazon Prime di Amerika Syarikat akan melihat pustaka video yang sama sekali berbeza berbanding pengguna Amazon Prime di Singapura. Yang berkata, pasti ada cara di sekelilingnya. VPN Terbaik untuk Amazon Prime dapat membolehkan anda meletupkan batasan-batasan geo ini pada kandungan dan membuat pengalaman streaming anda berbaloi. Untuk lebih lanjut mengenai ini, terus baca panduan ini untuk kajian kami mengenai VPN Terbaik untuk Amazon Prime pada 2018.

VPN Terbaik untuk Amazon Prime 2018

Perkhidmatan penstriman utama seperti Netflix dan Hulu memanjakan penyekatan VPN untuk tidak membenarkan pengguna melihat kandungan yang seharusnya’t tersedia untuk mereka mengikut undang-undang hak cipta. Amazon Prime Video tidak berbeza dalam hal ini dan ia telah diikuti untuk menguatkuasakan penyekatan VPN, menjadikan kebanyakan pembekal tidak berguna pada platform mereka.

Walau bagaimanapun, masih ada beberapa perkhidmatan VPN Teratas yang boleh melepasi halangan kandungan dan menawarkan pengalaman transenden dan holistik kepada pengguna mereka jika mereka mahu membuka kunci US Amazon Prime. Di sini, di BestVPN.co, kami percaya untuk menguji perkara untuk diri sendiri dan kemudian mengesyorkannya kepada pengguna kami.

Inilah senarai VPN Terbaik untuk Amazon Prime yang memaparkan hanya VPN terpilih yang sebenarnya dapat membantu anda dalam melakukan sekatan geografi dan meningkatkan nilai langganan anda:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

PureVPN – Kebanyakan Amazon Prime VPN yang Terjangkau

Bila kamu’Anda telah membeli langganan untuk akaun Amazon Prime anda dan ingin membelanjakan lebih sedikit untuk mendapatkan VPN berkualiti tinggi, maka PureVPN adalah apa yang akan sesuai dengan anda yang terbaik.

PureVPN untuk Amazon Prime

Selain daripada ciri keselamatan gred tertinggi seperti VPN Double, Bawang atas VPN, Sokongan Protokol Pelbagai, Pemecahan Terowong dan banyak lagi, PureVPN menyediakan IP berdedikasi untuk membuka kunci kunci Amazon Prime US. Kami mendorong pasukan sokongan pelanggan untuk tujuan mendapatkan jawapan ini melalui ciri sembang langsung mereka.

PureVPN’Pasukan sokongan pelanggan s adalah sangat mesra dan koperasi dan sekali gus, satu pasukan sokongan membuktikan seberapa banyak manusia yang sebenarnya. Mereka menyediakan kami dengan nama pelayan yang kami perlukan untuk menyambung kepada jika kami mahu membuka kunci Amazon Prime di Amerika Syarikat. Pelayan ini hanya dimaksudkan untuk berfungsi dalam mod IP Dedicated.

Mereka hanya tidak’t berhenti di sana, tetapi juga memberikan kami pautan kepada panduan yang menunjukkan kepada kami cara menggunakan mod Dedicated IP, sekiranya kami tidak’t tahu tentang hal itu dalam paparan fasilitasi pelanggan yang hebat.

VPN Terbaik untuk Amazon Prime 2020 - Watch Amazon Prime US Lancar

Di atas semua sokongan yang luar biasa ini, mereka menawarkan pelan jangka panjang yang luar biasa murah, jadi anda hanya dapat menendang dan bersantai dengan Perdana Amazon anda sambil membelanjakan jumlah yang sangat nominal untuk membuka sekatan. Pakej tahunan berharga $ 58.92, sementara perjanjian 2 tahun lebih baik pada hanya $ 69.00 dibilkan sekali.

