27 Pelayar VPN Terbaik – Memastikan Keselamatan Melalui VPN Browser Aplikasi Percuma

Internet kini diisi dengan pautan yang berniat jahat, perisian yang diragui, troli hak cipta dan banyak lagi perkara-perkara sedemikian, yang semuanya boleh menimbulkan risiko yang besar terhadap keselamatan dan kepekaan data dalam talian anda. Walau bagaimanapun, Penyemak Imbas Populer tidak diberi perlindungan perlindungan saham mereka yang menjadikan mereka masa yang lemah. VPN yang dipasang secara khusus untuk perlindungan penyemak imbas banyak sekali untuk memastikan peluang ini tetap ditutup untuk penggodam.

Pertaruhan paling selamat untuk meneutralkan ancaman ini kepada penyemak imbas anda adalah dengan menggunakan perkhidmatan VPN yang terbaik’s swasta, cukup berpatutan dan boleh dipercayai untuk melindungi sambungan anda dan tanpa nama pada setiap masa.

Mengapa Penyemak Imbas Paling Aman dan Swasta Perlu Masa?

Pelayar adalah pintu masuk akses yang paling banyak digunakan untuk internet untuk orang dan perniagaan di seluruh dunia. Ia’s pada asasnya tetingkap anda ke web percuma, tetapi tetingkap itu digunakan untuk mengintip di dalamnya? Kebanyakan orang tidak’Jangan ambil keselamatan pelayar mereka dengan serius. Mereka mungkin pergi untuk antivirus pada PC mereka, tetapi jika mereka sebaliknya memfokus pada memperoleh keselamatan untuk penyemak imbas mereka, virus dan malware mungkin tidak akan menjangkiti PC pada semua.

Pelayar hari moden lebih selamat daripada versi terdahulu mereka, tetapi anda tidak boleh memanggil mereka “Hardened” cukup untuk dapat menangkis semua ancaman malware dan virus dalam talian yang akan datang.

Dalam banyak kes sepanjang tahun, majoriti pelanggaran keselamatan telah berlaku melalui penyemak imbas yang tidak dilindungi. Dan walaupun penyemak imbas yang paling selamat di dunia tidak dapat menghalangi virus daripada menyerang sistem anda jika anda hanya mengklik pada pautan yang berniat jahat (sabotaj sedar), pelayar yang selamat pasti akan membantutkan penggodam, pro malware dan juga mereka yang terus mengeksploitasi sifar- kelemahan hari atau cuba menjejaki IP anda.

Penyemak Imbas VPN Terbaik

Pelayar VPN Terbaik 2018 - Diuji dan Disahkan

VPN adalah vektor pertahanan utama terhadap apa-apa jenis ancaman dalam talian. Sama ada anda mempunyai peranti yang anda perlukan untuk menjamin atau sesi pelayaran yang anda perlu sembunyikan, VPN adalah alat keselamatan yang paling berkuasa dan holistik yang tersedia.

Mereka menjamin data anda melalui penyulitan peringkat tinggi, memberikan sokongan protokol yang selamat, menawarkan pelbagai pelayan, menjamin kelajuan yang stabil dan di atas semua, wujud untuk memastikan bahawa privasi pengguna tidak pernah dikompromi.

Tetapi, walaupun setiap VPN lain yang mendakwa menawarkan semua ciri-ciri ini, sedikit yang menonjol dari segi bagaimana ciri-ciri ini benar-benar berada di perkhidmatan mereka. Untuk penyemak imbas anda, anda hanya perlu VPN Terbaik yang akan memastikan bahawa tidak pernah ada kelewatan keselamatan yang menjejaskan data sensitif anda.

Berikut senarai senarai utama kami untuk VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas 2018, yang mengandungi panduan eksklusif pada penyedia, ciri yang mereka tawarkan, pelan harga dan banyak lagi.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

PureVPN - Menyediakan Sambungan Serasi Unggul Teratas dengan VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas

Jika anda tidak’t mahu menghabiskan wang tunai yang diperolehi keras untuk memperoleh VPN dan mencari pembekal yang berpatutan yang tidak’t kompromi pada ciri-ciri apa saja, maka VPN Murni pasti pilihan yang sempurna untuk anda.

Mengapa Penyemak Imbas Paling Aman dan Swasta Perlu Masa?

Menawarkan sambungan serasi untuk penyemak imbas popular seperti Firefox dan Chrome, PureVPN telah melakukan banyak perkara untuk menjadikan keselamatan diakses dan lebih mudah untuk ditubuhkan pada penyemak imbas.

