Slik ser du på Oscars 2023 uten kabel Live Free Streams online

Hvert år venter filmgeeks som oss spent på et årlig ritual: presentasjonen av Oscar-statuettene! Og nå som vi bare er noen dager unna 90. Academy Awards, den’blir stadig mer utfordrende å kontrollere spenningen. Ja, du hørte det riktig, Oscars 2023 er HER, som igjen betyr, du’Jeg har sjansen til å se favorittkjendisene dine gå på den røde løperen.

Slik kan du se Oscars 2023 uten kabel

For alt du mote der ute, deg’Jeg liker definitivt å se kostymevalgene fra kjente designere. Og alle oss underholdningsfreaks her, gutt kan’t vi venter på å se hvem som vant hvilken kategori. Siden hendelser som disse hører under årets mest overvåkte, har vi til og med et stort publikum som kan dele budskapet vårt, samtidig som vi lover støtte til våre favorittkjendiser!

Er du overlykkelig over de 90. Academy Awards? Leter du etter løsninger for å se hendelsen på en mest mulig problemfri måte? Les denne omfattende guiden om hvordan du ser Oscars 2023 uten kabel! La’begynner først med litt bakgrunn …

Contents

Hvordan se Oscars 2023 uten kabel – Ultimate guide

  1. Hva er Academy Awards 2023 Location?
  2. Hvem vil være Oscar Awards 2023 Vert?
  3. En komplett Oscars 2023-liste over kringkastere / kanaler
  4. Slik kan du se Oscars 2023 uten kabel
  5. Slik ser du Oscar Awards 2023 Full Show Live Online Free Streams
  6. Slik ser du Oscars 2023 på Roku
  7. Slik ser du Oscar Awards 2023 i Storbritannia
  8. Slik ser du Oscars 2023 i Australia
  9. Slik ser du Oscar Awards 2023 via Kodi
  10. Oscar-nominerte 2023
  11. Hvem’s kommer til å vinne den beste bildeprisen?
  12. Slik ser du Oscars uten vanlige spørsmål om kabel

Hva er Academy Awards 2023 Location?

Presentert av Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), vil de 90. Academy Awards finne sted på The Dolby Theatre, som ligger i Hollywood, Los Angeles, California. Den bestemte datoen er satt til 4. mars 2023. Morsomt faktum: siden åpningen av auditoriet i 2001 har alle Oscar-seremonier vært arrangert på The Dolby Theatre! Den’er vanskelig å forestille seg hvor vakkert det må være i virkeligheten.

Hva er Oscar-utdelingen 2023?

Hvem vil være Oscar Awards 2023 Vert?

Oh du’kommer til å elske å høre dette. Vår favoritt TV-vert og personlighet, den morsomme og helt sjarmerende, Jimmy Kimmel vil nok en gang lede Oscars for 2023. Dette vil være andre året på rad, han har tatt opp vertskap for Oscar-utdelingen. Jimmy har også delt ut American Music Awards fem ganger, 2007 ESPYS, og 2012 og 2016 Emmy Awards. Tidligere presentatører for Oscars inkluderer Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris og Ellen DeGeneres.

Hvem vil være Oscar-utdelingen 2023?

En komplett Oscars 2023-liste over kringkastere / kanaler

ABC-nettverket er nominert som den offisielle kringkasteren for de 90. Academy Awards. Alle de som ligger i USA kan ganske enkelt bytte kanalene sine til ABC for å se på arrangementet live eller på forespørsel dagen etter. For andre land, se listen nedenfor:

Ungarn

Hvis du er lokalisert i Ungarn, kan du se Oscars 2023 live via den seks-kanals allmennkringkasteren, MTVA. Bytt til hovedkanalen til nettverket, Duna TV.

Mexico

For de som ligger i Mexico, “TNT Latin-Amerika” vil kringkaste arrangementet live. Bytt kanalene dine kl. 05:30 for å se hendelsen rett fra Røde Tepper.

Korea

CJ E&M’s anerkjente og berømte CGV vil være ansvarlig for telekasting av Oscars 2023 live fra Hollywood.

Japan

Hvis du bor i Japan, kan du se 90th Academy Awards hjemme i komforten via det berømte WOWOW Satellite Network.

