5 beste VPN-er for Brasil 2020: Hold Internett trygt og sikkert

Det er vedtatt en ny lov som garanterer en hidtil usikker sikkerhet for brasilianere på nettet. Loven fastsetter også rettighetene som brukerne har på nettet, og en rett til å vite hvor mye data nettsteder for øyeblikket har om dem.

Imidlertid skal loven ennå ikke håndheves, og den har kontinuerlig blitt utsatt. I mellomtiden har regjeringen satt i gang en massiv rekke nedbrudd som ofte har sitert antistatlige digitale aktiviteter.

Å ha den beste VPN-tilkoblingen i Brasil er det tryggeste alternativet for å sikre din anonymitet på nettet, samtidig som du beholder gratis tilgang til internett.

Beste VPN for Brasil

De beste VPN-tjenestene for Brasil 2020

 1. PureVPN: Beste VPN for Brasil. 18 dedikerte brasilianske servere sørge for at brukere aldri mister tilgangen til noe innhold på nettet mens de holder seg trygge 24/7 til $ 2.91 / mo
 2. Surfshark: Pålitelig og ekstremt rimelig. 1 server i Brasil. Kamuflasjemodus holder din online identitet skjult og din internettaktivitet fri for sporing til $ 1,99 / mo
 3. ExpressVPN: VPN med raske servere. 5 dedikerte servere i Brasil. Høy ytelse sikrer at brukerne kan surfe på internett uten etterslep på $ 8,32 / mo
 4. Ivacy: løser alle torrent-problemer. 3 innfødte brasilianske servere. Brukere vil aldri måtte bekymre seg for restriksjoner på torrenter siden denne leverandøren gir konstant støtte til $ 2,25 / mo
 5. CyberGhost: Beste VPN for å fjerne blokkering av innhold. 14 Brasil-servere for utstationerede. Med det bredeste utvalget av servere, gir det en jevn og sømløs tjeneste tilgjengelig på bare $ 2,75 / mo

Hvorfor bruke en VPN i Brasil?

Et virtuelt privat nettverk (VPN) sikrer en bruker’sin internettforbindelse som sikrer at deres digitale identitet forblir anonym, at deres online aktivitet er trygt fra å bli hacket, og at ikke noe innhold på nettet forblir begrenset.

Brasil har en forferdelig historie med sensur, og den tendensen har sølt ut også på nettet. Fra å arrestere journalister til å forby minner mot landet’lederskap på nettet, brasilianere’ frihet på nettet er konstant truet.

Heldigvis er det ingen lover som gjør bruken av VPN-er ulovlig i Brasil. Derfor kan brukere fortsette å få tilgang til alle former for begrenset innhold på nettet uten å spore sin online aktivitet i noen form via en pålitelig VPN-leverandør.

Topp 5 VPN-er for Brasil

Her er de 5 viktigste VPN-alternativene i Brasil rangert ut fra pris, servere, kompatibilitet og dedikerte servere.

1. PureVPN - 18 dedikerte brasilianske servere

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

PureVPN-logoPureVPN bør være det beste alternativet for brukere som vil ha alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner som en VPN har å tilby mens de er rimelig.

Basert fra Hong Kong, tilbyr PureVPN sine brukere tilgang til 2000+ servere i 140+ land. I tillegg vil brukerne også kunne bruke 18 dedikerte brasilianske servere, slik at de får tilgang til alt det geobegrensede lokale brasilianske innholdet.

Ikke bare blokkerer det Netflix, men også en rekke andre populære streaming-nettsteder som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu og Disney+.

I tillegg, for å støtte fem samtidige enheter, kan brukerne også beskytte Kindle- og Smart Home-enheter til enhver tid takket være deres PureVPN-tilkobling.

PureVPN bruker AES-256-bit-kryptering som støttes av standard OpenVPN-protokollen, i tillegg til ekstra støtte for andre protokoller som PPTP, L2TP, IKEv2 og IPSec.

Andre funksjoner som legger til brukere’ generell sikkerhet og sikkerhet på internett inkluderer delt tunneling, dedikerte IP-er, Deep Packet Inspection (DPI) Protection for torrents.

Pros

 • 18 dedikerte brasilianske servere.
 • 5 samtidige tilkoblinger.
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Avblokkerer Netflix, Hulu og Disney+

Ulemper

 • Brukergrensesnittet kan forbedres.

For å lære mer om PureVPN, les vår detaljerte anmeldelse her.

2. Surfshark - 2 dedikerte servere for Brasil

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.4

1-Surfshark-LogoSurfshark har jevnlig spesialtilbud og tilbud, noe som gjør det til det desidert vennligste alternativet å vurdere når det gjelder lommeboken din.

Basert på De britiske jomfruøyene, kan brukere forvente å ha tilgang til 1040+ servere som spenner over mer enn 60 land. Disse inkluderer også de to dedikerte brasilianske serverne som kan gi expats tilgang til lokalt brasiliansk innhold hver gang de’er utenfor landet.