Kebaikan

 1. Rancangan terjangkau tersedia sebagai VPN untuk Amazon Prime US
 2. Perlindungan DDoS
 3. Pelayan P2P dan Torrent yang berdedikasi
 4. 750 + pelayan di 141 negara
 5. Nat Firewall
 6. Sokongan Protokol Pelbagai Termasuk OpenVPN dan L2Tp
 7. Membolehkan Split Tunneling

Keburukan

 1. Menyimpan log
 2. Tiada Percubaan Percuma

Dapatkan PureVPN

NordVPN – Menawarkan pelayan berasingan untuk keserasian peranti Mudah seperti Amazon Prime VPN

VPN ini mungkin, salah satu profil terbaik dalam dunia VPN. Sering diletakkan dengan perhatian yang tinggi sebagai VPN Terbaik, VPN Nord menjamin prestasi cemerlang di semua bidang untuk menjadikannya perkhidmatan yang sangat disyorkan untuk semua jenis pengguna.

NordVPN untuk amazon prime

Kelajuannya pantas dan kekuatan pelayan cukup kuat untuk memastikan tiada percubaan unblocking kandungan menjadi rata. Ia juga menawarkan VPN Double untuk kawalan keselamatan tambahan. Walau bagaimanapun, bahagian terbaik perkhidmatan ialah berapa banyak kerja yang telah dilakukan untuk memudahkan penggunanya membuka kunci Amazon Prime Video, tanpa mengira mana-mana peranti yang mereka gunakan.

Apabila kami meminta sokongan pelanggannya untuk menyediakan IP terbaik atau berdedikasi untuk membuka kunci kunci Amazon Prime US, mereka memberikan kami senarai terasing IP yang boleh kita gunakan bergantung kepada sama ada kami menggunakan PC atau Smartphone / SmartTV.

Walaupun pelan bulanan di sini di NordVPN berharga tinggi, pelan tahunan pada $ 83.38 dibilkan sekali dan perjanjian 3 tahun pada $ 124.64 dibilkan sekali, pasti dalam had yang boleh diterima untuk pengguna dengan mudah melanggan.

Kebaikan

 1. Menyediakan pelayan berdedikasi untuk sokongan peranti pelbagai sebagai VPN untuk Amazon Prime
 2. P2P yang berdedikasi dan sokongan mengerikan
 3. Tempoh percubaan percuma
 4. Ciri SmartPlay untuk tapak penstriman
 5. Penyulitan Double disediakan
 6. 3359 pelayan di 60+ negara
 7. Tembok Bitcoin dan Pembayaran diterima
 8. Protokol OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP

Keburukan

 1. Pelan jangka pendek mahal

Dapatkan NordVPN

ExpressVPN – Speed ​​terpantas sebagai Amazon Prime VPN

Jika caj VPN lebih banyak tetapi menyediakan ciri-ciri yang sepadan dengannya, maka perjanjian itu tidak lagi hilang dari cangkuk. ExpressVPN mahal berbanding dengan penyedia VPN Terbaik namun ia dapat menjamin prestasi yang terbaik di setiap bahagian depan menjadikannya VPN terpantas.

VPN Ekspres untuk Amazon Prime

Untuk Amazon Prime, di atas membuka kunci laman web streaming di AS, ExpressVPN menawarkan kelajuan tinggi yang membolehkan anda menikmati Amazon Prime’pustaka video tanpa ketakutan terlalu banyak buffering. Tiada kerosakan atau pemotongan dan bahkan pelayan menyediakan peruntukan yang mencukupi untuk mencegah kebocoran DNS. Di sini’sokongan pelanggan mereka menjawab pertanyaan kami sama ada perkhidmatan mereka bekerja di blok kunci Amazon Prime US.

Rancangan bermula pada $ 12,95 selama sebulan’Sebenarnya langganan tetapi pelan terbaik adalah pelan langganan tahunan yang membebankan pengguna $ 99,95 yang dibilkan sekali.

Kebaikan

 1. Sangat cepat sebagai VPN untuk Masa Amazon
 2. Sokongan Pilihan Pembayaran Pelbagai
 3. Aplikasi berdedikasi untuk OS Yang Serasi
 4. Piawaian Penyulitan Tinggi
 5. Sokongan protokol ekspansif
 6. Dasar Zero Log

Keburukan

 1. Tiada pelayan P2P Dedicated
 2. Rancangan Penentuan Harga Mahal

Dapatkan ExpressVPN

Torguard.net – Peningkatan perlindungan keselamatan sebagai VPN untuk Amazon Prime

Penyemak Imbas Tor adalah salah satu penyemak imbas paling selamat di luar sana dan kami telah mengesyorkannya sebagai alternatif bagi pengguna yang ingin meningkatkan keselamatan dalam talian mereka. Mengikuti model yang sama dan mereplikasinya pada VPN adalah yang menjadikan Torguard.Net teladan dan sangat selamat.

