19 VPN Terbaik untuk Opera – Break Through Geo-Restrictions melalui Opera VPN

Penyemak imbas adalah gateway akses lalai ke web menjadikannya sangat diperlukan bagi sesiapa sahaja yang ingin melintasi web. Opera menawarkan salah satu daripada pelayar yang lebih popular dan mudah digunakan, dengan pelbagai ciri tambahan, untuk menawarkan pengalaman yang lebih diperkemas. Tetapi, walaupun amat berguna, Pelayar Opera anda tidak terjamin sepenuhnya. Mendapatkan VPN yang baik dari senarai VPN adalah satu-satunya penimbal antara penyemak imbas selamat dan malapetaka data.

19 VPN Terbaik untuk Opera 2018

 1. Opera Menutup Perkhidmatan VPN Terbina dalamnya
 2. Perhatian Privasi Opera pada tahun 2018
 3. Mengapa Opera Browser VPN Mesti Untuk Setiap Netizen
 4. VPN Terbaik untuk Opera 2018
 5. VPN Terbaik untuk Opera Percuma
 6. Bagaimana Menggunakan Opera VPN
 7. VPN Terbaik untuk Opera pada Android
 8. Opera Browser VPN Tidak Bekerja
 9. VPN Terbaik untuk FAQ Opera
 10. Ulasan Pelayar Opera Browser
 11. Opera 6 Opera VPN Tambahan 2018

Untuk membolehkan anda mengetahui lebih lanjut mengenai mengapa anda memerlukan VPN Terbaik untuk Opera, berikut adalah panduan menyeluruh mengenai topik ini, mengandungi senarai terperinci untuk VPN Teratas untuk penyemak imbas, berita mengenai Opera’VPN terbina dalam, kebimbangan privasi yang berkaitan dan banyak lagi.

VPN Terbaik untuk Opera

Opera Menutup Perkhidmatan VPN Terbina dalamnya

VPN terbina dalam mana-mana perisian akses web adalah sentiasa digunakan secara meluas. Begitu juga, Opera, yang merupakan salah satu pelayar web yang lebih popular di luar sana, menawarkan perkhidmatan VPN Percuma terbina sehingga baru-baru ini. Walau bagaimanapun, kini telah mengambil keputusan untuk menutup perkhidmatan VPNnya, sebagai aplikasi khusus pada platform Android dan iOS.

VPN terbina dalam untuk penyemak imbas web masih berada di sana, tetapi kini sebagai pelanjutan berasingan. Walaupun Opera tidak memberikan sebarang alasan tertentu tentang mengapa ia mengambil langkah ini, ramai dalam industri membuat spekulasi bahawa mereka melakukannya untuk mempromosikan SurfEasy VPN dan menyelaraskan tawaran VPN mereka.

SurfEasy VPN adalah perkhidmatan popular yang menawarkan lebih banyak ciri daripada Opera’VPN terbina dalam dan dibeli oleh Opera pada tahun 2015.

Opera Browser VPN

Opera’perkhidmatan VPN s adalah percuma, tetapi ia menawarkan versi premium berbayar untuk $ 29.99 setahun yang dipanggil Opera VPN Gold. Perkhidmatan premium ini menawarkan kelajuan yang lebih baik dan lebih banyak pelayan. Sekarang jika anda mempunyai langganan Opera VPN Gold, anda akan dipindahkan secara automatik ke langganan tahunan dengan rancangan SurfEasy Ultra. Tetapi kerana SurfEasy masih bukan pilihan VPN terbina dalam, penyemak imbas kini rendah pada pilihan keselamatan serasi.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan pelayar yang lebih selamat, mudah untuk digunakan, berikut adalah beberapa cadangan dalam hal ini dari hujung kami.

 1. Google Chrome - Dunia’Pelayar Paling Popular dengan pilihan keserasian pelanjutan VPN Pelbagai
 2. Mozilla Firefox - A diterima dengan baik, pelayar yang selamat dengan tambahan VPN yang tersedia

Sekiranya anda masih mahukan lebih banyak tumpuan pada keselamatan, maka perhatikan pelayar seperti Tor, Comodo Dragon & Yandex yang dibina untuk perlindungan tambahan.

Perhatian Privasi Opera pada tahun 2018

Tanpa perlindungan VPN, hampir semua penyemak imbas popular kini terdedah, sama ada Chrome, Firefox atau apa yang kita bicarakan di sini i.e. Opera. Ini adalah kerana penggodam hari moden telah berupaya melacak sesiapa sahaja dan semua orang yang bekerja pada jenis pelayar yang tidak dilindungi.

