Bagaimana Menggunakan PureVPN – Belajar Menggunakan Mereka di bawah 2 Minit

PureVPN adalah salah satu perkhidmatan yang paling kompetitif dalam industri VPN, sentiasa mencari untuk mengalahkan rakan-rakannya dalam hampir setiap aspek yang boleh terdiri daripada perkhidmatan VPN Terbaik.

Kebanyakan kerja yang telah dilakukan oleh perkhidmatan dalam hal ini pastinya dalam bidang menawarkan aplikasi klien untuk bilangan tertinggi peranti dan OS. Dari apl Firesticknya sendiri ke aplikasi Android VPN, PureVPN hampir mencucuk mereka semua, seperti yang kita‘telah dibincangkan secara terperinci dalam kajian VPN Tulen kami.

Tetapi jika anda masih agak khuatir tentang betapa mudahnya mereka gunakan, maka jangan’jangan bimbang, inilah panduan definitif kami tentang cara menggunakan PureVPN lengkap dengan panduan pemasangan untuk hampir semua aplikasi klien yang tersedia, ulasan mengenai fungsi dan prestasi mereka dan banyak lagi!

Bagaimana Menggunakan PureVPN pada Windows

Pelanggan Windows PureVPN mempunyai elemen reka bentuk yang merasakan mereka telah banyak dipinjam dari CyberGhost, terutama yang “Pilih Mod” Bahagian.

Selain itu, hampir semua ciri mudah diakses dari skrin utama klien.

Bahagian terbaik tentang PureVPN’pelanggan Windows s ialah sentiasa ada sub-teks dengan setiap ciri yang menerangkan secara ringkas mengenai ciri yang sebenarnya. Ini adalah satu kejayaan yang mana PureVPN dapat dipuji kerana memudahkan pengguna maksimum.

Di sini’s bagaimana anda boleh menggunakan pelanggan mereka dan semua ciri-cirinya:

 1. Sekali awak’telah membeli PureVPN’langganan, anda boleh memuat turun klien Windows mereka dari laman web mereka di sini. (Saiz fail: 32.8 MB).cara menggunakan purevpn
 2. Klik pada fail yang dimuat turun dan proses pemasangan akan bermula (Ini mungkin meminta anda untuk memasukkan keistimewaan admin jika sistem anda dihadkan oleh IT anda).
 3. Apabila pemasangan selesai, pelanggan akan dibuka secara automatik.
 4. Untuk memilih pelayan, anda boleh melayari “Negara” Pilihan atau yang “Bandar” Pilihan.
 5. Klik pada destinasi pelayan pilihan anda dan pelanggan akan menyambung kepadanya secara automatik.
 6. Ikon berbentuk roda gigi di bahagian atas sebelah kanan pelanggan boleh membawa anda ke tetapan dan bar menu ciri tambahan, supaya anda boleh mengubah sesuatu dari sini jika anda tidak’Tidak seperti mereka dalam keadaan semasa mereka.

cara menggunakan purevpn pada tingkap

Bagaimana Menggunakan PureVPN pada iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’app Mac s agak sama dengan aplikasi Windows dan proses untuk menggunakannya juga sama.

Tetapi dari apa yang saya alami dalam kajian saya terhadap apl Mac dan yang lain, ia lebih responsif dan lebih cepat daripada rakan Windows.

Bagaimana Menggunakan PureVPN pada iPhone Mac iOS iPad

Jika anda ingin melanggan PureVPN dan kemudian menggunakannya pada peranti Mac anda, maka di sini’s apa yang perlu anda lakukan:

 1. Beli PureVPN’langganan pertama untuk mengaktifkan akaun anda
 2. Sekarang muat turun aplikasi Mac dari laman web mereka
 3. Setelah muat turun selesai, lanjutkan ke pemasangan
 4. Pelanggan Mac kini akan dibuka secara automatik
 5. Masukkan anda pengguna nama pengguna dan kata laluan kelayakan pengguna
 6. Pilih lokasi yang ingin anda sambungkan dan sambungan ke pelayan itu sekarang akan dimulakan
 7. Skrin utama utama kini akan menunjukkan bahawa pelanggan disambungkan, jadi anda boleh dengan mudah memulakan pelayaran di bawah VPN’pengaruh anda pada sambungan internet anda
 8. Untuk mengakses sebarang pilihan pada tetapan, klik ikon berbentuk gear

PureVPN pada masa ini tidak’t menawarkan aplikasi iOS asli sendiri tetapi ia akan tersedia tidak lama lagi mengikut sikap rasmi perkhidmatan.

purevpn ios app

namun anda masih boleh menggunakan PureVPN pada peranti iOS dengan menetapkannya melalui pemuatan sampingan.

Ia menawarkan dua kaedah dalam hal ini, proses persediaan L2TP dan persediaan iKev2, tetapi saya akan mengesyorkan anda pergi untuk persediaan iKev2 sebagai proses persediaan mantan agak tidak aman.

