VPN Terbaik Eropah – Kawalan Anonim Dalam Talian Tanpa Menggunakan VPN Eropah di Wilayah Nordik

Dengan peningkatan undang-undang pengekalan data mandatori dan pengenalan program pengawasan yang diketuai oleh negara, privasi dalam talian pengguna telah mula menjadi semakin bahaya diserang oleh hari itu. Banyak negara di Eropah kini menjadi ahli perjanjian terkenal seperti Perjanjian 14 Mata, yang bermaksud hanya VPN Terbaiks kini boleh membenarkan pengguna memastikan keselamatan mereka dalam talian. Untuk mencari VPN Eropah terbaik, di sini adalah kajian komprehensif kami yang mengandungi Top Paid dan Penyedia Percuma, ulasan mengenai undang-undang data, kesahihan VPN dan banyak lagi dari BestVPN.co.

Undang-undang Pengekalan Data dan Urusan VPN di Eropah

Kesatuan Eropah’Undang-undang privasi dan undang-undang pengekalan data semasa adalah baik untuk pengguna am dan pihak berkuasa sentiasa terlibat dalam melaksanakan tugas mereka dalam melindungi pengguna dalam talian. Tetapi nampaknya ada beberapa kerang dalam perisai yang pasti perlu ditangani.

Seperti yang dibuktikan oleh Facebook baru-baru ini yang berkaitan dengan Cambridge Analytica, kebocoran data yang memalukan pasti berlaku, kerana jika anda menyimpan data, walaupun untuk disimpan, ia boleh dan akan dipecahkan.

Undang-undang Pengekalan Data dan Urusan VPN di Eropah

Banyak negara di EU atau Eropah mempunyai undang-undang pengekalan data yang lebih luas yang menjadikannya wajib bagi penyedia perkhidmatan Internet untuk mengekalkan data pengguna ketika melewati server mereka.

Hacker hari ini secara umumnya menyedari aglomerasi data sedemikian dan berada pada prowl untuk memecah masuk mereka secara berterusan.

Ini menjadikannya mustahak untuk pengguna menggunakannya VPN Eropah Teratas dalam usaha untuk melindungi data mereka sendiri dan tidak bergantung kepada kerajaan atau pihak berkuasa untuk melakukannya untuk diri mereka sendiri.

Cara Melindungi Diri dari Aktiviti Pengawasan Kerajaan di Eropah

Masalah besar hari ini’dunia adalah semakin banyak pengawasan kerajaan yang orang biasa tertakluk, terutama di Eropah. Sudahlah hari-hari ketika Eropah bertindak memihak kepada rakyatnya dan kita dapat menjamin fakta bahawa negara itu lebih banyak untuk melindungi data individu dari tempat lain di dunia.

Cara Melindungi Diri dari Aktiviti Pengawasan Kerajaan di Eropah

Akta Perhimpunan Perisikan Komunikasi diluluskan pada 2016 di Jerman dan Snooper yang terkenal’Undang-undang Piagam yang diluluskan di UK, adalah bukti kepada kenyataan bahawa Eropah semakin dekat ke arah mencocokkan AS dari segi memberikan kuasa yang tidak terkawal kepada pihak berkuasa untuk menjejaki setiap aspek setiap orang’kehidupan s.

Untuk melindungi diri anda dari pengawasan kerajaan yang mengerikan dan menyeksa, anda perlu mendapatkan komunikasi dalam talian anda melalui terowong terlindung semasa dienkripsi, tujuan yang paling disampaikan oleh VPN. VPN Eropah yang cukup baik akan membolehkan anda memintas mata ini apabila anda menggunakan internet dengan selamat.

Sekiranya anda meneruskan sambungan internet anda tidak diganggu, maka anda hanya mengundang masalah ke arah diri anda pada masa hadapan yang dekat.