Satu-satunya cara untuk menjauhkan mereka dan menjauhkan diri dari laluan anda adalah untuk menjadikannya sukar untuk mengikuti anda dan anda hanya boleh melakukan ini melalui VPN Terbaik, yang bukan sahaja menyulitkan data anda tetapi mengikutnya dengan menyediakan protokol yang selamat untuk pengangkutan itu data melalui web, menyediakan sistem perlindungan berlapis.

Opera mungkin tidak mempunyai banyak kerang dalam perisai tetapi dunia semakin semakin tertekan dengan semua kempen pengawasan baru dan gerombolan data yang diuruskan oleh pihak berkuasa dan korporat sama.

Mengapa Opera Browser VPN Mesti Untuk Setiap Netizen

Penyemak imbas Opera kini dimiliki oleh Konsortium Cina yang dipanggil Golden Brick Capital Private Equity. Memandangkan hakikat bahawa Browser Opera menyimpan data sedikit sebanyak dan bahawa firma induk terletak di China, data anda boleh didedahkan kepada pihak berkuasa China pada bila-bila masa kerana undang-undang pengekalan data yang ketat.

Pelayar Opera VPN adalah penimbal yang anda perlukan untuk memastikan data sensitif anda selamat dari ancaman paksaan tersebut. Dunia web baru ini bukan lagi tempat yang selamat bagi pengguna untuk terus tidak dilindungi. Anda perlu menjaga privasi anda sendiri dengan memperoleh VPN pelayar Opera, sebelum anda juga tersesat, seperti berjuta-juta apabila skandal kebocoran data, serupa dengan Skandal AS Cambridge Analytica.

VPN Terbaik untuk Opera

VPN Terbaik untuk Opera 2018

Seperti yang disebutkan sebelumnya dalam kajian ini juga, mana-mana penggodam yang baik boleh dengan mudah memecah masuk ke dalam sistem anda melalui Pelayar Opera anda jika ia’tidak dilindungi. VPN adalah pertaruhan terbaik anda untuk memastikan privasi dan rahsia anda tidak dilindungi tetapi tidak semua VPN sesuai untuk pekerjaan yang anda mahu lakukan melaluinya. VPN Terbaik untuk Pelayar Opera perlu mempunyai pelbagai ciri, menawarkan bilangan pelayan yang tinggi, mempunyai piawaian penyulitan yang terbaik dan yang paling boleh dipercayai untuk tidak berkompromi pada privasi dalam talian anda.

Berikut adalah ringkasan pada VPN Terbaik untuk penyemak imbas Opera pada 2018:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

ExpressVPN - Menawarkan 148 Lokasi Pelayan sebagai VPN Pelayar Opera

Pada masa-masa, anda memerlukan lebih daripada sekadar keselamatan dalam talian. Dengan peningkatan populariti perkhidmatan penstriman, anda kini mesti melanggan hanya VPN yang boleh membuka kunci majoriti tapak kandungan geografi terhad seperti Netflix US.

ExpressVPN adalah salah satu VPN Terbaik untuk Pelayar Opera dari segi menyediakan ciri-ciri unblocking yang belum pernah terjadi sebelumnya. Sama ada anda mahu menonton Amazon Prime US atau menggunakan Masa Popcorn, VPN ini’s 148+ lokasi pelayan tidak akan membiarkan anda turun.

ExpressVPN untuk Pelayar Opera

Perkhidmatan ini diselaraskan, menderita kerosakan sifar hampir, menawarkan kelajuan pantas dan tidak’Anda terlalu sibuk dengan penyemak imbas anda untuk mempengaruhi prestasinya. Dengan pelan langganan, anda akan mendapat akses kepada aplikasi yang serasi dan infrastruktur keselamatan internet yang moden termasuk standard penyulitan AES 256, sokongan protokol berganda dan dasar log sifar yang ketat. Rancangan itu, bagaimanapun, berharga sedikit pada bahagian yang lebih tinggi dengan pelan terbaik mereka yang berharga $ 99.95 untuk langganan tahunan.