Selain daripada yang lebih murah daripada rakan-rakannya dan menyediakan keserasian atas, PureVPN tidak pernah berkompromi dengan kualiti dan meluas ciri-cirinya. PureVPN boleh membenarkan anda untuk menyahsekat laman streaming geo-terhad seperti Netflix US, akses pilihan keselamatan yang lebih maju seperti suis membunuh dan terowong perpecahan, log masuk melalui 6 peranti / pelayar secara serentak dan banyak lagi.

Tetapi pada masa ini, PureVPN tidak’t menawarkan percubaan percuma, jadi anda tidak dapat menguji perkhidmatan sebelum melanggannya. Walau bagaimanapun, jika anda membayar untuk apa-apa rancangannya, anda tidak akan menyesal kemudian.

Kebaikan

 1. Keserasian Sempurna sebagai VPN untuk Penyemak Imbas
 2. Perlindungan DDoS
 3. Sokongan Streaming berdedikasi
 4. Pelayan P2P dan Torrent
 5. 750 + pelayan di 141 negara
 6. Hotspot VPN
 7. Nat Firewall
 8. Sokongan Protokol Pelbagai Termasuk OpenVPN dan L2Tp
 9. Membolehkan Split Tunneling

Keburukan

 1. Menyimpan beberapa log
 2. Percubaan percuma tidak tersedia

Dapatkan PureVPN

NordVPN akan menyediakan keselamatan penyemak imbas pada semua peranti

Seperti dengan kekacauan banyak peranti dari Mac hingga Android, anda tidak’t benar tahu di mana anda mungkin mengakses pelayar anda. Walau bagaimanapun, mana-mana peranti yang anda akses penyemak imbas anda melalui Nord VPN menyediakan sambungan penyemak imbas yang serasi peranti untuk menyediakan keselamatan yang hebat di semua platform.

NordVPN untuk Penyemak Imbas

Pembekal juga menawarkan ciri keselamatan yang lebih besar termasuk sambungan VPN Double dan akses ke Bawang melalui pilihan VPN dengan penyemak imbas anda. Tetapi pelayar yang keras’t di mana ciri-ciri akan berhenti. NordVPN mempunyai infrastruktur pelayan yang merangkumi 3700 + IP di lebih dari 60 buah negara, memastikan terdapat kesesakan lebar jalur sifar dan menjamin perkhidmatan yang murni kepada setiap pengguna.

Pelan bulanan agak mahal di NordVPN, yang berharga $ 11,95, tetapi jika anda mahukan nilai terbaik, anda boleh melanggan rancangan terbaik tiga tahun yang akan dikenakan biaya $ 125.64 sekali.

Kebaikan

 1. Tor dengan ciri VPN untuk VPN Penyemak Imbas
 2. Tempoh percubaan percuma
 3. Penyulitan Double disediakan
 4. 3359 pelayan di 60+ negara
 5. Kaedah Pembayaran Pelbagai
 6. Protokol OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP
 7. Ciri SmartPlay untuk tapak penstriman

Keburukan

 1. Pelan bulanan yang mahal (Tidak baik untuk pengguna jangka pendek)

Dapatkan NordVPN

Akses Internet Swasta Memastikan Kelajuan Lebih Pantas sebagai VPN untuk penyemak imbas

Masalah terbesar dengan banyak VPN ialah mereka cenderung untuk mempercepatkan kelajuan terlalu banyak, tetapi Akses Interent Swasta atau PIA, memenangi’t buat itu. PIA adalah salah satu VPN terpantas yang terdapat di pasaran dan apabila berjalan melalui sambungan Chrome yang ringan, ia tidak akan menawarkan masalah sama ada anda menggunakan penyemak imbas anda untuk menyalurkan secara berterusan atau menjelajah bersih secara anonim.

Akses Internet Persendirian VPN untuk Penyemak Imbas

Untuk pengulangan terbaik kajian kami tentang perkhidmatan ini, lawati salah satu Reddit’benang s yang berkaitan dengan vpn reddit terbaik. PIA adalah seri teratas pada benang Reddit dan beratus-ratus pengguna secara aktif mengesyorkannya sebagai VPN Atas untuk Pelayar atau mana-mana peranti lain. PIA adalah salah satu VPN yang lebih baik di luar dari segi beberapa pelayan, yang kini menawarkan sekitar 3081+ pelayan di lebih 28 negara utama. Pembekal mungkin tidak menyediakan sebarang ciri novel seperti Bawang melalui VPN, tetapi bahkan ciri-ciri dasar di sini berfungsi dengan baik.

