Muat turun PureVPN – Apl iOS kini Tersedia Sekarang

Walaupun mempunyai kelemahan yang jelas seperti yang anda lihat dalam Kajian PureVPN kami, pembekal tetap popular walaupun terdapat banyak ulasan dan ramai pengguna masih menganggapnya sebagai perkhidmatan VPN Terbaik dalam industri.

Dan sama ada soalannya yang berbeza tidak menjawab, bagaimana anda boleh menggunakannya sebaik sahaja anda’telah membuat keputusan untuk melanggannya adalah perkara yang sama sekali berbeza. Banyak pengguna kelihatan keliru tentang bagaimana mereka boleh memuat turun aplikasi klien PureVPN yang berbeza pada peranti mereka tetapi di sana’tiada alasan untuk menjadi. Apl klien mudah untuk memuat turun dan menggunakan dan mengetahui lebih lanjut mengenai cara melakukannya, baca panduan ini pada PureVPN Muat turun 2019:

PureVPN Percuma Muat turun

Semua PureVPN’aplikasi klien s adalah percuma untuk dimuat turun dan pautan untuk berbuat demikian diletakkan di laman web mereka di sub-halaman khusus. Walau bagaimanapun, anda perlu membeli PureVPN’langganan untuk menggunakannya.

Muat turun PureVPN untuk tingkap

Itu’betul betul? Kerana setiap pembekal’pelanggan boleh didapati di laman web mereka untuk memuat turun secara percuma? Tidak begitu.

Banyak pembekal dalam industri ini’t membenarkan anda memuat turun klien mereka melainkan anda membeli langganan mereka dan mendapatkan akses yang selamat ke kawasan ahli mereka. Tetapi PureVPN tidak seperti itu.

Datang ke PureVPN Percuma Muat turun, bolehkah anda melakukannya? Jawapannya adalah NO TIDAK!

PureVPN tidak’t menawarkan apa-apa perkhidmatan VPN Percuma, tetapi di sini’s yang paling dekat yang datang kepadanya:

Purevpn Muat turun Percuma

 1. Anda boleh membeli akaun Percubaan 3 Hari untuk $ 2.5 bil sekali dengan semua ciri yang disertakan
 2. Gunakan Polisi Bayaran Balik 31 Hari sebagai penutup untuk meminta wang anda kembali jika anda tidak’Tidak suka perkhidmatan atau penampilannya:

Sekali awak’telah menggunakan mana-mana dua pilihan untuk memulakan dengan perkhidmatan ini, di sini’s bagaimana anda boleh memuat turun klien Windows mereka dan meneruskannya menggunakan perkhidmatan di desktop anda:

 1. Buka PureVPN.com dan tatal ke bawah ke bahagian bawah halaman mereka
 2. Di bar bawah, di bawah kategori Produk, klik pada “Aplikasi Windows”
 3. Klik pada “Muat turun VPN” untuk meneruskan selanjutnya
 4. Sekarang klik “Muat turun PureVPN App” untuk memulakan proses muat turun
 5. Setelah fail dimuat turun, klik padanya untuk memulakan proses pemasangan
 6. Masukkan kelayakan pengguna anda (Ini hanya akan tersedia untuk anda jika anda’telah membeli langganan) dan menyambung ke pelayan dan PureVPN akan mula berfungsi

Pembentukan aplikasi klien adalah 7.0.2 dan serasi dengan hampir semua versi Windows selepas Windows XP.

Muat turun PureVPN Untuk Mac

Proses untuk memuat turun aplikasi Mac hampir sama seperti memuat turun aplikasi Windows.

purevpn muat turun untuk mac

Berikut adalah cara cepat untuk mendapatkan turun dan persediaan di bawah 3 minit:

 1. Lawati PureVPN.com dan pergi ke bahagian bawah laman utama
 2. Di bawah kategori Produk, klik pada “VPN Mac”
 3. Pada halaman seterusnya di mana anda diarahkan semula, klik pada “Muat turun VPN” dan kemudian klik “Muat turun PureVPN App”
 4. Proses muat turun sekarang akan bermula
 5. Setelah selesai, cuma klik pada fail dan ikuti arahan pada skrin untuk meneruskan proses pemasangan
 6. Perhatikan di sini bahawa anda memerlukan nama pengguna dan kata laluan untuk membuat kerja klien (Anda akan memerlukan PureVPN’akaun langganan untuk tujuan itu)

PureVPN’aplikasi Mac s hanya serasi dengan Mac OS X 10.10.0 dan ke atas.

Muat turun PureVPN Untuk Android

Aplikasi Android mungkin adalah yang paling mudah untuk memuat turun di kalangan banyak seperti yang anda lakukan’t bahkan perlu melawat PureVPN’laman web untuk meneruskannya.

Muat turun Purevpn untuk Android

Jika awak’Anda pernah menggunakan telefon atau peranti Android, maka anda akan mengetahui bahawa semua aplikasi yang digunakan di atasnya boleh dimuat turun dengan mudah dari gedung Google Play dan PureVPN tidak berbeza di sini.

Biarkan saya membawa anda melalui proses muat turun dan pemasangan mudah untuk PureVPN’pelanggan Android di sini:

 1. Buka Gedung Google Play
 2. Pergi ke Bar Carian dan taipkan “PureVPN”
 3. Hasilnya akan muncul di sini tetapi berhati-hati kerana terdapat banyak palsu di Play Store PureVPN. Cari yang itu’s “GZ Systems” seperti itu’s yang sahih
 4. Ketik “Pasang” dan aplikasi Android oleh PureVPN akan dimuat turun dan dipasang secara automatik pada sistem anda
 5. Setelah selesai, peranti anda akan memberitahu anda mengenainya dan meminta anda untuk membukanya
 6. Ketik “Buka” dan aplikasi akan mula berjalan
 7. Untuk meneruskan lagi dari sini, anda perlu mempunyai PureVPN’nama pengguna dan kata laluan akaun (Anda perlu membeli pelan PureVPN untuk tujuan itu)

Muat turun Crack PureVPN

Mencari PureVPN’fail retak untuk menggunakan perkhidmatan secara percuma? Jangan lakukan itu.

Mengapa? Itu’s kerana tiada retak tulen disediakan untuk tujuan itu.

Jika anda mencari Google untuk mencuba dan mencari satu, kemungkinan besar anda akan mengunduh fail yang berpose sebagai fail retak yang sahih tetapi sebenarnya adalah madu yang sama ada menyebarkan malware atau virus pada sistem anda.

Saya tidak’tidak mengesyorkan anda untuk meletakkan sistem anda dan data berharga berisiko hanya untuk menyelamatkan beberapa dolar.

Kesimpulannya

PureVPN agak mudah untuk memuat turun dan menggunakan dengan jumlah aplikasi klien yang lebih tinggi daripada kebanyakan pembekal lain dalam industri.

Tetapi selain dari lubang ternganga di dalam pembekal’Arsenal aplikasi pelanggan, mereka melakukannya dengan baik di platform lain dengan aplikasi klien yang tersedia untuk platform niche seperti Firestick dan Kodi juga.

Ambil panduan ini sebagai manual mengenai cara memuat turun PureVPN dengan cara yang mudah dan anda akan bangun dan berjalan, jika anda’telah memutuskan untuk melanggan perkhidmatan itu, dalam beberapa minit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me