10 VPN Terbaik untuk Tor – Leverage Lengkap Anonymity Online Menggunakan VPN Bawang

Apabila ia datang untuk memanfaatkan secara anonim dalam talian dan mengelakkan pengawasan kerajaan, pengguna mempunyai pilihan untuk menggunakan: Tor atau VPN. Pelayar Tor menyampaikan ciri keselamatan dan privasi yang sangat baik, yang menjadikannya mustahil untuk mengesan identiti anda. Walau bagaimanapun, ia tidak mempunyai kelajuan yang baik untuk streaming dan aktiviti lain. VPN, sebaliknya, mengimbangi perkara antara SPEED dan PRIVASI, tetapi titik jualan utama kedua-duanya: mereka boleh bekerja bersama. Baca panduan ini untuk VPN Terbaik untuk Tor untuk mendedahkan perkhidmatan yang tepat untuk keperluan penstriman dan privasi anda oleh BestVPN!

Apa itu Tor?

Ringkasan untuk “Router Bawang” (juga digambarkan dalam logo pelayar), Tor pada mulanya dibangunkan untuk Tentera Laut A.S. pada 20 September 2002. Ia memaparkan rangkaian pelayan global yang membolehkan orang ramai melayari internet dengan selamat dan tanpa nama. Sekarang, produk telah beralih ke bahagian bukan keuntungan, menyebarkan kepentingan pembangunan dan penyelidikan alat privasi dalam talian.

Apa itu Tor

Pada masa yang sama, ia menawarkan perlindungan maksimum kepada pengguna’s privasi dengan menggerakkan lalu lintas anda ke seluruh pelayan Tor yang berbeza di seluruh dunia, sambil menyulitkannya untuk memastikan tiada apa yang dapat dikesan kembali kepada ANDA. Walau bagaimanapun, perkhidmatan ini tidak menghalang laman web daripada “mengetahui” yang anda gunakan “Tor”. Walaupun tidak ada yang dapat melihat lalu lintas dari nod rawak, beberapa laman web masih boleh menyekat akses kepada pengguna Tor.

Bagaimana Kerja Tor?

Tor mempunyai rangkaian yang terdesentralisasi, yang menawarkan beberapa lapisan perlindungan untuk data pengguna. Ia mengarahkan trafik internet menerusi overlay pelayan di seluruh dunia yang terdiri daripada lebih daripada tujuh ribu relay. Ini membolehkan penyembunyikan pengguna yang betul’ lokasi, menghalang sesiapa pun daripada memantau aktiviti anda, sama ada lawatan ke bentuk komunikasi, media sosial, laman web perkhidmatan, atau mesej segera. Semua maklumat yang melalui rangkaian Tor terenkripsi, meningkatkan ketidaktahuan anda dalam talian.

Bagaimana Kerja Kerja Tor

VPN Terbaik untuk Tor pada 2018

Kriteria untuk mencari VPN Terbaik untuk Tor agak berbeza dengan aspek lain seperti privasi / streaming. Anda perlu mencari pembekal yang biasa dengan konfigurasi VPN dan Tor berbeza. Satu yang menawarkan teknologi / ciri lanjutan yang tersedia untuk membentuk sambungan yang kuat dari kedua-dua, sambil menyediakan perkhidmatan yang kukuh secara keseluruhan, yang tidak berkompromi dengan kelajuan, sokongan, kebolehpercayaan, atau pelayan’ketersediaannya. Jika anda mencari yang sama, di bawah adalah senarai VPN Terbaik untuk Tor.

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

AirVPN

Berasaskan di Itali, AirVPN adalah salah satu penyedia yang sangat sedikit yang menyokong “VPN melalui Tor” konfigurasi. Ia mempunyai teknologi anti penapisan yang terbaik, walaupun membenarkan pengguna mengaktifkan SSL dan SSH terowong untuk keselamatan maksimum terhadap pengawasan kerajaan. Ciri-ciri lain termasuk 3 sambungan serentak, penghantaran port dinamik, percubaan percuma 3 hari, suis bunuh, dan perlindungan Leak DNS.

