Slik ser du Australian Open 2018 Live Online

Hvordan se Australian Open Online

 1. Når finner den australske åpningen sted?
 2. Hvem er offisiell kringkaster for arrangementet?
 3. Australian Open Live Streaming
 4. Slik ser du Australian Open 2018 online
 5. Fjern blokkeringen av Australia Open 2018 på Sony Six
 6. Fjern blokkering av Australian Open 2018 på Seven Network

Med det nye året er det endelig tid for en ny tennissesong som begynner. For de av dere som ikke kjenner til, har Australian Open avsparket og returnert til Rod Laver Arena i Melbourne. Nå, hvis du sitter fast på jobb eller ikke har tilgang til gratis-TV, kan det være litt vanskelig å se på sesongen, men vi har deg dekket. Følg guiden nedenfor for å se Australian Open 2018:

Når finner den australske åpningen sted?

Australian Open går av stabelen mandag 15. januar og vil ta seg opp innen to uker på søndag 28. januar. Mennene’trekningen inneholder Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal og den forsvarende mesteren Roger Federer.

Slik ser du Australian Open 2018 Live Online

Kvinnene’s trekning inneholder Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova og Venus Williams. Dagsøkter starter rundt kl. 10.30 til 18.00, med nattøktene planlagt å kringkaste mellom kl. 18.00 og 12.30.

Hvem er offisiell kringkaster for arrangementet?

Akkurat som i fjor er Channel 7 valgt som den eksklusive TV-senderen for Australian Open. Du kan se alle tenniskamper i 7mate, 7two og Channel 7-nettverk.

Hvem er den offisielle kringkasteren for arrangementet?

Hvis du ikke er lokalisert i Australia og ser etter en løsning for å se arrangementet utenlands, kan du se listen over offisielle kringkastere i henhold til regionen nedenfor:

Region Sender
Asia-spesifikk & Oceania Channel 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Great Sports, GRT Sports, QIY, NHK, SKY
Afrika SuperSport, beIN og Eurosport
Nord Amerika TSN, RDS og Tennis Channel
Midtøsten Eurosport og beIN Sport
Latin-Amerika & Caribbean ESPN International
Europa Eurosport
Sentral Asia Sony Six

Australian Open Live Streaming

Live-streaming fans kan se Australian Open live fra hvor som helst i verden ved å bruke de børsnoterte offisielle kringkasterne. Husk på dette tidspunktet at alle offisielle kringkastere er geobegrenset til sine regioner. Dette betyr at du ikke kan se India’s fremste sportskanal Sony Six i Malaysia eller den australske 7 Network live stream utenfor Australia.

Australian Open Live Streaming

Mens de fleste offisielle kringkastere i tabellen krever et premiumabonnement, kan du se Australia Open 2017 gratis på India’s Sony Six og Australia’s Seven Network. Alt du trenger er en VPN-tjeneste som tilbyr en rekke steder, som inkluderer India og Australia. Ved å få det til å se at du befinner deg i landet, kan du enkelt omgå geo-begrensninger.

Slik ser du Australian Open 2018 online

Å få tilgang til Australia Open 2018 live stream er ikke mye bry når du har en VPN klar til å gå. Jeg testet VPN for Australia med begge Sony Six & Seven Network, her er hvordan du fjerner blokkeringen & se Australian Open 2018 hvor som helst i verden.

Slik ser du Australian Open 2018 online

Fjern blokkeringen av Australia Open 2018 på Sony Six

Sony Six er India’det viktigste nettstedet for streaming av sport, som tilbyr begge PCene & streaming av mobilenheter til brukere med indisk IP-adresse. Siden tjenesten er blokkert for tilgang fra utenfor India, kan du bruke en indisk VPN-server for å se Australian Open 2018 live på Sony Six.

Følg vår trinnvise guide for å fjerne blokkering av Sony Six live-streamingtjeneste:

 1. Registrer deg på en VPN-tjeneste
 2. Konfigurer VPN manuelt (anbefales for direkteavspilling) eller last ned den aktuelle VPN-tjenestenappen for enheten dinFjern blokkeringen av Australia Open 2018 på Sony Six
 3. Koble til en VPN-server i India, min IP-adresse & beliggenhet vises nå i India som du kan seFjern blokkeringen av Australia Open 2018 på Sony Six
 4. Åpne et nettleservindu og gå til Sony SixFjern blokkeringen av Australia Open 2018 på Sony Six

Du skal nå kunne få tilgang til Sony Six-nettstedet og alle dets funksjoner, glede deg over livestreamingen!

Fjern blokkering av Australian Open 2018 på Seven Network

Seven Network er den offisielle kringkasteren for Australian Open Grand Slam 2018, men er bare tilgjengelig for australske & New Zealand publikum. Slik fjerner du blokkering av Seven Network her:

 1. Registrer deg på en VPN-tjeneste
 2. Konfigurer VPN manuelt (anbefales for direkteavspilling) eller last ned VPN-leverandøren’s app
 3. Koble til en australsk VPN-serverFjern blokkering av Australian Open 2018 på Seven Network
 4. Åpne nettleserens webside og gå til Seven Network
 5. Godta meldingen om forespørsel om plassering som dukker opp, og klikk på TillatFjern blokkering av Australian Open 2018 på Seven Network

Nyt Australian Open 2018 live!

Fjern blokkering av Australian Open 2018 på Seven Network

Konklusjon

Australian Open 2018 er i ferd med å begynne, da topptennisidrettsutøvere ankommer Melbourne for et sammenstøt i tidene å huske. Velg en leverandør fra tabellen ovenfor, fjern blokkering av våre anbefalte løsninger og se Australian Open live online fra hvor som helst i verden.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me