Slik ser du American Idol 2018 Live online gratis strømmer fra hvor som helst

En av de største TV-begivenhetene, American Idol, er klar til å rulle igjen med sin sekstende sesong som ble sendt 11. mars. Har et misunnelsesverdig rykte som TV-juggernaut og samler No.1-stedet i åtte strake år som det høyest rangerte showet På amerikansk TV er showet ren underholdning. Det gir den vanlige mannen med talent å ha en sjanse til å oppnå super-stjernestatus og for fans å se den uh-mazing reisen utfolde seg!


Se American Idol 2018 Live online gratis strømmer fra hvor som helst

 1. American Idol Online Live Gratis streaming
 2. American Idol Youtube Streaming
 3. Er American Idol på Tonight?
 4. Hvem er dommerne som skal på American Idol
 5. American Idol-kanaler / kringkasterliste
 6. Hvordan se American Idol fra hvor som helst
 7. Stream American Idol Online i Canada
 8. American Idol på Roku
 9. American Idol på Kodi

Er du også spent på å se etter søket etter Amerika’neste sangfølelse? Hvis ja, kan du lese den omfattende guiden om hvordan du ser American Idol på nettet ved å bruke best vpn? Tross alt, hvem ville ikke’Vil du se showet? Den kobler bokstavelig talt alle opp på TV-en med hver episode som skildrer en historie i seg selv. Og da, jævlig det presset som bygger seg under stemmene og elimineringene hver uke’er et fantastisk opplevelse!

Er American Idol på Tonight?

Er American Idol på Tonight

Premiere på 11. mars 2018 - American Idol har vist frem noe eksepsjonelt talent denne gangen med mye underholdning og morsomme øyeblikk å huske på livet. Så langt har det vært totalt 15 episoder fullført, noe som betyr at du fremdeles har masse se. Nye episoder vil være tilgjengelige den 12. mai (lørdag - topp 7), 13. mai (søndag - topp 5), 19. mai (lørdag) med finalen nærmer seg 20. og 21. mai, hvor du får se hvordan du blir kronet som vinner!

Hvem er dommerne som skal på American Idol?

Med sine verdsatte reaksjoner og bemerkelsesverdige dømmekompetanse er dommerne kanskje den viktigste serien i showet på American Idol. Denne sesongen holder showet sitt normale format på tre dommere intakt og inneholder Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian som en del av de nye dommerne’ panel.

Hvem skal dommerne være på American Idol?

Katy Perry, en av dommerne for showet!

Verten for showet blir radiokjendisen Ryan Seacrest, ettersom han har blitt ekstremt godt mottatt som showet’seremoniens mester i forrige sesong av publikum.

Den første episoden, som begynner søndag 11. mars, starter med den første runden med auditions på den ikoniske Madison Square Garden i New York, som vil inneholde mange bemerkelsesverdige stemmer sammen med morsomme øyeblikk, så don’glem å se listen over kanaler nedenfor der du kan se handlingen foregå akkurat der og da!

American Idol-kanaler / kringkasterliste

Vi er sikre på at denne sesongen vant’t være noe annerledes. Men det fansen til denne elskede TV-franchisen trenger å se opp for er endringen i kanalen den sendes på. American Idol ble sendt på NBC Network fra første til femtende sesong i strekk, men denne gangen vil brukere måtte se den sekstende sesongen på ABC-nettverket.

Den offisielle kringkastingspartneren for American Idol 2018!

American Idol 2018-listen over kanaler / kringkastere

Denne sesongen, American Idol’den offisielle kringkasteren er The ABC nettverk, i stedet for NBC, i USA, så for alle som bor innenfor landets geografiske grenser, kan du se hver episode på ABC kl. 20.00 EST, to ganger i uken på søndager og mandager.

American Idol kan også nytes ved å laste ned de offisielle ABC-appene fra Google Play-butikken for Android-brukere eller fra Itunes-butikken for Apple-brukere.

For mennesker som ikke bor i USA, her’slik kan du se American Idol:

Land

Kanal

Slik strømmer du utenfor USA

USA se ABC live onlineABC nettverk      purevpn-logo

  Fjern blokkering ved bruk av PureVPN USA Server

for bare $ 2,48 / måned

Storbritannia
Canada
Frankrike
UAE
India
Australia Ræv 8

Australia:

Kalt av mange som den neste “USA”, på grunn av de delte verdiene og interessene mellom de to nasjonene, vil ingen land finne American Idol mer fascinerende enn Australia. Så for dere som bor i Australia, kan Fox8-kanalen være stedet å stille inn 11. mars!

Resten!

Hvis du tilfeldigvis bor i et land utenfor stedene nevnt over, kan du bli kjent med dette bildet i løpet av de kommende dagene hvis du prøver å se American Idol!

hvordan du ser amerikansk idol hvor som helst

Fra det brannmurte Kina til Storbritannia vant fans av American Idol’t har tilgang til showet på ABC-nettverket eller på en hvilken som helst annen kanal i deres land.

Imidlertid er det en løsning tilgjengelig som ikke bare vil låse opp passet ditt til American Idol, men som også vil fungere bra for lignende geobegrenset innhold i fremtiden. For å finne ut mer om hvordan du enkelt kan se American Idol, fortsett å lese guiden!

Hvordan se American Idol fra hvor som helst?

Den’er ikke bare American Idol, men alle andre programmer i dag ser ut til å møte geobegrensninger, og frarøver dermed millioner av mennesker å se sine favorittprogrammer, men her’s der VPN-er er nyttige.

VPN-er er ikke bare der for å gi deg god online sikkerhet og databeskyttelse, selv om de er utmerkede med det også, de kan også tillate deg å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold som American Idol ved å forfalske IP-en din.