Den kan brukes på ubegrensede enheter samtidig, mens den er fullstendig krysskompatibel for brukere av Windows, Mac, iOS, Android og Linux.

Surfshark støtter også PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPsec- og OpenVPN-protokollene og er utstyrt med standard AES-256-GCM-kryptering, noe som gir deg beskyttelsen i bransjen til en overkommelig pris.

Den kamuflerte modellen tar anonymiteten din online til neste nivå ved å skjule internettaktiviteten din til og med din egen Internett-leverandør.

Pros

 • 2 dedikerte brasilianske servere.
 • Støtte for ubegrensede enheter.
 • Kompatibel for Windows, Mac, Android og iOS.
 • Retningslinjer for ikke-logger.

Ulemper

 • Kundeservice må forbedres.

Hvis du vil lære mer om Surfshark, kan du lese vår detaljerte anmeldelse her.

3. ExpressVPN - 4 raske servere for Brasil

 • Pris: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

5-ExpressVPN-LogoExpressVPN er det perfekte valget for deg hvis du’er lei av å gå på kompromiss med hastigheten for å få mer sikkerhet på nettet takket være det raske utvalget av servere.

Opererer de britiske jomfruøyene, får brukerne tilgang til 3000+ servere på 160 steder fordelt på 94 land. Disse inkluderer de dedikerte 4 brasilianske serverne som gjør det utrolig enkelt å få tilgang til lokalt innhold utenfra for expats.

Den tilbyr støtte for 5 flerpålogginger samt bruk av AES-256-CBC-kryptering ved å bruke OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 og PPTP-protokoller.

Brukere får også dedikerte og funksjonelle apper som støttes på Fire TV og Apple TV. I tillegg får brukere også tilgang til Network Lock, en automatisk drepebryter som effektivt begrenser hele nettverket ditt hvis det oppdager at internettforbindelsen din har blitt avbrutt.

Pros

 • 4 dedikerte brasilianske servere.
 • 5 samtidige tilkoblinger.
 • Nettverkslås (Beste automatiske drepebryter).
 • Støtter bitcoin og andre kryptokurser.

Ulemper

 • Det dyreste VPN-alternativet.

Hvis du vil lære mer om ExpressVPN, kan du lese vår detaljerte anmeldelse her.

4. Ivacy - 2 sikre brasilianske servere

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

Ivacy-logoenIvacy er en VPN-leverandør som kan garantere den mest sikre tilkoblingen for alle torrentene dine, eller hvis du vil ha tilgang til land som har strenge internettlover.

Ivacy er den perfekte VPN-leverandøren for brukere som trenger torrenter for å ha sømløs tilgang til innhold på nettet.

Basert fra Singapore, kan Ivacy tilby sine brukere mer enn 1000 servere i mer enn 100 land. De to dedikerte brasilianske serverne gjør det enkelt for utvidede å fortsette å se på deres favoritt lokale innhold hvis de’er noen gang utenfor landet.

Den støtter fem samtidige tilkoblinger som krypterer dem med AES-256-GCM-kryptering i tillegg til L2TP- og IKeV2-protokollene for å gi ytterligere sikkerhet for tilkoblingen deres.

Den fremragende funksjonen er IvacyPrime-appen, en strømlinjeformet applikasjon som er kjent i bransjen for å omgå Great Firewall of China.

Pros

 • 2 dedikerte brasilianske servere.
 • 5 samtidige tilkoblinger.
 • IvacyPrime-app for oppheving av VoD.
 • Delte tunneler for torrenting.

Ulemper

 • Teknisk støtte må forbedres.

Hvis du vil lære mer om Ivacy, kan du lese vår detaljerte anmeldelse her.

5. CyberGhost - 14 raskeste brasilianske servere

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.7

9-CyberGhost-LogoDer’s ingen andre VPN-alternativer som kan samsvare med CyberGhost når det gjelder å fjerne blokkering av mest mulig innhold på internett.

Basert fra Romania, det’s en rekke 6000+ servere i mer enn 90 land sikrer at brukerne alltid er bortskjemte for valg når det gjelder tilgang til alt innholdet på nettet. De 14 dedikerte brasilianske serverne gjør det enkelt for utenforstående og utvidede å få tilgang til lokalt geo-begrenset innhold hvis de noen gang vil.

Selv om det tilbyr syv flere pålogginger, tilbyr det brukerne tilkoblinger med AES-256-bit-kryptering som kommer med RSA-4096-nøkkel og SHA384 for hash-godkjenning.

NoSpy datasenter (en dedikert server som bruker dedikert uplink for å styrke 256-biters kryptering) er den desidert beste funksjonen i tillegg til å tilby full støtte for deres Nvidia Shield TV og spillenheter som PS4 og Xbox One.

Pros

 • 14 dedikerte brasilianske servere.
 • 7 samtidige tilkoblinger.
 • Gir brukere tilgang til NVidia Shield TV.
 • NoSpy datasenter med dedikert uplink.

