Slik ser du vinter-OL 2018 Live online gratis fra hvor som helst

Offisielt kjent som XXIII olympiske vinterlek og ofte kjent som PyeongChang 2018, det store internasjonale multisport-arrangementet er endelig i gang. Så det er på tide å gjøre seg klar for noen av de beste sportsmesterskapene du noen gang har sett. Nedenfor er en liste over de offisielle partnere og sponsorer for arrangementet.


Vinter-OL 2018 Offisielle partnere sponsorer

PyeongChang budde tidligere for OL i 2010 og 2014, men tapte med tre og fire stemmer. Imidlertid vant de budet for 2018, noe som betyr at de har forberedt seg på arrangementet lenge. Les denne guiden for mer informasjon om hvordan du kan se vinter-OL 2018 av best vpn:

Se vinter-OL 2018 Live online gratis fra hvor som helst

 1. Vinter-OL 2018 Sted
 2. Vinter-OL 2018-plan
 3. Vinter-OL 2018 Offisielle kringkastere og kanaler
 4. Slik ser du vinter-OL 2018 fra hvor som helst
 5. Slik ser du vinter-OL på ROKU
 6. Slik ser du vinter-OL-åpningsseremonien Livestream gratis
 7. Se vinter-OL på Hulu
 8. Vinter-OL Streaming uten kabel
 9. Slik ser du vinter-OL 2018 Online Free Live
 10. Slik ser du vinter-OL 2018 på Kodi
 11. Spill å se etter i vinter-OL 2018
 12. Fremtidsplan for vinter-OL
 13. Vinter-OL 2018 Fakta og tall med trailere

Vinter-OL 2018 Sted

PyeongChang vinter-OL 2018 har sin åpningsseremoni 9. februar i Pyeongchang County. Det begynner klokka 20.00. (Koreansk standardtid). Siden det er 14 timers forskjell mellom Eastern Standard Time, bør folk i USA stille inn klokka 18.00. Avslutningsseremonier vil være søndag 25. februar.

Vinter-OL-2018-Location

Vinter-OL 2018-plan

Selv om den offisielle åpningsseremonien vil bli avholdt 9. februar, begynner spillene ikke før neste dag (lørdag 10. februar). Noen av medaljekonkurransene som er planlagt på lørdag inkluderer kvinner’s skiskyting, menn’s hopp, og kvinner’s hurtigløp.

Vinter-OL-2018-Schedule

Bortsett fra de vanlige begivenhetene, som kunstløp, skiturer og boble-løping, er det fire nye arrangementer lagt til i år: blandet dobbelt curling, snowboard for stor luft, freestyle ski og massestart hurtigløp. Du vil helt sikkert ha en flott tid å se på mangfoldet innen sport! Klikk her for den komplette planen for vinter-OL 2018.

Vinter-OL 2018 Offisielle kringkastere og kanaler

Viktig varsel!  Hvis du ikke kan få tilgang til kanalene nedenfor, på grunn av geobegrensning, kan du vurdere å bruke en VPN-tjeneste & bypass-region blokkering uansett land du befinner deg i.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Slik ser du vinter-OL 2018 Live online gratis fra hvor som helstHvis du er lokalisert i USA, kan du enkelt se vinter-OL 2018 på NBC, som er den offisielle kringkasteren for spillene. Hvis du ikke har et abonnement på tjenesten, kan du vurdere å skaffe deg en snart. Du kan registrere deg her og dra nytte av gratis tilbud på mobilen / nettbrettet!

Vinter-OL-2018-NBC

Hvis du bor over dammen, kan du vurdere å registrere deg hos Eurosport. Kanalen har blitt stemplet som en av de offisielle kringkasterne for Storbritannia. Du kan følge oppdateringer til OL her. Det er vanligvis to abonnementsplaner: £ 5 / dag og £ 30 / år.

Vinter-OL-2018-Eurosport

Hvis du ikke har en Eurosport-konto, kan du alltid vurdere å bruke BBC (en annen offisiell britisk kringkaster for OL i 2018). Selv om det ikke er kunngjort noen priser ennå, kan du følge siden for oppdateringer om BBC-strømmen her.

Vinter-OL-2018-BBC-Sport

Hvis du bor i Canada, er det bare å bytte kanal til CBC for live-strømmer og ekstra dekning for OL. I likhet med BBC har det ikke kommet noen prismeldinger, men du kan følge nettstedet for oppdateringer her.