VPN Terbaik untuk Tor

Kebaikan

 1. Menyokong VPN melalui Tor Config.
 2. SSL dan SSH Tunnel tersedia.
 3. Penghantaran Pelabuhan Dinamik.
 4. Multi-Logins pada 3 Peranti.
 5. Menerima Pembayaran Bitcoin.

Keburukan

 1. Lokasi Pelayan Terhad Di Seluruh Dunia.

Dapatkan AirVPN

PrivateVPN

Sama seperti AirVPN, perkhidmatan PrivateVPN menawarkan VPN ke atas Tor, yang memberikan anda kesamaan yang tidak dikenali dalam talian, terutamanya di negara-negara yang mempunyai undang-undang internet yang sukar. Penyedia Sweden mempunyai senarai besar pelayan di 52 negara di dunia. Terdapat juga sistem firewall terbina dalam, yang selanjutnya menyediakan keselamatan dengan suis pembunuh setiap, Perlindungan IPv6 / IPv4, dan proksi SOCKS5 (disenaraikan sebagai vpn terbaik untuk mengurai). Lakukan kajian semula kajian PrivateVPN terperinci untuk maklumat lanjut.

PrivateVPN untuk Tor

Kebaikan

 1. Menawarkan VPN berbanding Konfigurasi Tor.
 2. Ciri Pemajuan Pelabuhan Tersedia.
 3. HTTPS dan Proksi SOCKS5.
 4. Perlindungan Kebocoran DNS Penuh.
 5. Keserasian Pelantar Platform.

Keburukan

 1. Pengedaran Server Kurang.

Dapatkan PrivateVPN

Torguard:

Salah satu penyedia VPN yang paling boleh dipercayai, Torguard adalah pilihan yang sangat berdaya maju jika anda ingin menggunakan Tor dengan VPN. Ia menawarkan penyulitan AES-256, dengan itu meningkatkan pengalaman Tor yang sudah selamat lagi. Perkhidmatan ini menyediakan aplikasi OS berdedikasi, yang membolehkan keserasian meningkat pada semua platform. Peralihan bawang yang digunakan oleh Tor mendapati perlawanan terbaik dalam penyedia nama seninya iaitu Torguard. Mesti mempunyai VPN jika anda mencari perlindungan VPN cecair, tanpa lancar, pantas pada Tor.

10 VPN Terbaik untuk Tor - Leverage Lengkap Anonymity Online Menggunakan VPN Bawang

Kebaikan

 1. Sokongan pribumi untuk Tor
 2. 3000+ pelayan di seluruh dunia.
 3. Ciri VPN Stealth.
 4. IP kediaman tersedia.
 5. Penyedia Log Zero.

Keburukan

 1. Pelan harga sangat ambisius dan mengelirukan.
 2. Tidak’t menawarkan percubaan percuma lagi

Dapatkan VPN TorGuard

TorVPN

TorVPN adalah penyedia berasaskan UK yang beroperasi di luar Hungary. Oleh itu, ia mungkin bukan pilihan yang paling selamat untuk ramai, kerana mereka dikehendaki menyimpan log sambungan yang luas. Walau bagaimanapun, VPN tidak pernah ditangkap mendedahkan maklumat peribadi kepada sesiapa sahaja. Ia menawarkan penyulitan yang sangat baik dan “Tor melalui VPN” dengan nod hibrid yang membolehkan akses ke laman web .onion menggunakan pelayan DNS sendiri.

TorVPN

Kebaikan

 1. Tor melalui Konfigurasi VPN.
 2. A “Hibrid” Mod Tor.
 3. Penyulitan Kukuh.
 4. Penghantaran Pelabuhan Dinamik.
 5. Pelan Langganan vpn yang paling murah.

