Slik ser du på American Netflix med en VPN – Enkel installasjonsveiledning for Android- og Mac-enheter

For alle de som elsker å se Netflix, her er en fullgod guide for hvordan du ser amerikanske Netflix inkludert informasjon om Netflix VPN-forbud, Topp VPN-er som fremdeles jobber med å fjerne blokkeringen av siden, VPN-er som ikke’t arbeid, hvordan få tilgang til Netflix amerikanske bibliotek fra forskjellige regioner og mer av Best VPN!

Netflix er verden’favorittstrømmenettstedet som har revolusjonert måten vi bruker underholdningen vår på. Det ga opphav til fenomenet med overstadig overvåkning gjennom de ekstremt vanedannende showene som er langt bedre enn hva andre underholdningsleverandører som konvensjonelle kabelleverandører tilbyr.

Men til tross for all sin popularitet, gjør Netflix det ikke’t la alle brukerne se på alt innholdet det har i biblioteket. Hvert land får et annet bibliotek på grunn av opphavsrettslige forpliktelser som Netflix har å dekke. Dette har ført til at Netflix-brukere fra andre land ikke kan se alle TV-programmene, filmene og animasjonene som er tilgjengelige i det amerikanske biblioteket til Netflix..

Gratis Netflix VPN-er ble brukt til å omgå disse geo-restriksjonene på nettstedet, men da håndhevet Netflix også VPN-forbudet, og gjorde dermed begrensningene strengere enn noen gang før. Fortsatt er det bare Best VPN som lar deg omgå geo-begrensningene og få tilgang til amerikanske Netflix enkelt.

Contents

Hvordan se amerikansk Netflix – Innholdsfortegnelse

 1. Amerikanske Netflix siste bibliotek for Binge Watchers
 2. Hvordan se amerikanske Netflix 2023
 3. Beste VPN for å se amerikanske Netflix
 4. Funksjoner for å se på den beste VPN-en for å se amerikanske Netflix
 5. Gratis VPN-er som jobber med amerikanske Netflix
 6. VPN-er som vant’la deg se amerikanske Netflix
 7. Hvordan se amerikanske Netflix på Android-enheter?
 8. Hvordan se amerikanske Netflix på Apple-enheter?

Har Netflix forbudt VPN?

Netflix er en mediestreaming-gigant, og den opererer etter modellen til Abonnement Video on Demand (SVOD). Innholdet på biblioteket er hentet fra forskjellige mediehus, og det produserer også et stort flertall av innholdet i hus, dvs. Netflix Originals.

Imidlertid er mye av dette innholdet geobegrenset, noe som betyr at dette innholdet er tilgjengelig i noen land, men ikke i andre. Netflix må legge disse irriterende geo-begrensningene på innholdet fordi det må beskytte opphavsretten til mediehusene det kilder størstedelen av dette innholdet fra.

Netflix forbød VPN

Dette gjør Netflix mye mindre verdifullt for brukere utenfor Amerika hvor det beste biblioteket til Netflix er tilgjengelig. VPN-brukere har i mange år omgått geo-begrensningene for å koble seg til USA og få tilgang til amerikanske Netflix-biblioteket. Men siden dette betydde at Netflix’s geo-begrensninger er ved siden av ubrukelige for de som distribuerer en VPN for å få tilgang til nettstedet, flyttet Netflix for å plassere et VPN-forbud på nettstedet.

Dette betydde effektivt at Netflix vant’t tillater brukere å se innhold som ikke er tilgjengelig i deres region.

VPN-forbudet mot Netflix gjorde et stort flertall av VPN-er ubrukelige for å omgå geo-begrensningene på Netflix, men det gjør ikke’t betyr nødvendigvis at du ikke kan fjerne blokkeringen av geobegrensningene på nettstedet. Du kan gjøre det fortsatt! Men for at det skal skje, må du vite om VPN-er som fortsatt fungerer, ikke bare for å omgå geo-begrensningene på nettstedet, men også for å omgå VPN-forbudet på nettstedet..

