Se Game of thrones live online.

“När du spelar ett tronspel vinner du eller dör du.”

Inspirerad av den prisbelönta författaren George R.R. Martin’s bästsäljande bokserie “En Song av is och eld”, den världsberömda “Game of Thrones” är ett medeltida fantasy-epos. Det är en av de mest piratkopierade TV-program som någonsin har existerat, drivs av en gemenskap med över 25 miljoner fans.

Enbart 2016 vann GoT 12 Primetime Emmy Awards, vilket gör den till den mest framgångsrika TV-serien genom tiderna. Med sin åttonde säsong bara fyra månader bort, människor runt om i världen binging alla 67 avsnitt igen för att jogga sitt minne. Detta får många att fråga: Hur man tittar på GoT Online?

Så jag bestämde mig för att skapa en guide om tillgängliga premium / gratisalternativ. Du kan utforska dem nedan för att fördjupa det dödliga spelet för kontroll av de sju kungariket Westeros, som involverar showdowns mellan renegader och riddare, kungar och drottningar, lögnare och ärliga män!

Ansvarsfriskrivning: Nedladdning, strömning eller avblockering av upphovsrättsinnehåll är olagligt.
Vi marknadsför eller uppmuntrar inte på något sätt olaglig aktivitet. Användarna är ansvariga för sina egna åtgärder.

Contents

Hur man tittar på GoT i olika regioner

Hur man tittar på Game of Thrones i Storbritannien

För dig som bor i Storbritannien kanske många kanaler som strömmar GOT inte är tillgängliga för dig på grund av geobegränsningar. Men don’t oroar dig! Du kan fortfarande se GOT i Storbritannien oavsett var du bara är genom att få ett VPN.

En VPN kommer att förfalska din IP till en plats du väljer, så att du kan få åtkomst till kanaler som strömmar GOT från hela världen, med otrolig enkelhet.

Ett relevant exempel skulle vara som du’sitter du på din soffa i Venedig, och bara genom att slå på din VPN och ansluta den till en amerikansk server kan du komma åt HBO och titta på det senaste avsnittet av Game of Thrones, precis så!

Hur man tittar på Game of Thrones Season 8 online i Tyskland

Medan olagliga alternativ för att titta på GOT som tålande och tvivelaktiga streaminglänkar flaktas åt vänster, höger och centrum för närvarande, varnar vi dig att hålla dig borta från dem eftersom de kan landa dig i allvarliga problem med myndigheterna på grund av brott mot upphovsrätten.

Det finns fortfarande många alternativ att se Game of Thrones online perfekt lagligt i Tyskland.

Dessa alternativ inkluderar populära medier inklusive Sky under vilka ytterligare tre strömningskanaler kommer, HBO NU, Hotstar och NU TV. Men dessa kanaler är geobegränsade och du behöver en VPN för att komma åt dem från Tyskland.

Avblockera kanaler i Tyskland

Hur man tittar på Game of Thrones i Italien

Du måste förstå att showen är geobegränsad och sänds officiellt på mycket begränsade kanaler och regioner. Armera dig därför med en bästa VPN som kan låta dig kringgå geo-restriktionerna på plats vid strömmande GOT i Italien med relativt enkelhet.

Hur man tittar på Game of Thrones i Kanada

Den sista säsongen har sex avsnitt, så om du’är i Kanada och undrar hur man tittar på Game of Thrones live online med bästa VPN för Kanada, don’t oroa dig! Vi har de bästa alternativen tillgängliga för dig!

Hur man tittar på Game of Thrones på Netflix

Hej Netflix junkies, jag vet att ni är beroende av Netflix att ni kanske aldrig vill prova någon annan plattform för era strömningsbehov, men här’en brinnande fråga är Kan du titta på Game of Thrones på Netflix?

Den mycket populära tv-serien finns INTE på Netflix. Men oroa dig inte! Jag har satt ihop flera användbara alternativ i kanalsektionen nedan för att fuska på din älskade Netflix och titta på Game of Thrones.

Game of Thrones säsong 8 Teaser / Promo

Vi är i slutspelet nu, fellas. Efter en lång väntetid på två år har HBO äntligen meddelat premiärdatumet för åttonde och sista säsongen av “Game of Thrones”. Det kommer att bestå av sex avsnitt totalt, vilket är en avsnitt ner från förra säsongen och vanligt tio i alla tidigare säsonger.