Pada bahagian penetapan harga, pelan terbaik adalah pelan tahunan dan tahunan. Langganan selama dua tahun akan dikenakan biaya $ 69,95 sahaja, manakala pelan langganan tahunan dibilkan sekali pada $ 39,95, menawarkan nilai yang sangat baik untuk wang sentiasa.

Kebaikan

 1. Zero Speed ​​Throttling sebagai VPN for Browser
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec disokong
 3. Sokongan P2P tersedia
 4. Log masuk sifar
 5. 5 Sambungan serentak
 6. Bandwidth tanpa had

Keburukan

 1. Aplikasi berdedikasi agak sukar untuk digunakan untuk pemula

Dapatkan Akses Internet Persendirian

ExpressVPN - VPN yang kukuh untuk Penyemak Imbas

Perkhidmatan yang lebih mahal secara amnya dimatikan dalam kategori produk mana pun, tetapi Express VPN membenarkan tag harga tinggi dengan mencocokkannya dengan ciri-ciri yang sangat kuat. VPN ini menjamin kelajuan pantas pada penyemak imbas dan tidak pernah membiarkan anda turun dari segi keselamatan. Dilindungi oleh penyulitan gred tentera AES 256, anda mempunyai pilihan untuk mengarahkan data anda melalui 148+ lokasi pelayan di 94 kekalahan negara.

Ekspress VPN for Browser

ExpressVPN menjamin kebebasan pengguna yang tinggi dengan bahagian atas aplikasi dan sambungan serasi peranti talian yang membuat menggunakan VPNnya mempunyai angin untuk pengguna semua jenis. Untuk pengait, VPN ini secara spektakuler menyekat mana-mana kandungan geo-larangan di mana saja di dunia, dan pasangan itu dengan ciri premium lain seperti sokongan 24/7 sokongan, panduan yang luas dan terowong perpecahan, dan anda mempunyai pemenang.

Tetapi perkhidmatan ini tidak’t datang murah kerana pelan tahunan berharga $ 99,95 dan itu’pelan nilai terbaik mereka. Pelan lain selama enam bulan boleh dilanggan dengan harga $ 59.95.

Kebaikan

 1. Senarai ciri yang kuat untuk pengalaman lancar sebagai VPN untuk Penyemak Imbas
 2. Aplikasi khusus dan Pelanjutan untuk penyemak imbas
 3. Sulit, Penyulitan Gred Ketenteraan
 4. Sokongan protokol berganda
 5. Dasar Zero Log

Keburukan

 1. Tiada pelayan P2P Dedicated
 2. Relatif mahal untuk perkhidmatan bersaing

Dapatkan ExpressVPN

TorGuard menyediakan tanpa nama yang sama unilateral sebagai VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas

Dinamakan selepas salah satu pelayar yang lebih selamat di dunia, TorGuard telah mengagumkan kami dan banyak peminat VPN yang lain dengan ciri keselamatan dan kemudahan yang tinggi.

Torguard VPN untuk penyemak imbas

Memberi akses kepada 3000+ pelayan di seluruh 50+ negara, TorGuard adalah pilihan yang sangat baik sebagai VPN streaming untuk penyemak imbas. Bersama sokongan bersepadu melalui aplikasi yang berdedikasi di semua platform, penyedia VPN ini juga mempunyai ciri VPN Stealth bagi mereka yang mencari beberapa keselamatan tambahan dalam talian. Tiada kebocoran IPv6 atau kegagalan DNS yang diketahui dengan Torguard dan kelajuan kekal fenomenal semasa perbicaraan kami.

Rancangan penetapan harganya agak rumit, bagaimanapun, seperti dengan setiap pelan anda mendapatkan beberapa perkhidmatan di papan dengan mash ciri eksklusif. Pelan terbaik mereka tetap menawarkan langganan tahunan yang berharga $ 59.99. Anda juga boleh pergi dengan pelan suku tahunan mereka, yang menghairankan terjangkau pada hanya $ 19,99 dibilkan sekali.

Kebaikan

 1. Model Tor menyediakan keselamatan yang lebih besar sebagai VPN untuk Penyemak Imbas
 2. Tahap penyulitan kuat
 3. Ciri Perlindungan VPN Stealth
 4. 3000+ pelayan VPN di 50 negara
 5. Alamat IP Dedicated

Keburukan

 1. Rancangan sangat mahal
 2. Pakej ciri boleh mengelirukan

Dapatkan VPN TorGuard

Penyemak Imbas VPN Terbaik 2018

Kebanyakan perkhidmatan VPN percuma di luar sana mengecewakan pengguna mereka masa yang besar dan terdapat masalah amanah ketika mendaftar untuk sesiapa sahaja. Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa nama yang telah memegang mereka sendiri dan kini berfungsi sebagai lambang privasi dan melindungi integriti pengguna sepenuhnya.