Netflix identifiserer en VPN-tilkobling for det meste ved å sjekke om for mange tilkoblinger til nettstedene kommer fra en enkelt IP eller veldig like IP-adresser. Når en slik sverm er identifisert, tillater Netflix at IP / gruppe av lignende IP-er ikke får tilgang til nettstedet sitt og dermed håndhever VPN-forbudet på nettstedet.

Det er ikke lett å komme forbi VPN-forbudet, da VPN-leverandøren trenger å aktivt fortsette å endre sine amerikanske servere raskere enn Netflix kan forby dem, og det er få leverandører som kan gjøre det i dag’tiden pålitelig. Mer om det senere i guiden.

Amerikanske Netflix siste bibliotek for Binge Watchers:

Den’er en åpen hemmelighet om at det amerikanske Netflix-biblioteket er langt bedre enn hva resten av verden klarer å få på Netflix. De mest populære showene som House of Cards, Black Mirror, Orange er den nye Black, Stranger Things etc. er ikke tilgjengelig i mange forskjellige land på Netflix. Men det amerikanske Netflix-biblioteket har alt, så hvis du klarer å få den beste VPN for Netflix som kan koble deg til det amerikanske biblioteket på nettstedet, så’Vi har akkurat truffet gull!

Noen steder leverer Netflix bare 1/3 av innholdet, noe som begrenser valget en bruker har på nettstedet sterkt når det gjelder visningsalternativene hans. Dette er en ekstremt patetisk situasjon som brukeren befinner seg fast i bare på grunn av sin beliggenhet for øyeblikket.

Men du ikke’Jeg trenger ikke å holde seg til den situasjonen lenge hvis du begynner å bruke en VPN som er god nok til å fjerne blokkeringen av geo-begrensningene på nettstedet samt omgå VPN-forbudet slik at du kan se det amerikanske Netflix-biblioteket..

Her er en liste over noen show, filmer og til og med animasjonsfilmer som ikke var tilgjengelige på Netflix Australia, som er et av de beste Netflix-bibliotekene etter USA.

 • Ex machina

Hvordan se amerikanske Netflix

 • Doctor Strange

Doctor Strange ikke tilgjengelig

 • Star Wars The Last Jedi

Star Wars The Last Jedi er ikke tilgjengelig

 • Rettsmedisinske filer

Rettsmedisinske filer

 • Penny Dreadful

Penny Dreadful Ikke tilgjengelig

 • Fosters

fostrene er ikke tilgjengelige

 • Lov og orden

Lov og orden ikke tilgjengelig

 • Skandale

Skandal ikke tilgjengelig

 • Despicable Me 3

Despicable Me 3 ikke tilgjengelig

 • Kriminelle tanker

Kriminelle tanker er ikke tilgjengelig

Vi søkte etter disse filmene og TV-programmene på Netflix Australia etter bare å ha sett titlene på hjemmesiden til amerikanske Netflix, så vi’du bare klør i overflaten her. Titlene som ikke er tilgjengelige på steder som Australia, Polen, Italia, Danmark, Frankrike, Storbritannia, New Zealand, Canada, Latvia, Tyskland og andre lignende land kan nummerere i tusenvis av ganger.

Men bare se på hjemmesiden til amerikanske Netflix for å forstå hvorfor vi legger så stor vekt på Netflix-brukere for å få en VPN og koble til Netflix USA for å få full verdi ut av abonnementene sine.

Amerikanske Netflix siste bibliotek for Binge Watchers

Ser du alle filmene og showene i disse bildene fra amerikanske Netflix som ikke var til stede i Netflix Australia? Nøyaktig hva vi’snakker om her!

  Hvordan se Mr. Robot sesong 3 Alle episoder live online streaming

Netflix US er som å slå jackpoten på Netflix-siden. Du har kanskje et abonnement på Netflix i landet ditt, men det’er verdt peanøtter sammenlignet med hva du kan få på Netflix US.