Så när kommer GoT att premiera? Den 14 april! ja! Det är den dagen då HBO-användare enkelt kan titta på Game of Thrones, hela säsongen via kabel-TV eller nätverkets VoD-tjänst. Användare i Australien kan lita på Foxtel för att strömma hela säsongen, och de som finns i andra länder kan kolla sändningskällorna i den här guiden.

Hur man tittar på Game of Thrones Live Online

För sladdar är det inget bättre ställe att strömma Game of Thrones i HD-kvalitet än HBO’s signatur online-streamingtjänst “HBO nu” ger fans tillgång till alla 7 säsonger och 67 avsnitt. Du kan prenumerera på HBO Now via programföretaget’s AndroidiOSApple TV och Android TV appar.

HBO go-spelet troner live online

Om du redan har ett HBO-abonnemang behöver du inte betala för deras GO-tjänst, eftersom det är gratis för befintliga kabelkunder. Som ett annat alternativ kan du registrera dig för HBO’s NU-tjänst, som kostar en schablonbelopp på $ 15 per månad. Det är ett fristående paket som inte kräver kabelabonnemang!

För tittare utanför USA & Kanada, HBO Now kommer att geo-begränsas. Detta ger dig vanligtvis två alternativ, använd en alternativ VoD-tjänst eller en VPN för att avbryta HBO NU. Vi har lagt till en lista över de bästa VPN-tjänsterna och alternativ till HBO också. Ta ditt val!

Avblockera HBO30 dagars pengarna tillbaka-garanti

HBOnow spel av troner

Premium live online-strömningsalternativ för Game of Thrones - säsong 1 till 8

Förutom HBO GO och NU finns det många andra premiumalternativ tillgängliga för att titta på Game of Thrones. Där vissa VoD: er har ett partnerskap med HBO, gör andra “kanal” tillgänglig online. Detta gör att användare kan titta på allt, från tidigare säsonger till de senaste avsnitten. Kolla in dessa premiumalternativ för streaming av GoT!

DirecTV nu

Om du är en ivrig sladdskärare och vill veta hur du tittar på Game of Thrones genom att få anläggningen att strömma den i en fullfjädrad TV-plan online, är DirecTV Now det perfekta alternativet för dig. Det är en VoD-tjänst som ägs av AT&T. Det tillåter användare i USA att komma åt alla sina favoritkanaler direkt online, utan långsiktigt åtagande. Som sådan kan du alltid lita på DirecTV nu vanliga strömmar för de senaste avsnitten av GoT säsong 8, efter utgivningen.

Direkt tv-spel av troner

Tjänsten gör alla 67 avsnitt av säsong 7 tillgängliga för dig att binge. Det bästa av allt: tjänsten ger dig även en kostnadsfri testperiod i 7 dagar. Detta betyder att du kan binge alla säsonger av GoT, utan att betala ett enda öre. Om du väljer att fortsätta rättegången måste du betala $ 40 / mo.

direkt nu spel av troner

HotStar

För indiska GoT-fans som vill veta vad’Det bästa alternativet för att få ett billigt sätt att komma åt Game of Thrones live stream, HotStar och HBO har bildat ett officiellt partnerskap. Detta ger den indiska VoD-tjänsten möjligheten att erbjuda alla berömda säsonger Game of Thrones.

hotstar-spel av troner

HotStar Premium erbjuds för en mycket prisvärd INR 199 ($ ​​3.09) per månad vilket ger dig tillgång till alla HBO TV-serier som finns tillgängliga på webbplatsen. Innan du bara kunde prenumerera på HotStar Premium med ett indiskt kreditkort / betalkort & Betala TM, men de har lanserat en USA-version också ($ 9,99 / mo.).

Men återigen är det ett dyrt samtal, det är bättre att använda en VPN som är lika billig som $ 1.99 tillsammans med HotStar via indisk IP ($ 3.09) kommer att kosta dig $ 5.08 därmed en 50% snedstreck i kostnad.