Kebaikan

 1. Pelbagai infrastruktur pelayan untuk sokongan terbaik sebagai VPN untuk Pelayar Opera
 2. Aplikasi khusus dan Pelanjutan untuk penyemak imbas
 3. Sulit, Penyulitan Gred Ketenteraan
 4. Sokongan protokol berganda
 5. Dasar Zero Log

Keburukan

 1. Tiada pelayan P2P Dedicated
 2. Rancangan agak mahal dan perlu dibongkar

Dapatkan ExpressVPN

NordVPN - Menawarkan aplikasi Mudah Mudah Alih Sokongan sebagai VPN untuk Pelayar Opera

Pembekal ini adalah salah satu perkhidmatan yang paling dicari di dunia VPN. Jika anda ingin menyelesaikan VPN yang menawarkan semua ciri-ciri yang tepat dan banyak lagi untuk harga yang berpatutan, ini adalah di mana carian anda perlu habis. NordVPN meletakkan penekanan tertinggi pada bahagian keselamatan dan menawarkan VPN berganda, Bawang atas VPN dan bahkan IP khusus untuk mengendalikan keperluan privasi yang berbeza dari penggunanya.

NordVPN untuk Pelayar Opera

Tidak ada slouch di depan membuka sekatan sama ada dan merupakan salah satu daripada beberapa perkhidmatan yang diketahui memintas VPN pengharaman di laman web seperti Netflix AS. Sekiranya anda adalah pengguna Opera Browser di China, maka NordVPN akan membolehkan anda memintas sekatan yang menyekat dan Great Firewall yang terkenal untuk memberikan pengalaman pengguna yang tidak terhalang.

Satu-satunya kelemahan perkhidmatan ini kekal bahawa anda tidak boleh terus mengakses sokongan pelanggan secara langsung. Terdapat butang sokongan di laman web, tetapi sejenis mesin carian dalaman yang menarik kembali jawapan dari panduan dan repositori penyelesaian masalah. Ciri sokongan hidup adalah apa yang perlu mereka tambah. NordVPN serasi dengan semua OS yang popular melalui barisan aplikasi klien berdedikasi untuk setiap platform. Ia menggunakan AES-256 untuk penyulitan dan menawarkan pelbagai sokongan protokol termasuk protokol OpenVPN dan L2TP.

Terdapat tawaran masa terhad yang menarik untuk mendapatkan langganan 3 tahun untuk hanya $ 99.00 yang tersedia dengan pembekal yang anda boleh memanfaatkan untuk menikmati ciri-ciri terbaik di sebahagian kecil daripada kos.

Kebaikan

 1. Pelayar Opera Terbaik VPN untuk Android OS
 2. Sifar komitmen 3 hari Tempoh Percubaan Percuma
 3. Penyulitan Double disediakan
 4. 3359 pelayan di 60+ negara
 5. Kaedah Pembayaran Pelbagai
 6. Protokol OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP
 7. Ciri SmartPlay untuk tapak penstriman

Keburukan

 1. Pelan bulanan yang mahal

Dapatkan NordVPN

TorGuard.net - Ciri Proksi Stealth sebagai Opera Browser VPN

Sama seperti Pelayar Tor sangat dinamakan selepas itu, VPN ini mempunyai salah satu ciri yang berorientasikan privasi terbaik untuk pengguna di kalangan semua VPN. Dengan TorGuard, peretas pasti akan mempunyai masa yang sukar untuk memasuki pelayar anda.

Ini akan berlaku kerana VPN ini menawarkan ciri VPN Stealth yang luar biasa yang tidak boleh menjadikan VPN anda kelihatan seperti lalu lintas biasa dan dengan itu tidak membenarkan ISP anda membuang anda keluar, ia juga akan meningkatkan lapisan enkripsi di sekitar paket data anda.

Torguard VPN untuk Opera

Selain itu, mereka mempunyai sokongan pelanggan yang paling responsif yang selalu tersedia dengan jawapan segera kepada mana-mana pertanyaan anda mengenai masalah, penyelesaian masalah, isu klien dan banyak lagi. Torguard menawarkan kelajuan tanpa had dan penggunaan bandwidth, bersama dengan lima sambungan serentak, 3000+ pelayan, dan sokongan protokol OpenVPN. Satu-satunya perkara yang perlu mereka lakukan sekarang ialah rancangan harga yang mengelirukan di mana setiap bundle menawarkan satu set ciri yang berbeza dengan harga yang berbeza. Sekiranya mereka menyelaraskan bahagian ini, maka Torguard dapat meningkatkan skornya.

