ExpressVPN untuk OS Android – Panduan Persediaan Apl, Prestasi & Lagi

Express VPN adalah salah satu pelopor keselamatan internet kerana keandalan dan kredibiliti yang luar biasa yang beroperasi sebagai perkhidmatan VPN dalam bidang ini.

Ia’s sesuai untuk bekerja pada hampir semua peranti tetapi mengingati fenomena. Anda boleh mencari VPN Express untuk apl Android di Google Play Store. Ia juga menawarkan aplikasi berdedikasi untuk peranti lain seperti iOS, Linux juga.

ExpressVPN berada di bawah bidang kuasa British Virgin Islands, oleh itu anda tidak’t perlu bimbang sama ada undang-undang internet di negara ini cukup liberal mengikut kajian terperinci kami di mana kami mengkaji semua lokasi VPN utama.

Berita baik ialah ExpressVPN’aplikasi Android juga boleh digunakan di Android TV juga.

ExpressVPN’aplikasi Android adalah perkhidmatan yang luar biasa dan salah satu VPN Terbaik untuk Android, kerana ia tidak hanya dapat menjamin privasi anda tetapi juga membolehkan anda untuk menyahsekat sekatan geografi dan melawat mana-mana laman streaming yang relatif mudah. Biarkan’s meneroka aplikasi ini dengan lebih terperinci di sini:

Contents

ExpressVPN untuk Telefon Android, Tablet dan TV

ExpressVPN untuk Android

Serta ia berfungsi pada peranti yang berbeza, Express VPN berfungsi dengan lancar di platform Android juga.

ExpressVPN’aplikasi Android s sangat stabil dan berkuasa untuk menjamin pengalaman dalam talian yang boleh dipercayai.

Ia boleh digunakan untuk membuka kunci laman web yang tidak terhad seperti Netflix US dan lain-lain.

Pilihan yang tersedia dari segi sokongan protokol pada aplikasi termasuk OpenVPN, yang merupakan protokol paling selamat setakat ini disebabkan sifat sumber terbukanya.

Sokongan berbual boleh diakses dari dalam aplikasi juga. ExpressVPN untuk Tablet Android dan TV

Selain daripada semua ini, aplikasi Android ExpressVPN juga boleh berfungsi di Android TV, seperti yang telah disebutkan sebelumnya. Proses untuk memasangnya di peranti TV Smart hampir sama dengan berbuat demikian pada telefon Android.

  Modem Router VPN - Memastikan Privasi pada Peranti Sambungan Anda

Anda juga boleh menggunakan perkhidmatan penyegerakan media ExpressVPN di TV Android, yang lebih mudah daripada mendapatkan apl itu sendiri.

Tutorial untuk melakukan semua ini dan banyak panduan persediaan lain boleh didapati dengan mudah di ExpressVPN.com.

Anda juga boleh melalui banyak panduan persediaan dengan membaca ulasan penuh kami mengenai perkhidmatan ini.

Cara Pasang ExpressVPN pada Android – Panduan Langkah demi Langkah

Menyediakan ExpressVPN pada mana-mana peranti adalah proses yang sangat mudah.

Melakukannya pada Android adalah sama seperti memuat turun aplikasi lain dari Google Play Store.

Di sini’s bagaimana anda boleh lakukan dengannya di bawah 2 minit:

  1. Pergi ke Gedung Google Play dan Cari “ExpressVPN”.
  2. Klik pada “Pasang” dan aplikasi akan dimuat turun dan dipasang secara automatik pada peranti anda.
  3. Setelah aplikasi berada di sana, anda perlu mempunyai langganan ExpressVPN yang sah untuk bergerak ke hadapan.Cara Pasang ExpressVPN pada Android
  4. Langgan mana-mana pelan penetapan harga dan kelayakan pengguna yang selamat.
  5. Masukkan kelayakan pengguna ini ke dalam apl Android dan aplikasinya kini berada di antara muka rumahnya.
  6. Pilih pelayan pilihan anda.Adakah ExpressVPN menggunakan OpenVPN
  7. Sambungkan.Bagaimana Fast Is ExpressVPN untuk Android OS

Cara-cara lain untuk Muat turun ExpressVPN

Walaupun aplikasi Android mudah didapati, pembekal juga menawarkan fail .apk yang membolehkan anda menyerahkan perkhidmatan ke peranti Android anda.