Avblockera Hotstar30 dagars pengarna tillbaka-garanti

game of thrones hotstar ipad

Hulu

Medan de flesta skulle göra det’Vi förväntade oss att Netflix skulle vara det som strömmar Game of Thrones som det’är ett stort samtal, men här har Hulu slått det, händerna ner. Liknar DirecTV Now, Hulu är en innehållsaggregat som ger användaren möjlighet att titta på sina favoritfilmer / TV-program och live-evenemang från olika berömda kanaler. Detta inkluderar uppenbarligen HBO, vilket betyder att du kan använda VoD-tjänsten för att strömma alla säsonger av GoT.

hulu spel av troner

Hulu är en go-to-strömningsplattform för nätverks-TV ONLINE. Det bästa av allt: du har en 7-dagars gratis testversion tillgänglig för att testa tjänsten. Det betyder att du kan gå på ett GoT-maraton utan att betala ett enda öre. Om du vill fortsätta prenumerationen måste du betala $ 14.99 / mo.

game of thrones hulu

NowTV

NowTV är en annan VoD-tjänst som erbjuder à la carte-programmering, liknande DirecTV Now och Hulu. Som sådan ger det trådklippare åtkomst till alla kanaler du skulle ha tillgängliga med kabel-tv, utan att prenumerera på dem. Du har till och med HBO tillgängligt för att streama GoT.

nu tv-tronspel

Fram till 31 augusti 2018 erbjöd NOW TV alla sju säsonger och 67 avsnitt av Game of Thrones tillgängliga att titta på. Men de senaste har de tagit bort tidigare säsonger. Du har bara tillgång till den senaste säsongen 7 av GoT. Få din 14-dagars kostnadsfria provperiod från här.

nu tv-tronspel-säsonger

CraveTV

Om du är belägen i Kanada finns det inget bättre alternativ att strömma GoT än CraveTV! Som ägs av Bell Media har VoD-tjänsten äntligen beslutat att lägga till Game of Thrones till sin fristående streamingtjänst. Det betyder att du kan titta på alla sju säsonger på plattformen.

längtar efter tv-tronspel

Det bästa av allt: du behöver inte betala ett dyrt prenumeration. En CraveTV-plan kostar knappast $ 7,99 per månad, vilket är tillräckligt bra för att strömma hit HBO-serien. Användare utanför Kanada kan naturligtvis använda en VPN-tjänst för att registrera sig med CraveTV!

Avblockera CraveTV30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Se Game of Thrones on Firestick

Om du äger en Firestick-enhet kan du titta på Game of Thrones live på din stora TV med HBO Now’s officiella app. Amazon erbjuder en rad enheter och Firestick erbjuder en perfekt lösning för användare som funderar på att klippa sladden.

Men om du stöter på problem när du använder enheten kan du kolla in våra lösningar i vår detaljerade guide om hur du gör det titta på Game of Thrones on Firestick.

Se Game of Thrones utan HBO

Nu finns det människor som kommer att leta efter titta på Game of Throes utan HBO. En av orsakerna till detta är att HBO endast finns i USA, vilket är ett stort krångel för GoT-fans som är bosatta någon annanstans.

Den goda nyheten är att kanalerna som listas ovan erbjuder ett utmärkt alternativ till HBO och inkluderar Foxtel, Hulu och Now TV. Det finns gratis alternativ också, men tänk på att använda dem eftersom de kan få dig till problem.

Gratis alternativ för att streama Game of Thrones Live online - säsong 1 till 8

Jag förstår att inte alla sladdar skulle vilja betala en prenumerationsavgift för att titta på Game of Thrones. Faktum är att TV-serien är känt för att vara en av de mest piratkopierade serierna någonsin! Och eftersom det finns en stor mängd billigaste sätt att titta på Game of Thrones, var HBO tvungen att möta mycket problem med att stoppa spridningen av showen från obehöriga källor. Om du vill titta på GoT gratis, jag’har du täckt. Se listan nedan!

Ling Online

Ling Online är oftast känt för att vara en online-lärartjänst som hjälper eleverna att polera sina engelskspråkiga och skrivfärdigheter. Men samtidigt är det en utmärkt plattform för att hitta det senaste inom TV-program och filmer. Det bästa av allt: du behöver inte registrera dig!