Mereka kini menawarkan empat jenis pelan tetapi rancangan terbaik mereka tetap “VPN tanpa nama” pelan yang berharga $ 9.99 / bulan dan termasuk semua ciri yang betul. Torguard juga menyediakan ikatan keselamatan khusus untuk perlindungan e-mel pada $ 6,95 / bulan.

Kebaikan

 1. Tawaran IP Kediaman Baru sebagai Opera Browser VPN
 2. Tahap penyulitan kuat
 3. Ciri Perlindungan VPN Stealth
 4. 3000+ pelayan VPN di 50 negara
 5. Alamat IP Dedicated

Keburukan

 1. Menavigasi pelan aplikasi / laman web / harga boleh mengelirukan pemula

Dapatkan VPN TorGuard

PrivateInternetAccess - Dibina Keupayaan untuk menyekat iklan dan malware asana Opera Browser VPN

Akses Internet Persendirian atau PIA adalah perkhidmatan VPN yang sederhana namun berkuasa yang kini telah menjadi kegemaran pengguna. Perkhidmatannya tidak pernah sepatutnya mati tanpa mengira sejauh mana lebar jalur data yang anda gunakan melaluinya atau berapa banyak kelajuan yang anda jalankan pada masa ini menjadikannya VPN yang cerah yang harus anda miliki jika anda sedang mencintai kekasih. Baca ulasan akses internet peribadi dikemas kini.

VPN ini adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan di mana anda boleh yakin bahawa semua ciri-ciri yang telah dijanjikan kepada anda akan bekerja dengan cemerlang. Walaupun terletak di Amerika Syarikat, yang bukan negara kegemaran untuk privasi data dengan apa cara, PIA tidak pernah mengalami skandal pembalakan data yang memalukan. Ini bercakap mengenai perkhidmatan’integriti ke arah melindungi semua pengguna dalam laluan mereka ke web.

Tawaran 5 sambungan serentak, aplikasi klien berbilang untuk setiap platform, sokongan P2P yang berdedikasi, penyulitan AES 256 dan pelbagai sokongan protokol termasuk L2TP dan OpenVPN. Tetapi masih, PIA tidak mempunyai ciri keselamatan yang lebih matang seperti VPN Double dan terowong perpecahan yang jelas sekali. Pelan terbaik mereka, dari segi harga, adalah perjanjian selama 2 tahun yang hanya bernilai $ 69,95. PIA juga menawarkan langganan tahunan pada $ 39,95 yang dibilkan sekali.

Kebaikan

 1. Buka kunci Netflix US dan tapak streaming lain sebagai Opera VPN
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec disokong
 3. Sokongan P2P tersedia
 4. Log masuk sifar
 5. 5 Sambungan serentak
 6. Bandwidth tanpa had

Keburukan

 1. Aplikasi berdedikasi agak sukar untuk digunakan untuk pemula

Dapatkan Akses Internet Persendirian

PureVPN - Menawarkan ciri Split Tunneling eksklusif untuk sokongan Opera VPN yang dioptimumkan

Walaupun Opera Browser tidak berfungsi’t menawarkan banyak sokongan dari segi menawarkan add-on VPN yang serasi seperti pelayar lain, PureVPN nampaknya berfungsi di sekitar masalah itu dengan menyediakan ciri Split Tunneling yang sangat baik yang membolehkan anda untuk menjalankan hanya aplikasi selektif dengan VPN anda semasa meninggalkan orang lain keluar. Ini boleh mengoptimumkan Pelayaran Opera anda seperti tiada VPN yang boleh.

PureVPN untuk Pelayar Opera

Selain itu, PureVPN menawarkan ciri keselamatan yang rapi seperti VPN Double dan Bawang atas VPN. Ia juga mempunyai penyulitan AES 256 dan pelbagai sokongan protokol untuk menaja kemudahan pengguna maksimum. VPN ini berfungsi dengan baik dengan perkhidmatan membuka kunci sekatan dan membolehkan anda untuk log masuk ke Netflix US atau mana-mana perkhidmatan lain yang sama tanpa mengira lokasi anda berada di dunia. Dan di atas semuanya, perkhidmatan ini bukan’Tidak mahal sama sekali. Sebaliknya, vpn termurah kotorannya dan hanya $ 69 untuk langganan 2 tahun penuh, tidak ada yang dapat mendekatinya dari segi menyediakan nilai terbaik untuk wang.

