Perkhidmatan VPN Terbaik Terbaik pada tahun 2019

Sekiranya anda mahukan VPN bebas daripada kos kerana pembekal dibayar tidak’t muat budget anda, kemudian boleh bergerak ke depan tetapi berhati-hati.

VPN percuma adalah perkhidmatan yang rumit, dengan banyak perkara yang tersembunyi di bawah permukaan yang berpotensi membahayakan anda.

Untuk memastikan bahawa anda hanya pergi ke hadapan dengan VPN paling selamat untuk muat turun percuma, anda perlu meneruskan panduan kami.

Saya akan memberi anda gambaran ringkas mengenai faktor-faktor yang perlu anda ambil perhatian sebelum melanggan perkhidmatan tertentu dan memberikan anda pengumuman mengenai VPN percuma terbaik untuk 2019.

Berikut adalah ringkasan ringkas 5 Perkhidmatan VPN Teratas Percuma pada tahun 2019

# 1: Surfshark: # 1 VPN yang disyorkan dengan 30 Tempoh Percubaan Bebas Risiko.
Pelan Terbaik: $ 1.99 / month (2 Year Deal)
# 2: ProtonVPN: Tiada Had Bandwidth dalam Perkhidmatan Percuma
# 3: Hide.Me: VPN Percuma Yang Tidak’t Simpan Log
# 4: Berlangganan: Gunakan Sehingga 15 GB / bulan untuk Percuma
# 5: OperaVPN: Buka blok Netflix AS untuk Bebas

Banyak VPN Percuma gagal walaupun menawarkan privasi asas membuat kolam dari mana kita boleh memilih dari sangat terhad.

Namun, kami berusaha sebaik mungkin untuk mendapatkan perkhidmatan dalam senarai ini yang sememangnya selamat untuk digunakan pada bila-bila masa.

Di sini kita’telah menyusun senarai 5 perkhidmatan VPN yang sangat selamat yang dapat anda sebagai VPN Percuma.

Surfshark - Penyedia Sangat Disyorkan dengan Percubaan VPN Percuma selama 30 hari

Surfshark adalah perkhidmatan VPN teratas yang menawarkan keselamatan terkuat bersama dengan ciri-ciri premium, tetapi ia’bukan perkhidmatan percuma sepenuhnya.

Jadi kenapa kita memilihnya ke atas senarai VPN Percuma ini?

Itu’s kerana Surfshark menawarkan percubaan percuma 30 hari yang mesra pengguna di mana anda boleh menggunakan perkhidmatan ini dengan semua ciri yang tersedia tanpa bimbang.

Jika anda tidak’tidak suka dengan perkhidmatan ini, memfailkan permintaan bayaran balik ringkas dengan sokongan sembang langsung dan anda mendapatkan wang anda kembali. Ya, mudah sekali.

Surfshark mendekati perkhidmatan VPN Percuma dengan tawaran harga yang sangat berpatutan. Langganan 2 tahun akan dikenakan untuk anda $ 1.99 / bulan.

Perkhidmatan VPN Terbaik Terbaik pada tahun 2019

Dan pembekal memberikan anda beberapa alasan yang cukup baik untuk membayar jumlah itu dan tinggal dengan perkhidmatan di luar tempoh percubaan percuma.

Netflix US bekerja setiap kali dengan Surfshark tidak kira di mana anda berada di dunia.

Torrenting disokong oleh rangkaian pelayan 800+ yang kuat dan terjamin oleh perlindungan kebocoran DNS.

Anda boleh menggunakan perkhidmatannya di semua platform utama dengan aplikasi mudah digunakan yang ditawarkan oleh pembekal.

Sembang langsung sentiasa ada untuk membantu anda jika anda terperangkap atau perlu dilakukan dengan persediaan VPN ini tanpa masalah.

Kelajuan adalah tetap dan pantas sepanjang masa dan tidak ada batasan pada lebar jalur sama ada.