Att se GoT online är så enkelt som att klicka på det här länk, välja ett avsnitt att titta på och klicka på titeln. En popup kommer att visas som ger dig möjlighet att gå i full skärm. Med enkla ord erbjuder Ling Online det mest bekväma sättet att titta på alla säsonger av GoT!

varar online tronspel

Putlocker

Om du är upphetsad över att se Army of the Dead marschera söderut och orsaka mer förödelse, är ett bra alternativ att komma åt Putlocker. Webbplatsen är den ultimata destinationen för snörare och freebies, som vill titta på sina favorit-tv-program och filmer på det mest praktiska sättet som möjligt.

Om du vill titta på alla årstider “Game of Thrones”, besök bara länken här. Avsnitt laddas upp regelbundet en dag efter deras ursprungliga släpp. Detta innebär att om en avsnitt sänds på söndag kan du strömma GOT GRATIS på Putlocker redan nästa dag.

game of thrones putlocker

CMoviesHD

Precis som Putlocker är CMoviesHD en annan pålitlig GRATIS strömningskälla. Webbplatsen måste drabbas av ofta stillestånd och förflyttningar till olika domäner på grund av press från jägare för intrång i upphovsrätten. En enkel sökning på Google ger dig dock tillgång till en fungerande variant.

För närvarande finns CMoviesHD på .bz-domänen. Du kan lita på det för alla typer av premiuminnehåll från webbplatser som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Netflix och mer. Detta inkluderar TV-program / filmer i alla genrer. Bland dessa inkluderar alla årstider för hit fantasy-thriller-dramaserien, Game of Thrones!

cmovies spel av troner

123MoviesHub

123MoviesHub kanske låter som en webbplats avsedd för att tillhandahålla gratis strömmar endast för filmer. Men det har faktiskt en ganska omfattande lista över hit-TV-program också. Tjänsten är känd som en toppdestination för att titta på alla dina favoritfilmer / TV-program, på det mest besvärliga sättet som möjligt.

jag vann’Men du ljuger, du skulle behöva ta itu med mycket irriterande pop-ups och annonser, som blir ganska olägen. Om du behöver tillgång till alla 7 säsonger och 67 avsnitt of Game of Thrones, utan att betala prenumeration - 123MoviesHub är alltid en bra destination!

123film HD-spel av troner

Hur man tittar på Game of Thrones Live Online på Kodi

Underhållnings-geeks som letar efter en programvara för att få tillgång till piratkopierade TV-program / filmer bör definitivt kolla in Kodi! Det är en multiplattform, öppen källkod för medieunderhållning, du kan till och med använda på dina Apple- och Android-TV-apparater. Tänk på det som ett operativsystem på egen hand som förlitar sig på tillägg.

spel av troner kodi

Det finns premiumtillägg, och du kan också hitta massor av tredje parter. De flesta av dem ger användare tillgång till blockerat innehåll över hela världen. För att streama Game of Thrones kan du lita på Exodus Redux-tillägget som finns tillgängligt på Lazy Kodi Repo. Följ stegen nedan för installation!

 1. Ladda ner och installera Kodi-applikationen på valfri plattform
 2. Lansera Kodi och klick på “Redskap” ikon och Välj “Systeminställningar”
 3. Klick på “Add-ons” och flytta växla för “Slå på okända källor”
 4. Du får ett meddelande i en popup som ber om bekräftelse. Träffa “Ja”
 5. Lämna tillbaka till föregående “inställningar” meny och klick på “Filhanterare”
 6. Kran på “Lägg till källa”, Dubbelklicka på “Ingen”, och stiga på http://lazykodi.com/
 7. Stiga på ett namn för mediekällan som Lazy Kodi Repo och klick på “Ok”
 8. Lämna tillbaka till huvudmenyn, klick på “Add-ons”, och den “Paket” knapp
 9. Välj “Installera från zip-fil”, öppen “Lazy Kodi Repo”, och “arkiv”
 10. Scrolla ner och välja “EXODUSREDUX” från listan över förvar
 11. Klick på “re repositoryexodusredux-0.0.7” och vänta för repo att installera
 12. Lämna tillbaka till föregående meny och Välj “Installera från arkivet”
 13. Välj “Exodus Redux Repo” och klicka på “Video-tillägg””
 14. Klick på “Exodus Redux” tillägg och träffa de “Installera” knapp
 15. Lansera tillägget, gå till “Tv program”, Sök för “Game of Thrones”
 16. Öppen det första resultatet och njut av att se alla 7 säsonger och 67 avsnitt!