Vinter-OL-2018-CBC-Sport

Hvis du ikke bor i USA, Storbritannia, Canada eller hvor som helst i Europa, men et sted i Asia eller andre steder, kan du vurdere å bruke 7 Live til å se vinter-OL 2018. Bare stem inn her lørdag 10. februar for å få en live stream for arrangementet.

Vinter-OL-2018-on-7live

Slik ser du vinter-OL 2018 fra hvor som helst

Hvis du vil se vinter-OL 2018 hvor som helst, er det ikke noe bedre alternativ enn å bruke en VPN-tjeneste. Ved å maskere IP-adressen din og kryptere internettforbindelsen, tillater VPN-brukere brukere å omgå geo-begrensninger som er pålagt nettsteder som CBC, BBC, NBC, osv..

Vinter-OL-2018-fra-hvor som helst

Nedenfor er en liste over de beste leverandørene i 2018, basert på deres pålitelighet, ytelse, support, priser og app-kompatibilitet. Velg gjerne en som best passer dine personvernbehov og budsjettkrav. Koble til hvilken som helst britisk, Canada eller amerikansk server og få tilgang til geo-begrensede nettsteder.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Slik ser du vinter-OL på ROKU

Spenningen ved vinter-OL fortsetter å bygge, da det gjenstår bare en dag for begivenheten! I erkjenning av populariteten til anledningen ga Roku ut en offisiell blogg for å veilede kunder til å se de olympiske leker. Du kan streame all live-action for arrangementet fra NBC Sports App.

hvordan du kan se vinter-OL på Roku

Husk imidlertid at du trenger en bruker-ID og passord for å få tilgang til høydepunktene, de siste klippene og kommentarene. Dette kan inkludere legitimasjon fra betalte TV-abonnementstjenester som støtter Roku, som YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now og CenturyLink.

Slik ser du vinter-OL-åpningsseremonien Livestream gratis

Hvis du ikke er villig til å bruke penger på premiumabonnement og leter etter GRATIS løsninger, så har vi deg dekket også. Du kan følge denne Facebook-siden her. Sosiale medier er den beste ressursen for direktesendinger under åpningsseremonien, ettersom mange offisielle partnere vil legge ut strømmer for promotering.

Slik ser du vinter-OL-åpningsseremonien Livestream gratis

Som et annet alternativ kan du vurdere å registrere deg på Fubo TV, som også streamer vinter-OL 2018. Det er en 7-dagers GRATIS prøveversjon tilgjengelig, som du kan bruke til å se på åpningsseremonien og den første uken av spillene.

Vinter-OL-åpningsseremonien Livestream gratis på FUBO TV

Hvis det ikke fungerer, kan du abonnere på en pålitelig VPN og koble til en server i Storbritannia. Med riktig IP-adresse kan du stille inn BBC’er gratis dekning av PyeongChang-spill. På denne måten kan du føle deg trygg på at du ikke går glipp av en eneste viktig hendelse i hendelsen.

hvordan du kan se vinter-OL BBC Sport Stream

Kan jeg se vinter-OL på Hulu?

Hvis du vil se OL på Hulu VoD-tjenesten, er alt du trenger å gjøre å abonnere på premium-planen deres. Heldigvis er det sikkerhetskopiert med en GRATIS prøveversjon. Dette betyr at du kan glede deg over å se hele OL, minus å betale store gebyrer. Hulu går til og med den ekstra milen for å tilpasse opplevelsen din for denne vintersesongen. For mer informasjon, les bloggen deres her.

vinter-OL på Hulu

Vinter-OL Streaming uten kabel

Hvis du er en snor som ikke har tilgang til en premiumkonto på NBC, har du fremdeles en sjanse til å se vinter-OL ved å bruke best vpn for kodi. Bortsett fra å bruke Kodi (tillegg til cCloud og Radix), kan brukere laste ned de offisielle appene for Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now og Century Link for å få tilgang til live-strømmer av arrangementet, uten kabelforbindelse.

Slik ser du vinter-OL 2018 Online Free Live

Når det gjelder å se hendelser som vinter-OL på nettet, prøver mange å lete etter løsninger som ikke innebærer å betale for et TV-abonnement. Hvis du er en av disse personene, kan du vurdere å registrere deg på Sling TV. Det vil kringkaste arrangementet på nettstedet live.

Den beste delen av alt: tjenesten tilbyr gratis prøvelser av tjenesten. Du kan bruke nettstedet GRATIS i syv dager. Sørg for å registrere deg nær vinter-olympiske datoer for å se arrangementet uten å betale en krone. Som et annet alternativ, kan du også utforske UStream, Facebook, Periscope og YouTube for live streamingkoblinger på begivenhetsdagen.