Keburukan

 1. Berasaskan di UK (Secara sah).

Dapatkan TorVPN

Akses Internet Persendirian (PIA)

Berdasarkan di Amerika Syarikat, PIA adalah satu lagi VPN yang boleh dipercayai untuk Tor. Ya, ia terletak di bahagian negara Perikatan Lima Mata, tetapi penyedia tidak mengorbankan privasi pengguna. Malah, ia adalah penyedia balak yang tidak disahkan, yang telah dibuktikan di mahkamah. Ciri-ciri yang anda terima apabila mendaftar masuk termasuk penyambungan port, perlindungan kebocoran DNS, suis pembunuh VPN, dan 5 sambungan serentak. Don’Jangan lupa membaca ulasan Akses Internet Persendirian yang komprehensif kami.

Akses Internet Persendirian untuk Tor

Kebaikan

 1. Tor melalui Konfigurasi VPN.
 2. Menerima Pembayaran Bitcoin.
 3. Enkripsi Terbuka OpenVPN.
 4. Perlindungan Leak DNS dan Suis Bunuh.
 5. Pelan Harga Pocket-Friendly.

Keburukan

 1. Tiada Percubaan Percuma atau Bayaran Balik.

Dapatkan Akses Internet Persendirian

NordVPN

Ditubuhkan pada tahun 2012 dan beribu pejabat di Panama, NordVPN adalah penciptaan Tefinkom & Co, S.A. Ia adalah salah satu penyedia paling selamat di pasaran. Pengguna mempunyai akses kepada 5080 pelayan di 62 negara dan pelbagai ciri lain. Ini termasuk DoubleVPN, Proksi SOCKS5, Perlindungan Leak DNS, Suis Bunuh Otomatis dan banyak lagi. Untuk keselamatan tambahan, NordVPN bahkan menyokong Bawang melalui VPN, yang memberikan lapisan tambahan perlindungan dengan menyembunyikan alamat IP anda dari nod keluar Tor!

NordVPN untuk Tor

Kebaikan

 1. Tawaran Tor berbanding Konfigurasi VPN
 2. Protokol CyberSec dan DoubleVPN
 3. SmartPlay untuk Unblocking VoDs
 4. 5080 Pelayan di 62 Negara
 5. Alamat IP Dedicated Available

Keburukan

 1. Proses Bayaran Balik 30 Hari

Bawang NordVPN melalui VPN

Apabila menggunakan NordVPN’Bawang atas ciri VPN, laluan trafik internet anda melalui pelayan VPN khusus mereka dan kemudian dihantar ke Rangkaian Tor. Apabila sampai ke destinasi akhir di internet melalui relay keluar Tor, anda tetap dalam talian secara tanpa nama.

Ini adalah kerana penggunaan Tor over VPN juga mengetikkan nod keluar. Menggunakan ciri ini tidak memerlukan sains roket. Cukup lancarkan aplikasi NordVPN dan klik pada “Pelayan” tab. Di sini pilih “Bawang melalui VPN” untuk mengaktifkan protokol.

Bawang NordVPN melalui VPN

Anda juga mempunyai pelayan khusus untuk perlindungan terhadap serangan DDoS (penting untuk pemain). DoubleVPN yang mengarahkan lalu lintas anda melalui dua pelayan berlainan untuk tidak mahu dikenali maksimum. Pelayan IP berdedikasi untuk membuka kunci VoDs seperti Netflix, dan pelayan P2P yang digunakan untuk kegiatan mengerikan percuma.

NordVPN Tor

Sebaik sahaja anda memilih “Bawang melalui VPN” pilihan dalam kategori pelayan, anda akan mendapat akses ke menu baru. Ini termasuk pelayan khusus yang disyorkan untuk anda, berdasarkan “kurang dimuatkan” dan “Paling dekat dengan anda” untuk perlindungan maksimum dalam talian.

