Stream TV-serier og filmer gratis online

Taukuttere og overstadige seere rundt om i verden er ofte avhengige av streamingplattformer som Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Hulu og mer for å se deres favorittfilmer / TV-serier. Hva med de som kan’har ikke råd til disse VoD-tjenestene?

Vel, en av de store gledene ved å surfe på internett er at du finner massevis av nettsteder som leverer filmer og TV-serier GRATIS. Dessverre er de også geobegrensede og blir lastet med annonser, skadelig programvare eller juridiske begrensninger. Så det’det er tid du tenker bredere ...

Fjern blokkering av gratis streamingt nettsteder for å streame TV-show gratis

Den beste måten å fjerne blokkering og strømming av filmer / TV-serier på gratis nettsteder er å investere i en VPN-løsning. Ved å skifte plassering og tilordne deg en annen IP-adresse, gir VPN-brukere brukerne muligheten til å kappe identiteten sin på nettet.

Som sådan mottar du beskyttelse mot nysgjerrige nettkriminelle og lovbrudd jegere på gratis nettsteder. For ikke å nevne at hvis nettstedet er blokkert, kan du enkelt koble til en støttet landsserver og omgå geo-begrensninger.

Dessverre er det ikke alle leverandører som har infrastruktur eller behørighet til å tilby fantastisk strømningsytelse. Så jeg bestemte meg for å lette prosessen og gi en liste over anbefalinger om de 5 beste VPN-ene for streaming på gratis nettsteder:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Beste oversikt over gratis streaming-sider og oppheve blokkering

Jeg skuret på internett etter noen anerkjente gratis streamingnettsteder for å se på filmer / TV-serier. Der noen av dem er lovlige, krever andre bruk av et VPN for å beskytte identiteten din. Navnene inkluderer:

 1. YouTube (USA)
 2. Crackle
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Klassisk kino på nettet

1. YouTube (USA)

I likhet med VoD-er viser YouTube forskjellig innhold for brukere over hele verden. Hvis du vil utnytte den komplette streamingopplevelsen, kan du bruke den amerikanske versjonen av YouTube. Jeg koblet meg til NordVPN’s amerikanske servere for denne oppgaven, og låste øyeblikkelig opp en ny verden av underholdning.

For enda mer mangfold i innhold, vurderer du å registrere deg for premium YouTube-kontoen. Dette vil eliminere de irriterende annonsene, før / etter avspilling av videoer. Kombinert med en VPN vil du også kunne se geobegrensede videoer.

se gratis filmer på youtube USA

2. Sprekk

Crackle, som er et offisielt datterselskap av Sony Pictures Entertainment, er for brukere som ikke ønsker å bli fanget i lovlige problemer for å streame piratkopierte filmer. Det samler vanligvis annonsestøttet videounderholdningsinnhold fra lisensierte produksjonsselskaper.

Dette betyr at alt du ser i overvåkningslisten er trygt å åpne og se på. Det eneste problemet med en slik programvare er at selv om den tilbyr massevis av informasjon for alle slags filmer / TV-serier, kan det hende at variasjonen du mottar ikke er så tiltalende for øyet.

se tv-serier online på sprakk

3. Popcornflix

Eid av Screen Media Ventures og introdusert i markedet for underholdning allerede i juli 2010, og nyter Popcornflix en sterk brukerbase og et rykte på nettet, og tilbyr gratis annonsestøttet streaming video av nettsteder og klassiske / siste filmer..

Den har en katalog med over 1000+ filmer, som er godkjent av opphavsrettsinstanser med all relevant lisensiering. For å få mer ut av plattformen, kobler du til en VPN-tjeneste som Surfshark, og opphever blokkeringen av en ny liste over filmer / TV-serier.

se filmer og tv-serier på nettet med popcornflix

4. Tubi TV

Tubi TV er en av de få streamingappene som er tilgjengelige for nedlasting / installering fra iTunes direkte. Selv om innholdet er juridisk mistenkt, fungerer det bra på alle iOS-enheter. Prosessen er enkel, bare installer appen, velg et film- / TV-show for å se, og trykk på play-knappen.

Takket være det vakre brukergrensesnittet og designet, kan du føle deg trygg på å aldri kjede deg når du er på plattformen. Selv om innholdssammensetningen fremdeles trenger arbeid, er programvaren fortsatt verdt å prøve. Jeg har til og med opphevet flere titler ved å koble meg til Surfshark’s amerikanske servere.

se filmer gratis med Tubi TV

5. Viewster

For overstadige seere, som interesserer seg spesielt for animasjonsfilmer, TV-serier og annet innhold - kan du se at Viewster er et attraktivt alternativ til dyre streamingplattformer. Det er et nettsted dedikert til animasjonsverdenen.

