NordVPN untuk Android: Panduan Penyediaan untuk Peti TV Android

Apabila individu mencari aplikasi VPN untuk memenuhi keperluan khusus mereka, mereka cuba mendapatkan maklumat yang tidak berat sebelah yang mungkin. Sekiranya anda seorang pengguna Android yang mencari pembekal yang sesuai, anda mungkin melihat penyedia yang berpusatkan privasi, yang berpangkalan di Panama, NordVPN.

Sebagai salah satu perkhidmatan privasi yang paling terkenal dalam industri, ia menerima pujian dalam hampir semua aspek. Panduan ini memberi tumpuan kepada persembahan NordVPN untuk Android. Untuk pandangan yang lebih komprehensif, anda juga boleh membaca ulasan NordVPN ini, yang membawa kami ke BestVPN.co sepanjang hari untuk menganalisis dan menulis.

Kajian Android NordVPN

Mengkaji semula aplikasi Android agak mudah kerana aplikasinya benar-benar meliputi semua hujung menawarkan kemudahan maksimum kepada para pelanggannya. Sebagai tambahan kepada reka bentuk yang cantik dan mudah, aplikasi ini agak intuitif untuk mengatakan sekurang-kurangnya, dan perkhidmatan VPN ini berjalan dengan lancar untuk membuka laman web dan perkhidmatan VoD sambil menawarkan keselamatan maksimum. Faedah lain menggunakan NordVPN untuk Android:

 1. Skip Annoying Advertisements - Salah satu perkara yang paling teruk tentang menjelajahi internet pada masa kini adalah memuatkan iklan yang menjengkelkan / mencolok, yang selalu membebankan anda dengan muncul di skrin. NordVPNs menawarkan ciri CyberSec yang secara automatik menyekat iklan pop-up, iklan auto dan bahan lain yang tidak diingini secara automatik - membolehkan anda menikmati pengalaman penyemakan yang lancar. Penyekatan iklan dan pelacak juga meningkatkan kelajuan pemuatan!
 2. Perlindungan daripada Virus / Malware - Dengan ciri CyberSec, anda boleh merasa yakin bahawa anda menerima perlindungan maksimum terhadap pelacak, malware, virus, kawalan botnet, dan ancaman siber lain yang bertujuan untuk menggodam peranti anda dan mencuri maklumat peribadi. Pengguna juga menerima keselamatan yang baik dari DDoS (perkhidmatan penafian yang diedarkan), memotong komunikasi antara pelayan kawalan botnet dan aset yang mengorbankan.
 3. Keselamatan dari Laman Web Berbahaya - Walaupun internet telah berkembang secara besar-besaran selama ini, masih ada peluang yang baik untuk anda mencari beberapa laman web yang teduh / berbahaya, yang menipu pengguna menjadi penipuan melalui phishing dan ancaman siber lain. Ciri CyberSec kerap mengimbas alamat laman web terhadap senarai belakang yang popular, yang membuat anda selamat dari mana-mana laman web palsu yang ingin menipu anda untuk membeli sesuatu atau mendedahkan maklumat peribadi.
 4. Melindungi Identiti Digital anda - Terima kasih kepada dasar log sifar ketat NordVPN, ciri seperti Perlindungan Leak DNS, Suis Bunuh Automatik, dan protokol seperti DoubleVPN dan Bawang di atas VPN - VPN cenderung menjadi salah satu perkhidmatan paling selamat di pasaran saat ini. Anda boleh merasa yakin bahawa identiti anda tetap tanpa nama setiap saat, walaupun membuka kunci perkhidmatan VoD atau mengalir kandungan cetak rompak melalui aplikasi / aplikasi pihak ketiga yang tidak rasmi / SaaS.

NordVPN untuk Android

Muat turun NordVPN Android

Memuat turun NordVPN pada peranti Android anda tidak memerlukan sains roket. Pengguna biasanya mempunyai dua pilihan untuk mendapatkan aplikasinya. Yang pertama adalah dengan hanya menuju ke https://nordvpn.com/download/, tatal ke bawah dan klik pada pautan untuk Android. Yang kedua adalah untuk melawat Gedung Google Play, taipkan “NordVPN” dalam bar carian, dan tekan “Pasang” butang. Kedua-dua proses tidak mengambil masa 2-3 minit untuk diselesaikan!

