Slik ser du Billboard Music Awards 2018 Live Free Online Stream

Billboard Music Awards 2018, som viser frem virale popkulturøyeblikk, uventede samarbeid, summende verdifulle forestillinger og de hotteste musikalske handlingene, er bare noen få dager unna. Fans fra hele verden vil lære om det høyeste salget fra album, individuelle utgivelser, radio-airplay, sosialt engasjement, turnering og streaming, sporet av Billboard, Next Big Sound, og Nielsen Music. Kringkastingsrettigheter er oppnådd av NBC og den nyeste dommeren av “Stemmen”, Kelly Clarkson vil være ansvarlig for vertskapet for showet! Leter du etter måter å se Billboard Music Awards 2018 på? Les denne omfattende guiden fra Beste VPN.

Se Billboard Music Awards 2018 Live Online gratis strømmer fra hvor som helst

 1. Billboard Music Awards 2018 dato og beliggenhet
 2. Billboard Music Awards 2018-billetter
 3. Slik ser du på Billboard Music Awards i Storbritannia
 4. Hvor å se Billboard Music Awards på Filippinene
 5. Hvordan se Billboard Music Awards uten kabel
 6. Hvordan se Billboard Music Awards Full Show Live online gratis
 7. Billboard Music Awards 2018 nominerte

Billboard Music Awards 2018 dato og beliggenhet

Det bestemte stedet for Billboard Music Awards 2018 har blitt satt på den berømte og anerkjente MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, som er et flerbrukssted som er et topp valg for kampidretter, høyskolesport og profesjonell sport. Arrangementet blir sendt live på NBC klokka 20.00 20. mai 2018. For de som følger Eastern Time (ET), kan du begynne å se musikkarrangementet klokka 17.00..

Billboard Music Awards 2018-billetter

Det er ikke noe morsommere og mer spennende enn å være vitne til Billboard Music Awards 2018 rett foran øynene dine, starter med favoritt sangere og stjerner som gleder seg over den røde løperen, og hele Arena med deres tilstedeværelse - som er en øye-blogging opplevelse i seg selv . Så hvis du tilfeldigvis er i Las Vegas denne søndagen, kan det være lurt å vurdere å skaffe en billett herfra. Prisene stilles hvor som helst mellom $ 90,00 og $ 1,075,00, avhengig av sete og kjøpstidspunkt.

Slik ser du på Billboard Music Awards i Storbritannia

Når det gjelder å se på Billboard Music Awards 2018 i Storbritannia, har brukere mange alternativer. Imidlertid, hvis du er på jakt etter det mest praktiske, må det være den offisielle kringkasteren av arrangementet, NBC. Selve programmet vil luftes på kabel-TV klokka 20.00. men brukere har også muligheten til å se hele prisutdelingen live online via NBC.com eller NBC-appen som er tilgjengelig på Google Play Store og Apple iTunes. Du kan også følge BBMA’s på Twitter og Facebook for regelmessige oppdateringer!

Slik ser du på Billboard Music Awards i Storbritannia

Hvor å se Billboard Music Awards på Filippinene

For brukere som er lokalisert på Filippinene, kan det være noe av en frustrerende oppgave å få tilgang til NBC for å se Billboard Music Awards 2018. Dette er fordi nettstedet pålegger geobegrensninger, som bare begrenser brukere fra USA, Storbritannia, Irland, Australia og Hayu fra å besøke nettstedet. En god løsning er å bruke en VPN-løsning for å omgå innholdsbegrensningene. Ved å skifte IP-adresse og få den til å vises som om du er i et annet land, kan du enkelt registrere deg hos NBC for å se arrangementet. Nedenfor er en liste over noen hitleverandører du absolutt bør vurdere å prøve etter sømløse avblokkeringsfunksjoner:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Hvordan se Billboard Music Awards uten kabel

Hvis du er en snor som ikke har tilgang til kabel-TV i nærheten, men ønsker å forsikre deg om at du ikke går glipp av et sekund av prisutdelingen, sammen med de bemerkelsesverdige liveopptredenene - har vi noen premium online-løsninger for deg å prøve. Nedenfor er en liste over noen av de beste tilgjengelige VoD-nettsteder som tilbyr tilgang til NBC. Den beste delen av alt: hver tilbyr en gratis prøveperiode for deg å glede deg over! Vent på et sekund: Se Fifa verdensmesterskap 2018 åpningsseremoni live online her.

Merk: Nettstrømmer som er nevnt nedenfor kan være geobegrenset for noen land, for å glede deg over gratisforsøkene bruker du en VPN-tjeneste for å forfalse din beliggenhet!

Fjern blokkering av strømmer

Slynge-TV

Sling TV har etablert et godt omdømme på nettet for å tilby live-strømmer av alle populære arrangementer og prisutdelinger som finner sted over hele verden, inkludert Billboard Music Awards 2018. Den grunnleggende $ 20-planen gir deg tilgang til NCB-kanalen, sammen med 30 andre kjente navn som ESPN, AMC, CNN, TNT og TBS. Det beste av alt: du har til og med en 7-dagers prøveversjon tilgjengelig for å teste ut tjenesten.

Se Billboard Music Awards på SlingTV

PlayStation Vue

For brukere som streamer filmer / TV-serier på deres, kan PlayStation også se etter løsninger for å se LIVE-hendelser på deres spillenhet. Det er her PlayStation Vue kommer inn, og tilbyr en bemerkelsesverdig tjeneste for $ 40 per måned, som er sikkerhetskopiert av en 14-dagers GRATIS prøveperiode. Når du har registrert deg, kan du få tilgang til direktesendinger av Billboard Music Awards 2018!