Satu-satunya kemelesetan dengan PureVPN adalah bahawa ia menyimpan log pengguna terhad, tetapi anda boleh mempercayai perkhidmatan tersebut untuk tidak berkompromi maklumat anda melainkan jika anda terlibat dalam sebarang aktiviti jenayah.

Kebaikan

 1. Gunakan pelbagai ciri sebagai Opera Browser VPN dalam harga terbaik
 2. Perlindungan DDoS
 3. Sokongan Streaming berdedikasi
 4. Pelayan P2P dan Torrent
 5. 750 + pelayan di 141 negara
 6. Hotspot VPN
 7. Nat Firewall
 8. Sokongan Protokol Pelbagai Termasuk OpenVPN dan L2Tp
 9. Membolehkan Split Tunneling

Keburukan

 1. Menyimpan beberapa log
 2. Percubaan percuma tidak tersedia

Dapatkan PureVPN

VPN Terbaik untuk Opera Percuma

Perkhidmatan Percuma sentiasa sifat kek panas, tanpa mengira industri, dan yang sama berlaku dalam kes VPN Percuma. Perkhidmatan berbayar mungkin lebih baik dari segi prestasi, kebolehpercayaan dan pek ciri besar, tetapi daya tarikan VPN percuma terlalu sukar untuk ditolak kadang-kadang.

Bagaimanapun, jika anda tidak cukup berhati-hati, VPN Percuma pastinya akan menjadi pengambilalihan berisiko. Itu’s kerana perkhidmatan Percuma perlu membuat wang entah bagaimana dan ramai di antara mereka mula terlibat dalam amalan rindang seperti pembalakan dan penjualan data pengguna dan menggunakan aplikasi klien mereka untuk menanam ejen malware untuk membuat cincin loceng tunai.

Ini meninggalkan tingkap yang sangat ketat dari segi perkhidmatan VPN Percuma yang boleh dipercayai untuk pengguna untuk dipilih. Tetapi jangan’Jangan risau, kami telah menyusun semuanya untuk anda. Di sini adalah senarai VPN Terbaik untuk Opera Percuma termasuk hanya pembekal yang paling boleh dipercayai dengan ciri-ciri yang paling luar biasa:

Windscribe - Menawarkan 10 GB Data sebagai VPN Pelayar Opera

VPN percuma jarang diberikan dalam persembahan mereka dan sering ketika mencari VPN Percuma yang baik anda akan mencari perkhidmatan yang agak pelit. Berlebihan, sebaliknya, tidak ada yang begitu dan begitu murah hati sebagai VPN Percuma boleh mendapatkan.

VPN bercelaru untuk Pelayar Opera

Anda mendapat had lebar jalur 10 GB sebulan dan anda juga boleh menambah 5 GB tambahan jika anda tweet mengenai perkhidmatan itu. VPN ini juga menawarkan lokasi pelayan 8 yang belum pernah berlaku sebelumnya dan sambungan peranti tanpa had.

Jika anda merancang untuk menggunakan VPN ini untuk sesi penyemakan imbas ringan pada Pelayar Opera anda, maka Windscribe’tawaran s akan pasti cukup untuk bertahan sepanjang bulan. Satu-satunya keghairahan dengan perkhidmatan adalah bahawa ia mungkin terdedah kepada kerosakan yang kerap, menjadikannya di luar talian untuk jangka masa yang panjang kadang-kadang.

Kebaikan

 1. Rancangan VPN Percuma yang murah hati untuk Pelayar Opera
 2. Sambungan peranti tanpa had
 3. Mempunyai ad blocker dan firewall
 4. Menyokong P2P / Torrenting

Keburukan

 1. Protokol VPN terbuka tidak tersedia
 2. Kerosakan biasa

HotSpotShield - Salah satu VPN Paling Dipercayai Pelayar Opera

Digunakan oleh 550 juta pengguna di seluruh dunia, HotspotShield VPN tidak memerlukan pengenalan. Malah mereka yang berselindung’t berinteraksi dengan dunia VPN, telah mendengar nama VPN ini kerana jangkauannya yang besar. Ia menjadi salah satu pilihan pengguna yang terbaik untuk melangkau sekatan yang disekat oleh pihak berkuasa.