Muat turun NordVPN Android

Bagaimana Menyediakan NordVPN untuk Android

Apabila ia datang untuk menyediakan NordVPN untuk Android, anda mempunyai dua pilihan: menggunakan perkhidmatan VPN secara manual atau melalui aplikasi. Tidak kira pilihan mana yang anda pergi, anda memanfaatkan tahap keselamatan yang sama. Walau bagaimanapun, anda mempunyai lebih banyak kebebasan mengkonfigurasi dan menambah lapisan keselamatan tambahan, jika anda memilih laluan manual. Di bawah ini kita akan membincangkan kedua-dua proses untuk membuat proses membuat keputusan lebih mudah untuk anda!

Menyediakan Aplikasi NordVPN Rasmi

 1. Pergi ke NordVPN’laman web rasmi dan melanggan pelan yang sesuai.
 2. Muat turun aplikasi Android dari laman web atau Gedung Google Play.
 3. Setelah dipasang, masukkan kelayakan untuk pelan yang anda daftar.
 4. Tekan Log Masuk untuk mendapatkan akses ke ciri VPN.
 5. Pergi ke tetapan dan aktifkan “CyberSec” untuk meningkatkan perlindungan.

Bagaimana Menyediakan NordVPN untuk Android

Menyediakan NordVPN secara manual melalui OpenVPN Connect

 1. Buka penyemak imbas dan muat turun fail konfigurasi NordVPN .ovpn dari sini.
 2. Pergi ke Gedung Google Play dan Muat turun / Pasang OpenVPN Connect.
 3. Setelah dipasang, lancarkan aplikasi dan ketik butang menu.
 4. Pilih “Import” dan cari fail konfigurasi .ovpn yang anda muat turun sebelum ini.
 5. Masukkan nama pengguna dan kata laluan untuk akaun NordVPN anda. Hit bersambung!

NordVPN Android tidak Bekerja

Kotak TV Android NordVPN

Salah satu perkara terbaik tentang mendaftar dengan NordVPN adalah bahawa anda sentiasa boleh yakin untuk menerima keserasian pada beberapa peranti / perkakasan. Pemetik kord, penonton pesta, dan filem / rancangan TV geeks kini boleh menghilangkan kelegaan dengan mengetahui bahawa terdapat aplikasi NordVPN untuk Android TV juga! Ia boleh dimuat turun di kedua-dua: Google Play Store dan Amazon App Store.

Kotak TV Android NordVPN

Tawaran NordVPN Terbaik untuk Android

Sebagai salah satu perkhidmatan VPN yang paling menonjol di pasaran, ramai yang mencari vpn termurah. Selepas melakukan analisis menyeluruh di laman web rasmi dan berbilang forum / komuniti lain, kami mengetahui bahawa pada masa ini tidak ada tawaran istimewa yang tersedia untuk Android. Bagaimanapun, anda masih boleh memilih tawaran tahunan istimewa mereka, yang memberikan anda diskaun besar sebanyak 41%, menurunkan kos bulanan dari $ 11.95 hingga $ 6.99 (ditagih $ 83.88 setiap 12 bulan).

pelan harga nordvpn

NordVPN untuk Kesilapan / Isu Android

Apabila anda menggunakan NordVPN untuk Android, anda kadang-kadang dapat melihat kesilapan / isu tertentu, yang memerlukan bantuan. Di bawah ini kita telah membincangkan isu-isu biasa dan penyelesaian terbaik mereka.

NordVPN Android tidak Bekerja

Terdapat banyak sebab mengapa NordVPN untuk Android tidak berfungsi dengan lancar. Pemotongan sambungan internet atau penyediaan pelayan pada protokol yang berbeza sering menjadi sebab utama. Pastikan internet anda disambungkan untuk membetulkan isu tersebut. Jika tiada kerja lain, pertimbangkan untuk memasang semula aplikasinya.

Tidak dapat menyambung NordVPN untuk Android

Isu konektiviti mungkin timbul kerana aplikasi NordVPN untuk Android tidak menerima pengesahan yang sesuai. Pastikan anda membenarkan akses kepada semua ciri NordVPN. Jika perkara masih tidak berfungsi, pertimbangkan untuk menyelesaikan masalah sambungan internet anda.

Membungkus Perkara

Selepas menghabiskan masa sekitar 3 hingga 4 jam menilai prestasi dan ciri-ciri aplikasi NordVPN untuk Android, adalah selamat untuk mengatakan bahawa anda menerima rahsia tanpa nama dan privasi dalam talian. Terdapat banyak ciri untuk meningkatkan keselamatan anda, dan aplikasi ini menawarkan keserasian yang sangat menakjubkan untuk Android TV juga. Kami juga menjalankan ujian kebocoran WebRTC dan DNS, tetapi tidak dapat mencari sebarang jurang dalam keselamatan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me