Penyedia ini selalu dipaparkan dalam senarai kami kerana mereka sangat sedikit. Dalam senarai VPN Percuma Terbaik untuk Pelayar 2018, kami telah mengambil perhatian yang sangat baik untuk memberikan hanya nama tersebut kepada pengguna kami yang tidak akan membiarkan kami atau diri mereka jatuh ke gimmik murah yang biasa dengan perkhidmatan VPN percuma lain yang tidak begitu baik.

Inilah senarai:

TunnelBear - Semua VPN Pusingan Terbaik untuk Pelayar

Sekiranya terdapat satu perkhidmatan VPN Percuma Pelayar percuma yang boleh dipadankan dengan pembekal yang dibayar dari segi menyediakan keselamatan dalam talian yang terbaik kepada penghuni internet, maka Tunnelbear itu. VPN dengan kartun membanjiri semua antara muka penggunanya, Tunnelbear menawarkan pelayan berdaya tahan tersebar di 20 negara. VPN percuma ini mengambil kek untuk menyimpan log sifar dan tidak pernah mengacaukan dengan data anda tidak seperti perkhidmatan VPN percuma lain di pasaran.

Penyemak Imbas VPN Terbaik 2018

Hanya mematikan dengan Tunnelbear adalah had datanya. Pada 500 MB sebulan, ia hanya berjalan dengan cepat sehingga anda tidak dapat menikmati lebih daripada beberapa sesi penyemakan imbas. Tetapi tunggu, kami di BestVPN.co telah menemui hack untuk memberi anda lebih banyak perkhidmatan ini.

Tweet mengenai Tunnelbear dan anda akan mendapat tambahan 1 GB data setiap bulan. Itu menjadikannya terlalu sukar untuk ditolak. Tunnelbear juga menawarkan aplikasi dan sambungan serasi yang hebat untuk menjadikan semua penyemak imbas anda berfungsi tanpa nama.

Kebaikan

 1. Perkhidmatan VPN Percuma Atas untuk Pelayar
 2. 5 sambungan peranti serentak mungkin
 3. Penyulitan kuat
 4. Antaramuka Pengguna lancar dan serba lengkap

Keburukan

 1. Had data ialah 500 MB / bulan
 2. Tidak’t sokongan peer to peer atau P2P.

Blockless - Mudah Digunakan untuk Pemula sebagai VPN untuk Penyemak Imbas

Banyak aplikasi dan perisian sangat rumit bahawa pemula dan pemula dapat dimatikan dengan sangat mudah dari mereka. Walau bagaimanapun, Blockless adalah perkhidmatan percuma VPN Pelayar yang membolehkan semua jenis pengguna mudah menyambung dalam talian melalui sambungan web yang selamat.

VPN tanpa blok untuk Penyemak Imbas

Apa yang anda perlu lakukan untuk mengakses VPN ini ialah untuk mendaftar dengan Blockless. Walaupun ia tidak’t menawarkan pengguna peluang untuk memilih pelayan pilihan mereka kerana ini berlaku secara automatik, tidak ada kelewatan kelajuan apabila kami menguji perkhidmatan ini. Kelajuan muat turun dan muat naik turun sedikit tetapi mereka bagus apabila anda mengambil kira bahawa ini adalah perkhidmatan percuma.

Ia digunakan oleh lebih dari setengah juta orang, yang bercakap jumlah keupayaan dan perkhidmatannya sebagai Best Free VPN for Browser.

Kebaikan

 1. Sangat mudah untuk digunakan dan digunakan sebagai VPN Percuma untuk Pelayar
 2. Apl khusus disediakan
 3. Kelajuan lebih cepat berbanding dengan VPN Percuma yang lain

Keburukan

 1. Pelbagai ciri terhad

Windscribe - Had Data Terbaik sebagai VPN untuk Penyemak Imbas

VPN ini adalah ke bawah, salah satu perkhidmatan paling murah dalam pasaran VPN Percuma. Windscribe menawarkan penggunanya peluang untuk memanfaatkan 10 GB data setiap bulan. Had data yang terdapat di sini adalah sekurang-kurangnya 5 kali lebih banyak daripada yang anda dapatkan di VPN lain, tetapi kemurahan hati tidak’t berakhir di sana.