VPN Terbaik untuk Eropah

Adakah VPN Haram di Eropah

Pada masa ini, VPN tidak menyalahi undang-undang di mana-mana negara Eropah. Satu-satunya tempat di mana VPN telah diharamkan oleh pihak berkuasa sedang dijalankan oleh rejim totalitarian atau otoriter untuk contohnya. China, Iran, Turki dan Iraq.

VPN Terbaik Eropah 2018

Di Eropah, anda memerlukan perlindungan pesanan tertib dalam talian untuk melindungi anda dari program pengawasan kerajaan yang intensif. Perbezaan terbesar antara privasi data di Eropah dan kawasan lain terletak pada fakta bahawa di sini, ia’pihak berkuasa dan bukan penggodam yang menimbulkan ancaman terbesar untuk sabotaj dan penggunaan data pengguna yang tidak wajar.

VPN Terbaik untuk Eropah, oleh itu perlu menjadi sangat canggih dari segi ciri-ciri mereka untuk menangani ancaman kuat dan program pengawasan ultra-sensitif.

Di sini, kami telah menyusun senarai teratur untuk tujuan ini, yang terdiri daripada VPN Terbaik untuk Eropah pada tahun 2018 yang dapat menyediakan perlindungan keselamatan tambahan yang diperlukan untuk memastikan anda selamat dari program pengawasan kerajaan yang tidak wajar.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

PureVPN - Kebanyakan VPN Eropah Terjangkau dengan Perlindungan VPN Double

Walaupun mendapat sedikit akhbar baru-baru ini, PureVPN menawarkan ciri-ciri canggih yang menguatkan keselamatan anda seperti Double VPN, Bawang atas VPN, perlindungan kebocoran DNS, perlindungan DDoS dan banyak lagi untuk memastikan anda mempunyai cara untuk meneutralkan bahkan ancaman terbesar.

VPN Eropah terbaik

Dengan langganan PureVPN, anda mendapat 750+ pelayan dalam 140 negara yang hebat, aplikasi yang serasi peranti, penyulitan gred ketenteraan dan banyak lagi untuk hanya $ 69.12 ditagih sekali jika anda pergi untuk pelan 24 bulan. Pelan tahunan berharga $ 59.12, menjadikannya VPN Terbaik yang berpatutan untuk Eropah.

Kebaikan

 1. Bilangan lokasi pelayan yang tinggi di Negara-negara Eropah Utama.
 2. Perlindungan DDoS
 3. Sokongan Streaming berdedikasi
 4. Pelayan P2P dan Torrent
 5. 750 + pelayan di 141 negara
 6. Hotspot VPN
 7. Nat Firewall
 8. Sokongan Protokol Pelbagai Termasuk OpenVPN dan L2Tp
 9. Membolehkan Split Tunneling

Keburukan

 1. Log beberapa aktiviti pengguna, tetapi terhad
 2. Percubaan percuma tidak tersedia

Dapatkan PureVPN

TorGuard - Sangat Aman dengan Perlindungan E-mel Anonymous untuk Eropah

VPN ini menjadikannya tanda sebagai salah satu taruhan paling selamat untuk melindungi privasi anda di Eropah dengan perkhidmatan e-mel terenkripsi bersama dengan ciri VPN yang hebat. TorGuard menawarkan proksi tersembunyi yang menjadikan data anda kelihatan seperti data internet biasa yang lain, menjadikannya sulit bagi para pengintip untuk mempersilakannya dengan mudah sebagai VPN Terbaik untuk Eropah.

Torguard untuk Eropah

Selain itu, anda mendapat 5 sambungan serentak, sokongan pelanggan jalur lebar yang tidak terhad dan 3000+ pelayan. Pelan VPN Anonymous berharga $ 9.99 / bulan manakala pelan E-mel Anonymous berharga $ 6.95 / bulan.