VPN Hotspot untuk Pelayar Opera

Tetapi pada masa ini, HotspotShield telah melalui banyak kontroversi yang melemahkan kredibilitinya dengan serius. Tetapi, sejak insiden tersebut, pembekal telah bekerja keras untuk membina semula imejnya dan mengemas semula tempatnya semula sebagai salah satu VPN Percuma terbaik di seluruh dunia. Ia menawarkan dua versi berbeza iaitu perkhidmatan VPN Percuma dan mod pasangan Hotspot Shield Elite yang dibayarnya. Yang pertama datang dengan 500 MB data percuma setiap hari dan hanya menawarkan satu lokasi pelayan di AS.

Kebaikan

 1. Cap data 500 MB setiap hari untuk penyemak imbas Opera
 2. Lokasi Server AS disediakan
 3. Apl yang Serasi tersedia

Keburukan

 1. Tidak’t menawarkan lebih daripada satu sambungan
 2. Suspek untuk kerap slip dalam perkhidmatan

Tunnelbear - Menyimpan sifar log sebagai Opera Browser VPN

Menyediakan pelan VPN percuma yang selamat dan boleh dipercayai, Tunnelbear adalah salah satu ciri biasa kami dalam senarai untuk VPN Terbaik. Apl serasi berfungsi dengan baik dengan baik pada semua jenis platform dan OS dan mereka tidak’t perlahan atau mendadak jalur lebar anda terlalu banyak. Untuk Pelayar Opera, VPN ini meningkatkan pengalaman penyemakan imbas anda dan membolehkan anda tetap lebih selamat menerusi dasar log kosong sifar yang dinyatakan.

TunnelbearVPN untuk Pelayar Opera

Ia menyediakan 500 MB had cap data setiap bulan dengan pelan percuma tetapi anda sentiasa boleh meningkatkannya untuk mencapai penggunaan jalur lebar tanpa had dengan melanggan pelan berbayar. Dengan rancangan terbaik mereka masuk $ 59.88 untuk setahun’Sebenarnya, anda boleh menyekat laman web streaming geo-restricted, mengakses 20 lokasi server dan menjaga diri Anda dilindungi dengan standar penyulitan tinggi mereka.

Kebaikan

 1. Perkhidmatan VPN Percuma Terbaik untuk pelayar Opera
 2. 5 sambungan peranti serentak mungkin
 3. Penyulitan kuat
 4. Antaramuka Pengguna lancar dan serba lengkap

Keburukan

 1. Had data ialah 500 MB / bulan
 2. Tidak’t sokongan peer to peer atau P2P

Opera 6 Opera VPN Tambahan 2018

Dalam tajuk di atas, anda mengetahui tentang VPN yang paling sesuai untuk mengaktifkan di luar / dalam penyemak imbas Opera. Walau bagaimanapun, pilihan yang disebutkan mungkin agak mahal untuk ramai di bahagian yang dibayar, oleh itu kami fikir kami’d tambah senarai lain untuk peminat Opera rakan-rakan kami. Berikut ialah senarai pengoptimuman VPN Opera Top 10, berdasarkan rating mereka di sini. Pastikan anda menyemaknya!

 1. ZenMate VPN
 2. Perisai Maya
 3. Privatix untuk Opera
 4. Hola Internet yang lebih baik
 5. VPN TunnelBear
 6. Kawalan WebRTC

Bagaimana Menggunakan Opera VPN

Penyemak Imbas Opera tidak’t memberikan sokongan banyak dari segi pelanjutan yang serasi untuk VPN, dengan perbandingan yang jelas kepada penyemak imbas lain seperti Chrome dan Mozilla yang mempunyai banyak pelayar dan pelanjutan yang dibangunkan oleh penyedia VPN sendiri.

Jadi jika anda ingin memperoleh keselamatan VPN untuk Pelayar Opera anda, anda perlu mendapatkannya melalui aplikasi serasi sistem yang disediakan oleh VPN sendiri. Di sini’s bagaimana anda boleh meneruskannya dengan:

 1. Pergi ke mana-mana VPN Terbaik’laman web dan memuat turun aplikasi klien sistem yang paling serasi selepas membeli pelan langganan.
 2. Pasangnya pada sistem anda.
 3. Masukkan kelayakan pengguna anda apabila diminta (iaitu masukkan nama pengguna dan kata laluan VPN anda).
 4. Sekarang pilih pelayan yang ingin anda sambungkan dan mulakan perkhidmatan VPN.
 5. Anda kini menjalankan semua aktiviti web di Opera Browser anda VPN VPN anda.

