Slik ser du ICC Cricket World Cup 2019 Live online

Den cricketing verden’den største og mest prestisjefylte turneringen, ICC Cricket World Cup-spark starter 30. mai 2019, og det lover å være en ekstravaganza av kraftfull action, rekordstore bragder og noen fantastiske kamper og forestillinger.

Cricket World Cup arrangeres denne gangen i England, Cricket’det opprinnelige hjemmet, etter et gap på 20 år.

Det siste Cricket-VM i England var langt tilbake i 1999 da Australia holdt nervene mot Lance Klusener’s angrep i semis og deretter trounced favoritter Pakistan i finalen for å få sitt truende tak på den skinnende Cricket WC Trophy.

Siden da har Australia vunnet fire verdensmesterskap, inkludert det i 1999, med det eneste unntaket verdensmesterskapet i 2011, som ble vunnet av et gjenopprørende India.

Men dette Cricket-verdensmesterskapet vil være ulikt de som skjedde i det siste da score på 350+ nå har blitt en del og lag som England og India, med sine piggede battinglinjer, fortsetter å jage disse mammutpoengene uten å bryte mye av svetten.

Mange spår til og med at en score på over 500 løp vil bli sett for første gang i dette verdensmesterskapet.

Den’drar til en utrolig tøff turnering for lag, og det er sannsynligvis den som holder nervene helt til slutten som vil hevde seg til sølvtøy-verdensmesterskapet 14. juli 2019 på Lord’s Cricket Ground, London.

Jeg ville ikke’t glipp av hvilken som helst kamp i hele turneringen, og hvis du vil gjøre det samme, så her’er en omfattende guide for hvordan du kan se ICC Cricket World Cup Live Online inkludert flere online streamingkanaler, billettinfo, fjerne blokkering av geo-begrensninger på live cricket fra hele verden på mer!

De beste live streaming-alternativene for Cricket World Cup:

Med en global fan etter, har International Cricket Council sørget for at verdensmesterskapet er tilgjengelig i hver eneste region og land i hele verden. Dens offisielle kringkasterliste som du kan se her, er bare utrolig når det gjelder rekkevidde og dekning.

Og mange av disse kringkasterne viser cricket-kamper regelmessig hele året, så selv om du vil vite hvordan du kan se cricket på nettet etter at verdensmesterskapet er slutt, kan du bruke disse alternativene til å gjøre det.

Men hvis du vil se VM-kamper via streaming og du ikke’Jeg har et godt nok live-streamingalternativ i landet ditt til å gjøre det. Her er 5 direktesendte HD-betalte og gratis streamingkanaler som du kan fjerne blokkering med en VPN fra hvor som helst i verden og se verdensmesterskapet på:

De fleste av live streaming-løsningene for ICC Cricket World Cup er geobegrenset. Derfor vil slike strømningsalternativer kreve en fin og rask VPN-tjeneste for å fjerne blokkering av live-alternativer. Surfshark er et godt valg, ettersom det tilbyr mer enn 2000 servere og 5 multi-pålogginger, noe som kommer godt med å se live sport. Besøk Surfshark30 dager pengene tilbake-garanti

HotStar

Dekningsregioner:

Canada, India, Nepal, Maldivene, Bhutan, USA, Puerto Rico, Guam, Nord-Marianene, De amerikanske jomfruøyene og Amerikansk Samoa.

Hotstar, som er en førsteklasses indiskbasert strømmetjeneste, har raskt blitt en streamingfavoritt for alle slags idretter, spesielt cricket, og det er utvilsomt den mest populære streamingtjenesten å se Cricket i India. Tjenesten har sine kompatible apper på både Android og iOS sammen med et nettsted http://www.hotstar.com/.

Abonnementet er også utrolig billig hvis du vil abonnere på det bare for cricket!

Hotstar VIP-planen vil koste deg bare 5,22 dollar per år hvis du abonnerer på den via en indisk server fra en VPN!

Det er også en plan for de som vil se cricket i USA, men det’er dyrt, så det’Det er bedre at du holder deg til denne planen hvis du vil bruke Hotstar til å streame favorittspillene dine fra verdensmesterskapet.