Kebaikan

 1. Meningkatkan keselamatan untuk melindungi pengguna daripada program pengawasan sebagai VPN untuk Eropah
 2. Tahap penyulitan kuat
 3. Ciri Perlindungan VPN Stealth
 4. 3000+ pelayan VPN di 50 negara
 5. Alamat IP Dedicated

Keburukan

 1. Laman web dan aplikasi boleh sukar untuk mengemudi
 2. Pakej ciri boleh mengelirukan

Dapatkan VPN TorGuard

PrivateVPN - Zips melalui Geo-Restrictions on Content in Europe

Untuk melangkau troli hak cipta di Eropah, anda memerlukan PrivateVPN. Ia menyala melalui sekatan geografi dan membuat semua jenis kandungan yang tersedia untuk anda di mana-mana negara Eropah. Ia juga P2P dan mesra torrenting dikuasakan oleh rangkaian pelayan yang merangkumi 52 negara.

PrivateVPN untuk Eropah

PrivateVPN’protokol yang disokong adalah antara yang terbaik dan ia mempunyai dasar pembalakan sifar di tempatnya, menjadikannya salah satu daripada VPN Euro teratas kami dari segi melakukan lebih banyak lagi untuk memastikan kebebasan pengguna yang tidak terkawal.

Harga tidak terlalu tinggi untuk menjadikannya tidak menarik kepada pelanggan umum dengan pelan terbaik mereka yang menawarkan langganan selama 13 bulan yang berharga hanya $ 50.40. Terdapat juga pelan 3-bulan yang boleh didapati pada $ 15.75 yang dibilkan sekali.

Kebaikan

 1. Pembatalan sekatan geo-terhad yang kuat sebagai VPN untuk Eropah
 2. Percubaan Percuma 30 Hari
 3. Throttling Speed ​​Zero
 4. 56 lokasi pelayan
 5. Penyulitan enkripsi 2048 bit dengan AES 256
 6. Protokol termasuk VPN Buka, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 7. Perlindungan Leak Ipv6

Keburukan

 1. Tidak’Mempunyai sebarang rancangan jangka panjang yang berpatutan
 2. UX tidak cukup mesra di apl asli

Dapatkan PrivateVPN

IpVanishVPN - Safest Bet terhadap ISP mengintip sebagai VPN di Eropah

Nama itu mungkin terdengar aneh tetapi perkhidmatan ini sangat kuat. IPVanish telah wujud selama bertahun-tahun sekarang dan hingga sekarang, tidak ada kes yang diketahui telah datang ke hadapan yang menyatakan bahawa pembekal membocorkan data pengguna kepada pihak berkuasa.

Hantar ke Eropah

Selain itu, IpVanish menyediakan proksi web SOCKS5, 1000+ pelayan, perlindungan paket data dengan tambahan tambahan 256 gred taraf penyulitan tentera. Pilihan yang sempurna untuk VPN Euro, ia’s agak mahal bahawa perkhidmatan lain yang serupa, berharga $ 77.99 untuk setahun’s bernilai langgan.

Kebaikan

 1. Keselamatan Online Holistic Dijamin sebagai VPN untuk Eropah
 2. Protokol OpenVPN dan L2TP / IPsec VPN
 3. Batalkan kandungan Geo-restricted
 4. Bandwidth tanpa had yang ada
 5. Dasar log sifar
 6. 40,000+ alamat IP dikongsi

Keburukan

 1. Pasukan sokongan pelanggan tidak cukup tangkas untuk memudahkan pertanyaan pengguna
 2. Tiada percubaan percuma

Dapatkan IPVanish

ExpressVPN - Tidak akan mengubah log anda kepada pihak berkuasa sebagai VPN untuk Eropah

Apabila pihak berkuasa Turki mahu ExpressVPN menyerahkan log mereka, dalam kes dokumen yang baik, pembekal enggan mendedahkan, menafikan bahawa ia pernah menyimpan log data. Tidak ada perkara lain yang dapat membuktikannya sebagai VPN terbaik di seluruh Eropah untuk menangguhkan program pengawasan kerajaan di Eropah.