Salurkan VPN untuk Penyemak Imbas

Dengan Windscribe, tidak ada batasan kepada bilangan peranti yang boleh disambungkan kepada anda. Di atas semua ini, aplikasi yang serasi mempunyai ciri yang dipanggil Cruise Control yang membolehkan anda secara automatik disambungkan ke pelayan terpantas yang tersedia pada masa ini.

Tetapi, jika anda tidak’Tidak seperti pelayan yang telah disambungkan kepada anda, anda mempunyai pilihan untuk memilih antara pelayan VPN yang lain. Windscribe menawarkan pelanjutan untuk Chrome dan Add-on untuk Firefox, untuk menyediakan perlindungan keselamatan holistik untuk pengalaman penyemakan imbas anda. Windscribe juga popular sebagai salah satu VPN terbaik untuk torrents dan bahawa walaupun secara percuma sehingga batas tertentu.

Kebaikan

 1. Had data tinggi yang membolehkan prestasi terbaik sebagai VPN untuk Penyemak Imbas
 2. Sambungan peranti tanpa had
 3. Mempunyai ad blocker dan firewall
 4. Menyokong P2P / Torrenting

Keburukan

 1. Protokol VPN terbuka tidak tersedia
 2. Kerosakan biasa

Zenmate - Penyedia VPN Boleh Dipercayai untuk Pelayar

Dengan tahun pengalaman pasaran dan mungkin nama yang paling banyak dikenali di domain VPN Percuma, Zenmate adalah perkhidmatan peramban VPN percuma yang jarang mengecewakan.

Zenmate VPN untuk Penyemak Imbas

Menawarkan elaun data yang tidak terhad, menggunakan Zenmate telah menjadi pilihan pilihan berjuta-juta orang di seluruh dunia untuk membuka sekatan kandungan geo-terhad dan memintas firewall autoritarian.

Kelajuan boleh rata-rata pada masa-masa, tetapi ia menawarkan 4 pelayan yang memberikan anda peluang untuk mencari dan menyambung ke yang sesuai dengan tagihan dengan cara yang terbaik. Piawaian penyulitan kuat dan tidak ada kebocoran data yang diketahui dari pembekal ini sehingga sekarang. Pasti patut dicuba! (Semak ulasan Zenmate untuk maklumat lebih terperinci)

ZoogVPN mengekalkan privasi yang tinggi sebagai VPN untuk Penyemak Imbas

Menjaga log dan kemudian menukar data ke dalam komoditi yang boleh dijual adalah kejadian yang terlalu lazim dalam VPN Percuma. Tetapi ZoogVPN boleh dipercayai untuk fakta bahawa ini bukan model perniagaannya dalam perkhidmatan VPN percuma.

VPN Zoog untuk Penyemak Imbas

Pembekal ini mempunyai ciri-ciri terhad sebagai VPN Penyemak Imbas Percuma, tetapi ia menyediakan keselamatan ultra-gred untuk penyemak imbas semua jenis. Tiada log disimpan di perkhidmatan ini menjadikannya domain yang boleh dipercayai untuk mempercayai keperluan privasi dalam talian anda dengan.

Dalam perkhidmatan percuma, ia kini menawarkan had lebar jalur 2GB bersama dengan akses kepada 3 pelayan VPN, 128 bit enkripsi dan sokongan P2P terhad. Jadi jika anda hanya mahu VPN yang menjamin kehadiran anda dalam talian tanpa terlalu berlebihan dengan ciri-cirinya, maka ZoogVPN adalah di mana anda akan mencari perlawanan yang betul.

Kebaikan

 1. Dasar data yang ketat sebagai VPN untuk Penyemak Imbas
 2. Topi data 2 GB
 3. Menyediakan penyulitan yang agak kuat
 4. Pelayan cepat

Keburukan

 1. Pemudahan Pelanggan yang lambat
 2. Sambungan peranti tunggal tersedia

Pelayar VPN Terbaik untuk Android

Telefon pintar Android sangat mudah terdedah kepada serangan malware dan percubaan data kerana mereka merupakan sasaran menarik bagi penggodam kerana sejumlah besar pengguna menggunakan OS. Untuk menjamin data yang sangat sensitif pada telefon pintar anda, anda memerlukan VPN yang selamat untuk Penyemak Imbas Chrome anda di Android. Di bawah ini kami telah memberikan dua perkhidmatan VPN pepejal rock yang akan menjamin perlindungan yang terbaik dan menjamin sesi penyemakan imbas Android anda sepanjang jalan:

IvacyVPN - Menyediakan ciri Split Tunneling sebagai Browser VPN untuk Android

Pada Penyemak Imbas Android, anda memerlukan VPN yang memprioriti kelajuan dan prestasi berbanding segala yang lain. Dan itu’s betul di mana Ivacy VPN’Ciri Split Tunneling eksklusif sangat berguna. Boleh jadi puluhan apl yang disambungkan ke internet pada Android anda dan ciri Split Tunneling membolehkan anda untuk laluan hanya beberapa aplikasi terpilih seperti penyemak imbas anda melalui sambungan selamat.

