Slik ser du Big Brother & Underholdende og spennende TV-program med virkelighet & rdquo;

Hva er storebror?

Big Brother er et reality-TV-show basert på den nederlandske motparten med samme navn. TV-serien ble skapt av John De Mol og traff skjermene tilbake i 1997 og tok navnet fra romanen “Nineteen Eighty Four (1984). Showet ble lansert på nytt for det amerikanske publikummet av Julie Chen i 2000, og showet har sendt ut i 19 sesonger på rad. Den inneholder en gruppe fremmede som heter “houseguests”, som må bo sammen i et hus døgnet rundt, i totalt 90 dager eller mer.


Hvor du kan se Big Brother?

Helt siden lanseringen i USA har reality-TV-programmet sendt på CBS. Kanalen sender hver episode til kundene. Hvis du ikke har et abonnement som gir deg tilgang til CBS-nettverket, er det på høy tid at du får et. Showet sendes vanligvis på søndag (20:00), onsdag (20:00) og torsdag (21:00). Hvis du ikke er sikker på tidspunktene, kan du imidlertid alltid sjekke CBS TV-planen her.

Abonnenter på CBS har til og med evnen til å se en annerledes formatert versjon av Big Brother første sesong, sammen med en episode av andre sesong som ikke kom på lufta i de fleste markeder. Hvis du vil se på nytt av gamle årstider, kan du vurdere å bytte kanal til TVGN. Du kan også se reality-TV-showet fra CBS-tilknyttede stasjoner på forskjellige steder. Disse inkluderer:

 1. Texas - Dallas KTVT
 2. Pennsylvania - Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania - Philadelphia KYW
 4. New York - New York WCBS
 5. Minnesota - Minneapolis WCCO
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Colorado - Denver KCNC
 12. California - Sacramento KOVR

Hvordan se Big Brother uten kabel?

Hvis du vurderer hvordan du ser Big Brother uten kabel-TV, har vi en løsning for deg. I stedet for å abonnere på en TV-stasjon, kan du vurdere å se realityshow-showet på nettet. CBS har en online portal som lar brukere se Big Brother når som helst og hvor som helst. Du må abonnere på en premieplan for å gjøre det.

CBS All Access er tilgjengelig for en koselig $ 5,99 per måned, noe som også gir deg tilgang til live feeds for TV-showet. Opprinnelig var denne funksjonen tilgjengelig gratis i løpet av den første sesongen. Men med begynnelsen av andre sesong, var det nødvendig med et abonnement for å få tilgang til live feeds på showet’det offisielle nettstedet, vert for AOL. For å hoppe frem til den femtende sesongen, sendes nå live feeds på det offisielle nettstedet CBS, og krever igjen et abonnement.

Hvordan se Big Brother uten kabel

Du kan også se Big Brother på smarttelefonen din ved å laste ned CBS-appen for det aktuelle operativsystemet. Hvis dette alternativet ikke fungerer, kan du alltid vurdere å se episodene eller live stream på det populære Channel 5 nettstedet. Tidspunktene vil variere fra de opprinnelige sendedatoer, så husk å sjekke Big Brother TV-planen her.

Hvis alle alternativene mislykkes, kan du vurdere å laste ned Kodi. Denne åpen kildekode, hjemme-medias underholdningsprogrammet gjør det enkelt å få tilgang til betalt innhold rundt om i verden med bare noen få klikk på en knapp. Bare last ned Exodus-tillegget og nyt å bla gjennom en ubegrenset samling av TV-serier og filmer, deriblant reality-TV, Big Brother!

Slik ser du Big Brother-episoder på CBS Outside USA

Hvis du ikke er lokalisert i USA, kan det se ut til å være vanskelig å se på Big Brother-episoder. Vi har imidlertid en løsning for det også. Du kan alltid opprette den beste VPN-forbindelsen til et sted i USA for å få tilgang til CBS og se Big Brother.

Slik ser du Big Brother-episoder utenfor USA

Abonner på en VPN-tjeneste som Ivacy, PureVPN eller ExpressVPN, som alle tilbyr fantastiske sikkerhets- og geo-blokkering av funksjoner. Last ned den dedikerte appen for enheten / operativsystemet ditt. Koble til en server lokalisert i USA og nyt å se reality-TV-showet med den største komforten.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Slik ser du Big Brother i Canada

I tillegg til å bruke en VPN-tjeneste for å koble seg til en amerikansk server og se Big Brother på CBS, har brukere muligheten til å abonnere på Global TV i Canada for å se reality-showet. Kringkasteren har sin egen kanal hvor du kan se Big Brother. Hvis det ikke fungerer, kan du alltid streame episodene på det offisielle nettstedet. Tidspunktene vil variere fra de opprinnelige sendedatoer, så husk å sjekke Big Brother TV-planen her.

hvordan du ser storebror i Canada

Hvordan se Big Brother online gratis

Hvis du er ute etter det mest praktiske alternativet for å se Big Brother online - uten å betale en eneste krone - kan du vurdere å bruke DirectTV eller MyWatchSeries. Begge nettsteder har kategorisert hver sesong etter antall. Dette lar deg se reality-TV-showet og episodene bak-til-rygg, uten å måtte bekymre deg for å abonnere på en betalt tjeneste.

Hovedtema for Reality TV Game Show:

Under oppholdet er deltakerne fullstendig isolert fra den ytre verden. De er begrenset fra å kommunisere med familiemedlemmer / venner og må påta seg ulike utfordringer og spill for å overleve. Spillerne har ikke noe privatliv i showet. De er under konstant overvåking av seerne. Dette unike konseptet med å fylle et hus med fremmede med forskjellig bakgrunn er veldig smart. Du kan se mennesker samhandle, danne gruppeallianser, vennskap og romanser.

Den sosiale dynamikken i showet er også i stadig endring, da møter og utfordringer blir tøffere. De svake faller ved veikanten, mens de sterkere gradvis dukker opp til finalen. Noen spillere klarer å få overtaket ved å spille skitten politikk; andre viser sin evne i spill. Totalt sett er TV-serien en skikkelig godbit å se på for alle, da kamper dukker opp og tvister blir avgjort. Hvis du er ute etter et reality-spill å glede deg over, bør Big Brother absolutt være øverst på listen din!

Gled deg over å se Big Brother!

Og med dette har vi svart på det etterlengtede spørsmålet om hvordan du ser Big Brother online, live og på TV for deg. Nå, alt du trenger å gjøre er å velge en passende metode, i henhold til dine behov. Vi ønsker at du skal få en fantastisk Binge-opplevelse! Ikke glem å hjelpe andre med nød og del artikkelen med folk som leter etter en praktisk måte å se Big Brother på!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me