Selain itu, anda sentiasa mempunyai pilihan untuk menggunakan OpenVPN untuk menyediakan perkhidmatan VPN pada Android anda, sama seperti cara anda boleh pada peranti lain.

Kami cadangkan anda berpegang kepada apl Android, bagaimanapun, kerana kaedah lain untuk menggunakan perkhidmatan di Android boleh menjadi agak rumit, yang tidak sesuai jika anda baru dalam industri VPN.

Yang adalah Pelayan Terbaik?

ExpressVPN, tidak seperti penyedia lain, tidak’t menawarkan pelayan berdedikasi atau khas untuk sebarang tugas. Pendirian rasmi mengenai isu ini ialah semua 3000+ pelayan dioptimumkan sama.

  NordVPN untuk iPhone - Cara Persediaan NordVPN pada Peranti iOS

Cara-cara lain untuk Muat turun ExpressVPN

Pembekal tidak’t bahkan menawarkan pelayan berdedikasi untuk tugas-tugas khusus seperti pembasmian atau pembongkaran Netflix.

Sokongan berbual mengatakan bahawa semua pelayan di rantau tertentu boleh digunakan untuk tujuan-tujuan ini, yang merupakan penyingkiran yang hebat dari amalan konvensional dalam industri iaitu untuk menawarkan hanya beberapa nombor pelayan khusus khusus untuk tugas-tugas unik itu.

ExpressVPN’infrastruktur pelayan s jauh lebih baik kerana kemudahan yang ditawarkan dari segi sambungan yang dikuasakan oleh setiap pelayan di rangkaiannya untuk alasan yang sama.

Mengapa Percaya Aplikasi Android ExpressVPN?

Pengguna berorientasikan privasi agak teragak-agak ketika memuat turun perisian ke peranti mereka, terutama telefon pintar. Itu’s kerana telefon pintar menyimpan maklumat yang jauh lebih berharga daripada peranti lain, menjadikannya sasaran menarik untuk perisian hasad dan ransomware.

Ini menimbulkan persoalan mengapa pengguna harus mempercayai aplikasi VPN atau dalam kes ini, ExpressVPN’aplikasi Android s?

Nah, untuk mengurangkan kebimbangan ini, kami memeriksa ExpressVPN’aplikasi Android pada Virustotal.com, yang merupakan alat servis yang memeriksa sebarang fail untuk ransomware, malware atau jangkitan virus.

Keputusan dari ujian kami menjadi jelas tanpa jangkitan berniat jahat di antara 69 jenis virus yang diperiksa oleh aplikasi itu. Ini menunjukkan bahawa ExpressVPN’aplikasi Android anda sangat boleh dipercayai dan cukup selamat untuk anda gunakan pada peranti Android anda.

Mengapa Trust ExpressVPN Android App.png

Selain itu, pembekal memenangi’t menyimpan apa-apa log aktiviti yang anda lakukan pada telefon pintar anda, seperti kajian pembalakan terperinci ini yang melibatkan lebih 100 penyedia, menjadikannya lebih selamat digunakan berbanding dengan pilihan VPN yang serupa.

Adakah ExpressVPN menggunakan OpenVPN?

ExpressVPN menyokong protokol OpenVPN pada hampir semua perantinya.

Bagaimana Fast Is ExpressVPN untuk Android OS?

Seperti yang dikaji semula terhadap pembekal lain, Express adalah salah satu penyedia terpantas di luar sana. Ia mempunyai salah satu pengurangan yang paling rendah dalam kelajuan muat turun / muat naik dan ia juga mempunyai masa henti sifar.

  Bagaimana Setup VPN pada Samsung Galaxy S6

Berapa kos ExpressVPN?

Perjanjian terbaik akan dikenakan biaya $ 8.32 / bulan (Pelan Langganan Tahunan).

Berapa banyak peranti yang boleh disambungkan ke ExpressVPN secara serentak?

Anda boleh menyambung tiga peranti serentak dengan langganan ExpressVPN tunggal.

Kesimpulannya

ExpressVPN untuk Android adalah pilihan yang tepat pada masa ini kerana bilangan pengguna telefon mudah alih pada OS ini saya semakin meningkat pada hari itu dan mereka tidak memerlukan keselamatan sekeliling untuk memastikan peranti mereka selamat dan dilindungi pada setiap masa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me