Ulemper

 • Tilkoblingshastighetene kan være til tider.

Hvis du vil lære mer om CyberGhost, kan du lese vår detaljerte anmeldelse her.

Hva er Brasil’s Personvernlover?

I Brasil er det den brasilianske loven om generell databeskyttelse, formelt kjent som føderal lov nr. 13.709 / 2018 som omhandler spørsmål som databeskyttelse, personvern på nettet, samt straff i tilfelle brudd på data.

Det har vært visse bestemmelser som er satt inn i loven, inkludert opprettelse av Nasjonal personvernmyndighet samt utsettelse av hele loven’s håndhevbarhet.

Som et resultat av denne lovgivningen vil brukerne ha en enestående kontroll over hvordan de deler dataene sine, samt få rett til å kreve hvor mye informasjon deres egen regjering kan spore om sin digitale aktivitet.

Er dine digitale aktiviteter trygge i Brasil?

Denne nye loven var ment å ta for seg hvor primitivt Brasil’gjeldende personvernlovgivning er. Loven er ment å plugge hullene i online sikkerhet, men flere publikasjoner har pekt på smutthull som fremdeles vil utgjøre en trussel mot bruker anonymitet.

Siden 2018’generelle valg, har den nåværende regjeringen rutinemessig tatt til orde for sensur og online begrensning av innhold. I tillegg har bloggere og journalister blitt utsatt for arrestasjoner gjort på grunnlag av “mistenkelig online aktivitet mot staten”.

I slike tilfeller anbefales det sterkt at brukere velger en pålitelig VPN-tjeneste for å sikre at deres tilgang til et gratis internett ikke blir avbrutt. I tillegg vil det også beskytte brukere mot enhver form for overvåking.

Hvordan få en brasiliansk IP-adresse?

En god og pålitelig VPN-tjeneste vil sannsynligvis gi deg muligheten til å velge mellom tusenvis av servere som ligger i hundrevis av forskjellige land. Dette bør inkludere Brasil.

Det kan være lurt å ha en brasiliansk IP-adresse for å få tilgang til lokalt innhold som kan være geolåst.

Følg disse trinnene for å få en brasiliansk IP-adresse:

 1. Abonner på en pålitelig VPN-tjeneste, det anbefalte valget er PureVPN.Hvordan få en brasiliansk IP-adresse
 2. Last ned og installer PureVPN-appen på enheten du ønsker.
 3. Skriv inn påloggingsinformasjon og velg en brasiliansk server.Brasil VPN
 4. Gjør at du’har valgt riktig modus, dvs. Internett-frihet.
 5. Med en gang du’er tilkoblet, fortsett å bla gjennom og streame alt ditt favorittbrasilianske innhold.

Vanlige spørsmål: Beste Brasil-VPN-er i 2020

Hva’er den beste gratis VPN for Brasil?

Brukere har valget mellom hundrevis av gratis VPN-er å velge mellom på internett.

Imidlertid har disse gratis tjenestene problemer som inkluderer hastighetsregulering, høye frakoblingsfrekvenser og ingen garantier for ikke å føre logger. Gitt Brasil’tidligere fortegnelse med forfølgelse, er det tilrådelig at du velger en betalt tjeneste som garanterer ingen logger.

Hvordan kan jeg kjøpe en VPN?

Å kjøpe en VPN er en enkel prosess. Bare gå over til nettstedet for den tjenesten du føler deg best. Du kan velge mellom flere planer i henhold til budsjettet. Derfra kan du sjekke ut og betale med debet- / kredittkort eller Paypal.

Etterpå kan du bruke kontoen din på flere enheter.

Kan jeg bruke Paypal til å kjøpe VPN?

Ja, alle alternativene oppført ovenfor lar deg velge mellom en rekke betalingsalternativer som debet- / kredittkort, bitcoin og Paypal.

Hva’er den beste VPN for Brasil-serveren?

Brukere vil kunne bruke de fleste av de beste VPN-tjenestene for å koble seg til hundrevis av servere over hele verden, inkludert Brasil.

Vi vil på det sterkeste anbefale å bruke PureVPN, siden den har 18 dedikerte servere midt i den vakre byen Sao Paulo, Brasil. Brukere kan koble seg til disse serverne fra hele verden og få tilgang til alt det lokale brasilianske innholdet de ønsker.

Konklusjon

Nylig har mengden av begrensninger og overvåking på internett økt i Brasil. En rekke borgere er blitt arrestert og dømt til fengsel for deres digitale aktiviteter.

En VPN kan gi brukere sårt tiltrengt anonymitet og tilgang til uavbrutt og gratis internett. PureVPN ville være det beste alternativet for å sikre deg full online online frihet i Brasil.

Surfshark er et annet lurt alternativ som kan gi deg tilgang til en rekke viktige funksjoner og holde deg trygg på nettet mens du holder deg under et strengt budsjett.

Kommenter nedenfor for å gi oss beskjed om din erfaring med disse VPN-leverandørene.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me