Samtidig gir det brukerne muligheten til å se biografier om skuespillere, filmografier, filmtrailere, utdrag, nyheter og mer. Oppføringen av filmer, anime og TV-serier blir oppdatert på en ukentlig basis. Bruk en VPN som PureVPN for å låse opp mer innhold.

Viewster å se tv-serier på nettet

6. SnagFilms

I likhet med Crackle, samler SnagFilms ikke ulisensiert innhold og fungerer sitt beste for bare å tilby titler som er godkjent tidligere av produsent / regissør.

Som sådan vil du i stedet for å finne populære film- / TV-serier få tilgang til en katalog med over 5000 uavhengige arbeider i et dusin kategorier, alt fra action-eventyr, redd-pumpende skrekk, morsomme komedier og kritikerroste dokumentarer.

Appen interesserer seg også for internasjonale utenlandske filmer og homofile / lesbiske filmer, sammen med Hindi Bollywood-verk. Tilkobling til en VPN vil ikke gjøre stor forskjell i innholdet som er tilgjengelig for streaming.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Popcorn Time-applikasjonen er tilgjengelig på en rekke domener, som tilbyr sin egen versjon av programvaren, stammer fra den opprinnelige Github-koden. Blant dem inkluderer Popcorntime-Online.ch som bruker samme design og utseende som Popcorn-time.to.

forskjellen mellom de to er at der .to-versjonen fungerer som en app, kan online.tv-motparten være tilgjengelig via nettstedet ditt direkte. Siden det aggregerer piratkopiert innhold, bruker du imidlertid en VPN som NordVPN for å motta beskyttelse mot opphavsrettslig krenkere.

se filmer og tv-serier på nettet med popcorn tid

8. CMoviesHD

CMoviesHD rangerer blant de beste nettstedene for å streame TV-serier og filmer. Det er komplett gratis, men ikke lovlig å bruke. Dette er fordi plattformen samler piratkopiert innhold, noe som kan få deg i problemer med heftige bøter og DMCA-varsler.

Likevel kan det skilte med et av de største innholdsbibliotekene. Så jeg bruker nettstedet bare etter å ha koblet til et VPN som Express. Dette er fordi leverandørens bekreftede loggeløse omdømme gir mer mening for beskyttelse mot jegere av krenkelse av opphavsrett.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker har vært i gratisfilmer / TV-showbransjen i lang tid. Det blir ofte forbudt av opphavsrettslig brudd på jegere, men klarer alltid å dukke opp igjen på et nytt og sikkert domene. Streamere vil elske dette nettstedet.

Sammenlignet med noen av listene ovenfor, er nettstedet ikke lovlig. Jeg bruker PureVPN for å få tilgang til innhold på nettstedet og binge mine favorittfilmer og show. Bare sørg for at du kobler deg til en stabil server og aktiverer OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Klassisk kino på nettet

Som navnet tilsier, er dette nettstedet for elskere av vintagekino. Hvis du bor stille filmer av Charlie Chaplin og andre hit-skuespillere, er Classic Cinema det perfekte valget. Det krever ikke at du registrerer deg for streaming av innhold.

Det eneste problemet er snarere enn å være vertskap for filmer, det gir lenker til tredjeparts nettsteder. Som sådan er det kanskje ikke helt lovlig. Bruk en VPN som NordVPN for å holde identiteten din beskyttet når du streamer favorittfilmene dine!

Klassisk kino på nettet

Pakk inn ting

Denne guiden var et eksis for å forklare hvordan forskjellige VoD-er og til og med gratis nettsteder kan innføre geobegrensninger, og oppfordret brukerne til å investere i pålitelige løsninger som VPN-er. Disse verktøyene holder identitetsbeskyttelsen din og tillater avblokkering av alt innhold.

Med alle faktorer tatt i betraktning, vinner NordVPN definitivt denne kategorien for å streame gratis TV-serier / filmer sikkert. Imidlertid, hvis du leter etter et budsjettvennlig alternativ, kan du vurdere å registrere deg med BVI-baserte Surfshark.

Hvis du har spørsmål eller trenger å gi noen anbefalinger, ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor. Du kan også dele artikkelen med dine venner / familiemedlemmer som ønsker å sikre seg gratis film / TV-serier som ser på aktiviteter!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me