EpressVPN untuk Eropah

Tetapi itu’s tidak, VPN Express boleh membuka kunci Netflix US, menyediakan anda dengan 148 lokasi pelayan, memastikan privasi dengan enkripsi AES 256 kelas tentera dan menyediakan terowong perpecahan untuk perlindungan data terpilih.

Tag harga untuk mendapatkan setahun’Harga langganan untuk $ 99,99 untuk ExpressVPN mungkin kelihatan sedikit tinggi untuk kebanyakan pengguna, tetapi mengingat ketahanan dan keserasian untuk peranti, biaya tinggi nampaknya wajar.

Kebaikan

 1. Pembekal Terbaik Semua Pusingan sebagai VPN untuk Eropah
 2. Aplikasi khusus dan Sambungan untuk Penyemak Imbas
 3. Sulit, Penyulitan Gred Ketenteraan
 4. Sokongan protokol berganda
 5. Dasar Zero Log

Keburukan

 1. Tiada pelayan P2P Dedicated
 2. Rancangan adalah Mahal

Dapatkan ExpressVPN

VPN Terbaik Eropah Percuma

Sangat sukar untuk mencari VPN Percuma yang boleh dipercayai dan sangat selamat pada hari ini’s dunia, di mana kebanyakan pembekal percuma menggunakan perkhidmatan mereka sebagai fasad untuk menikmati aktiviti pengungsian data semua jenis. Kebangkitan baru dalam aplikasi VPN Percuma, terutamanya dalam domain Android, adalah bukti fakta yang sebenarnya.

Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa perkhidmatan percuma yang boleh dipercayai dalam pasaran yang dapat memberikan anda sambungan yang selamat. Pasti, mereka mempunyai batasan mereka tetapi mereka pastinya berguna jika anda ingin melindungi ketiganya tanpa nama di Internet di Eropah.

Selepas mengkaji beratus-ratus perkhidmatan VPN Percuma Eropah di luar sana, kami akhirnya menetap di 5 perkhidmatan VPN Percuma Terbaik untuk Eropah yang mempunyai ciri-ciri yang tepat, selamat dan menyediakan jumlah jalur lebar data yang baik untuk kemudahan penggunaan. Di sini’senarai untuk BestVPN.co’s Best VPN Perkhidmatan percuma untuk Eropah pada 2018:

Tunnelbear - Menawarkan sejumlah pelayan yang tinggi di Eropah sebagai VPN Percuma Terbaik

Percuma Terbaik VPN Eropah seperti keramahan dan keselamatan pengguna, Tunnelbear adalah pilihan utama kami untuk cadangan VPN untuk pengguna Eropah. Perkhidmatan ini mempunyai dasar keselamatan yang cerah yang telah diberi mandat oleh audit keselamatan bebas, yang membolehkan pengguna mempercayai sepenuhnya apa yang ditawarkan oleh VPN.

VPN Terbaik Eropah Percuma

Menawarkan penyulitan gred tinggi dan dasar log sifar yang ketat, Tunnelbear baru-baru ini membuat perkhidmatannya lebih selamat dengan menghapuskan keperluan untuk nama pertama sambil menyanyi. Ia pada masa ini menawarkan repertoir peranti yang serasi peranti yang luas untuk setiap platform yang sangat mudah digunakan walaupun orang baru dan pemasa pertama tidak mempunyai kesulitan dalam menyambung dan menggunakan perkhidmatan.

Tunnelbear mempunyai aglomerasi tinggi pelayan di Eropah yang membolehkan kelajuan lebih cepat untuk pengguna yang tinggal di sana dan mengurangkan masa ping.

Had data 500 MB / bulan bagaimanapun dimenangi’t membolehkan anda menggunakan perkhidmatan ini untuk tempoh masa yang panjang, jadi jika anda mahukan lebih banyak jalur lebar, anda boleh mendapatkan data tambahan sebanyak 1 GB dengan hanya tweet tentang perkhidmatan atau beralih kepada rancangan berbayar mereka.