Penyulitan gred ketenteraan dan protokol OpenVPN disediakan untuk memberikan anda pengalaman keselamatan internet yang tidak dapat ditembusi.

Surfshark adalah pilihan terbaik VPN Percuma anda’anda mendapat jika anda ingin menggunakan perkhidmatan untuk keperluan jangka pendek seperti sebulan.

ProtonVPN: Tiada had Bandwidth pada perkhidmatan Percuma

Pembekal ini menawarkan ciri jarang penggunaan jalur lebar tanpa had sebagai perkhidmatan VPN Percuma.

Don’t ambil ciri ini dengan ringan kerana anda akan menghadapi had jalur lebar yang ketat seperti 500 MBs / month dalam domain VPN Percuma.

ProtonVPN Percuma

Melalui ini, anda boleh menggunakan VPN percuma tanpa pendaftaran atau menaik taraf isu selama yang anda mahukan.

Pembekal VPN ini’versi percuma s menawarkan keselamatan top-notch yang tidak’t compromise data pengguna sama sekali. Tahap penyulitan kuat dan tiada kebocoran IP ditemui dalam ujian kami.

Satu-satunya masalah dengannya adalah bahawa kelajuan kadang-kadang seperti siput-i.e sangat perlahan.

Tetapi ini dijangkakan kerana semua VPN percuma meletakkan sekatan pada beberapa ciri premium dan dalam ProtonVPN’s kes, ia mempercepatkan kelajuannya bersama-sama dengan tidak membolehkan anda untuk aliran atau Torrent sama ada.

Apl ditawarkan untuk semua platform utama seperti Windows, Mac, iOS, dan Android. Dan jika anda ingin menaik taraf, versi berbayarnya sentiasa tersedia untuk menawarkan pengalaman yang lebih baik.

Hide.Me: VPN Percuma Yang Mengikuti Dasar Log Zero Tegas:

Satu lagi perkhidmatan VPN yang sangat selamat, Hide.Me berpusat di Malaysia, bidang kuasa yang selamat.

Hide.Me Free

Pembekal menawarkan kelajuan yang baik pada semua 5 pelayan yang diperuntukkan dalam perkhidmatan percuma.

Ia tidak’t menyimpan log aktiviti anda dalam apa jua cara dan jika kami pasangan itu dengan penyulitan yang baik, dan anda’dan mendapat perlindungan VPN peringkat tinggi secara percuma.

Hide.Me mempunyai kelemahannya serta majoriti dalam bentuk keterbatasan memperuntukkan hanya 2GB data setiap bulan kepada para penggunanya.

Batasan yang rendah untuk penggunaan data juga menjadikan pembekal tidak sesuai untuk streaming dan Torrenting atau aktiviti intensif data lain.

Anda boleh menggunakan perkhidmatan ini pada semua peranti yang popular dan beberapa jenis khusus seperti FireTV. Ia juga menawarkan sambungan Firefox.

Berlindah: Gunakan sehingga 15 GB / bulan / Torrenting friendly

Jika anda tidak’t mengambil batasan jalur lebar dan had pelayan ke akaun, tidak ada perbezaan besar antara Windscribe’perkhidmatan percuma dan dibayar s.

Dengan melanggan perkhidmatan ini, anda boleh menggunakan penghalang iklan mereka, yang merupakan ciri premium dan berfungsi dengan sangat baik untuk menghapuskan gangguan yang tidak perlu di web.

Ini menjadikan batasan jalur lebar 10 GB / bulan lebih berguna kerana anda tidak membuang lebar lebar berharga pada iklan yang anda berikan’t mahu melihat.

Berlangganan percuma

Awak boleh tambah 5 GB tambahan di atas ini dengan tweet tentang perkhidmatan.

Ini bukan tawar-menawar yang baik kerana ia memastikan bahawa anda boleh menggunakan VPN ini secara percuma dengan cara yang tidak terhad jika anda melakukan pelayaran tetap.