Hvordan se amerikanske Netflix 2023

Hvis du ikke er fornøyd med det begrensede Netflix regionale biblioteket som resten av oss og ønsker å se amerikanske Netflix kunne se de nyeste programmene, filmene og animerte seriene på siden, så her’s hvordan kan du gjøre det:

 1. Kjøp en abonnementsplan med noen av Topp 3 VPN-er oppført nedenfor
 2. Få brukerlegitimasjon fra leverandøren din og installer den opprinnelige appen
 3. Spør VPN’s støtte gjennom live chat assistanse-funksjonen eller ved å heve en billett til hvilke servere som er avgrenset for å fjerne blokkering av Netflix US
 4. Besøk Netflix.com og nyt full tilgang til amerikanske Netflix!

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 2. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Per måned

  • 5200+ servere i 60 land
  • 6 samtidige tilkoblinger
  • Jobber med USA / UK / JP Netflix
  • Flott P2p / torrenting ytelse
  • Dobbelt VPN og Onion over VPN
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% rabatt besøk nettsted
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

Beste VPN for å se amerikanske Netflix

Akkurat som vi har fortalt deg tidligere i denne guiden, er ikke alle VPN-er egnet for blokkering av amerikansk Netflix, og det er visse funksjoner du må se etter hvis du vil finne ut om de beste VPN-ene for Netflix..

Men vi ønsket å redde deg fra oppstyret med å gjøre denne omfattende og tungvint øvelsen helt alene, så vi lagde en liste over slike VPN-er selv. Denne listen ble laget først etter at vi kjørte en serie omfattende tester der vi sjekket VPN etter VPN, og la dem alle til ytterste tester av deres evne og grusomhet i arbeidet med å fjerne blokkering av amerikanske Netflix.

Her er TOPP 3 Beste VPN-er for Netflix som vi trygt kan anbefale deg, etter at vi har avsluttet testene:

1. PureVPN:

Sannsynligvis den beste VPN-en der ute når det gjelder å fjerne blokkering av geo-restriksjoner av noe slag. Uansett om BBC iPlayer, Hulu eller til og med amerikanske Netflix, skuffer PureVPN aldri. Det dedikerte teamet er alltid med på å sikre at brukerne får en pålitelig oppblokkeringsopplevelse, og at alle dedikerte servere for å fjerne blokkering av geobegrensninger er i ordentlig stand.

Beste VPN for å se amerikanske Netflix

Hva’mer er at PureVPN tilbyr ultra-rask live chat support der du kan finne ut mer om disse serverne på deg selv. Sikkerhetsnivået er ekstremt høyt på denne VPN også fordi det tilbyr AES-256-kryptering og støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN.

Den tilbyr også andre høyprofilerte sikkerhetsfunksjoner som Double VPN og Onion over VPN som kan komme godt med i andre aktiviteter som Torrenting og P2P-deling.

Bortsett fra dette har den også en delt tunnelfunksjon som lar deg styre bare noe av trafikken din via VPN og resten uten den.

Prisplanene er en av de mest rimelige og rimelige VPN-ene blant de beste leverandørene av dagen, med den fem årlige abonnementsplanen som koster bare $ 99,00. Du vant’t få en bedre pris for en Beste VPN for Netflix bedre enn hva du’kommer på VPN.

 • Månedlig abonnement: $ 10,95 fakturert en gang
 • Årlig abonnement: $ 5,81 / måned ($ 69,72 fakturert en gang)
 • 5-års abonnement: $ 1,65 / måned ($ 99 fakturert en gang)

ren vurdering av prissettingen

Pros

 • Meget rimelige prisplaner som en Netflix US VPN
 • 2000 serverplasser
 • Beste Live Chat-støtte for alle typer teknisk veiledning
 • Dedikert tjeneste for amerikanske Netflix
 • Split Tunneling
 • Rask hastighet

Ulemper

 • Noen ganger må du sjekke med støtten til den nyeste amerikanske serveren for å fjerne blokkering av amerikansk Netflix, fordi den fortsetter å endre disse serverne for å holde tjenesten pålitelig

besøk leverandør

2. NordVPN:

En kraftig og svært pålitelig tjeneste, NordVPN kan også fjerne blokkering av amerikanske Netflix. Det beste med NordVPN er at drifttiden den tilbyr er betydelig lav for å gi deg maksimal skjermtid med minst mulig brudd på tjenesten.