Skysports

Dekningsregioner:

England, Wales, Skottland og Irland

Dette strømningsnettstedet er basert i Storbritannia og er en del av et bredere himmelsportnettverk som inkluderer flere kanaler dedikert til sportssendinger. I Storbritannia er denne kanalen tilgjengelig i de fleste kabel-TV-abonnementer.

Sky Sports er også tilgjengelig i abonnementspakker fra mange forskjellige online kabelleverandører som Sling TV og anses å være det beste alternativet for å se cricket i Storbritannia, slik at du også kan få det innenfor kabelpakken eller gå etter den individuelle planen.

For streamere vil et dedikert World Cup cricket streaming-abonnement koste deg bare £ 10 / month (du kan se det her), noe som betyr at hvis du ser hele turneringen gjennom den, vant du’t brenner mye av et hull i lommeboken, da denne planen ikke bare er billig, men også har flere funksjoner som kvalitetskommentarer og analyse etter kamp, ​​HD-kvalitet, pålitelig tilkobling blant andre.

Hvis du bor utenfor Storbritannia og vil se Cricket World Cup, må du fjerne blokkering av SkySports gjennom en VPN ved å koble til en fungerende UK-basert server som kan støtte HD-streaming.

PTV Sports

Dekningsregion:

Pakistan

Det beste alternativet på denne listen så langt! PTV sports, en pakistansk basert sportskanal, tilbyr nå også et eget live-streaming-nettsted, dvs. http://sports.ptv.com.pk/.

Å se PTV Sports er helt gratis, men seekvaliteten kan til tider være litt lavere enn HD-kvalitet.

PTV sport vant’t stream kampene til deg hvis du bor utenfor Pakistan, så hvis du vil se verdenscricket live på nettet gjennom den, vant du’t være i stand til å gjøre det med mindre du bruker en VPN til å oppheve blokkeringen av nettstedet.

SonyLiv

Dekningsregion:

Pakistan

Et annet utrolig gratis streamingalternativ for ICC Cricket World Cup, SonyLiv er min egen personlige favoritt når det kommer til streaming cricket fra hvor som helst. Den har litt kornete videokvalitet til tider sikkert, men lydkvaliteten er fantastisk, så er dekningen.

Men det beste med SonyLiv er at den praktisk talt ikke har noen annonser i løpet av hele kampdekningen, så hvis du ser verdensmesterskapet i cricket på nettet, vil du være garantert en plagefri opplevelse.

SonyLive er så relevant for cricket og så populært at det vises øverst i de fleste søkemotorresultater hvis du skriver inn spørringen for “VM-klokke på nettet”.

SonyLiv er gratis å se på for alle fra hele verden, akkurat som jeg ser på den første kampen i verdensmesterskapet mellom England og Sør-Afrika her på SonyLiv:

SonyLiv jobber også i Pakistan og India, men hvis du bor utenfor disse områdene, kan en VPN hjelpe deg med å få forbindelse til kanalen via en pakistansk server.

De beste livestreamingalternativene for Cricket World Cup

FoxSportsAsia

Dekningsregion:

Kina, Thailand, Japan, Indonesia og Sør-Korea

Mens det i første rekke henvender seg til regionene i Fjernøsten, kan FoxSportsAsia også overvåkes fra hvor som helst i verden ved hjelp av en god nok Streaming VPN-leverandør.

Hvis du ikke gjør det’t bor i FoxSportsAsia’s dekningsområde, vil du se denne feilen hvis du prøver å streame en VM-kamp gjennom denne plattformen.

Kvaliteten er god, og det er mange annonser, men det’er gratis, så du kan definitivt prøve det også.

Vær oppmerksom på at FoxSportAsia’dekning i Kina inkluderer ikke de autonome regionene, så hvis du vil se cricket i Hong Kong, Macau eller et tilknyttet Kinas territorium, må du bruke en VPN for å oppheve blokkeringen av siden’s strømmetjeneste.

Hvordan finne det beste streaming-VPN-abonnementet for Cricket World Cup ‘19

Streaming VPN-er som faktisk kan fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder og tilby strømmer av HD-kvalitet gjennom raske hastigheter er ganske sjeldne, så du må gå gjennom denne listen nedenfor hvis du vil finne et billig, pålitelig og premium alternativ som VPN for å supplere din strømningsbehov og lar deg se ICC World Cup ufortrødent:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

England Vs. Vestindia - 14. juni 2019 - Hvem vil vinne?