Klik pada mana-mana pelayan yang anda anggap sempurna untuk aktiviti tanpa nama anda, dan kemudian gunakan Tor dengan kemudahan yang bijak. Oleh kerana NordVPNs Tor over VPN anonymizes alamat IP dari nod keluar, anda boleh merasa lega bahawa ISP anda tidak tahu tentang anda menyambung ke Rangkaian Tor.

NordVPN Tor

Adakah Tor Hukum?

Mengetepikan berita yang tidak dapat disunting dan skandal yang berkaitan dengan Tor, tidak ada yang benar-benar salah dengan penyemak imbas. Sesiapa sahaja boleh menggunakan Tor untuk meneroka internet. Ia benar-benar undang-undang, tetapi banyak orang yang tidak dikenali itu menerima melalui Tor untuk melakukan sesuatu yang haram. Contohnya, banyak menghubungkan pelayar ke aktiviti yang jahat seperti mengakses Net Net, lokasi pusat aktiviti jenayah dan haram. Walaupun ia mungkin benar, Tor masih merupakan cara yang selamat untuk melindungi privasi dalam talian orang biasa. Yakinlah, memuat turunnya tidak akan membawa anda ke kerumitan undang-undang!

Adakah Tor Hukum

Mengapa Tor adalah yang terakhir tetapi tidak sedikit di kedudukan pelayar?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, pelayar Tor telah membangunkan reputasi yang sentiasa dikaitkan dengan web gelap dan dunia bawah tanahnya yang lemah. Selanjutnya, bagi kebanyakan orang, ia hanya merupakan pilihan yang tidak ada lagi, kerana tidak ada yang mahu menghubungkan diri dengan sesuatu yang kelihatan rendang. Malah, walaupun Tor adalah penyemak imbas yang sangat mesra pengguna, intuitif, dan privasi yang sangat berguna, yang boleh membuktikan sangat berguna dalam mengikat identiti anda, terutamanya di negara-negara yang mempunyai undang-undang dalaman yang sukar dan yang menggalakkan pengawasan kerajaan terhadap rakyat.

Tor vs VPN

Tor adalah penyemak imbas muktamad bagi mereka yang ingin memanfaatkan tahap kesamaan tanpa nama di dalam talian. Ia direka untuk menyulitkan dan melindungi semua data yang dihantar / diterima, dengan semua lalu lintas dialihkan melalui ribuan nota di seluruh dunia. Ia mempunyai senarai pro / kontra tersendiri, yang termasuk:

Tor Pros

 • Pelayar Percuma - Keserasian Cross-Platform. Boleh didapati di Windows, Mac, dan GNU / Linux.
 • Rangkaian Global - Tidak mustahil untuk mengesannya’identiti s atau melakukan percubaan penggodaman.
 • Lengkap tanpa nama - Tiada siapa yang boleh melihat IP dalaman anda atau melacak anda ke IP luar negara yang dilawati.

Tor Cons

 • Kelajuan Lambat - Data melewati beribu-ribu nod di seluruh dunia, menghalang prestasi.
 • P2P / Perkongsian Fail Tidak Sesuai - Kelajuan perlahan membuat muat turun torrents sangat menyakitkan.
 • Mendedahkan Penggunaan “Tor” - Penyemak imbas tidak menyembunyikan penggunaan pengguna di laman web.

VPN agak serupa dengan Rangkaian Tor, tetapi ia menggunakan protokol yang berbeza untuk menyulitkan lalu lintas internet. Maklumat anda akan melalui pelayan yang selamat yang mempunyai ciphers yang kuat untuk tidak dikenali, dengan itu membolehkan anda menyembunyikan identiti dan aktiviti anda dari ISP dan agensi kerajaan.