Ivacy VPN untuk Penyemak Imbas

Ivacy VPN menyediakan lebih dari 100 lokasi Pelayan di seluruh dunia, pelbagai sokongan protokol termasuk OpenVPN, penyulitan gred ketenteraan, lima log masuk serentak dan sambungan Chrome yang hebat.

Anda kini boleh memilikinya selama 5 tahun dengan membayar hanya $ 60 bil sekali. Tawaran don’t datang lebih baik daripada yang ditawarkan oleh VPN ini. Harus ada untuk Peramban Android.

Kebaikan

 1. Membolehkan Split Tunneling untuk memastikan kelajuan lebih cepat sebagai VPN Pelayar untuk Android
 2. 450+ Server di 100 Lokasi yang berbeza
 3. 5 Log masuk serentak
 4. Penambakan Bandwidth Sifar
 5. Sokongan Protokol Mutliple
 6. Batalkan Kawalan Geo-Terbatas Seperti Netflix

Keburukan

 1. Tiada Percubaan Percuma
 2. Tiada Bitcoin atau Bayaran Balik Crypto Available

Dapatkan Ivacy

IBVPN - Blok Kandungan Berbahaya sebagai Browser VPN untuk Android

Dengan berbilang tambahan dan sambungan untuk semua penyemak imbas utama, IB atau VPN Penyemak Imbas Tanpa Bising adalah pilihan utama oleh VPN Terbaik untuk pelayar VPN untuk Android. Ia’s mudah, mudah untuk menggunakan aplikasi dan sambungan klien, telah menjadikannya perkhidmatan yang sangat popular untuk pemula dan orang baru.

IBVPN untuk Pelayar

Tetapi itu tidak’t bermakna bahawa Penyedia ini adalah pemula sendiri dari segi ciri atau keselamatan. Ia menawarkan penyulitan gred tentera AES-256, pelbagai sokongan protokol termasuk OpenVPN & L2TP, 200 pelayan di 63 lokasi, Tor over VPN, VPN Double dan suis bunuh untuk menyediakan jaringan keselamatan holistik untuk pengguna Android. Pakej terbaik dengan semua ciri adalah rancangan Ultimate VPN tahunan yang dibilkan hanya pada $ 58.06.

Kebaikan

 1. Menyediakan 200 Pelayan untuk membuka sekatan maksimum laman web geo-terhad sebagai Pelayar VPN untuk Android
 2. Tor Lebih VPN
 3. Ciri VPN Double
 4. Ciri Auto-Sambung semula untuk melindungi Pengguna dalam kes kerosakan perkhidmatan
 5. Keburukan:

Keburukan

 1. Boleh agak lambat pada masa-masa
 2. Tidak sesuai untuk Torrenting

Dapatkan IBVPN

Tinjauan Peranti Penyemak Imbas VPN Terbaik

Pelayar digunakan untuk mengakses internet tetapi cara mereka berfungsi, berfungsi dan bertindak balas kepada OS yang berbeza sangat berbeza. Berikut adalah ringkasan pada VPN terbaik untuk Penyemak Imbas pada peranti yang berbeza:

Pelayar VPN Terbaik untuk PC

PC masih memerintah roost sebagai salah satu peranti paling popular yang digunakan untuk mengakses internet. Ini adalah untuk keserasian hebat yang disediakan oleh PC kepada penyemak imbas seperti Chrome dan Firefox, yang membolehkan pengguna mencapai kepuasan optimum dan kemudahan ciri-ciri.

VPN boleh dipasang dengan mudah pada PC seperti yang telah ditunjukkan secara terperinci dalam bahagian kami untuk VPN Terbaik untuk PC. Hampir setiap VPN menawarkan aplikasi dan pelanjutan penyemak imbas yang serasi untuk digunakan dengan PC. Berikut adalah 3 Best VPN Terbaik untuk Pelayar untuk PC:

 1. ExpressVPN - Pemasangan dan Persediaan Mudah sebagai Pelayar VPN pada semua PC.
 2. PureVPN - Pelan harga yang sangat berpatutan untuk VPN Penyemak imbas pada PC.
 3. Akses Internet Persendirian - Perkhidmatan paling popular sebagai VPN Penyemak imbas pada PC.