Torguard VPN untuk Amazon Prime

Model perute bawang adalah jauh lebih tinggi daripada model keselamatan VPN yang lain yang menggabungkan hanya penyulitan dan terowong selamat. Walau bagaimanapun, kami tidak’t menjangkakan bahawa VPN ini akan berfungsi pada Amazon Prime Unblocking. Apabila kami meminta sokongannya sama ada VPN mereka boleh membuka kunci Amazon Prime Video, jawapan mereka adalah yang terbaik di mana kami memperolehi semasa kajian kami.

Walau bagaimanapun, tidak seperti VPN lain yang menawarkan keupayaan membuka kunci dalam rancangan VPN konvensional mereka, Torguard menawarkan pelan IP Dedicated untuk mengakses kandungan geo-terhad seperti Amazon Prime. Pelan IP berdedikasi berharga $ 7.99 / bulan atau $ 54.99 / tahun dan adalah yang terbaik untuk mereka yang ingin menyekat kandungan geo-larangan.

Bilangan IP Dedicated adalah menakjubkan dan mengandungi sejumlah lokasi yang cukup mampu menyediakan perkhidmatan unblocking dari mana-mana negara ke banyak negara di dunia. Kami tidak’t melihat perkhidmatan yang lebih baik daripada ini dari segi membuka kunci bukan sahaja Amazon Prime tetapi menyediakan penyelesaian holistik ke arah keperluan pembasmian yang lebih besar.

Kebaikan

 1. VPN dengan ciri Stealth untuk Amazon Prime Unblocking
 2. Tahap penyulitan kuat
 3. Jalankan pada model peralihan bawang
 4. 3000+ pelayan VPN di 50 negara
 5. Alamat IP Dedicated

Keburukan

 1. Rancangan sangat mahal
 2. Pakej ciri boleh mengelirukan

Dapatkan VPN TorGuard

VPN Terbaik untuk Amazon Prime Free

Jika anda mencari untuk membuka kunci Amazon Prime US, maka perkhidmatan VPN percuma bukan pilihan yang baik kerana menurut kajian kami, tidak ada perkhidmatan VPN percuma tunggal yang melakukan itu. Ya, terdapat beberapa perkhidmatan yang sangat boleh dipercayai yang bebas tetapi membuka kunci kandungan yang dibatasi geografi terutama perkhidmatan penstriman adalah dari keupayaan mereka yang melekat.

Itu’s kerana pembekal penstriman seperti Amazon Prime menggunakan penyekatan VPN untuk tidak membenarkan pengguna melihat kandungan yang mungkin tidak tersedia di kawasan mereka. Hanya premium Amazon Prime VPN yang kami’yang dipaparkan dalam senarai kami boleh berbuat demikian. Perkhidmatan percuma tidak’t mempunyai IP khusus seperti Torguard menyediakan atau mempunyai pelayan berkuasa yang boleh memintas Amazon Prime’s dinding penyekat VPN.

Ia’s mahal untuk menjalankan ciri-ciri ini dan perkhidmatan percuma’t mempunyai wang untuk terlibat dalam penyediaan ciri-ciri tersebut. Sebaliknya, banyak VPN Percuma menawarkan kelajuan perlahan (kerana mengutamakan pelan perkhidmatan berbayar mereka pada kebanyakan masa), had lebar jalur data yang rendah (antara 500 MB hingga 2 GB / bulan secara purata) dan jumlah pelayan yang rendah, semua yang tidak membenarkan anda mempunyai pengalaman yang baik dengan Amazon Prime.

VPN terburuk yang tidak’t Nyahsekat Amazon Prime Video

Walaupun sebahagian besar VPN tidak dapat membuka kunci Amazon Prime Video, kecuali beberapa pilihan, terdapat beberapa yang tidak hanya tidak mampu menyediakan set ciri yang tepat tetapi juga berbahaya untuk dipasang kerana ancaman yang konsisten seperti malware, memasukkan kod penjejakan dll.