NordVPN for amerikanske Netflix

Krypteringen som tilbys på NordVPN er AES-256 som gir deg en fordel i spørsmålene dine om databeskyttelse som det nesten er umulig å bryte krypteringen og snuse inn dataene dine.

Denne leverandøren tilbyr også et bredt utvalg av innfødte klienter som dekker nesten alle populære OS som Windows, Mac, Android, iOS osv. Den gir også støtte for nisjeenheter som Roku og rutere i tillegg.

Serverinfrastruktur på NordVPN består nå av mer enn 4800 servere i et nettverk som spenner over en bred verden. Dette innebærer at du ikke bare kan fjerne blokkeringen av American Netflix med det, men også komme deg rundt geobegrensninger på nettstedet i andre land. For f.eks. med NordVPN Netflix, gjør det ikke’Uansett om du vil ha tilgang til amerikanske Netflix eller tyske Netflix, fungerer VPN like bra med å utføre begge oppgavene.

Prisplanene var innenfor rimelig rekkevidde før for en tid tilbake, men NordVPN ser ut til å ha fjernet den rimeligere 3-årige prisplanen fra listen, og nå har vi bare muligheten til å bare disse planene:

 • Månedlig abonnement: $ 11.99 fakturert en gang
 • Årlig Abonnement: $ 83,88 fakturert en gang
 • 3-års abonnement: $ 125,64 fakturert en gang

Disse er litt prisgunstige, men hvis du vil oppnå et NordVPN-abonnement for deg selv, velger du 3-årsplanen som den’er det rimeligste på denne listen.

Abonnement tilbys av NordVPN

Pros

 • Tilbyr dedikerte amerikanske servere for å fjerne blokkering av amerikanske Netflix
 • Løk over VPN
 • Retningslinjer for nulllogging
 • Gratis prøveversjon i 3 dager
 • Bitcoin-betalingsalternativ
 • Rask hastighet

Ulemper

 • Live chat gjør det ikke’t eksisterer. Du må generere billetter for å løse problemer

besøk leverandør

3. ExpressVPN:

Denne VPN-leverandøren er en brukerfavoritt på grunn av sin fortsatte integritet og fremragende ytelse som VPN gjennom årene. ExpressVPN har vært svært innflytelsesrik i VPN-domenet som en ekstremt steely tjeneste som aldri ville kompromittere brukerens integritet uansett omstendighetene er.

EpressVPN for amerikanske Netflix

Imidlertid er det beste med ExpressVPN at det sikrer at alle USAs servere jobber for å la brukeren få tilgang til amerikanske Netflix, som er et avbrekk fra den konvensjonelle modus operandi i VPN-domenet der leverandøren tilbyr dedikerte servere for samme oppgave.

På sikkerhetsfronten er ExpressVPN utrolig treffende, da den holder null logger, tilbyr AES 256-kryptering, støtter OpenVPN-protokoll, og derved setter sin beste fot fremover for å sikre at brukeren forblir beskyttet når han bruker tjenesten sin.

Det tilbyr også smart DNS som gjør det enklere å fjerne blokkering av amerikanske Netflix på Medistreamers som Apple TV og Roku.

Live chat-støtten er utrolig effektiv til å løse selv de vanskeligste tekniske utfordringene, og det er noen av de beste guider og veiledningsvideoer som kan lede deg gjennom nesten alle installasjonsprosesser..

Men til tross for alt dette ExpressVPN’Prisplanene er ublu høye sammenlignet med andre VPN-leverandører.