Slik ser du vinter-OL 2018 på Kodi

Hvis alternativene ovenfor for å se vinter-OL 2018 GRATIS ikke fungerer, kan du alltid stole på KODI-tillegg! Dette åpen kildekode-underholdningssentret med flere plattformer er det beste valget for når det kommer til å se på filmer, TV-serier og live-TV på en trygg måte. Last ned og installer WNBC eller cCloud TV-tillegget for å glede deg over strømmer for vinter-OL 2018. Du kan også se vår Kodi VPN-guide for mer informasjon.

Viktig varsel!  Hvis du er lokalisert i land der copyright lover og DCMAs er rådende, anbefaler vi deg å bruke en Kodi VPN for å streame anonymt.                                                                                                                                                                  Slik ser du vinter-OL 2018 Live online gratis fra hvor som helst

WNBC-programmer

 1. Åpen Kodi V17-applikasjonen og plukke ut “Add-ons”
 2. Klikk på “Pakke” symbol øverst i venstre hjørne
 3. Plukke ut “Installer fra zip-fil” fra listen over alternativer
 4. Klikk på “Kodi tilleggslager” og deretter “Video-tillegg”
 5. Bla nedover til alfabetisk rekkefølge “W” og finne WNBC-programmer
 6. Åpen utvidelsen og truffet installasjonsknappen
 7. Adgang WNBC-programmer fra videotillegg

Vinter-OL-2018-Kodi-Wnbc

cCloud TV

 1. Åpen Kodi V17-appen og klikk på “Utstyr” ikon
 2. Plukke ut “Filbehandler” fra listen over alternativer
 3. Bla nedover og klikk på “Legg til kilde”
 4. Tast inn http://kdil.co/repo i URL-boksen
 5. Navn mediekilden Kodi Israel
 6. Komme tilbake til hovedmenyen og plukke ut “Add-ons”
 7. Klikk på “Pakke” symbol øverst i venstre hjørne
 8. Plukke ut “Installer fra zip-fil” og klikk på Kodi Israel
 9. Klikk på “Kodil.zip” å installere depotet
 10. Vente for “Tillegg installert” melding
 11. Hode mot “Installer fra depot”
 12. Plukke ut “..Kodil Repository” og deretter “Video-tillegg”
 13. Bla nedover, finne cCloud TV og truffet installasjonsknappen
 14. Åpen tillegget, plukke ut “Alle kanaler”
 15. trykk venstre knapp på tastaturet
 16. Plukke ut “Søk” og type i “NBC”
 17. Nyt se vinter-OL 2018!

Vinter-OL-2018-Kodi-cCloud-TV

Spill å se etter i vinter-OL 2018

 1. Kortbane hurtigløp
 2. Langrenn
 3. Nordisk kombinert
 4. Freestyle Ski
 5. snowboard
 6. Kunstløp
 7. Skøyter
 8. Alpint
 9. Skihopping
 10. Ishockey
 11. Skjelett
 12. skiskyting
 13. Curling
 14. bob
 15. aking

Fremtidsplan for vinter-OL

Spenningen ved vinter-OL er en helt euforisk følelse, da det gir den vanlige mannen muligheten til å se et mangfold av idretter og deres berømte idrettsutøvere i aksjon. Gleder du deg til fremtidige begivenheter? I så fall må du vite at Tokyo er valgt til sommer-OL 2020, Beijing for 2022, Paris for 2024 og Los Angeles for 2028!

Vinter-OL 2018 Fakta og tall med trailere

 1. Selv om sommer-OL 1988 ble arrangert i Seoul, er dette faktisk første gang Sør-Korea arrangerer vinter-OL!
 2. Sammenlignet med kostnadene i Sotsji-OL 2014, har vinter-OL i PyeongChang en anslåtte kostnad på 10 milliarder dollar, som er fem ganger mindre!
 3. For 2018-arrangementet har PyeongChang lagt fire nye idretter til OL. Disse inkluderer snowboard big air, alpint, hurtigløp og curling blandede dobler.
 4. Det siste vinter-OL fant sted i Sotsji, Russland - som ledet stillingen med 33 medaljer totalt, inkludert 13 GULL! Sør-Korea vant åtte medaljer fra dem totalt.

Pakk inn ting

Hvis du prøver å finne ut hvordan du kan se vinter-OL 2018 på nettet, må du følge ovennevnte tips. Likevel, hvis du støter på problemer, ikke nøl med å informere oss nedenfor. Del gjerne artikkelen med dine venner / familiemedlemmer, og ser fram til sportseremonien. Ha en fantastisk uke!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me