VPN Terbaik untuk Opera pada Android

Pengguna Android semakin berkembang setiap hari dan kerana salah satu OS mudah alih yang paling ditargetkan oleh penggodam, perlunya perlindungan semakin meningkat. Sekiranya anda adalah salah seorang dari mereka yang mengakses web menerusi Opera Browser pada Android, berikut adalah VPN terbaik untuk Android yang pasti dapat menyediakan perlindungan keselamatan eksklusif yang anda perlukan: Panduan Detail “VPN Terbaik untuk Android” untuk maklumat yang lebih berharga.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN untuk Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. VPN Betternet

VPN Android Terbaik untuk Opera

Opera Browser VPN Tidak Bekerja

Opera, seperti mana-mana perisian, datang dengan bahagian yang adil masalah, kesilapan, membeku, dan kemalangan, bagaimanapun, ada’t masalah yang tidak ada penyelesaian.

Berikut adalah 3 kesilapan teratas yang mungkin anda lalui di Opera dengan penyelesaian kerja mereka yang terverifikasi:

Pelayar Opera tidak memulakan / bekerja pada Windows 10

Jika penyemak imbas Opera anda tidak berfungsi pada versi Windows 10 atau ke atas, maka anda perlu menyemak sama ada anda telah memasang versi terkini yang tersedia atau tidak.

Untuk menyelesaikannya, pergi ke Opera Menu dan klik Mengenai Opera. Di sini, anda akan melihat jika terdapat kemas kini yang tersedia. Biarkan pemasangan kemas kini dan masalahnya pasti akan diperbaiki. Penyelesaian ini juga boleh berfungsi untuk masalah lain seperti pembekuan dan kemalangan juga.

Opera dibuka tetapi ia’s tidak akan pergi lagi i.e. tidak memuat halaman

Untuk mengatasi masalah ini, sama ada mengemas kini pelayar anda atau hanya menghentikan semua pemalam yang berat seperti Flash daripada berjalan. Masalah sebenar adalah bahawa plug-in ini dengan mudah boleh mendapatkan malware yang dijangkiti dan menghentikan penyemak imbas daripada berfungsi.

Untuk Kerosakan

Gunakan kedua-dua penyelesaian yang disebutkan di atas untuk menyelesaikan masalah ini, tetapi jika ini masih berterusan, maka anda perlu menghapus perisian anti-virus anda dengan secepat mungkin kerana ini sering boleh mengganggu operasi banyak program, mewujudkan konflik.

Ulasan Pelayar Opera Browser

Di BestVPN.co, kami sentiasa percaya bahawa pendapat pengguna sebenar perkhidmatan tertentu adalah yang paling penting dan mereka harus diberi berat dalam setiap semakan. Dalam ulasan ini, kami kini telah menambah seksyen ulasan pengguna Quora sebagai tambahan kepada penunjuk ulasan Reddit kami yang biasa untuk menyediakan pengguna kami dengan perkhidmatan yang lebih holistik:

VPN Terbaik untuk Kajian Reddit Opera

Reddit wujud sebagai salah satu komuniti dalam talian terbesar untuk memperoleh maklumat tentang segala-galanya dari teknologi, penjagaan kesihatan, gaya hidup, dan pelbagai industri lain. Antaranya termasuklah perkhidmatan terbaik vpn reddit, yang penting untuk bertahan hidup di dunia ini di mana sekatan internet semakin meningkat setiap hari. Berikut adalah beberapa ulasan daripada pelanggan mengenai VPN terbaik untuk Opera:

Di sini kita dapat melihat pengguna bercakap mengenai kebolehpercayaan protokol OpenVPN dan bagaimana anda boleh menetapkannya secara manual. Beliau menasihati penggunaan perkhidmatan VPN Percuma. Walaupun kami bersetuju dengan perkara ini, masih ada beberapa nama PERCUMA yang pergi lebih jauh (disebutkan di atas). Akhir sekali, beliau menyediakan pautan kepada satu rangkaian VPN yang termasuk nama-nama teratas NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN, dan TorGuard.

Ulasan dari perbincangan redditspider64’s komen daripada perbincangan "Alternatif VPN Opera".