I morgen tar turneringsfavorittene England på seg den uforutsigbare Windies. Den engelske serien er fullpakket av matchvinnende spillere i verdensklasse som Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root og Eoin Morgan, mens Windies derimot ser litt uerfarne ut med nye spillere som har’Jeg hadde tid til å bevise mye på den internasjonale scenen.

Den’forventet at England lett vil vinne i morgen’s kamp i galopp mot semis, og oddsen ligger tungt stablet mot Windies. Så fra min slutt er favorittene England med Windies som beholder en veldig lav sjanse for å overraske alle med en seier på Ageas Bowl i Hampshire, Storbritannia i morgen.

ICC verdensmesterskap i 2019 full plan og lagarmaturer

Cricket-VM kjører over en måned-lang periode som starter 30. mai 2019 og avsluttes 14. juli med finalen på Lord’s.

Den første semifinalen spilles 9. juli og den andre semifinalen spilles ut en dag senere 11. juli, med dagene i mellom er reservedager, slik at hvis det er en uforutsett forsinkelse på grunn av regn eller noe annet, kan kampene fremdeles skje.

Kampstart i verdensmesterskapet:

Dagskampene begynner klokken 09:30 GMT mens dag / natt-kampene blir spilt fra klokka 12:30 GMT og utover.

Sjekk her for hele planen for alle kamper sammen med tidene deres.

Slik kjøper du billetter til ICC verdensmesterskap:

English Grounds er utrolig pittoreske med ikoniske bygninger, paviljonger ispedd hypnotiserende grønne lapper, noe som gjør det til en fryd å se et slag cricket der.

Og hva’s mer interessant er folkemengdene, da lokale engelske fans blander seg med voldsomme utenlandske bestander for å gjøre arenaene fortryllende.

Det er mye lokal støtte der for lag som India og Pakistan, og noen ganger føles det til og med at disse to lagene får stemningen på en hjemmebane på de fleste engelske grunnlag.

Her er alle arenaene der alle kampene skal spilles:

 1. Lord’s - London
 2. The Oval - London
 3. Trent Bridge - Nottingham
 4. The Riverside - Durham
 5. Old Trafford - Manchester
 6. Cardiff Wales Stadium - Cardiff
 7. Bristol County Ground - Bristol
 8. County Ground - Taunton
 9. Hampshire Bowl - Southampton
 10. Headingly - Leads
 11. Edgbaston - Birmingham

Hvis du vil se og oppleve alt dette, har ICC en egen offisiell Ticketing-webside hvor du kan bestille og kjøpe billetter til hvilken som helst kamp på nettet, men skynd deg fordi billettene snart går tom!

VM spilles på en runde Robin-basis

Helt siden det sagnomsuste verdensmesterskapet i 1992, ble Round Robin-formatet, der hvert lag må spille alle de andre lagene for å komme seg inn i semifinalen, en sjelden forekomst, men dette verdensmesterskapet vil gi en avkastning da alle disse lagene vil spill resten av dem minst en, før semifinalistene kan avgjøres:

 1. England
 2. India
 3. Sør-Afrika
 4. New Zealand
 5. Australia
 6. Pakistan
 7. Bangladesh
 8. Vest India
 9. Sri Lanka
 10. Afghanistan

Konklusjon

Verdensmesterskapet ’19 lover å være en spillveksler for sporten Cricket, ettersom den vil avgjøre skjebnen til ODI cricket i de kommende tider med T20 cricket som fortsetter sin meteoriske økning i popularitet blant massene. Men fortsatt er ODI-cricket den største uavgjort og verdensmesterskapet ’19 vil være et arrangement hvor dette formatet vil være på sin mest autentiske form.

Den etterlengtede kampen mellom India og Pakistan vil tiltrekke øyeeplene til over en milliard mennesker fra hele kloden blant andre actionfylte spill blant superkonkurransedyktige lag, så don’Ikke gå glipp av hvilken som helst kamp, ​​siden du definitivt vil få pengene dine verdt det denne gangen!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me