Pembekal memang mempunyai masalah dengan kelajuan walaupun, tetapi ia’bukan kerana pendikit kerana perkhidmatan percuma.

Masalahnya ada dalam versi berbayar perkhidmatan ini juga.

Sembang langsung menghairankan ditawarkan oleh Windscribe dan walaupun ia’s tidak terunggul, ia’s masih cukup baik untuk menyelesaikan masalah teknikal utama anda.

Anda boleh menggunakan VPN ini percuma untuk Windows, Mac, dan pelayar, yang membolehkan anda memperoleh sambungan VPN yang stabil secara percuma melalui persediaan mudah dan proses pendaftaran.

Mobile tidak disokong oleh Windscribe.

OperaVPN - Membuka kunci Netflix:

Satu-satunya VPN percuma yang boleh membuka kunci Netflix, OperaVPN hanya berfungsi sebagai pelanjutan pada penyemak imbas Opera.

OperaVPN Percuma

Kami biasanya tidak’tidak mengesyorkan anda untuk memilih VPN ini kerana ia mempunyai banyak masalah dengan kebocoran IP dan pembalakan, menjadikannya tidak sesuai untuk Torrenting, melayari dan aktiviti lain yang serupa.

Tetapi jika anda ingin menonton versi AS Netflix secara percuma, anda boleh memilih untuk perkhidmatan ini.

6 Faktor Penting untuk Memilih Perkhidmatan VPN Terbaik

Kami tidak’t hanya pilih pembekal untuk senarai VPN percuma terbaik kami daripada udara nipis.

Terdapat beberapa faktor yang sangat penting yang kita menilai semua pembekal percuma dan menyemak mana yang menonjol dan menguji ujian mengikut faktor-faktor ini:

Cap Bandwidth

Jumlah data yang boleh anda gunakan setiap bulan mungkin merupakan faktor yang paling penting dalam memilih perkhidmatan VPN percuma.

Ini adalah kerana batasan lebar jalur dapat difahami dengan VPN percuma kerana mereka tidak dapat menawarkan segala yang dilakukan pembekal yang dibayar. Tetapi apabila batas ini berada di bawah tahap yang boleh diterima, ia menjadikan VPN, tidak kira betapa baiknya, tidak dapat digunakan.

Contoh besar ini adalah Tunnelbear, mungkin VPN percuma yang paling selamat daripada mereka semua.

Walau bagaimanapun, ia hanya menawarkan 500 Mb bandwidth setiap bulan yang sememangnya menyedihkan dan tidak cukup baik untuk menampung anda selama beberapa hari walaupun dengan penyemakan imbas asas.

Kelajuan

Ia’s bodoh untuk mengharapkan VPN percuma untuk menawarkan kelajuan pantas sebagai rakan kongsi berbayar mereka.

Menawarkan kelajuan pantas mengambil sumber dan merupakan usaha yang mahal, menjadikan ciri ini sepenuhnya daripada jangkauan VPN percuma.

Walau bagaimanapun, kestabilan kelajuan sangat penting bagi kami di sini walaupun walaupun VPN menawarkan kelajuan yang perlahan pada perkhidmatan percuma, kelajuan ini mestilah berterusan atau ia merosakkan pengalaman pengguna lagi.

Lokasi pelayan

VPN percuma tidak’t menawarkan semua pelayan yang terdapat di taman pelayan mereka.

Selalunya bilangan pelayan yang ditawarkan dalam pelan VPN percuma agak rendah dan dalam julat 2-10 pelayan.

Dan walaupun begitu, pelayan kebanyakannya tidak dioptimumkan untuk menawarkan kelajuan pantas, menyokong Torrenting atau memintas Netflix’s geo-blocks.

Kebanyakannya, masalah ini berterusan dalam VPN percuma supaya mereka kebanyakannya diberikan lulus, tetapi selepas itu, ia diperiksa sama ada pelayan yang ditawarkan adalah IP kebocoran atau tidak.