Pelayar VPN Terbaik untuk iPhone

Pengenalan yang mendorong perkembangan telefon pintar masa depan di seluruh dunia, iPhone kekal sebagai salah satu jenama yang paling ikonik pada zaman kita. Walau bagaimanapun, bertentangan dengan kepercayaan popular, iPhone boleh dijangkiti malware dan virus semudah ia berlaku pada peranti lain.

Ia penting bahawa anda menggabungkan VPN dengan penyemak imbas anda di iPhone anda untuk memastikan pengalaman penyemakan yang selamat, selamat dan dioptimumkan. Berikut adalah 3 pilihan utama kami untuk VPN Cemerlang yang serasi pada Pelayar iPhone:

 1. NordVPN - iOS Sesuai aplikasi yang tersedia untuk Penyemak Imbas VPN pada iPhone.
 2. TorGuard - Menjadikan keselamatan iPhone lebih mantap sebagai penyemak imbas VPN untuk iOS.
 3. PureVPN - Sokongan Streaming dengan kelajuan pantas sebagai Penyemak Imbas VPN pada iPhone.

VPN Terbaik untuk Pelayar Tor

Pelayar Tor telah diperkenalkan untuk meningkatkan keselamatan yang boleh dicapai oleh penyemak imbas kepada pengguna. Menggunakan konsep perutean bawang untuk melindungi data pengguna dan menyembunyikan IP mereka, Browser Tor adalah pilihan yang sangat diutamakan bagi banyak pengguna teknologi yang bijak dengan keperluan perlindungan data sensitif.

Tidak setiap VPN boleh memberikan ultra-keserasian untuk digunakan dengan Pelayar Tor. VPN Terbaik untuk Browser Tor menawarkan ciri khusus seperti Bawang di atas Tor dan Split Tunneling untuk memastikan prestasi tinggi dan sifar kurang. Berikut adalah pilihan 3 VPN kami untuk Pelayar Tor.

 1. NordVPN - Atas talian Bawang atas ciri VPN sebagai VPN untuk Pelayar Tor.
 2. ExpressVPN - Pelbagai pelayan yang luar biasa tersedia sebagai VPN untuk Pelayar Tor.
 3. TorGuard - VPN yang serasi dengan Pelayar Tor.

VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas Chrome

Chrome mungkin, penyemak imbas paling popular di dunia, menjadikannya sasaran yang sangat menarik untuk usaha sabotaj dan penggodaman. Pengguna yang telah menggunakan penyemak imbas Chrome perlu berhati-hati dan memastikan keselamatannya berada di tangan mereka sepanjang masa.

VPN Terbaik untuk Penyemak Imbas Chrome adalah yang ringan, menyediakan sambungan yang serasi, mengoptimumkan pengalaman anda, jangan’kelajuan pendikit dan jangan berkompromi dengan keselamatan anda. Di sini’s rundown 3 pilihan VPN teratas kami yang dapat memberikan semuanya lebih dan lagi untuk Pengguna Penyemak Imbas Chrome:

 1. ExpressVPN - Sambungan khusus yang disediakan sebagai VPN untuk Penyemak Imbas Chrome.
 2. PrivateInternetAccess - Memastikan kelajuan lebih cepat sebagai VPN untuk Penyemak Imbas Chrome.
 3. NordVPN - VPN Double untuk ciri keselamatan tambahan yang tersedia untuk VPN Penyemak Imbas Chrome.

VPN Terbaik untuk Pelayar UC

UC Browser adalah tambahan hebat kepada repertoar penyemak imbas anda. Ia cepat, licin dan mudah digunakan. Walau bagaimanapun, walaupun pelayar UC, yang mengesan asalnya kembali kepada Pemaju Cina, boleh menjadi masalah keselamatan utama jika tidak digunakan dengan VPN.

Di bawah, kami membentangkan senarai VPN Terbaik kami untuk Pelayar UC:

 1. PrivateVPN - Sokongan keselamatan dan protokol Semua Pusingan sebagai VPN untuk Pelayar UC.
 2. ExpressVPN - VPN Percuma dan Kompatibel untuk Browser UC.
 3. TorGuardVPN - Pengawal Talian Anonimiti anda di Pelayar UC.