Kebaikan VPN

 • Kelajuan Lebih Pantas - Berbanding dengan Tor, VPN menawarkan kelajuan cepat dan prestasi keseluruhan.
 • Location Spoofing - Ketersediaan pelayan yang berlainan di seluruh dunia membolehkan identiti cloaking.
 • P2P / Perkongsian Fail Ideal - VPN menawarkan pelayan yang disokong P2P dengan Split Tunneling dan SOCKS5 Proxy.
 • Laman web Pembukaan - Penyulitan enkripsi dan lokasi membenarkan pembongkaran tapak geo-terhad.

VPN Cons

 • Perkhidmatan Premium Mahal - Kebanyakan VPN tidak bebas dan mempunyai harga bulanan mahal.
 • Pembalakan Data - Undang-undang banyak negara menggesa pembekal untuk menyimpan rekod aktiviti pengguna.

best tor vpn

Kenapa Gunakan Tor dan VPN Bersama?

Seperti yang anda lihat, Tor dan VPN kedua-duanya mempunyai senarai kelebihan dan kekurangan mereka sendiri. Bagaimana jika kita boleh menggabungkan kedua-dua untuk mewujudkan sesuatu yang lebih berkuasa? Ya, itu sangat mungkin. Walaupun berbeza dengan banyak cara, kedua-dua Tor dan VPN menggunakan sambungan proksi yang disulitkan untuk menyembunyikan identiti pengguna. Biasanya, terdapat dua konfigurasi untuk menggunakannya:

Tor melalui VPN

Konfigurasi ini melibatkan penyambungan ke pelayan VPN terlebih dahulu dan kemudian Rangkaian Tor, sebelum meneroka internet, yang bermaksud bahawa IP anda ialah nod keluar Tor. Ini menghalang ISP daripada mengetahui bahawa anda menggunakan Tor dengan nod masuk yang tidak dapat melihat IP sebenar anda, yang boleh pergi jauh jika anda menggunakan VPN tanpa dasar log. Anda juga boleh mengakses laman web perkhidmatan / tersembunyi Tor dengan mudah.

Bagaimanapun, di mana terdapat faedah, anda juga menghadapi risiko. Menggunakan Tor melalui konfigurasi VPN boleh mendedahkan alamat IP kepada pembekal anda. Anda akan mempunyai perlindungan sifar terhadap ancaman yang berniat jahat, kerana trafik bukan https boleh melewati nod keluar. Kadang-kadang nod keluar Tor boleh disekat, menyebabkan halangan dalam mencungkil identiti anda sepenuhnya.

VPN melalui Tor

Konfigurasi ini melibatkan penyambungan pertama ke rangkaian Tor dan kemudian pelayan VPN, sebelum meneroka internet, yang bermaksud bahawa alamat IP anda adalah pelayan VPN. Tidak banyak pembekal menyokong konfigurasi ini, tetapi ia menawarkan keselamatan terbaik berbanding dengan mana-mana protokol atau perkhidmatan lain. Oleh kerana anda menyambung ke pelayan VPN melalui Tor, adalah mustahil bagi sesiapa sahaja untuk melihat alamat IP sebenar anda.

Sekiranya anda mendaftar dengan pilihan pembayaran tanpa nama seperti Bitcoin, tidak mustahil untuk mengesan sebarang aktiviti kembali kepada anda, membolehkan anda menikmati streaming sepenuhnya dan perkongsian P2P / Fail. Konfigurasi ini juga melangkau semua blok pada nod keluar Tor, sambil membolehkan anda memilih severs yang berbeda untuk memintas pembatasan geo yang dikenakan oleh laman web di seluruh dunia.