Kebaikan

 1. Salah satu VPN Percuma yang paling selamat di Eropah
 2. 5 peranti boleh dihubungkan serentak
 3. Penyulitan kuat.
 4. Antara muka pengguna adalah sangat mudah digunakan

Keburukan

 1. Hanya 500 MB / bulan data cap
 2. Tidak’t sokongan peer to peer atau P2P.

WindscribeVPN - Dilengkapi dengan Pembekal Iklan dan Firewall

Perkhidmatan ini terus bertambah baik pada hari itu. Bercerita’perkhidmatan VPN Percuma s telah menawarkan batas lebar jalur data hebat sebanyak 10 GB / bulan, tetapi kini anda boleh menambah 5 jalur lebar lebar jika anda tweet tentang perkhidmatan.

Bercerita untuk Eropah

Walau bagaimanapun, kemurahan hati itu tidak’t tambahkan di sana seolah-olah anda mengesyorkan perkhidmatan ini kepada rakan dan h / dia membeli pelan premium, akaun anda akan dinaik taraf juga.

Jika sebab-sebab ini masih belum mencukupi, ia baru-baru ini melancarkan aplikasi Androidnya, membolehkan keserasian peranti yang lebih besar. Windscribe menawarkan 8 lokasi pelayan untuk pengguna sebagai VPN Eropah dalam pelan per anya, menjadikannya sangat berguna untuk membuka sekatan kandungan geo-terhad dalam banyak bidang. Sambungan peranti tanpa had adalah tambah tambah. Pasti bernilai muat turun!

Kebaikan

 1. Dibina di Adblocker untuk pengalaman bebas stres sebagai VPN Percuma untuk Eropah
 2. Sambungan peranti tanpa had
 3. Cap data 10 GB
 4. Menyokong P2P / Torrenting

Keburukan

 1. Tidak’sokongan VPN Terbuka
 2. Kerosakan biasa

Hide.Me - Tiada Throttling of Speeds untuk Pengguna Bebasnya sebagai VPN untuk Eropa

Banyak perkhidmatan percuma di luar sana kelajuan pendikit untuk pengguna percuma mereka sementara mengutamakan pengguna berbayar mereka, tetapi Hide.Me doesn’t mendiskriminasi dalam hal ini dan ciri ini setakat ini ditambah terbesar.

Hide.me VPN for Europe

Ia kini menawarkan 3 lokasi pelayan dalam pelan percuma yang termasuk Kanada, Singapura dan Belanda, jadi jika anda menggunakannya dari Eropah, pelayan Belanda akan menjamin prestasi yang baik. Selain aplikasi serasi peranti untuk hampir semua platform, pengguna akan mendapat akses kepada pasukan sokongan pelanggan yang kompeten, sangat responsif dan teknikal yang kompeten pelanggan yang sentiasa ada untuk menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin anda hadapi.

Satu-satunya kelemahan kepada perkhidmatan ini tetap mempunyai had data 2 GB / bulan dan satu peruntukan sambungan peranti untuk setiap pengguna.

Kebaikan

 1. Memprioritaskan pengguna percuma untuk memastikan kelajuan lebih cepat sebagai VPN untuk Eropah
 2. Piawaian penyulitan yang luar biasa
 3. Dasar yang jelas, log kosong.

Keburukan

 1. Pelayan di hanya 3 negara
 2. Tidak sesuai untuk membuka kunci kandungan yang dihadkan oleh geo
 3. Hanya sambungan peranti yang tersedia

VPN yang paling teruk untuk Eropah pada tahun 2018

Selain pembekal VPN yang lebih baik untuk rantau Eropah, terdapat beberapa nama yang anda perlukan untuk tidak hanya menjauhkan diri tetapi mencadangkan orang lain untuk melakukan perkara yang sama juga. Dari menjual data untuk mengintip, VPN Terburuk boleh menjadi lebih merosakkan daripada tiada VPN sama sekali.