Frankrike

For de som ligger i Frankrike, er det ingen nyheter om noen TV-kringkaster ennå. Hvis du ønsker å streame arrangementet online, kan du gå til CanalPlus for full dekning.

India

Du kan se den 90. Oscar-seremonien gjennom India’s 21. århundre Fox’s Star-nettverk. Bytt kanalene dine til Star Movies klokken 05:30 (gjør deg klar til å våkne opp tidlig, kamerater!).

  Slik ser du på American Netflix med en VPN - Enkel installasjonsveiledning for Android- og Mac-enheter

Tyskland

Hvis du vil se Oscars 2023 i Tyskland, bytter du til den kommersielle nettverkskanalen “ProSieben”. Du kan også se høydepunktene ved arrangementet neste dag.

Sør-Afrika

For de som er lokalisert i Sør-Afrika, må du abonnere på den betalte kanalen M-Net Movies, siden de vil kringkaste arrangementet live.

Latin-Amerika

I likhet med Mexico vil TNT Latina America kringkaste arrangementet i år. Hvis du ikke har et TV-abonnement, kan du registrere deg for TNT Go-tjenesten.

Merk: Hvis du møter regionbegrensning mens du streamer Oscars på kanalene nevnt over, kan du vurdere å bruke en VPN-tjeneste for å fjerne blokkering av Oscar Streams.

Fjern blokkering av Oscar Streams

Slik kan du se Oscars 2023 uten kabel

For alt du snorer der ute, er det mange løsninger for å se Oscars 2023 live online. Hvis du har abonnement på ABC, kan du ganske enkelt besøke deres “Se Live” side på begivenhetsdagen for den komplette Academy Experience.

Slik ser du akademiets priser 2023 på abc nettverk

Oscars vil selv levere live-strømmer til arrangementet på deres viktigste Go-nettsted. Hvis du befinner deg utenfor USA, er den enkleste måten å registrere deg på abc.go.com. Last ned den dedikerte applikasjonen for enheten din herfra. Bruk hvilken som helst av VPN-tjenestene som er nevnt nedenfor, og koble til en amerikansk server for å glede deg over å streame Oscars 2023!

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Slynge-TV

Hvis prosessen ovenfor virker litt for komplisert, kan du alltid vurdere å bruke Live Streaming-tjenesten, Sling TV. Abonnement starter på $ 20,00 per måned, og du kan til og med benytte deg av en 7-dagers prøveperiode, noe som teknisk betyr deg’Jeg ser de 90th Academy Awards GRATIS!

Slik ser du Oscars 2023 på SlingTV

Fjern blokkering av slynge-TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue er en annen fantastisk live-streamingtjeneste som vil gi kringkasting av 90. Academy Awards. Abonnement starter på $ 33.99 per måned, og akkurat som Sling TV har du en 7-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig (noe som mer enn kompenserer for den høye prisen).

Slik ser du akademiets priser 2023 på PlayStation Vue

Hvordan se Oscars 2023 Full Show Live Online Free Streams

Hvis du ønsker å se 90th Academy Awards, men ikke er villig til å brenne bort penger på abonnement – så har vi løsninger for deg GRATIS. Ja, det’det er riktig, og til din overraskelse – disse løsningene er faktisk ganske vanlige i hverdagen vår:

Facebook Live

Ja, det har ikke vært noen offisielle kunngjøringer om at Oscars 2023 ble sendt direkte på SM-plattformen. Imidlertid, med introduksjonen av Facebook Live og tilgjengelige strømmer til mange tidligere hendelser som Emmy, er vi sikre på at du kanskje finner noe her. Som et annet alternativ, kan du vurdere å lage et søk med hashtaggen # Oscars2023Live.

Hvordan se Oscars 2023 Full Show Live Online Free Streams

YouTube

Den offisielle Oscars-siden vil definitivt gi en live stream av Oscar-utdelingen. For å følge oppdateringer, fortsett å følge profilen deres her. Hvis du imidlertid ikke finner noe på YouTube, kan du vurdere å utforske andre alternativer som Vimeo og Daily Motion.

Hvordan se Oscars 2023 på youtube

Reddit

Når alt annet mislykkes, er det eneste kloke alternativet å bruke REDDIT. Her kan du finne en liste over tråder relatert til Oscars 2023. På begivenhetsdagen kan du også være trygg på å finne mange streamingkoblinger, uten reklame og popups.