VPN Percuma Terbaik untuk Tor

Ketika datang untuk mencari VPN untuk Tor, tidak ramai pengguna ingin membelanjakan wang untuk perkhidmatan premium. Di sinilah perkhidmatan PERCUMA biasanya mendapat momentum di pasaran. Malangnya, tidak ada VPN percuma yang menyokong VPN untuk Tor, dan dua konfigurasinya. Walau bagaimanapun, kami mendapati beberapa pembekal yang menawarkan percubaan PERCUMA untuk anda nikmati, bersama-sama dengan menyediakan sokongan VPN untuk Tor. Ini termasuk:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

VPN Percuma Terbaik untuk Deep Web

Web Gelap, diakses menggunakan Pelayar Tor, boleh menjadi tempat yang agak berbahaya. Ini kerana walaupun ia boleh digunakan untuk tujuan yang sah. Masih banyak lagi, yang mungkin terlibat dalam aktiviti jenayah. Sebagai contoh, web gelap memberikan penentang politik, pegawai penguatkuasa undang-undang, wartawan dan perlindungan pencari privasi lain.

Pada masa yang sama, ia adalah tempat yang bagus untuk penipu, penggodam, dan penjenayah siber lain. Tiada siapa yang tahu WHO boleh jadi, yang bermakna ia perlu 100% selamat. Sekiranya anda menggunakan Tor sahaja, saver teknologi masih dapat mengesan semula alamat IP anda. Oleh itu, menggunakan VPN Percuma untuk Deep Web bukan pilihan yang tepat.

Malah, kebanyakan pembekal yang memasarkan diri sebagai “Percuma” tidak menyokong dua konfigurasi: Tor melalui VPN dan VPN melalui Tor. Inilah sebabnya kami sering mencadangkan pengguna mencuba “DuckDuckGo” pelayar untuk mengakses web yang gelap. Tidak seperti Google Chrome, DuckDuckGo tidak mempunyai banyak penapis dalam algoritma enjin cariannya.

Ini bermakna, sementara Google tidak mengindeks laman web di Web Gelap, DuckDuckGo tidak! Oleh itu, jika anda mencari alternatif untuk pelayar Tor, ini adalah cara terbaik untuk pergi. Mereka juga mempunyai laman Web Gelap mereka sendiri https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ yang boleh anda akses menggunakan sambungan VPN yang selamat. Laman web lain untuk menyemak sama ada anda baru ke web gelap termasuk:

Wiki Tersembunyi

Tapak yang hebat untuk dilawati untuk pemula di Web Gelap. Ia sama dengan Wiki sebenar, tetapi mempunyai banyak maklumat yang anda tidak dapat mencari di laman web asal!

.Pautan Bawang: Wiki Tersembunyi

Pasar Impian

Laman web ini membuka kemungkinan untuk mendaftar sesuatu melalui e-mel tanpa nama dan membayar melalui bitcoin peribadi. Ini adalah salah satu pasar yang lebih kecil di pasaran gelap.

.Pautan Bawang: Pasar Impian

Facebook

Dunia’platform media sosial yang terbesar juga menawarkan laman web .onion. Ia agak serupa dengan Facebook asal sahaja bahawa tiada log dicatat dari aktiviti pengguna.

.Pautan Bawang: Facebook

Hosting Persendirian

Jika anda bosan dengan perjanjian pengguna yang ketat dari syarikat hosting web tempatan, Hosting Persendirian adalah tempat yang bagus untuk dikunjungi. Anda boleh memiliki PHP berasaskan Linux sehingga 100 MB untuk $ 170 setiap tahun!

.Pautan Bawang: Hosting Persendirian

Kedai Tor

Seperti namanya, laman web adalah alat pembina untuk web gelap. Ia membolehkan pengguna membuat kedai-kedai mereka sendiri dan juga dilengkapi dengan integrasi bitcoin.

.Pautan Bawang: Kedai Tor

Router VPN Tor

Salah satu cara termudah untuk menggunakannya “VPN over Tor” konfigurasi adalah untuk membeli router-VPN. Penyedia seperti NordVPN menawarkan router sendiri, yang menawarkan keupayaan untuk menukar severs serta-merta, sambil melindungi semua peranti anda melalui Wi-Fi. Sebaik sahaja penghala adalah persediaan, silakan hubungkan dengan pelayar Tor untuk perlindungan tambahan. Dengan cara ini, anda boleh meningkatkan ketidaksamaan dalam talian anda tanpa sebarang masalah!