 • Månedlig abonnement: $ 12,95 fakturert en gang
 • Halvårsabonnement: $ 9,99 / måned ($ 59,95 fakturert en gang)
 • Årlig abonnement: $ 8,32 / måned ($ 99,95 fakturert en gang)

ExpressVPN-prisplaner for amerikansk netflix

Pros

 • Alle amerikanske servere jobber for å fjerne blokkering av Netflix US
 • Retningslinjer for nulllogging
 • Beste guider og veiledningsvideoer for installasjonsprosesser
 • AES 256-kryptering
 • Dedikerte VPN-klienter
 • SmartDNS tilgjengelig

Ulemper

 • Prisene er for høye

besøk leverandør

Funksjoner for å se på den beste VPN-en for å se amerikanske Netflix

Hvordan identifiserer du nøyaktig en VPN som vil være god nok for dine Netflix-behov? Det er hundrevis av VPN-leverandører der ute med hver og en som hevder å være bedre enn den siste. Imidlertid, når det gjelder Netflix, mister nesten alle av dampen, bortsett fra noen få utvalgte.

Disse utvalgte VPN-tjenestene som kan tillate deg å se det amerikanske Netflix-biblioteket har noen særegne funksjoner som de andre ikke har’t har. Slik kan du identifisere dem ved hjelp av den nøyaktige funksjonen:

Jobber amerikanske servere for Netflix:

For å oppheve blokkeringen av Netflix US, trenger en VPN å være rask nok til å fortsette å endre sine amerikanske servere før Netflix kan sprette på dem og forby dem. De fleste VPN-er som jobber med Netflix USA, følger en strategi for å tildele dedikerte lokasjoner for tilgang til Netflix, som du kan finne ut om du spør live support for deres chat enkelt.

Rask hastighet:

Det er ikke noe poeng i å få en raskeste VPN for å fjerne blokkeringen av Netflix USA hvis du får patetiske hastigheter. En VPN som dreper mer enn 35% av din faktiske ISP-hastighet, burde ikke’t være hva du’re leter etter

Dedikerte klientapper:

Du kan se Netflix på alle enheter som strekker seg fra mobiltelefonen din til smart-tv-en til en Mediastreamer, så det’Det er viktig at VPN gir sine dedikerte klienter som gjør det enklere å konfigurere en VPN på enheten du bruker Netflix på

Sikkerhet:

En militær klasse AES 256-kryptering og OpenVPN-protokollstøtte er et must-ha funksjoner i en VPN fordi alle kan snuse seg inn i dataene dine når de er på internett og bruke dem til ubehagelige formål. Du bør aldri eksponere deg slik i det digitale riket, så ikke’t nøyer deg med en VPN som ikke gjør det’t tilby disse foreløpige sikkerhetsfunksjonene!

Samtidige tilkoblinger:

Hvis du kjøper et Netflix-abonnement, er det normalt at du deler påloggingsinformasjon med familien eller viser Netflix på forskjellige enheter til forskjellige tider av døgnet, så en VPN trenger å tilby minst 3 samtidige tilkoblinger om gangen akkurat som Netflix gjør for kraft enklere kompatibilitet

Rimelige langsiktige planer:

Netflix-brukere bør se etter VPN-er som det er rimelig å knytte til seg på lang sikt. VPN-er med ublu prislapper er et stort nei for Netflix-brukere!

* Når vi husker alle tingene en Netflix VPN burde ha, konkluderte vi med at PureVPN fungerte best for streaming med en meget rimelig prispakke.

Beste Netflix VPN

Gratis VPN-er som jobber med amerikanske Netflix

Hvis du prøver å finne en gratis VPN som fungerer mot å fjerne blokkering av amerikanske Netflix, gjør du ikke annet enn å lure deg selv. Gratis VPN-er kan aldri være kompatible med streaming-nettsteder, enn si å prøve å få tilgang til amerikanske Netflix gjennom dem. Dette er på grunn av de alvorlige begrensningene en gratis VPN-er i sin søken etter å overvinne denne skremmende oppgaven

Den første begrensningen er at gratis VPN-er ikke’t tilbyr ubegrenset båndbredde og båndbreddehettene ligger innenfor området bare 500 MB -10 GB / måned, noe som ikke er bra nok til å støtte de stadig voksende behovene for den moderne Netflix-brukeren.