VPN percuma terbaik yang ditawarkan dalam senarai ini’t bocor IP anda melalui pelayan mereka dan kelajuan mereka stabil jika tidak pantas.

Dasar Pembalakan

Log aktiviti pengguna memerlukan maklumat sensitif dan tidak boleh disimpan kerana mereka melanggar privasi pengguna.

Di samping itu, jika VPN menyimpan log, ada’s kemungkinan tinggi bahawa ia akan menjual data yang dimilikinya.

Banyak VPN Percuma pergi melalui laluan ini, itu’s mengapa pembekal yang mengikuti dasar log sifar yang ketat telah dimasukkan ke dalam senarai VPN percuma yang disyorkan.

Kebocoran

VPN sepatutnya menyembunyikan IP sebenar anda untuk mengekalkan ketidaksamaan anda dalam talian.

Walau bagaimanapun, ketidaksamaan ini boleh dikompromi jika VPN terdedah kepada DNS, WebRTC atau kebocoran IP serupa.

Kebocoran IP berbahaya terutamanya semasa aktiviti sensitif seperti Torrenting dan melangkaui penapisan kerajaan. VPN percuma teratas tidak boleh bocor IP sebenar anda sama sekali.

Untuk memeriksa ini, kami menjalankan beberapa ujian kebocoran dan hanya menampilkan VPN yang melepasi mereka semua tanpa masalah utama.

Keramahan pengguna

Malah ciri yang terbaik yang ditawarkan oleh VPN boleh menjadi sia-sia jika platform yang mereka gunakan tidak mesra pengguna.

Kebanyakannya, aplikasi yang ditawarkan oleh pembekal datang di bawah bidang keramahan pengguna dan jika aplikasinya’UI dan UX diketepikan dengan kekurangan, aplikasinya sukar digunakan, ia sering terhempas atau tidak bertindak balas untuk jangka masa yang panjang, kami akan’tidak mengesyorkan pembekal kepada anda sama sekali.

Adakah Semua Perkhidmatan VPN Percuma Selamat Penggunaan?

Kebanyakannya, TIDAK!

VPN percuma seringkali sama ada perkhidmatan honeytrap atau tunduk turun versi perkhidmatan VPN berbayar yang berada di sana untuk memaksa pengguna untuk membeli VPN sebenar’s langganan.

Yang terakhir, yaitu yang ditawarkan oleh pembekal dibayar masih baik karena mereka mempunyai keterbatasan tetapi tidak sering cukup dapat dipercaya untuk mendaftar dengan.

Walau bagaimanapun, perkhidmatan percuma secara mandiri adalah yang tidak begitu boleh dipercayai sama sekali.

Kebanyakannya, mereka adalah madu, seperti yang dikatakan sebelumnya, memikat pelanggan dengan menawarkan perkhidmatan percuma dan kemudian melakukan aktiviti jahat di latar belakang.

VPN percuma telah ditangkap dengan aplikasi yang dimusnahkan oleh malware, dagangan data, penyebaran bandwidth dan lebih banyak masalah yang bermasalah di belakangnya.

Itu’kenapa kita sentiasa menegaskan bahawa VPN percuma tidak disyorkan oleh kami kerana terdapat peluang besar bahawa mereka tidak bersendirian tidak cukup selamat untuk pengguna umum untuk melanggan.

Mengapa VPN Percuma tidak akan menjadi VPN Terbaik?

VPN percuma tidak ditawarkan tanpa batasan sama sekali dalam apa jua keadaan.

Dalam sesetengahnya, anda mungkin dikunci daripada jumlah pelayan yang ditawarkan oleh pembekal dan dalam beberapa had, had data adalah kurang untuk mempertimbangkan penyemakan yang cukup baik.

Kelajuan diperlahankan dengan kuat pada perkhidmatan percuma oleh pembekal VPN sendiri dan semua masalah dan halangan yang ada untuk memastikan bahawa anda memilih versi berbayar mereka.