Di sini di BestVPN.co, kami sentiasa berusaha untuk memberi keutamaan kepada keselamatan pengguna dalam talian dan meneruskan visi ini, pentingnya mengenal pasti perkhidmatan yang perlu dielakkan oleh pengguna di semua kos.

Di bawah adalah senarai VPN Terburuk untuk Eropah yang anda tidak perlu mendaftar untuk jika anda mengambil serius privasi data anda dan tidak bercadang untuk mengambil risiko dalam masa terdekat:

Onavo Melindungi

VPN Facebook yang telah diketahui untuk log pengguna dan menghantarnya ke Facebook untuk diproses lebih lanjut dan mengintegrasikan ke dalam empayar datanya. Ia juga menggesa keizinan aplikasi yang luas, yang, sekali diberikan, akan menghuraikan azab kepada semua data peribadi anda.

EarthVPN

Don’t tertipu oleh lingo pemasaran di laman web yang diraguiinya. VPN ini menjanjikan semua perkara yang baik yang bermaksud VPN seperti tidak menyimpan log, piawaian penyulitan tinggi dan banyak lagi, tetapi pada hakikatnya ia tidak akan berfungsi paling banyak masa. Kelajuan sambungan terlalu rendah dan prestasi aplikasi sangat teruk, jadi lebih baik untuk menjauhkannya.

SurfEasy

VPN yang secara eksplisit menyatakan bahawa ia boleh dan akan berkongsi data pengguna anda dengan pihak ketiga tidak VPN, tetapi penipuan yang dijalankan untuk merobohkan gerombolan pengguna yang tidak disyaki dan naif yang mencari beberapa keselamatan dalam talian. SurfEasy terkenal untuk menanam kod penjejakan dalam perisiannya untuk memudahkan pengesanan dan pemindahan data pengguna. Jangan pergi untuk VPN ini jika anda mengambil serius privasi anda.

Negara VPN Terbaik Eropah dan Tinjauan Kawasan

Negara-negara yang mempunyai troop data terbesar adalah yang mendapat sasaran paling banyak oleh penggodam dan penyerang malware sama. Negara-negara Eropah yang berpengalaman mengalami lebih banyak daripada percubaan hacking mereka setiap tahun, jadi mustahak untuk memberi mereka cadangan untuk VPN yang lebih selamat untuk prestasi asli yang terbaik.
Berikut adalah pecahan yang bijak di negara penyedia VPN Terbaik untuk negara-negara Eropah masing-masing

VPN terbaik untuk Jerman

Terdapat pelbagai sebab untuk anda mula menggunakan VPN di Jerman secepat mungkin. Jerman adalah ahli 14 Perjanjian Mata dan juga membenarkan pihak berkuasa dan agensi perisikan menyapu kawalan terhadap pengekalan data pengguna. Di sisi lain, banyak kandungan di YouTube ditapis Jerman, jadi masa yang sangat tinggi yang anda anggap menyebarkan VPN Terbaik di Jerman untuk keselamatan dalam talian anda.

Berikut ialah 3 VPN Disyorkan untuk Jerman oleh BestVPN.co:

 1. ExpressVPN - Menawarkan ciri-ciri Gred Top dan membantu dalam Menyekat kandungan geo-terhad di Jerman
 2. NordVPN - Mempunyai Penyulitan Double untuk keselamatan tambahan sebagai VPN untuk Jerman
 3. PureVPN - Menyediakan pelan harga berpatutan dengan Bawang melalui ciri VPN sebagai VPN Terbaik untuk Jerman

VPN terbaik untuk Perancis

Sebuah jawatankuasa PBB melabel Perancis’undang pengekalan dan pengawasan data s “terlalu luas untuk pengawasan intrusi”, menggariskan persekitaran dalam talian yang menggangu untuk pengguna di negara ini.

Selain itu, Perancis adalah ahli dari 14 Mata Perlakukan sama seperti Jerman, menjadikannya negara yang sangat sukar bagi pengguna untuk tidak dilindungi secara online.