For det andre og enda viktigere: Gratis VPN-er kan det’Hvis du vil gjøre det, trenger en VPN å ligge et skritt foran Netflix VPN-forbudet ved kontinuerlig å bytte servere. Dette krever en veldig høy økonomisk investering fra en del av leverandøren, og ingen gratis VPN har råd til å tilby denne tjenesten til brukerne noen gang.

Hvordan se amerikanske Netflix i Storbritannia? Hvordan se amerikanske Netflix i Storbritannia

Hvis du bor i Storbritannia, kan det hende du får tilgang til et bedre Netflix-bibliotek enn resten av landene, men fortsatt er det ikke det beste sammenlignet med den amerikanske versjonen av nettstedet. Hvis du vil gå opp og få tilgang til amerikanske Netflix fra Storbritannia, må du følge disse trinnene:

 1. Velg en Beste VPN for amerikanske Netflix og betal for prisplanen
 2. Last ned og installer VPN-klienten på enheten din
 3. Koble til en spesialutpekt amerikansk server for å fjerne blokkering av American Netflix av leverandøren din
 4. Besøk Netflix.com eller åpne Netflix-appen, så ser du hele det amerikanske Netflix-biblioteket!

Hvordan se amerikanske Netflix i Europa?

Hvordan se amerikanske Netflix i Europa

Til tross for at de er vest, får Europa noen av de verste Netflix-bibliotekene på kloden. Land som Polen, Latvia, Tsjekkia, Kroatia og andre er de som lider mest, fordi Netflix ikke gjør det’t lagt mye arbeid i å legge til mer innhold til disse bibliotekene på grunn av de små befolkningene i disse landene.

Hvis du står overfor en lignende situasjon som en europeisk innbygger som er en Netflix-abonnent, er du hvordan du kan omgå geo-begrensningene og få tilgang til et mye, mye bedre amerikansk Netflix-bibliotek:

 • Velg den beste VPN for amerikanske Netflix i Europa
 • Velg en prisplan mellom de VPN-ene tilbyr og betal for den
 • Sett opp VPN-klientappen på enheten din etter å ha lastet den ned
 • Koble til en amerikansk server som leverandøren din sier fungerer med amerikanske Netflix
 • Nyt det komplette amerikanske Netflix-biblioteket på enheten din når som helst!

Hvordan se amerikanske Netflix i Australia?

Hvordan se amerikanske Netflix i Australia

Netflix-brukere fra nedenunder blir ikke rettferdig behandlet av Netflix ettersom den australske versjonen av nettstedet suger stor tid med noen store show som mangler helt fra listen. Netflix US har alle showene som vil gjøre bruk av Netflix til en langt bedre opplevelse.

La oss gå gjennom prosedyren som du kan få tilgang til Netflix US fra Australia:

 • Kjøp en abonnementsplan på en best VPN for Netflix US
 • Last ned og konfigurer VPN’s klient-app på OS / enheten din
 • Koble til en mellomliggende amerikansk VPN-server fra VPN-klientappen din
 • Det amerikanske Netflix-biblioteket vil nå være tilgjengelig for deg på enheten din!

Hvordan se amerikanske Netflix i Canada?Hvordan se amerikanske Netflix i Canada

Til tross for å være så nær USA, er ikke det kanadiske Netflix-biblioteket blant de beste bibliotekene som Netflix tilbyr. For kanadiske statsborgere er amerikansk Netflix-tilgang et must hvis de vil bruke Netflix på en mest mulig optimal og morsom måte:

 • Velg en topp VPN for Netflix som fjerner blokkeringen av Netflix US
 • Betal for prisplanen, og last ned og installer VPN-klientappen på enheten din
 • Koble til en fungerende amerikansk server
 • Fjern blokkering av American Netflix og se på alle programmene du aldri ville hatt tilgang til uten VPN!