Lazy Kodi är ett inofficiellt Kodi-arkiv, som skulle skrapa innehåll från officiella kanaler vilket resulterar i piratkopiering och copyright-problem. Därför är ett VPN-alternativ ett bättre alternativ för säker strömning.

Strömma anonymt30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Hur man tittar på Game of Thrones Live online på Popcorn Time

När allt annat misslyckas kan du alltid bero på Popcorn Time. Applikationen är en sammansmältning av BitTorrent-teknik med avancerade strömningsmöjligheter. PT tar tag i innehållet från P2P-källor och ger användarna möjlighet att spela dem direkt från programvaran.

Glöm inte att slå på popcorn time vpn för ultimat anonymitet.

Det har en liknande syn på Netflix med sitt snyggt utformade gränssnitt som visar filmer / TV-program i olika kategorier med attraktiva miniatyrer. Ladda bara ner och installera Popcorn Time och sök efter “Game of Thrones” i navigeringsfältet efter att ha klickat på “Tv program” att streama GoT! Men notera här att om du vill titta på GOT live, så är Popcorn Time inte rätt plats för det eftersom det bara kommer att få ett visst avsnitt efter att det har sänts fullständigt genom sina officiella källor.

popcorn time game of thrones

Billigaste sättet att titta på Game of Thrones:

Förutom de kanaler vi’hittills listat i den här guiden finns det ingen annan laglig metod för att titta på GOT till ett lägre pris eller till och med gratis. Visst finns det en spärr av Torrentbaserade streamingwebbplatser som Putlocker och YifyTV, men de är inte lagliga att använda någonstans i världen. Så att försöka se GOT igenom dem kan landa dig i några allvarliga problem om upphovsrätt troll spårar din IP och skickar ett juridiskt meddelande om rättstvist.

Men det finns ett smart sätt genom vilket du kan se hela säsongen gratis men det kräver en smart lösning. den’Det är helt lagligt, men du måste vara proaktiv om du vill gå igenom det här alternativet.

Här’hur du kan göra det:

 • Skaffa ett VPN och anslut till en indisk server
 • Se till att du har åtminstone två olika typer av kredit- / betalkort tillgängliga tillsammans med att du har ett liknande antal e-postadresser
 • Gå nu till Hotstar och registrera dig för ett konto med ditt första kreditkort och din e-postadress.
 • Hotstar erbjuder en 1-månaders kostnadsfri provperiod, så du har en period på 30 dagar där du kan se GOT innan prenumerationsbeloppet dras från ditt konto
 • 30 dagar innebär att du kan se totalt fyra avsnitt innan provperioden är slut
 • Och nu har 3 avsnitt gått så vi har bara tre till kvar, vilket innebär att du kommer att ha tillräckligt med tid att avsluta GOT säsong 8 bara genom den kostnadsfria provversionen av Hotstar
 • Så efter säsongens slut, don’glöm inte att avbryta ditt prenumeration eller annars du’Jag debiteras abonnemangsbeloppet

Vad’s kommer att hända den här säsongen 8 på GoT - Predictions, Spoilers and Fan Theories!

Jon Snow vann’Jag ska undkomma döden den här gången!

Att se GoT har varit en berg-och-dal-bana! Och om det’Det som alla fans vet är att du aldrig kan förvänta dig att någon karaktär förblir levande länge.

Det gör det inte’t fungerar på det sättet. När du börjar utveckla en likhet för en viss karaktär får du en chockerare, vilket leder till deras undergång.

Såsom det verkar som om Jon och Daenerys alla är redo att rida ut i solnedgången. Kan vi verkligen tro det? Jag gör inte’t tror det. Speciellt med tanke på att Jon Snow redan undkommit döden en gång.

Den komplottvridningen överraskade till och med Melisandre. Varför återupplivades Jon av Ljusens Herre? Visst inte att slå sig ner, lyckligt nog!