Stream Billboard Music Awards på PlayStation VUe

Hulu Live TV

Hulu er en annen VoD-tjeneste, lik DIRECTV Now og Sling TV, som tilbyr et enormt bibliotek med innhold fra hele verden, inkludert filmer / TV-serier, nyheter og live sport. Du kan få full tilgang til tjenesten ved å betale bare $ 39.99 per måned. Du kan til og med utnytte en 7-dagers prøveperiode for å prøvekjøre tjenesten. Det er imidlertid garantert at det vil være livestrømmer tilgjengelig på Hulu.

Relay Billboard Music Awards på Hulu Live TV

YouTube TV

Etter hvert som folk har begynt å stole mer på premium streamingtjenester, bestemte YouTube seg for å lage en kabelfri LIVE TV-løsning ved navn “YouTube TV”, som gir deg tilgang til strømmer fra over 50 nettverk over hele verden, inkludert lokal sport, nyheter, internasjonale spill og begivenheter som Billboard Music Awards 2018. Registrer deg her for å komme i gang og se musikkprisene uten problemer..

Billboard Music Awards på YouTube TV

Hvordan se Billboard Music Awards Full Show Live online gratis

Ikke alle vil kanskje kjøpe dyre abonnement for å se favorittarrangementene deres. Vi har noen FREEBIES også, som liker å lete etter kilder som gir mulighet for strømming av større turneringer og prisutdelinger, uten å betale en eneste krone. Hvis du er en av disse menneskene, så nedenfor er noen løsninger for å streame Billboard Music Awards 2018 Live Online GRATIS:

DIREKT Nå

En annen hitløsning for streaming av Billboard Music Awards 2018 live er å bruke DIRECTV NÅ. Nettstedet er kjent for å tilby strømmer av alle større turneringer og prisutdelinger akkurat som Sling TV, og tilbyr tilgang til kanaler som TBS, ABS, CBS, Fox og NBC for så lave som $ 35 per måned, noe som betyr at du kan begynne å streame nesten kjapt! Du har til og med en 7-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig. Hvis du melder deg på lørdag, kan du teknisk sett se arrangementet GRATIS!

Hvordan se Billboard Music Awards Full Show Live online gratis

Kodi - tillegg til cCloud TV

Kodi, som er åpen kildekode-underholdningssenter med flere plattformer, er et bemerkelsesverdig valg for å finne piratkopiert innhold å streame GRATIS hvis du er på kodi vpn. Den bruker tredjepartsutvidelser for å gi tilgang til geobegrenset innhold over hele verden, som inkluderer live-strømmer av treffhendelser. Blant de mest populære tilleggene inkluderer cCloud TV som tilbyr en enorm liste over kanaler fra hele verden for deg å glede deg over kabel-TV på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen.!

Billboard Music Awards på Kodi via cCloud TV

Fjern blokkering av NBC Stream

Billboard Music Awards 2018 Stem

Når prisutdelingen kommer nærmere lanseringsdatoen, stemmer musikkfans fra hele verden for sine favorittstjerner på tvers av forskjellige sjangre og prestasjoner. Heldigvis har Billboard Music Awards et offisielt nettsted, hvor du kan få tilgang til den komplette listen over nominerte og deres dedikerte forestillinger. Klikk her for å begynne å stemme på favorittartistene dine!

Billboard Music Awards 2018 nominerte

Det er mange forskjellige kategorier som forskjellige artister og stjerner blir nominert til og deretter mottar priser for. Det de fleste ser frem til er “Topp sosial kunstner”, flerårig okkuperer de beste sporene på Billboard’s Sosiale 50-diagram. Nedenfor belyser vi alle de forskjellige kategoriene og de nominerte for dem:

Toppartist

 1. Taylor Swift
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Topp kvinnelige kunstner

 1. Camila Cabello
 2. Taylor Swift
 3. demi Lovato
 4. Halsey
 5. Cardi B

Topp mannlige kunstner

 1. Post Malone
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Topp nye kunstner

 1. Kodak Black
 2. Khalid
 3. Cardi B
 4. Camila Cabello
 5. 21 Savage

Toppduo / gruppe

 1. U2
 2. Migos
 3. Kaldt Spill
 4. Forestill deg drager
 5. Kjederøykerne

TOPSSELGINGSALBUM

 1. Fra et rom: bind 1, Chris Stapleton
 2. Omdømme, Taylor Swift
 3. , Kendrick Lamar
 4. Vakre traumer, rosa
 5. ÷, Ed Sheeran

Topp Hot 100-sang

 1. “Form av deg,” Ed Sheeran
 2. “Rockestjerne,” Post Malone og 21 villmann
 3. “At’s Det jeg liker,” Bruno Mars
 4. “Ydmyk.,” Kendrick Lamar
 5. “Despacito,” Luis Fonsi og Daddy Yankee med Justin Bieber
Pakk inn ting

Vi håper denne guiden hjelper deg å forstå hvordan du ser på Billboard Music Awards 2018 Live Online. Likevel, hvis du støter på problemer, eller finner andre anbefalinger for å streame arrangementet, kan du gjerne legge inn en kommentar nedenfor. Ikke nøl med å dele guiden med dine venner og familiemedlemmer, som er fans av Music Awards-seremonien.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me