Slik ser du akademiets priser 2023 på Reddit

Andre muligheter

Tatt i betraktning hvordan USA liker å holde slike hendelser begrenset til sitt land’Publikum helt, vi må ofte stole på en enorm mengde alternativer. Blant noen som er spådd å tilby livestrømmer GRATIS inkluderer Time.com, InStyle.com, EW.com og PEOPLE.com.

Slik ser du Oscars 2023 på Roku

Roku eksisterer som en av de beste streaming-spillerne for tiden. Hvis du vil se Oscars 2023, må du forsikre deg om at du har lagt til følgende kanaler: ABC & Star Movies eller noen av kanalene som er nevnt i kringkastingslisten. Hvis du ikke har et abonnement, kan du vurdere å installere Kodi på Roku og følg deretter trinnene i Kodi-guiden for å se Oscars 2023 nedenfor:

Slik ser du Oscars 2023 på Roku

Slik ser du Oscars 2023 i Storbritannia

Hvis du vil se Oscars 2023 Ceremony i Storbritannia, bytter du bare kanalen din til SKY Movie Oscars. Kringkasteren Sky Networks vil gi full dekning av arrangementet fra Red Carpet til den prisutdelende seremonien.

Slik ser du akademiets priser 2023 i Storbritannia

Slik ser du Oscars 2023 i Australia

Australiere er heldige! De får alltid tilgang til innhold via Nine Network. Så bytt kanalene dine nøyaktig klokka 12.30 mandag 4. mars 2023. Hvis du ikke har kabelabonnement, så ser du fortsatt arrangementet via 9 Now online.

Slik ser du Oscars 2023 i Australia

Hvordan se Oscars 2023 via Kodi

Når det gjelder å se 90th Academy Awards seremonien på Kodi, har du to alternativer: cCloud TV eller Halow Live TV. Nedenfor har vi gitt trinnvise instruksjoner for å installere tilleggene på en mest mulig problemfri måte:

Merk: Hvis du står overfor noen form for regionbegrensninger for Kodi Oscar Streams, kan du vurdere å bruke en VPN-tjeneste for å fjerne blokkering av strøm og omgå kontrollfeil i Kodi Streams.

Fjern blokkering av Oscar Streams

cCloud TV Installation and Oscars 2023 Guide

 • Åpen Kodi og klikk på “innstillinger” ikon
 • Plukke ut “Filbehandler” og klikk på “Legg til kilde”
 • Dobbeltklikk på “Ingen” alternativ og Tast inn følgende URL: http://kdil.co/repo
 • Type “Kodi Israel” i navneboksen og klikk OK
 • til Kodi hjem, klikk på “Tillegg”, og deretter “pakke” symbol
 • Plukke ut “Installer fra zip-fil” og klikk på “Kodi Israel”
 • Velge “kodil.zip” og vente for at den skal installeres
 • til “Installer fra depot” og klikk på “.www.Kodisrael.co.il Repository”
 • Plukke ut “Video-tillegg” og finne “cCloud TV”
 • Truffet installasjonsknappen, åpen tillegget, og til “Alle kanaler”
 • Plukke ut ABC Nyheter for live stream of the Oscars 2023

Hvordan se akademiprisene 2023 via Kodi

Halow Live TV Installation and Oscars 2023 Guide

 • Åpen Kodi og klikk på det girformede ikonet (Innstillinger)
 • Plukke ut “Filbehandler” og så Dobbeltklikk på “Legg til kilde”
 • En boks vises, klikk “Ingen” for å legge til nettadressen
 • Kopier og lim inn følgende: http://kurdmovie.net/repo
 • Navn mediekilden “Halow Repo” og klikk på OK
 • Komme tilbake til startskjermen, klikk på tillegg, og deretter “Pakke” symbol
 • Plukke ut de “Installer fra zip-fil” alternativ og finne “Halow Repo”
 • Klikk på “repository.HalowTV-6.0.0.zip” og vente for tillegget som skal installeres
 • Komme tilbake til startskjermen, klikk på tillegg, og deretter “Pakke” symbol
 • Plukke ut “Installer fra depot” og velge de “HALOW Repository”
 • til “Video-tillegg”, finne “Halow Live TV” og trykk på installasjonsknappen!
 • Åpen tillegget og klikk på “Landskanaler”
 • Du vil motta en melding til installere “GUL LIVE TV”
 • Klikk på “Ja”, bla nedover, og plukke ut “USA Live TV”
 • Finne og plukke ut “ABC Nyheter” for å se Oscars 2023!