Så jag tror att Jon kan fungera som sista utväg för att besegra de vita vandrarna (eller inte). Han kan bli dödad i rampen, eller behöva betala sin livsskuld till den många ansikte Gud.

vintern kommer tronspel

Daenerys kommer att fortsätta leva (jag hoppas så: /)

Okej där’Det är ingen nytta att förneka det. Jag älskar Emilia Clarke. Hennes leende och hur hon skrattar är bara så fascinerande, även om vi inte gör det’Jag får se mycket av det på TV-showen lol

Hon’är en ren gudinna i det verkliga livet och på Game of Thrones också, så jag kan inte föreställa mig att hennes karaktär Daenerys dör. Jag skulle vara trasig om de gör det.

För att inte tala, hon’är det enda förnuftiga valet som en central huvudperson. Daenerys är avgörande för handlingen. Hon är ansvarig för smältningen av muren och drakornas återkomst.

Det är helt möjligt att hennes karaktär kommer att förbli levande, men TV-programmens författare vann säkert’t ger henne en förtrollad avslutning, därav Jon Snows bortgång. Förnuftigt, rätt?

(Fingrarna korsade. Snälla snälla’t döda henne)

spel av tronade spel

Sam är den utlovade prinsen som kommer att uppfylla profetian

I George R.R. Martin’s “En Song av is och eld”, det fanns en legendarisk figur känd som “Azor Ahai”, som kämpade mot [mörkret] med ett rött svärd.

En man som “uppstod för att ge mod till rasen och leda den dygdiga i strid med sitt brinnande svärd Lightbringer”. Det finns spekulationer om att Sam mycket väl kan vara en hemlig Targaryen.

Baserat på profetian, kommer Azor Ahai att föds igen för att väcka drakar ur sten, när den röda stjärnan blöder och mörkret samlas.

Eftersom Sam är barn till Elia Martell och Rhaegar, smuggas bort senare av Varys och tas om hand av den trogna Tarlys, som’s att säga att han är den utlovade prinsen?

spel av troner meme

Melisandre (den röda prästinna) kommer tillbaka med en armé

Den här kan tyckas vara lite uppenbar för många, men jag kan definitivt se Melisandre återvända med en armé för att bekämpa de vita vandrarna. Detta beror på hennes inte så subtila hot i slutet av säsongen Seven to Varys.

Hon meddelade att hon’d återvänder en sista gång. “Jag måste dö i detta konstiga land, precis som du.” Det var ett gåsbock-ögonblick som banade vägen för oss fans att veta att hon kommer att återvända.

Med tanke på att Melisandre alltid har trott på Daenerys’ och de kommer att konvergera i Volantis, det är också säkert att anta att hon kommer att slå sig ihop med Kinvara.

Som du antagligen vet är Volantis bevakad av en massiv armé som kallas “Brännande hand”. Så, en armé som följer en eld Gud låter definitivt användbar i en kamp mot odöda ismonster!

GoT meme

Gamla karaktärer som Ned Stark Might Make a Comeback

I en tidig rapport från säsongen åtta påstod EW att se ett antal gamla karaktärer från TV-serien. Så det finns en god chans att se några bekanta ansikten som leder till kriget.

Av alla karaktärer låter Ned Stark som en ganska oväntad post. Dessutom vann det’Det är första gången som ett tecken återvänder efter att ha dött.

Berget, Beric Dondarrion, The Hound, Jon Snow och i böckerna återuppstod Catelyn Stark. Nu kanske du tror att det inte var’t Ned’huvudet avskuren från kroppen?

Men här är en tanke: tänk om det inte var’faktiskt Ned Stark?

game of thrones cc meme

Nattkungen kommer att attackera Karhold och Last Hearth först

Om du’Vi har sett GoT ett tag, du vet förmodligen att Westeros-folket inte bränner sina döda. Med tanke på att nattkungen redan är på väg mot norr finns det en chans att armén blir ännu större.

Detta kommer att ge Night King förmågan att attackera Karhold och Last Hearth först, precis som Jon uttalade på säsongens sju premiär. “Om de bryter mot muren är de två första slotten på deras väg Last Hearth och Karhold,”

Dessa Umber- och Karstark-slott övervakas för närvarande endast av de unga Ned Umber och Alys Karstark, så det är stor sannolikhet för att de inte lyckas. Efter att de två slottarna har fallit, kan jag se Night King sätta sin syn på Winterfell för en attack!

spel av troner gammal kille

Jaime leder till Winterfell, dör en martyr

Det finns många teorier om Jaime som dör under den senaste säsongen av Game of Thrones. Vi vet alla att hans båge har varit en av de starkaste i serien.