VPN-er som vant’la deg se amerikanske Netflix

Det er mange VPN-leverandører der ute som vil hevde at de kan få deg til å få tilgang til amerikanske Netflix, men påstandene deres er ikke annet enn bare falske forhåpninger. Vi kan si dette fordi vi’Vi har testet dem alle. Noen av disse VPN-ene, som vi’ve listet nedenfor, don’t fungerer i det hele tatt mens resten har en veldig ujevn ytelse som betyr at du kan’ikke stole på dem for dine Netflix-blokkeringsbehov:

 1. Tunnelbear (gratis & Betalte begge)
 2. Torgaurd (Lappete forestilling)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Hvordan se amerikanske Netflix på Android-enheter?

Se amerikanske Netflix på Android-enheter

Android er det mest populære operativsystemet blant smarttelefoner, og det er også det dominerende operativsystemet på andre enheter som Smart TV-er og nettbrett. Dette skyldes hovedsakelig ekstrem brukervennlighet og et veldig enkelt og interaktivt grensesnitt. En annen kraftig funksjon som spiller en stor rolle i dette operativsystemet’populariteten er det store repertoaret av apper det støtter gjennom Google Play.

Og ettersom en stor del av brukerne ønsker å se amerikanske Netflix på en Android-enhet, er du veien du kan gjøre det på noen få enkle trinn:

 • Få et VPN-abonnement ved å kjøpe prisplanen
 • Med en gang du’har fått brukeropplysningene, gå til Google Play for å laste ned den opprinnelige Android-klienten og deretter installere den på enheten din
 • Angi brukeropplysninger på Android VPN-appen, og koble deretter til en fungerende amerikansk server som fjerner blokkering av amerikanske Netflix
 • Nyt det komplette amerikanske biblioteket av Netflix på Android-enheten din!

Hvordan se amerikanske Netflix på Apple-enheter?

Se amerikanske Netflix på Apple-enheter

Apple ble nylig verden’det første firmaet som berører Trillion dollar-merket når det gjelder verdsettelse, som snakker volum om tilliten brukere legger til enhetene som Apple har lagt fram som iPhone og iPad.

Topp VPN-er styrker originalkompatibilitet med disse Apple iOS-enhetene gjennom å tilby innfødte klienter i iTunes-butikken. Hvis du vil bruke disse appene til å fjerne blokkering av American Netflix på Apple-enheten din, kan du gjøre det slik:

 • Velg en Top Mac VPN og skaff deg deretter abonnementet ved å velge en prisplan og betale for den
 • Last ned og installer den opprinnelige iOS-klienten fra iTunes-butikken
 • Koble til en amerikansk server på den klienten (Som fungerer mot å fjerne blokkering av Netflix US)
 • Åpne Netflix-appen, så får du nå tilgang til det amerikanske biblioteket til Netflix!

Konklusjon

Netflix legger kontinuerlig stadig mer innhold på nettstedet sitt for å mette underholdningskravene fra de voksende lister over millioner av brukere, men det må også beskytte sine opphavsrettslige forpliktelser overfor mediehus, så det betyr at geo-begrensningene og VPN-forbudet ikke går hvor som helst i nær fremtid. De kan til og med bli sterkere og strengere etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse, så det eneste svaret på spørsmålet om “Hvordan se amerikanske Netflix?” er at du skaffer deg en pålitelig VPN-tjeneste som lar deg få full verdi ut av abonnementet ditt ved å få deg tilgang til amerikanske Netflix.

Legg gjerne til forslag eller dine meninger i kommentartråden nedenfor. Hvis vi liker dem, kan vi til og med legge dem til i denne guiden som en ekte brukeranmeldelse / mening! Glad Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Slik ser du på Oscars 2023 uten kabel Live Free Streams online