Di bawah adalah senarai Cadangan Terbaik kami untuk VPN untuk Perancis:

 1. IPVanish - P2P yang luar biasa dan sokongan mengerikan sebagai VPN untuk Perancis
 2. PrivateInternetAccess - Piawaian Penyulitan tinggi dan perkhidmatan unblocking kandungan sebagai VPN untuk Perancis
 3. NordVPN - Menyediakan ciri kawalan keselamatan yang dipertingkatkan sebagai VPN untuk Perancis

VPN Eropah Reddit

PrivateInternetAccess, sama seperti di mana-mana sahaja di Reddit, tetap menjadi kegemaran pengguna pada penandaan VPN ini juga. Dalam benang mega di Reddit untuk perkhidmatan VPN Eropah Terbaik, PIA kekal tidak dapat ditandingi dalam bilangan pengguna yang mengesyorkannya kepada orang lain. Bagi pengguna, yang masih keliru yang menggunakan VPN di Eropah, juga boleh menyemak reddit vpn terbaik untuk lebih redditor’s saranan.

Para pengguna berpendapat bahawa di kalangan segelintir VPN yang mereka cuba, PIA memberikan kelajuan tertinggi. Pengguna ini dari Jerman dan PIA bekerja dengan baik di sana:

Komen dari perbincangan mikiiway’s komen daripada perbincangan "/ r / vpn Cadangan Megathread # 5".

Pengguna lain lebih cenderung ke arah perkhidmatan yang popular dan boleh dipercayai seperti Torguard VPN dan perhatikan bahawa pembekal berguna untuk membuka kunci perkhidmatan streaming seperti Netflix dan merendahkan penggunaan tapak berasaskan torrent seperti Masa Popcorn.

Komen daripada perbincangan maxibooh’s komen daripada perbincangan "/ r / vpn Cadangan Megathread # 5".

FAQ VPN terbaik untuk Eropah

Bolehkah anda Sekat VPN di Rantau Nordik?

Penyekatan VPN adalah satu fenomena yang biasa di negara-negara yang paling ketat dan autoritarian seperti China dan Iran dan ia berlaku melalui proses yang dikenali sebagai Pemeriksaan Packet Deep. Protokol ini juga sedang aktif digunakan oleh perkhidmatan penstriman dalam talian seperti Netflix untuk membuang dan menyekat penggunaan VPN di laman web mereka.

Adakah Undang-Undang dan Selamat menggunakan VPN di Perancis?

Ya, ia sepenuhnya selamat dan sah untuk digunakan, menggunakan dan mengesyorkan VPN di Perancis untuk mempromosikan anda dan lain-lain’tidak mahu dikenali dalam talian.

Adakah Undang-Undang dan Selamat menggunakan VPN di Jerman?

Kerajaan Jerman dan pihak berkuasa tempatan cukup terbuka untuk menghalalkan penggunaan VPN dan mengingati jumlah program pengawasan yang tinggi yang dijalankan di era sekarang, masa yang sangat tinggi bahawa anda harus menggunakan VPN Eropah Terbaik untuk Jerman untuk melindungi diri anda secara online.

VPN Terbaik untuk Eropah

Kesimpulannya

Walaupun legion undang-undang baru yang diluluskan oleh pihak berkuasa Eropah memihak melindungi privasi pengguna selepas skandal Facebook Cambridge Analytica muncul, masih banyak yang perlu dilakukan untuk memastikan domain dalam talian sepenuhnya dari data kecurian semua jenis.

Pengguna masih dibiarkan lemah dengan syarikat swasta dan organisasi kerajaan yang cuba menyimpan sejumlah data pengguna yang terlalu tinggi. Betusan terbaik kami, daripada kekacauan ini, tetap menggunakan VPN Eropah Terbaik dan amalan internet selamat, tanpa itu, kemungkinan data anda yang digunakan terhadap anda akan sentiasa kekal sangat tinggi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me