Satu lagi Redditor pada thread yang sama meminta alternatif untuk Opera VPN, selepas pelayar menutup perkhidmatan dalam aplikasinya. VPN adalah penciptaan saintis MIT dan CERN. Oleh itu, anda boleh merasa lega untuk menerima anonim dalam talian yang luar biasa untuk meneroka internet secara bebas dan tanpa gangguan. Pastikan untuk pergi dengan pelan premium walaupun bukannya percuma.

Komen daripada perbincangan TomNotMike’s komen daripada perbincangan "Alternatif VPN Opera".

VPN Terbaik untuk Opera Twitter Review

Oleh kerana kekurangan keserasian yang dibolehkan oleh pelayar untuk VPN, tidak banyak cadangan langsung untuk Opera VPN Terbaik di Twitter. Sebaliknya, ramai pengguna memuji perkhidmatan VPN terbina dalamnya, yang kini tidak berfungsi. Selepas itu, panduan kami di atas adalah koleksi VPN serasi sistem yang paling optik untuk meningkatkan penyemak imbas’keselamatan s.

VPN Terbaik untuk Opera Quora Review

Di Quora, kebanyakan pengguna dan pakar industri, yang menjawabnya secara terperinci, berpendapat VPN terbina dalam Opera Browser bukan VPN sebenarnya. Mereka melabel VPN ini sebagai lebih banyak perkhidmatan proksi daripada VPN. Dalam salah satu jawapan terbaik yang kami buat dari platform, disebutkan bahawa VPN Opera bukan pilihan yang selamat untuk pengguna dan bahawa semua yang dilakukannya adalah laluan semula laluan internet dari pengguna melalui syarikat mereka’pelayan s. Tidak sesuai sama sekali jika anda seorang aficionado privasi yang serius.

Adakah penyemak imbas Opera (dengan VPN terbina) VPN asli?

VPN Terbaik untuk FAQ Opera

Bagaimanakah saya menghidupkan VPN pada opera??

Pelayar Opera’Kelemahan terbesar adalah bahawa ia tidak’t memberikan banyak dari segi keserasian semula jadi dengan VPN tidak seperti pelayar lain yang sama popular di luar sana. Untuk mendayakan VPN terbaik pada penyemak imbas, anda perlu memuat turun aplikasi OS serasi sistem oleh pembekal VPN.

Adakah penyemak imbas Opera selamat digunakan?

Walaupun ia tidak’t nampaknya ada sebarang kecacatan keselamatan utama seperti sekarang, tetapi dalam era sekarang, mana-mana penggodam yang canggih boleh dengan mudah memasuki pelayar dan membezakan IP anda, menjejaki aktiviti anda, menyedut dengan data sensitif dan bahkan menggunakannya sebagai laluan untuk menanam malware.

Berapa kos SurfEasy??

SurfEasy adalah perkhidmatan yang sangat murah. Ia kini menawarkan 3 pelan. Yang pertama adalah percuma dengan had jalur lebar data 500 MB sebulan. Rancangan berbayar bermula pada $ 3.99 / sebulan untuk pakej data tanpa had, manakala pelan lain masuk pada $ 6.49 sebulan dengan ciri-ciri yang sama dengan pakej bekas ditambah 12 negara tambahan dan perlindungan torrent. Walau bagaimanapun, jika anda adalah pelanggan Opera Gold VPN, maka anda boleh mendapatkan diskaun pada SurfEasy.

 

Kesimpulannya

Di BestVPN.co, kami berusaha memastikan pematuhan ketat kepada privasi pengguna dalam semua bentuk. Matlamat kami adalah untuk membina repositori panduan terbaik untuk semua platform yang popular mengenai cara terbaik untuk mengamankan mereka dari semua ancaman yang mungkin timbul dari luar.

Menggalakkan penggunaan VPN bukan matlamat kami tetapi cara untuk mengakhiri usaha untuk membuat pengguna merasa dilindungi dan selamat dalam talian sepanjang masa. Kami menyertakan penyelidikan terbaik, fakta yang tersedia, ulasan penyedia jujur ​​dan campurkan dengan garis panduan kandungan kami untuk memastikan kualiti terbaik sentiasa, tetapi jika terdapat sebarang slip atau jika anda tidak’Tidak seperti mana-mana piawaian pelaporan kami, anda sentiasa boleh menghubungi kami dengan kritikan berharga anda dan membantu kami menjadi lebih baik.

Kami menghargai pengguna kami yang paling dan selalu terbuka untuk pendapat mereka. Menunggu untuk berinteraksi dengan anda dalam ulasan di bawah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me