Bagaimana Menggunakan PureVPN pada Android

Bagi pengguna PureVPN, pelanggan vpn terbaik boleh didapati daripada keseluruhan bahawa perkhidmatan yang ditawarkan adalah pelanggan Android.

Bersih, diselaraskan dan sangat mudah digunakan untuk pemula, pelanggan Android untuk PureVPN sarat dengan semua ciri terbaik yang ditawarkan oleh perkhidmatan itu.

bagaimana menggunakan purevpn di android

Belajar menggunakannya melalui langkah-langkah berikut:

 1. Pergi ke gedung Google Play dan cari “PureVPN”
 2. Apabila anda mendapat PureVPN’aplikasi Android di dalam hasil carian, klik pada muat turun dan pemasangan akan berlaku serentak
 3. Mudah dari itu kerana anda hanya perlu memasukkan kelayakan untuk log masuk dan aplikasi akan dibukapurevpn android app select mode option
 4. Buka senarai pelayan dan ketik pada mana-mana bandar / negara / lokasi yang anda ingin sambungkan
 5. Sambungan sekarang akan dimulakanaplikasi android purevpn
 6. Untuk menukar tetapan sedia ada atau mengakses sebarang ciri tambahan, ketik pada ikon berbentuk Gear di bahagian atas kanan klien

menu tetapan purevpn dalam apl android

Bagaimana Menggunakan PureVPN dengan FireStick

PureVPN adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan VPN yang menawarkan aplikasi klien Firestick sendiri.

Aplikasi niche ini telah dibangunkan secara khusus kerana PureVPN meletakkan dirinya di pasaran sebagai VPN yang paling sesuai untuk memenuhi permintaan firestick pelbagai keperluan penstriman adalah salah satu peranti penstriman yang lebih popular di kalangan pengguna di luar sana hari ini.

cara menggunakan purevpn pada firestick

Menggunakan aplikasi ini di Firestick memerlukan anda mempunyai sekurang-kurangnya genggaman awal tentang bagaimana platform FireTV berfungsi dan berfungsi.

Di sini’s bagaimana untuk memasang dan menggunakan aplikasi PureVPN Firestick pada peranti FireTV anda:

 1. Pertama, lancarkan FireTV anda dan kemudian navigasi ke “Apps” Seksyen
 2. Sekarang pergi ke Kategori > Utiliti
 3. Carian untuk “PureVPN”
 4. Cuma klik “Muat turun” dan pemasangan akan berlaku secara automatik sebaik sahaja proses muat turun selesai
 5. Anda akan melihat pemberitahuan yang memberitahu anda bahawa PureVPN kini dipasang
 6. Pergi ke “Aplikasi Saya” dan tatal ke bawah untuk memilih “PureVPN”
 7. Aplikasi ini akan dilancarkan sekarang
 8. Pelanggan kini akan memerlukan anda untuk memasuki kelayakan login apabila anda mengklik “Sudah mempunyai akaun” (Anda perlu memperoleh langganan PureVPN terlebih dahulu untuk ini)
 9. Masukkan nama pengguna dan kata laluan anda dan klik pada “Log masuk”
 10. Tatal untuk memilih lokasi yang hendak anda sambungkan dan ketik padanya untuk memulakan proses sambungan
 11. PureVPN kini akan disambungkan untuk memastikan bahawa anda menyahsekat sebahagian besar tapak streaming

PureVPN’app Firestick s baik tetapi jika anda ingin meneroka pilihan lain dari segi penyedia atau bahkan untuk sideload suatu perkhidmatan tertentu maka kami’telah merangkumi maklumat terperinci dalam VPN kami untuk panduan Firestick.

Kesimpulannya

PureVPN telah melakukan banyak kerja ke arah memberi sumbangan kepada kemudahan pengguna pada hampir semua platform peranti. Ya, ia tidak’t mempunyai apl iOSnya buat masa ini tetapi apl lain dibina dengan beberapa ciri yang sangat baik yang pengguna boleh mengambil kesempatan daripada.

Perkhidmatan ini mempunyai beberapa masalah seperti penundaan sambungan yang perlu ditamatkan untuk menjadikan apl klien berfungsi dan bertindak balas dengan cara yang lebih sesuai dengan harapan pengguna, tetapi selain itu, aplikasi hampir jelas dan mana-mana pemula boleh muat turun dan gunakannya tanpa banyak masalah.

PureVPN juga menawarkan penyimpanan maklumat pemecahan masalah dan pemasangan yang luas yang dapat memfasilitasi pengguna ke arah menyediakan aplikasinya pada mana-mana platform. Dari video ke panduan teks, PureVPN’pengguna tidak mempunyai pilihan untuk mengetahui tentang perkhidmatan ini’pelanggan dari.

Jika anda mempunyai sebarang masalah dengan perkhidmatan atau aplikasi kliennya pada masa lalu atau jika terdapat sesuatu yang anda temukan dengan lebih baik di dalamnya berbanding dengan aplikasi yang serupa dari pembekal lain, sila beritahu kami tentangnya dalam medan komen di bawah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me