Router ExpressVPN – Panduan Persediaan / Konfigurasi 2020

Sama ada anda seorang wartawan yang ingin menyimpan identiti mereka tersembunyi, atau memulakan perniagaan baru yang memerlukan rangkaian tempatan untuk perkongsian data yang selamat dan mudah, yang mempunyai penghantar ExpressVPN yang diperibadikan boleh menjadi sangat berguna.

Ia menawarkan pengalaman internet yang lebih selamat, mantap, dan konsisten, sementara juga bekerja memihak menjaga keluarga anda selamat jika mereka terlibat dalam P2P / Torrenting, atau hanya menginginkan maklumat mereka selamat dari pencuri identiti, malware, dan virus.

Panduan ini menyediakan semua maklumat yang anda perlukan pada pembekal’penghala s. Untuk analisis yang lebih menyeluruh, semak Semakan ExpressVPN ini!

Apakah itu VPN Router?

Sekiranya anda mempunyai pengetahuan asas tentang internet, anda mungkin tahu bahawa ISP tempatan memasang router Wi-Fi di rumah anda, yang membawa paket-paket data di antara mereka dan rangkaian komputer - dengan itu memberikan anda akses ke World Wide Web, sambil mengawasi semua aktiviti.

Kebanyakan router Wi-Fi piawai ini mempunyai ciri konfigurasi, yang menyokong fungsi VPN-melalui fungsi. Pengguna log masuk secara manual menggunakan perisian yang dipasang pada peranti jauh, yang melewati sambungan anda melalui penghala dan pelayan VPN Terbaik yang anda tambahkan.

Sebaliknya, router VPN terbina dalam adalah versi Wi-Fi standard yang lebih maju, yang membolehkan pengguna memanfaatkan sambungan yang kukuh pada tahap perkakasan. Ini menghapuskan keperluan untuk pemasangan perisian individu, kerana perisian tersebut telah dimuatkan dengan aplikasi intuitif.

Anda boleh mengkonfigurasi apl pada bila-bila masa, menukar port, protokol, dan penyulitan. Router juga memberi akses serentak ke perkhidmatan VPN merentas semua peranti dalam satu perjalanan, sama ada komputer, tablet, telefon pintar atau TV Pintar, yang menjamin ketidaksamaan maksimum!

Alasan Melabur di dalam Router VPN

Kebanyakan orang tidak menyedari manfaat melabur dalam router VPN Murah sehinggalah mereka mendapat satu dan mengalami penjimatan kos, kemudahan penggunaan, kebolehpercayaan dan keselamatan! Di bawah ini kita menyerlahkan beberapa sebab penting yang mungkin hanya meyakinkan anda untuk mendapatkan penghala VPN (terutamanya bagi mereka yang membuat persediaan perniagaan mereka sendiri).

  • Mengurangkan kos IT anda secara keseluruhan dengan mewujudkan rangkaian tempatan untuk perkongsian data
  • Meningkatkan kebolehpercayaan sambungan jauh (menjamin pemindahan data selamat)
  • Memudahkan kerjasama kerja lancar untuk pekerja yang kerap melancong
  • Mewujudkan proses perniagaan yang memakan masa untuk rakan kongsi, pekerja, pelanggan!

Panduan Penyediaan Router ExpressVPN 2018

Jika menonton filem cetak rompak atau memuat turun fail melalui P2P / Torrenting adalah perkara biasa dalam isi rumah anda, maka anda mungkin sentiasa membimbangkan privasi digital anda. Lagipun, walaupun satu peranti ditangkap streaming atau memuat turun kandungan bajakan, anda perlu membayar denda DMCA yang tinggi.

Panduan Penyediaan Router ExpressVPN 2018

Untuk mengelakkan ini, pengguna memilih untuk menyediakan penghala VPN dengan alamat IP berdedikasi. Sesetengah pembekal menawarkan router tersuai mereka sendiri seperti ExpressVPN. Sekarang, anda boleh memilih untuk mengonfigurasi router anda secara manual, atau membeli satu dari Pakar Router di FlashRouters.

Router Flash ExpressVPN

Firmware ExpressVPN Router

Bagi mereka yang memilih cara yang lebih berteknologi, anda perlu terlebih dahulu Flash router anda sekarang untuk menyingkirkan Firmware lama, dan kemudian memasang yang baru. Proses ini melibatkan masuk ke akaun ExpressVPN anda, klik pada “Sediakan ExpressVPN”, dan kemudian memilih penghala model anda untuk memuat turun firmware.

Firmware ExpressVPN Router

Selepas menaikkan semula / menghidupkan penghala anda, anda perlu memasang firmware ExpressVPN yang dimuat turun lebih awal. Berdasarkan model yang anda gunakan, prosesnya akan berbeza-beza mengikutnya. Sesetengah router boleh memuat firmware baharu, sementara yang lain memerlukan proses yang lebih terperinci. Setelah selesai, anda akan mendapat akses ExpressVPN’menu penghala s.

Konfigurasi Penghala ExpressVPN

Ini ialah menu apl penghala ExpressVPN, di mana anda juga boleh memilih peranti yang harus dilindungi oleh pilihan VPN konfigurasi di bar sisi kiri. Tatal ke bawah ke Alat Terkini Terkini dan togg perlindungan ON atau MATI.

Router ExpressVPN - Panduan Persediaan / Konfigurasi 2020

ExpressVPN Asus Router

Apabila ia datang untuk menawarkan sokongan router kepada pelanggan, ExpressVPN pasti pergi lebih jauh. Pembekal tidak memberikan aplikasi ExpressVPN khusus untuk Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U, dan Asus RT-AC87U. Untuk konfigurasi manual router Asus lain, anda boleh menyemak panduan ini dari ExpressVPN.

Soalan Lazim ExpressVPN Router

Bagaimana saya mengemas kini penghala ExpressVPN saya?

Proses pengemaskinian tidak memerlukan sebarang sains roket. Pengguna hanya perlu melawat https://www.expressvpn.com/latest#router dan pilih model yang dikehendaki. Setelah selesai, klik pada “Muat turun Perisian” butang dan ikut arahan persediaan untuk menyelesaikan kemas kini.

Apa VPN Sokongan Routers?

Hampir semua router DD-WRT menyokong konfigurasi dan persediaan VPN. Untuk maklumat lebih khusus mengenai model penghala yang berbeza, anda boleh menyemak Pengayun Flash. Di sini anda boleh mencari butiran mengenai router VPN Wi-Fi terbaik, semasa menerima sokongan teknikal dan penyelesaian masalah juga!

Membungkus Perkara

Dengan ini, kita dapat menamatkan panduan RoutVersNetwork, yang sepatutnya membantu pengguna membuat persediaan VPN di penghala mereka secara manual atau langsung dari pembekal. Jika anda menghadapi sebarang masalah / masalah, jangan’t ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Juga, berasa bebas untuk berkongsi panduan dengan rakan-rakan / ahli keluarga anda, mencari penyelesaian tetap untuk memanfaatkan secara anonim dalam talian secara lengkap!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me