Halow Live TV Installation and Oscars 2023

Oscar-nominerte 2023

Nominasjonene til Oscars 2023 er endelig avslørt, og vi har tilflukt’Jeg har vært mer spent enn før. Du kan se mange nye navn på listen i år, og unødvendig å si, alle velfortjent for anerkjennelse. Hvem tror du kommer til å vinne?

Den beste skuespilleren

 1. Daniel Day-Lewis som Reynolds Woodcock – ”Fantomtråd”
 2. Timothée Chalamet som Elio Perlman – ”Ring meg med ditt navn”
 3. Denzel Washington som Roman J. Israel – ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya som Chris Washington– ”Kom deg ut”
 5. Gary Oldman som Winston Churchill – ”Darkest Hour”

Den beste skuespillerinnen

 1. Meryl Streep som Katharine Graham – ”Posten”
 2. Margot Robbie som Tonya Harding – ”Jeg, Tonya”
 3. Sally Hawkins som Elisa Esposito – ”Vannens form”
 4. Saoirse Ronan som Christine “marihøne” McPherson i “marihøne”
 5. Frances McDormand som Mildred Hayes – “Tre reklametavler utenfor Ebbing, Missouri”

Det beste bildet

 1. “Dunkirk” – regissert av Christopher Nolan
 2. ” Kom deg ut” – regissert av Jordan Peele
 3. ” Posten” – regissert av Steven Spielberg
 4. ” marihøne”  – regissert av Greta Gerwig
 5. ” Darkest Hour” – regissert av Joe Wright
 6. ” Fantomtråd”  – regissert av Paul Thomas Anderson
 7. ” Vannens form”  – regissert av Guillermo del Toro
 8. ” Ring meg med ditt navn” – regissert av Luca Guadagnino
 9. ” Tre reklametavler utenfor Ebbing, Missouri” – regissert av Martin McDonagh

Hvem’s kommer til å vinne den beste bildeprisen?

Utvilsomt i år’Prisutviklingssesongen har vært den mest bevissthetsspredende av alle, ladet av bevegelsene #MeToo og #TimesUp, som har antent store debatter om Hollywoods livsstil og kinoindustrien. Likevel er det beste bildet løp fortsatt verdt å se fremover, spesielt etter å ha sett på nominasjonene, som er fulle av verdige kandidater.

Hvem vil vinne prisen for beste bilde?

For oss kommer det hele ned på to filmer: Three Billboards and Get Out. Basert på førstnevnte’Etter å ha tatt topp premier ved British Academy Film Awards, Golden Globes og Screen Actor Guild Awards, er vi sikre på at den polariserende mørke komedien vil fjerne Oscar-statuetten for “Det beste bildet”. Imidlertid i våre øyne, “Kom deg ut” skal være vinneren.

Slik ser du Oscars uten vanlige spørsmål om kabel:

Hvilken dag er Oscar?

90. Academy Awards finner sted 4. mars 2023 kl. 18:30 skarpt i USA.

How Long Is The Academy Awards?

Seremonien går vanligvis i omtrent tre og en halv time fra den røde løperen til slutten.

Hva stasjonen er Oscar-utdelingen på?

Hvis du er lokalisert i USA, bytter du bare kanalene dine til ABC-nettverket.

Se favorittstjernene dine på den røde løperen!

Vi håper denne guiden hjelper deg med å svare på spørsmålet ditt om hvordan du ser Oscars 2023 uten kabel. I lys av geo-begrensningene på noen nettsteder, har vi lagt til en enorm liste over strømningsalternativer og deres alternativer. La oss få vite hvilken som fungerer for deg og ikke! Du må også dele dine to øre om hvem’kommer til å vinne hvilken pris i kommentarfeltet nedenfor. Ha en fin dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Hvordan se Coachella 2023 Live online