Tor VPN Percuma Muat turun

Pelayar Tor itu sendiri boleh dimuat turun, tanpa membayar sesen pun. Lawati laman web di sini dan pasang versi yang sesuai untuk platform anda. Terdapat aplikasi berdedikasi untuk Windows, Mac, dan Linux. Sebaik sahaja selesai, anda boleh mendaftar dengan mana-mana penyedia yang disebutkan di atas, dan kemudian memuat turun apl asli mereka dari tapak web, Gedung Google Play, atau iTunes.

Pelayar Darknet

Ketika datang untuk mengakses web dalam, pengguna sering menjadi bingung mengenai pelayar mana yang hendak digunakan. Ingatlah bahawa anda tidak boleh mengakses web gelap menggunakan Google Chrome dan Mozilla Firefox, kerana mereka tidak mempunyai rangkaian terdesentralisasi dengan lapisan pelayan di seluruh dunia.

Pelayar ini agak asas dalam operasi mereka dan mereka juga tidak mengintegrasikan sebarang penyulitan untuk mengikat identiti anda. Sekiranya anda ingin mengakses laman web yang mendalam, anda hanya mempunyai dua pilihan: menggunakan Browser Tor (pilihan pilihan) atau DuckDuckGo (menyediakan akses ke bilik merah tertentu sahaja).

VPN Terbaik untuk FAQ FAQ

Apabila menggunakan VPN Terbaik untuk Tor, banyak pemikiran mungkin timbul tentang bagaimana ia dapat melindungi identiti anda atau meningkatkan keselamatan anda. Antara pertanyaan yang paling biasa kami tanya, termasuk:

Bolehkah ISP anda Lihat Apa yang Anda Lakukan Pada Tor?

Oleh kerana Tor mengikat identiti sambungan pengguna ke webserver dan menyulitkan semua trafik masuk / keluar, adalah mustahil untuk mana-mana ISP untuk memantau atau menjejaki permintaan HTTP anda. Akibatnya, mereka tidak dapat melihat laman web yang anda cuba akses. Digabungkan dengan VPN, anda boleh meningkatkan ketidaksamaan anda dalam talian bahkan lebih dan memanfaatkan privasi digital yang lengkap.

Adakah Pelayar Tor adalah VPN?

Tiada Tor tidak betul-betul VPN, tetapi ia mempunyai kemiripan, kerana ia menggunakan sambungan proksi yang disulitkan untuk menyembunyikan identiti pengguna. Ia melewati semua data anda melalui beribu-ribu nod di seluruh dunia, yang masing-masing menyedari alamat IP di depan dan tidak di belakangnya. Oleh itu, tiada siapa yang boleh menjejaki identiti anda menggunakan Tor, tetapi laman web mungkin masih tahu bahawa anda menggunakan sambungan Tor. Anda boleh menyemak pelayar vpn terbaik untuk mengetahui lebih lanjut.

TOR VPN Android?

Tor sememangnya menawarkan versi Android untuk pengguna menikmati pada telefon pintar mereka. Ia berjalan dengan nama itu “Orbot”, yang menyediakan penyulitan kuat trafik internet untuk keselamatan maksimum. Cukup hubungkan ke VPN anda dan kemudian buka penyemak imbas Tor untuk keterlibatan maksimum dalam talian.

Membungkus Perkara

Kami berharap panduan ini membantu anda mencari VPN Terbaik untuk Tor, berdasarkan keperluan privasi dan keperluan belanjawan anda. Walau apa pun, jika anda menghadapi masalah, jangan teragak-agak untuk mengulas di bawah. Juga, jangan ragu untuk menyenaraikan apa-apa cadangan yang anda anggap boleh dipercayai untuk digunakan pada Tor. Semoga hari anda indah!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me