Di sini’s rundown cepat pada VPN Terburuk yang tidak’t buka kunci Amazon Prime:

 1. Hot Spot Shield
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera Browser VPN (Kadaluarsa)

Bagaimana untuk Menonton Amazon Prime di luar AS

Pada asasnya, untuk membuka sekatan laman web mana-mana dari rantau tertentu, contohnya. anda mahu membuka kunci Amazon Prime US semasa anda tinggal di UK, anda mempunyai dua pilihan yang tersedia. Yang pertama menggunakan VPN dan yang lain menggunakan Proksi. Kedua-duanya umumnya mengikuti laluan yang sama untuk menyekat kandungan geo-terhad. Mereka memalsukan IP anda untuk menjadikannya kelihatan seperti yang berasal dari AS.

Walau bagaimanapun, kami menang’t mengesyorkan penggunaan proksi, kerana pada mulanya ia hanya memalsukan IP anda sambil meninggalkan paket DNS anda yang terdedah kepada pengintip dan kedua mereka mungkin tidak berfungsi dengan baik..

VPN adalah lebih cepat, lebih selamat dan sangat boleh dipercayai dalam menyediakan perkhidmatan unblocking. Tiada troll hak cipta boleh menyasarkan anda jika anda menggunakan yang terbaik Amazon Prime VPN untuk menyahpasang versi AS.

VPN Untuk Amazon Prime

Gambaran Umum Peranti Amazon Amazon:

Amazon Prime Video menawarkan pilihan keserasian tinggi dan disokong oleh pelbagai peranti. Di sini’s rundown peranti yang boleh anda gunakan untuk menonton Amazon Prime Video:

 1. Semua PC dan Pelayar seperti Windows dan Mac
 2. TV pintar
 3. Pemain Blu-ray
 4. Kotak set-top (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Stick / Telefon / Tablet Kebakaran TV
 7. Konsol permainan (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Peranti yang berjalan pada Android dan iOS

Anda juga boleh menonton Amazon Prime di Chromecast jika anda memasang pelanjutan Chrome Browser. Ia juga berfungsi pada Kodi melalui repositori Krypton.

Cara Persediaan Amazon Prime di TV

Menonton filem dan Rancangan di TV anda adalah pengalaman yang tidak boleh dipadankan dengan mana-mana peranti lain. TV Pintar Hari Moden menawarkan kualiti HD untuk pengguna untuk melihat kandungan kegemaran mereka pada skrin lebar yang menawarkan pengalaman yang hebat.

Dan ia’s tidak begitu sukar untuk menubuhkan perkhidmatan di TV anda. Di sini’s bagaimana anda boleh menjalankan Amazon Prime di TV Pintar anda:

Jika awak’Anda sudah membeli akaun Amazon Prime Video, kemudian pergi ke Google Play Store di Android TV anda atau ke Samsung Apps di TV Smart Samsung anda

 1. Carian untuk “Perdana Video” dan muat turun aplikasi
 2. Jalankan pemasangan dan masukkan kelayakan pengguna anda (Nama Pengguna dan Kata Laluan yang anda gunakan untuk mendaftar untuk Amazon Prime) apabila digesa
 3. Sekarang, sebaik sahaja aplikasat dan berjalan, pilih mana-mana filem, rancangan atau program TV dan biarkan keseronokan bermula!

VPN Terbaik untuk Amazon Prime Reddit

Walaupun bilangan penyedia vpn reddit terbaik’nama-nama yang muncul pada Reddit dalam benang perbincangan VPN Terbaik, tidak banyak penyedia disyorkan oleh pengguna untuk membuka kunci kunci Amazon Prime US.

Kecuali beberapa sebutan NordVPN seperti yang kita’telah disebutkan di sini, anda menang’t mencari banyak cadangan dan yang terbaik untuk berpegang kepada yang kita’telah mencuba dan mengujinya untuk anda di VPN Terbaik kami untuk menyahsekat US Amazon Prime.

Komen daripada perbincangan ContiGhostwood’s komen daripada perbincangan "VPN dan Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video vs. Amazon Prime Video

Walaupun Amazon baru-baru ini mempermudahkan perkhidmatannya dan dinamakan semula sebagai Video Segera Amazon hanya kepada Amazon Video dan Amazon Prime Video kepada Amazon Prime, perkhidmatan tersebut masih agak membingungkan untuk pemasa pertama dan orang baru.

