Slik ser du WrestleMania 34 Live online uten kabelfri streaming

Gjør deg klar til å se dine favoritt WWE Superstars eier kampringen igjen - WrestleMania 34 er endelig her. I fjor så vi Brock Lesnar på sitt fulle potensiale, Hard Boyz gjorde en oppsiktsvekkende retur til kampfasen, og Undertaker antydet mot pensjonisttilværelse. Imidlertid er denne tiden ting enda mer spennende, da du får se Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H og til og med Ronda Rousey nåde det største opptoget i bryting. Leter du etter måter å se WrestleMania 34 live på nettet? Les denne guiden fra BestVPN.co.


WrestleMania 34 kjemper detaljer

WWEs største natt’kalenderen, WrestleMania 34 vil finne sted søndag 8. april. Det bestemte stedet for arrangementet er Mercedes-Benz Superdome i New Orleans, Louisiana - som arrangerer arrangementet for andre gang, først var WrestleMania 30, der vi så mer enn 75 157 mennesker deltok på kampmanien. Showet går av stabelen klokken 23:00 ET, klokka 16.00 i Storbritannia.

WrestleMania 34 kjemper detaljer

Hva med Kickoff Pre-Show?

Akkurat som alle andre sports- eller kamparrangementer vil det være et WrestleMania-forhåndsvisning, som starter av klokken 17 lokal tid og klokken 22.00 i Storbritannia, med verten Renee Young. Registrer deg med WWE Network og deres offisielle app for å streame forhåndsvisningen. Andre alternativer inkluderer WrestleMania’s offisielle WWE YouTube- og Facebook-sider, som vil vise minst tre kamper og en to-timers spesial.

Hva med Kickoff Pre Show

Hvordan se WrestleMania uten kabel

Med bare noen få dager igjen til den største natten i Wrestling i år, leter fans over hele verden etter løsninger for å streame arrangementet, uten kabel-TV. Den enkleste løsningen er å registrere deg med WWE Network for å få tilgang til live-strømmer av arrangementet. Hvis du aldri har hatt en konto, kan du få de første 30 dagene GRATIS, hvoretter du må betale £ 9,99 månedlig.

Merk: Hvis du bor i deler av verden som kan’t får tilgang til WWE Network og kan ikke få tilgang til den gratis kontoen for strømmen, vi anbefaler deg å bruke en VPN-tjeneste for å omgå regionens begrensning og nyte problemfri strømmer

Slik ser du WrestleMania 34 uten kabel

Fjern blokkering av WWE-nettverket

Siden Sky Network er den offisielle kringkasteren av arrangementet for brukere i USA, kan du også vurdere å registrere deg med VoD-tjenesten deres. For øyeblikket har deres online kanal lagt til en dedikert side for brukere å få all informasjon angående WrestleMania 34. Alt du trenger å gjøre er å betale £ 19,95 for å få tilgang til direktesendinger for arrangementet, sammen med kjøringer igjen mandag 9. april til Torsdag 12. april klokka 10.00, klokka 15.00 og klokka 20.00.

WWE WrestleMania 34 på himmelsport

Hvilken kanal er WrestleMania på?

Hvis du ikke er villig til å bruke mye penger på WWE Network og Sky Network PPV-abonnement, har du en løsning for å senke kostnadene. En enkel løsning er å få tilgang til Sky Network-kanalen på kabel-TV-en din. På denne måten kan du live strømme begivenheten hjemme, uten å betale en eneste krone. Vi vil fortsette å legge til flere kanaler, ettersom vi får informasjon om kringkastingsrettighetene til WrestleMania 34!

Hvilken kanal er WrestleMania på?

Hvordan se WrestleMania Live Online Streams online

For alle disse FREEBIES-erene som ikke har kabel-TV, men vil se WrestleMania 34-arrangementet, har vi også ryggen! Mange streamingnettsteder vil gi full dekning av alle slagsmål 8. april. Blant noen av de beste alternativene, inkluderer:

Stream2Watch

Som navnet tilsier, er Stream2Watch først og fremst dedikert til å tilby de nyeste videoene, høydepunktene, nyhetene og live-show for en rekke sportsgrener og spill. Imidlertid dekker nettstedet også berømte PPV-arrangementer for alle dine favoritthandlinger, som forrige WrestleMania 33, og nå 34!

Hvordan se WrestleMania Live Online Streams online

AllWrestling

AllWrestling er et annet nettsted for å se den nyeste underholdningen i Wrestling, hvor du kan finne alle oppdateringer angående kampkamper, sammen med PPV-tilgang GRATIS. Bare besøk nettstedet på begivenhetsdagen for fullstendig dekning og sjekk ut alle live stream-lenker.

WrestleMania 34 på AllWrestling

YouTube

Siden YouTube kan skryte av ry for å være det topprangerte videodelingsselskapet i verden, kan du alltid forvente å finne strømmer av arrangementet på dedikerte kanaler for arrangementer. Her er for eksempel lenken til en WrestleMania 34 Live Stream-side, hvor du kan motta full dekning på arrangementets dag.