Ada pepatah lama bahawa tidak ada makan siang percuma di dunia,

Dengan VPN percuma, nampaknya anda mendapat produk seperti itu.

Realiti adalah berbeza kerana anda boleh menjadi produk. Ramai pengguna telah memberitahu kami bahawa VPN percuma telah mencuri maklumat peribadi mereka dan menjualnya kepada pihak ketiga.

Ini menyebabkan masalah lain.

Walaupun VPN percuma boleh membantu anda untuk kekal tanpa nama, hanya perkhidmatan yang benar-benar baik. Malangnya, dengan banyak VPN percuma, mereka adalah risiko keselamatan.

Data anda hanya boleh dijual jika disimpan.

Kebanyakan perkhidmatan percuma tidak mempunyai dasar log tanpa apa-apa. Ini bermakna data boleh dikesan dan itu adalah risiko privasi anda. Perkhidmatan percuma juga terkenal dengan spam, iklan, dan perisian hasad.

VPN percuma terhadap VPN Berbayar

Seperti yang anda faham sekarang, VPN Percuma menarik tetapi mereka tidak boleh menawarkan jenis prestasi yang boleh dibayarkan oleh pembekal.

VPN percuma, walaupun mereka sangat selamat dan tidak’t log data anda (Itu berlaku sangat jarang), jangan’t mempunyai banyak untuk menawarkan anda kecuali untuk beberapa pembasmian tahap asas dan sedikit anonimiti dalam talian.

Terdapat batasan jalur lebar hampir selalu, mereka tidak dapat melewatkan pengharaman VPN yang ketat di laman web seperti Netflix US, mereka sering tidak’sokongan torrenting, sokongan tidak wujud, kelajuan dipintas dan aplikasi tidak ditawarkan untuk beberapa platform utama dan OS.

Sekiranya anda okay dengan batasan-batasan ini dan mahu menggunakan versi VPN yang dilucutkan, maka ia’s baik, tetapi jika anda tidak’Tidak seperti batasan ini, anda perlu memilih penyedia yang dibayar.

Pembekal berbayar menawarkan tahap penyulitan dan terowong yang kuat, tidak’t log data anda, menawarkan aplikasi untuk platform utama, mempunyai kelajuan yang baik, nyahsekat Netflix dan menyokong Torrenting selamat.

Beberapa pembekal teratas juga menawarkan ciri keselamatan premium seperti VPN Double dan Bawang atas VPN yang anda tidak akan dapat melihat tawaran VPN percuma.

Walau bagaimanapun, jika anda sedikit bimbang tentang kos yang tinggi yang anda mungkin perlu bayar apabila pergi untuk pembekal yang dibayar, jangan’tidak banyak bimbang.

Terdapat banyak VPN yang berpatutan di luar sana dengan prestasi yang luar biasa dan kestabilan untuk memenuhi keperluan anda.

Yang terbaik, perkhidmatan VPN murah sekarang ialah Surfshark.

Anda boleh mendapatkan langganan dua tahun untuk hanya $ 1.99 / bulan.

Ia menawarkan 800+ pelayan, aplikasi untuk Android, Mac, Windows, iOS, dan FireTV, penyulitan gred ketenteraan, pelayan yang dioptimumkan dioptimumkan, keupayaan membuka kunci Netflix, sokongan sembang secara langsung dan sokongan lalai untuk protokol terowong OpenVPN.

Tambahan pula, Surfshark menawarkan percubaan bebas risiko selama 30 hari, jadi jika anda suka perkhidmatan, anda boleh tinggal bersamanya, tetapi jika anda tidak’t, anda boleh meminta wang anda kembali dengan mudah.

Penyedia berbayar teratas seperti Surfshark mengambil privasi anda dengan sangat serius dan memastikan bahawa tidak ada celah di mana ketidaksamaan anda boleh dikompromi.

