Slik ser du Scandal All-Seasons Online uten kabel

En ABC-original, “skandalene” er en amerikansk politisk thriller-TV-serie, som fokuserer på livet til en tidligere mediekonsulent til presidenten, som lanserer sitt eget krisestyringsbyrå! Det er kjent for sine fengslende skadede karakterer, pirrende vanedannende historier og hjerte-stoppende plot vendinger. Sesong 7 begynte å fly 5. oktober og har allerede klart å overgå alle’forventninger, tilføyer mer mystikk og usikkerhet. Leter du etter måter å se serien på? I så fall kan du lese denne guiden fra Beste VPN om hvordan du ser Scandal All-Seasons på nettet!

Hvilken kanal kommer skandalen??

Hvis du vil se TV-showet på kabel-TV, har brukere over hele verden flere alternativer. For de som befinner seg i USA, bytter du ganske enkelt TVen til “ABC-kanal”. Hvis du er bosatt i Latin-Amerika, kan du gå til Canal Sony. Seere fra Bermuda kan se den siste sesongen på ZFB-TV.

Hvilken kanal kommer skandalen?

De som er bosatt i Miami kan se TV-showet på WPLG, og brukere av Hong Kong kan glede seg over Scandal på TVB Pearl. For Scandal-fans i Australia sendes serien hver torsdag på Seven Network. Under omstendigheter savnet du en episode på grunn av litt dritt flaks (ja, det skjer med oss ​​alle); Du kan alltid se på nytt som sendes på SoHo.

Hvordan se Scandal online uten kabel

For kuttere lokalisert i USA, må du opprette en konto på ABC Go (VoD-tjenesten til den offisielle kringkasteren). Du kan enten se showet direkte fra nettstedet eller laste ned appen til din iPhone på Android fra henholdsvis iTunes og Google Play Store.

Hvordan se Scandal online uten kabel

Hvis du er bosatt utenfor USA, kan du bruke en VPN å maskere IP-adressen din og flytte posisjonen din til USA, mens du utnytter kryptering for å beskytte identiteten din på nettet. Nedenfor er en liste over de beste VPN-leverandørene, basert på deres pålitelighet, priser, ytelse, support og sikkerhet.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Hvordan se Scandal Live online gratis uten kabel

Når det gjelder å se på “Skandale” GRATIS er det eneste kloke alternativet å finne sikre live streaming-kilder. Vi har lagt til en liste over alternativer nedenfor, der du kan finne arbeidsstrømmer for TV-serien, slik at du ikke går glipp av en eneste episode:

Merk: bruk en VPN-tjeneste for å streame anonymt på streamingkanalene nevnt nedenfor!

Putlocker

Hvis du er spent på å se Olivia Pope spille sin nye rolle som stabssjef, er et godt alternativ å få tilgang til Putlocker. Nettstedet er den endelige destinasjonen for snorer og freebies, som vil se sine favoritt TV-serier og filmer på en mest mulig praktisk måte. Hvis du vil se på alle årstider “Skandale”, bare besøk lenken her. Episoder blir regelmessig lastet opp et døgn etter den opprinnelige utgivelsen. Dette betyr at hvis en episode sendes på torsdag, kan du se den GRATIS på Putlocker på fredag!

hvordan du ser skandaler

CMoviesHD

Akkurat som Putlocker er CMoviesHD en annen hit GRATIS streaming-webside, hvor du kan finne alle slags premiuminnhold fra nettsteder som Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer og mer. Dette inkluderer filmer / TV-serier av alle sjangre. Blant disse inkluderer helårsperioder for den hit politiske thriller-TV-serien, “Skandale”. Klikk her for å få tilgang til innholdet!

Hvordan se Scandal Live online gratis uten kabel

123MoviesHub

Den elektroniske indeksen for vertsfiler for streaming underholdningsmedier, 123MoviesHub, er en annen toppdestinasjon for å se alle årstider av “skandalene” uten kabel FREELT. Nettstedet er kjent for sin enorme database med filmer / TV-serier, som er tilgjengelige å se fra hvor som helst i verden. Klikk her for å få tilgang til strømmer!