De mest populære VPN-leverandørene som Nord VPN, Pure VPN og andre leverandører nevnt i tabellen nedenfor er noen av de mest populære og svært troverdige geo-begrensede unblokkeringene av innhold der ute.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Mens VPN ikke gjør det’Hvis du ikke eliminerer behovet for å registrere deg for et kabelabonnement hos ABC, vil det definitivt tillate deg å se det når du faktisk har et gyldig abonnement, uavhengig av hvor du er utenfor USA eller dets territorier.

De fleste VPN-leverandørene nevnt over har dedikerte VPN-apper for kompatible enheter som Windows, Mac OS, IOS, Android og mer, så du ikke’t trenger å bekymre deg for å velge en bestemt enhet for VPN som skal fungere.

Bare last ned VPN-appen sammen med den offisielle ABC-appen, registrer deg med et gyldig abonnement på dem begge, og du vet hvordan du enkelt kan se American Idol.

Slik ser du American Idol Online i Canada?

Hvis du bor rett over grensen i Canada er du en av de heldige få som kan se American Idol uten å distribuere en VPN. Det etterlengtede showet kan sees på CTV. Så don’glem å stille inn kl 19.00 CT på 11. mars å se den spennende første episoden!

Hvordan se American Idol på Roku?

Roku er en fin måte å se på programmer som American Idol på storskjerm på TV-en din. Den banebrytende strømmetjenesten for TV er utrolig enkel å installere og konfigurere. For å se den siste sesongkonkurransesesongen, må du utstyre Roku-enheten med ABC-tillegget, som er tilgjengelig for nedlasting her. Husk å bruke en VPN og velg en amerikansk server for å begynne å glede deg over showet.

Hvordan se American Idol på Roku

Hvordan se American Idol Online Live Streaming

For øyeblikket har ABC ikke’t kunngjorde enhver gratis online streaming for American Idol sesong 16, og de vil bare bli levert av tredjepartskilder. Vi vant imidlertid’t anbefaler å gjøre det primære visningsalternativet ditt fordi vi ikke’Jeg vet ennå ikke hvem som vil streame programmet gratis på nettet, og for det andre er mange tredjeparts streamingtjenester for slike programmer ofte ledsaget av mange plagerannonser, skadelige spamware-koblinger og andre spoilere, og ødelegger dermed hele opplevelsen! Don’t gå for det! Nyt FIFA verdenscupåpningsseremoni 2k18 live her på BestVPN.co

American Idol YouTube Streaming

streaming av amerikansk idol

Dessverre er det ingen tilgjengelige direktesendinger som kan tillate deg å se 2018 Idol-episodene på nettet fra YouTube. Det er imidlertid en offisiell American Idol-side, der du kan motta jevnlige oppdateringer i form av videoer angående de siste hendelsene på showet. Det kan bare være bedre å velge andre strømningsressurser som er nevnt i guiden ovenfor.

Hvordan se American Idol på Kodi?

Kodi blir populært for dagen og vi anbefaler på det sterkeste at du ser på den kommende sesongen av American Idol på denne fantastiske plattformen for medievisning. En av de beste måtene å gjøre det på ville være å laste ned USTV-tillegget, som ikke bare gir deg tilgang til ABC, men som lar deg se på andre populære amerikanske kanaler som NBC også.

På toppen av det er det helt lovlig og gratis:

Hvordan se amerikansk idol 2018 Live på Kodi

Her’er den enkleste måten å installere USTV på Kodi på:

Merk: Du vil kreve en VPN-tjeneste for å få tilgang til USTV NU-strømmer utenfor USA 

 1. Last ned og installer Kodi herfra
 2. Når du har startet Kodi-appen, velger du “Add-ons”
 3. Øverst i venstre hjørne vil det være et alternativ “Pakkeinstallatør”, klikk på den
 4. Velg nå “Installer fra depot” > Kodi tilleggslager
 5. Klikk på USTVNow og start installasjonsprosessen
 6. Nå blir USTVNow Addon aktivert når du har mottatt et varsel
 7. Gå tilbake til Kodi-startskjermen og klikk på ‘Addons’ tab
 8. Gå nå til videotillegg
 9. Her kan du se USTVNow
 10. Start den og nyt å se på

hvordan se amerikansk idol 2018 på kodi

Men husk at du først må opprette kontoen din på USTV’nettsted og velg at du er amerikansk statsborger når du blir bedt om det. Vi anbefaler at du setter i gang ditt VPN og velg en amerikansk IP før du gjør alt dette for å sikre at prosessen er jevn seiling og uten problemer.

Fjern blokkering av USTV nå

American Idol Performers å se frem til i kommende episoder

Det har vært en lang reise for American Idol-dommere å finne bare de beste fra hundrevis av auditions og slå seg til ro med en solid 24 liste over deltakere. Fra da av har vi sett mange bemerkelsesverdige sangere reise hjem igjen, noen med høye humør og andre fullstendig ødelagte når de mister. Imidlertid fortsetter hver episode å bli bedre, og her er noen av de beste utøverne å se frem i den kommende serien, som bokstavelig talt overgikk seg i disse scenene:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “overrasket“
 2. Michael J. Woodard - “Kanskje denne gangen”
 3. Maddie Poppe - “Ingenting kan sammenlignes med deg”
 4. Gabby Barrett - “How Come You Don’t Ring meg anymore”
 5. Code Foehner - “Hvem redder sjelen din”

Pakk inn ting

Vi håper denne guiden hjelper alle American Idol-fans til å se TV-showet med stor komfort og letthet. Ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor, hvis du har problemer eller finner andre måter å se American Idol på nettet. Vi’d elsker å høre fra DEG! Og som dommerne ville sagt “Du’drar til Hollywood!”

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me