Pengalaman pengguna juga sangat dihargai oleh pembekal dibayar sedemikian.

Intinya ialah terdapat beberapa VPN Percuma yang baik tetapi mereka tidak cukup baik untuk memberikan semua yang anda cari.

Bahaya untuk privasi dan data yang mereka pose adalah tambahan pula di sini juga.

Banyak Perkhidmatan VPN Percuma Telah Terlibat Perdagangan Data

Jika seseorang itu untuk mengenal pasti masalah terbesar dengan kebanyakan pembekal VPN Percuma pada hari ini, ia harus menjadi aspek masalah perdagangan data yang VPN Percuma memanjakan.

Sebagai peraturan, VPN berbayar biasanya mengikuti dasar pembalakan kosong, tetapi VPN percuma bukan hanya log data anda tetapi juga menjualnya kepada sumber pihak ketiga, yang kami anggap sebagai pencerobohan yang serius terhadap hak privasi anda sebagai individu.

Dan ia’Bukan penyedia yang tidak jelas atau kurang dikenali yang terlibat dalam hal ini.

Beberapa perkhidmatan Percuma yang paling popular telah didapati bersalah untuk terlibat dalam perdagangan data.

Hanya pertimbangkan Hotspot Shield, penyedia yang sangat popular dan orang yang dianggap sebagai VPN terbaik untuk Android dalam kategori percuma.

Hakikat bahawa ia telah mengumpulkan satu setengah bilion muat turun aplikasinya yang belum pernah berlaku sebelum ini sehingga kini memberi kepercayaan lagi kepada tanggapan ini.

Satu kajian oleh Pusat Demokrasi dan Teknologi membuat wahyu bahawa VPN popular ini menjual data pengguna yang sensitif kepada afiliasi pihak ketiga mereka.

Data yang dijual termasuk perkara seperti nama pengguna, nombor peranti mereka dan juga jumlah jalur lebar yang mereka gunakan.

Tetapi ini tidak’t berakhir di sini sebagai yang sederhana “HolaVPN” telah ditangkap menjual lebar jalur dari pengguna kepada pihak ketiga.

Perkara seperti kepercayaan pengguna pemecah ini sangat tinggi dan merupakan sebab mengapa kami meminta anda untuk menimbang semula pilihan anda untuk memilih perkhidmatan VPN Percuma dengan serius.

Dalam kajian kami di Sisi gelap industri VPN, kami mendapati bahawa penyebab utama adalah penyedia percuma dengan masalah mereka dari dagangan data biasa untuk meletakkan perisian hasad ke peranti pengguna seperti Betternet.

Kesimpulannya

Apabila anda ingin mendapatkan VPN tanpa kos tanpa pertimbangan, anda meletakkan privasi anda pada risiko utama.

Itu’kenapa kami mencadangkan anda untuk memilih alternatif terbaik yang akan datang untuk VPN percuma iaitu perkhidmatan berbayar yang luar biasa dalam prestasi dan tidak’kos terlalu banyak.

VPN disyorkan atas ini adalah Surfshark kerana ia’s agak murah pada $ 1.99 / bulan pada pelan terbaik dan mempunyai piawaian keselamatan dan prestasi terbaik dalam industri.

Tetapi kelebihan terbesar di sini adalah bahawa anda boleh menggunakan Surfshark secara percuma untuk tempoh 30 hari sebelum anda melakukannya.

Tetapi jika anda masih mahu mencuba hadiah percuma, jangan’t memilih mana-mana pembekal lain selain yang kami cadangkan dalam senarai kami di atas seperti ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me dan OperaVPN.

Setiap pembekal di antara ini adalah baik untuk tugas tertentu seperti OperaVPN berfungsi dengan Netflix AS.

Oleh itu, pilih dengan bijak kerana jika anda membuat pilihan yang tidak baik, anda boleh mengalami beberapa akibat besar seperti pencerobohan privasi, malware, kecurian data dan perdagangan data.

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me