Se Scandal på 123MoviesHub

Slik ser du på Scandal på Kodi

Et annet flott alternativ for snorer og freebies er å laste ned og installere open source, medieunderholdningsprogrammet, Kodi. Denne plattformen forvandler hvilken som helst smarttelefon, bærbar datamaskin, datamaskin eller nettbrett til en TV-boks slik at du kan glede deg over favorittunderholdningen din, minus stresset. Å se helårsperioder for “Skandale”, vurdere å bruke paktutvidelsen. Følg trinnene nedenfor for å installere tillegget:

 1. ÅpenKodi og klikk på “Utstyr” for å oppgi innstillinger
 2. Fra listen over alternativer, plukke ut“Filbehandler”
 3. Klikk på “Legg til kilde” og så Dobbeltklikk på “Ingen”
 4. Tast inn http://kdil.co/repo inn i URL-linjen og Navn it Kodi Israel
 5. Hode tilbake til hovedmenyen og  til “Add-ons”
 6. Klikk på “Pakke” symbol og deretter “Installer fra zip-fil”
 7. Finne“Kodi Israel” og klikk på “kdil.zip” å installere repoen
 8. Komme tilbake til forrige meny og plukke ut “Installer fra depot”
 9. Finne “www.Kodisrael.co depot” og plukke ut “Video-tillegg”
 10. Rull ned til “C”, plukke ut “Covenant”, og truffet installasjonsknappen
 11. Åpen tillegget, klikk på “Søk” og Tast inn “Skandale”
 12. Nyt se TV-serien GRATIS på nettet!

Slik ser du på Scandal på Kodi

Slik ser du på Scandal på Popcorn Time

Når alt annet mislykkes, kan du vurdere å installere streaming-torrent-streaming-applikasjonen, Popcorn Time. Denne multimediaplattformen gir deg den fantastiske muligheten til å se ditt foretrukne videoinnhold på en mest mulig praktisk måte. Den har et design som ligner på hitstream-nettstedet (Netflix). Den beste delen av alt: seere har en enorm liste over TV-serier / filmer som kan sees på, blant dem inkluderer hele sesongene av “Skandale”. Les mer Detaljer: popcorn time vpn

Merk: Streaming på PopcornTime er akkurat som å laste ned & streaming torrenter, så hvis du bor i deler av verden med strenge lov om opphavsrett, så bruk en VPN-tjeneste for å streame anonymt!

Slik ser du på Scandal på Popcorn Time

Se vanlige spørsmål om Scandal

Kan du se Scandal på Netflix?

Ja, du kan absolutt se på “Skandale” på Netflix. Det eneste problemet: det er ikke sikkert at du har tilgang til alle syv sesonger. VoD-tjenesten tilbyr bare seks sesonger å se på i øyeblikket. Så hvis du ønsker å se på den siste sesongen, kan det ikke være et godt valg å registrere deg for tjenesten. Flere detaljer: Netflix VPN

Hvor mange årstider er det av “Skandale”?

“Skandale” har totalt syv spennende og hjertestoppende sesonger med fantastiske historielinjer som vil holde deg hekta på skjermen, spesielt hvis du velger å binge-watch. Det har også vært nyheter om en sesong 8-ankomst. Imidlertid vil vi fortsatt måtte vente til slutten av sesong 7 for å finne ut av det.

Hvor mange episoder er det i den siste sesongen av “Skandale”?

Den siste sesongen av “Skandale” hadde 16 episoder totalt, som var 4 mindre enn sesong 5. Med tanke på sesong 7 vil markere det siste vi vil se av TV-showet, regner vi med at det strekker seg til 20 episoder i det minste.

Pakk inn ting

Og med dette kommer vi til en slutt på vår detaljerte guide til hvordan du ser på “Skandale” All-Seasons. Velg noen av løsningene ovenfor for å streame TV-serien på det ytterste nivå av bekvemmelighet og underholdning. Del gjerne artikkelen med dine beste venner og familiemedlemmer. Ikke glem å gi tilbakemelding om hvorvidt denne artikkelen var nyttig. Ha en fin dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me