Alternatif Penyemak Imbas

Selain penyemak imbas yang lebih popular yang biasa digunakan seperti Chrome dan Firefox, terdapat banyak pelayar alternatif yang tersedia untuk mereka yang mencari beberapa keselamatan tambahan.

Terutamanya, pelayar ini menyediakan keselamatan dalaman yang mantap dari dalam platform mereka yang sangat menghapuskan risiko yang ditimbulkan ketika melintasi domain dalam talian.

Antaranya, kami mengesyorkan agar anda menggunakan Pelayar Tor, yang menyulitkan data anda dan membolehkan anda menyembunyikan IP anda. Ia berasaskan konsep peralihan Bawang, di mana aliran data yang disulitkan yang berbeza menyebarkan data anda sehingga sukar bagi para snoopers meletakkan tangannya di atasnya..

Beberapa alternatif penyemak imbas yang lebih baik adalah mereka yang berdasarkan kepada model teknologi Chromium seperti Comodo Dragon dan SRWare Iron. Asas ini membolehkan mereka menjadi lebih selamat manakala baki mudah digunakan.

Pelayar Epic adalah satu lagi pilihan yang sesuai bagi mereka yang mahukan penyemak imbas dengan VPN yang tidak’t menyimpan log aktiviti seperti yang berlaku pada penyemak imbas Chrome konvensional. Tetapi untuk mengakses ciri ini, anda perlu mengaktifkan Mod Pelayaran Swasta dan terdapat juga pilihan untuk mengarahkan sambungan internet anda melalui proksi.

VPN Terbaik untuk Soalan Lazim Pelayar

Apakah Pelayar VPN?

Penyemak imbas boleh menjadi tidak selamat dari segi melindungi keselamatan dalam talian anda pada zaman ini yang semakin konsisten dan serangan malware yang lebih keras dan percubaan menggodam, meletakkan data sensitif anda pada risiko yang serius. VPN Teratas membolehkan anda menggunakan penyemak imbas anda dengan lebih selamat dan yakin bahawa aktiviti internet anda tersembunyi, dilindungi dan selamat dari mata prying.

Pelayar dengan VPN, hanya meletakkan, ialah pelayar yang digunakan dengan VPN yang baik untuk meminimumkan risiko kepada data dan memperluaskan keselamatan maksimum untuk menutup kerentanan sistem penyemak imbas itu sendiri.

Bagaimana VPN Pelayar berfungsi?

Ia berfungsi dengan menyulitkan data anda dan kemudian menghantarnya melalui terowong selamat mengikut protokol yang anda pilih. Anda boleh mendapatkan VPN Pelayar dengan menambah sama ada pelanjutan kepada penyemak imbas itu sendiri atau memasang klien aplikasi VPN pada peranti anda.

Bagaimanakah saya menukar VPN saya pada Chrome??

Sekiranya anda mahu mengubah Pelayar anda dengan VPN pada Chrome, anda perlu menyahpasang pelanjutan VPN penyemak imbas anda terlebih dahulu. Di sini’s bagaimana ia dilakukan:

 1. Pergi ke Tetapan > Alat Lebih banyak > Pelanjutan > Keluarkan

Kini memasang VPN Terbaik yang lain pilihan anda sebagai aplikasi klien atau pelanjutan penyemak imbas peranti untuk kegunaan tanpa nama dan keselamatan dalam talian maksimum.

Kesimpulannya

Pada kebelakangan ini terdapat peningkatan dalam kes yang datang ke hadapan yang menunjukkan betapa pentingnya terletak pada melindungi data anda. Skandal Cambridge Analytica di Amerika Syarikat bertujuan untuk bertindak sebagai panggilan bangun untuk ahli-ahli internet di seluruh dunia.

Sama ada penyemak imbas, PC atau telefon pintarnya, penggodam sentiasa berusaha untuk memecah masuk ke dalam sistem anda melalui sebarang peluang yang ada. Dan sementara kita boleh’t sentiasa mengawal ciri keselamatan sedia ada dari platform ini, kita masih boleh melindungi diri kita dengan menggunakan VPN dan mengikuti amalan pelayaran yang selamat seperti mengiktiraf dan menjauhkan diri dari pautan berniat jahat.

Di BestVPN.co, kami sentiasa berusaha membina internet yang selamat untuk semua orang. Kami tidak berminat dengan keselamatan internet sahaja, tetapi mempunyai visi ke arah melindungi pengguna’data peribadi s. Sekiranya anda mempunyai apa-apa cadangan, cadangan untuk penambahbaikan atau kritikan yang berharga untuk dikongsi dengan kami, jangan berbuat demikian dalam ulasan di bawah.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me