Wrestlemania 34 på youtube

Hvordan se WrestleMania på Kodi

Hvis streamingalternativene ovenfor ikke fungerer, har vi en løsning som slår alle. Det går under navnet “Kodi” - en åpen kildekode, underholdningsprogramvare med flere plattformer, som bruker tredjepartsutvidelser for å gi brukere premiuminnhold for streaming av filmer, TV-serier og live PPV-arrangementer. For å streame WrestleMania 34 på Kodi, kan du vurdere å installere Halow Live TV eller cCloud TV:

Ventetiden er over: Gode nyheter for Kodi & FIFA elskere, se FIFA verdensmesterskap 2018 på Kodi

Har du vanskelig for å få tilgang til strømmen? står du overfor noen feil? hvis ja så don’t bekymre deg for at du muligens står overfor regionbegrensning, kan du vurdere å bruke en VPN-tjeneste for å få tilgang til strømmer problemfritt.

Halow Live TV Installation and WrestleMania 34 Guide

 1. Åpen Kodi og klikk på det girformede ikonet (Innstillinger)
 2. Plukke ut “Filbehandler” og så Dobbeltklikk på “Legg til kilde”
 3. En boks vises, klikk “Ingen” for å legge til nettadressen
 4. Kopier og lim inn følgende: http://kurdmovie.net/repo
 5. Navn mediekilden “Halow Repo” og klikk på OK
 6. Komme tilbake til startskjermen, klikk på tillegg, og deretter de “Pakke” symbol
 7. Plukke ut de “Installer fra zip-fil” alternativ og finne “Halow Repo”
 8. Klikk på “repository.HalowTV-6.0.0.zip” og vente for tillegget som skal installeres
 9. Komme tilbake til startskjermen, klikk på tillegg, og deretter “Pakke” symbol
 10. Plukke ut “Installer fra depot” og velge de “HALOW Repository”
 11. til “Video-tillegg”, finne “Halow Live TV” og truffet installasjonsknappen!
 12. Åpen tillegget og klikk på “Landskanaler”
 13. Du vil bli bedt om å installere “GUL LIVE TV”
 14. Klikk på “Ja”, komme tilbake til forrige meny, plukke ut “LIVE SPORT”
 15. Finne og plukke ut Sky Sports HD for å se WrestleMania 34

Hvordan se WrestleMania på Kodi

cCloudTV Installasjon og WrestleMania 34 Guide

 1. Åpen Kodi og klikk på “innstillinger” ikon.
 2. Plukke ut “Filbehandler” og klikk på “Legg til kilde”.
 3. Dobbeltklikk på “Ingen” alternativ og Tast inn følgende URL: http://kdil.co/repo
 4. Type “Kodi Israel” i navneboksen og klikk
 5. Gå til Kodi hjem, klikk på “Tillegg”, og deretter de “pakke” symbol.
 6. Plukke ut “Installer fra zip-fil” og klikk på “Kodi Israel”.
 7. Velge “kodil.zip” og vent til den installeres.
 8. Gå til “Installer fra depot” og klikk på “.www.Kodisrael.co.il Repository”.
 9. Plukke ut “Video-tillegg” og finne “cCloud TV”.
 10. Truffet installasjonsknappen, åpen tillegget, og  til “Sportskanaler”.
 11. Plukke ut Sky Sports for livestreams av WrestleMania 34

Wrestlemania 34 på kodi xbmc

WrestleMania 34 Match Card

UFC-legenden Ronda Rousey vil bli med Kurt Angel (WWE Hall of Famer) for å ta på seg 14-tiden verdensmester Triple H og RAW-kommisjonær Stephanie McMahon. Undertaker vil returnere for en ny kamp med personen du ikke kan se, John Cena. Reigns vil møte Lesnar for Universal-tittelen og Randy Orton vil møte to motstandere for den amerikanske tittelen mot Jinder Mahal og Bobby Roode. Dette er de viktigste kampene som skal finne sted. Andre inkluderer:

 1. Universelt mesterskap.
 2. Nia Jax vs. Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs. The Bar
 4. Mustafa Ali vs. Cedric Alexander
 5. AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura
 6. Rå kvinner’s mesterskap
 7. Raw Tag-lag mesterskap
 8. Interkontinentalt mesterskap
 9. Smackdown Tag-lag mesterskap
 10. Smackdown Tag-lag mesterskap
 11. Finn Balor vs. The Miz vs. Seth Rollins
 12. The Andre The Giant Memorial Battle Royal
 13. Sami Zayn og Kevin Owens mot Daniel Bryan og Shane McMahon
 14. The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers

Pakk inn ting

Og med dette kommer vi til en slutt på vår “Slik ser du WrestleMania 34” guide. Velg en av de ovennevnte metodene for å komme i gang med å streame arrangementet. Hvis du har problemer, ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor. Du kan også dele artikkelen med dine venner og familiemedlemmer, som er fans av WWE!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me