Han började som en incestuös våldsam, sociopat som långsamt blommar in i en ädel riddare. Så jag kan definitivt förvänta sig att han gör en heroisk gärning eller två i Winterfell.

Vi kan också få en chans att se honom och treögda Raven “Kli” återförening, vilket kommer att vara en trevlig konversation att se. När nattkungen attackerar Winterfell kan jag också se Jaime och Brienne kämpa sida vid sida med sina tvillingvalyriska stålsvärd.

Jaime kan dö som en martyr då, eller enligt en annan fanteori skulle han kunna uppfylla Valongar-profetian. Den som säger Cersei kommer att dö i händerna på “lillebror”.

Med tanke på hur Cersei och Jaime ofta pratar om att komma in i världen tillsammans och lämna den på samma gång, kan jag se Jaime äntligen döda sin tvillingsöster innan jag underlåter sig för sina egna sår.

GoT fortfarande en bättre kärlekshistoria

Viserion kommer att bekämpa Drogon till döds

Uppkallad efter Daenerys’ broder Viserys, draken Viserion som återuppvakts av nattkungen måste möta Drogon i en dödskamp.

Det skulle vara mycket vettigt för Drogon att döda Viserion, med tanke på att han dödade Viserys under den första säsongen. Hur som helst kommer slaget säkert att vara värt att titta på.

Vi kanske till och med ser Jon Snow åka Rhaegal för att hjälpa Drogon att döda Viserion. Karaktären har redan bevisat att han kan binda med drakar.

GoT drogo

Andra fanteorier och förutsägelser

 • Jon och Arya kommer äntligen att träffa varandra efter deras bekanta i säsong ett.
 • Även om de är infertila kan Daenerys ha en överraskningsgraviditet (en incestbebis!).
 • En stor överraskning skulle vara insikten att Tyrion också är en Targaryen.
 • Nymeria kommer tillbaka igen med sitt vargpaket för att hjälpa till att bekämpa de vita vandrarna.
 • Melisandre och Varys kommer båda att dö, precis som hon sa att de skulle göra i slutet av säsong sju.
 • The Hound kommer att se både Sansa och Arya igen som har utvecklats kraftigt sedan Sandor.
 • Gilly och Sam kommer att lära sig mer om Long Night och Azor Ahai från de stulna citadellböckerna.
 • Vissa fans tror att BRAN är NIGHT KING och han’det är den som byggde väggen.
 • Det är fullt möjligt att de vita vandrarna, trots att de har startat en stor kamp, ​​vinner kriget!

Så titta på FAQ of Thrones vanliga frågor

Kan du titta på Game of Thrones på Netflix?

Här är en gåta för Game of Thrones fans, kan du se showen på Netflix? Så lika enormt som Netflix är, tyvärr gör det inte’t erbjuder Game of Thrones.

Det främsta skälet till detta är att innehållsrättigheterna är hos HBO och det vann’dela det med sina direkta konkurrenter. Men som ett alternativ kan du använda någon av metoderna (betalade eller gratis) för titta på Game of Throne utan Netflix.

Hur många säsonger är det av “Game of Thrones”?

“Game of Thrones” har sju hjärtstoppande och hisnande säsonger med fantastiska berättelser som håller dig fast i soffan. Det är ett fantastiskt TV-program att titta på. Säsong 8 är för närvarande i produktionsprocessen och planeras till premiär i april 2019.

Hur många avsnitt finns i sista säsongen av “Game of Thrones”?

Säsongen 7 av “Game of Thrones” hade bara sju avsnitt totalt, 3 mindre än tidigare säsonger. Med tanke på säsong 8 kommer att markera det sista vi någonsin kommer att se av TV-serien, har GoT beslutat att hålla det kort. De kommer bara att släppa sex avsnitt i april nästa år!

Inpackning av saker

GoT i en mening

Phew, och med detta kommer jag till slut på detta “Game of Thrones” strömmande guide! Jag hoppas att de medföljande källorna hjälper andra GoT-fans att hitta den perfekta källan att titta på deras favoritprogram. Om du har en fråga eller vill lära dig mer om en viss tjänst, tveka inte att lämna ett meddelande nedan. Jag kommer att svara personligen för all nödvändig hjälp. Ha en bra dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me