Amazon Prime sebenarnya adalah kesepakatan keseluruhan yang tersedia untuk $ 79 untuk pelanggan AS sahaja dan menawarkan pakej tahunan yang menyediakan pengguna dengan penghantaran percuma 2 hari untuk sepanjang tahun bersama-sama dengan langganan Amazon Prime Video.

Tetapi pada April 2016, Amazon Prime Video mula ditawarkan secara berasingan pada $ 2.99 / bulan untuk enam bulan pertama dan selepas itu dikenakan pada $ 5.99 / bulan. Di sana’s juga percubaan percuma selama sebulan. Ia’menawarkan tawaran rata di mana anda boleh menonton kandungan tanpa had.

Walau bagaimanapun, Amazon Instant lebih mirip dengan model bayar-per-pandangan di mana anda perlu bayar untuk setiap video, pertunjukan atau filem secara berasingan dan ia’s tersedia sebagai perkhidmatan yang berasingan untuk orang di Amerika Syarikat serta di luar Amerika Syarikat.

Amazon Prime hanya tersedia untuk pelanggan AS sahaja dan itu’kami cadangkan anda menggunakannya VPN Terbaik untuk membuka kunci US Amazon Prime untuk dapat menggunakan perkhidmatan ini dan menikmati kandungan terkini yang tersedia.

VPN Untuk Amazon Prime

VPN terbaik untuk Amazon Prime FAQs

Amazon Prime Video tidak Bekerja?

Kebanyakannya, memulakan semula sambungan internet anda atau menutup apa-apa aktiviti memakan data lain akan menjadikan Perdana Video anda kembali lagi. Jika tidak, jika masih tidak’t bekerja, semak sama ada peranti anda adalah terkini dengan peningkatan atau aplikasi Prime Video anda dinaik taraf.

Adakah saya benar-benar memerlukan keahlian Amazon Prime untuk menyalurkan Amazon Video?

Tidak, awak tidak’tidak memerlukannya. Video Amazon memerlukan anda membeli pembelian TV, filem atau kandungan video lain secara berasingan bagi setiap bahagian. Keahlian Amazon Perdana kini ditawarkan pada $ 2.99 / bulan untuk enam bulan pertama selepas mendaftar dan kemudian anda akan dikenakan bayaran pada $ 5.99 / bulan.

Bolehkah kami menggunakan Amazon Prime pada lebih daripada satu peranti pada satu masa?

Ya, anda boleh tetapi untuk itu, anda perlu membuat Rumah Tangga Amazon. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk bermula:

 • Di Laman Web Amazon, log masuk ke akaun anda dan kemudian pergi ke “Akaun saya” Pilihan
 • Pergi ke “Mengurus Kandungan dan Peranti Anda” > Tetapan > Isi Rumah dan Perpustakaan Keluarga > Jemput orang dewasa
 • Sekarang sama ada membuat akaun baru atau menggunakan akaun sedia ada untuk log masuk semula dan memulakan sambungan yang dikongsi ke Amazon Prime dari peranti lain

Bagaimanakah saya mencari aplikasi video Amazon Prime??

Anda boleh terus pergi ke Perdana Video’laman web rasmi s atau pergi ke gedung Google Play untuk memuat turun aplikasi Android Amazon Prime dan kedai iTunes untuk memuat turun apl iOS.

Kesimpulannya

Amazon Prime adalah salah satu perkhidmatan penstriman terbaik dalam talian sekarang dan sebagai populariti TV internet meningkat, perkhidmatan ini pasti menampilkan beberapa rancangan hebat pada masa-masa yang akan datang.

Di BestVPN.co, kami menganjurkan pengalaman internet percuma untuk semua orang tanpa sebarang sekatan atau sempadan, tetapi sejak ancaman dan larangan terus meningkat, pilihan terbaik untuk membuat pengalaman internet anda benar-benar bebas adalah dengan menggunakan VPN Terbaik dan menikmati yang terbaik internet telah ditawarkan ke hati anda’kandungan s.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  VPN Terbaik untuk Chrome 2020 - VPN untuk Sambungan Chrome Termasuk