Hvordan se voksen svømme online live stream – Fullt plan her

De av oss som vokste opp og så på Cartoon Network, vil alltid huske at vi ønsket en voksen versjon av nettverket’s programmering. Voksen svømming er akkurat det legen bestilte for oss “Toon-a-holics”, bringe mer eksplisitt, ukonvensjonell og uhøytidelig programmering for voksne.
Voksen svømmer’s Video-on-Demand-tjenesten ble lansert allerede i 2013, med dedikerte portaler som også er tilgjengelige Storbritannia til Australia gjennom sine dedikerte portaler.

Voksen svømmer & Cartoon Network

Selve navnet Adult Swim ble adoptert fra tidsplanene for amerikanske offentlige svømmebassenger som indikerer tidspunktet da bare voksne kan bruke fasilitetene. Siden Cartoon Network’s primære publikum (7-15 åringer) sover i løpet av sene timer om natten, voksen svømmer var identiteten som ble gitt til senkveldsprogrammeringen der ‘barn er absolutt begrenset’.

Hvordan se voksen svømme live stream & Fange opp TV

Voksen svømmer er ikke en geo-begrenset VoD & fange opp TV-tjenester og kan nås fra hvor som helst i verden. Voksen svømmer’livestreaming er tilgjengelig fra 08:00 - 6 AM (ET / PT), mens du kan fange opp all savnet TV-programmering gjennom “Viser”, “Toonami” og “strømmer” seksjoner i hovednavigasjonen.

hvordan se voksne svømme live stream

Nettstedet Adult Swim tilbyr tilgang til:

 1. TV-programmer
 2. Direktestrømming
 3. Williams Stream
 4. maraton
 5. Toonami
 6. Arkiv
 7. Musikk
 8. spill

Adult Swim er hjem til noe av den mest fantastiske satiriske og eksplisitte animerte underholdningen for voksne, inkludert:

 1. Svart Jesus
 2. Robot kylling
 3. Hjemmefilmer
 4. Rick & Morty
 5. amerikansk far
 6. Angrep på Titan
 7. The Boondocks
 8. Parasyte - The Maxim
 9. I tillegg hundrevis av andre anime, tegneserier og animerte filmer.

Voksen svømmeplan

Den komplette voksen svømmeplanen er tilgjengelig på leverandøren’nettstedet på hovedsidennavigering og kan nås her.

voksen svømmeplan

Voksen svømmer planen gir daglig programmering pluss muligheten til å sortere programmering etter dato, show og region. I tillegg til det ovennevnte, kan du også sjekke ut planen for hva’s som sendes på TV-kanalen og Live Swim live-planen.

Samurai Jack - Sesong 5 Returnerer på Toonami

For de av oss som har ventet godt over et tiår på tilbakekomsten av den ensomme Samurai som gikk ut av solnedgangen, traileren 6. februar på AdultSwim’den offisielle YouTube-kanalen var mer enn en påminnelse:

#JackIs Tilbake og det er også barndommen min

- John Harrington (@sunburstguru) 8. februar 2017

Og så kommer teaserne stadig:

Lykkelig? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [voksen svømming] (@adultswim) 24. januar 2017

11. februar 2017 gjenoppmuntrer AdultSwim legenden om “Samurai het Jack” ved 11P.M. østlig tid.
Forfatter & skaperen Genndy Tartakovsky kommer tilbake som utøvende produsent på AdultSwim’s Toonami-programmering for 5. sesong av de 4 Primetime Emmy Awards, 6 Annie Awards og 1 OIAF-prisbelønte animasjonsserie.

Voksen svømmer TOONAMI livestreamplan

TOONAMI var voksen svømming’voksen animasjon & tegneserieprogrammeringssegment lansert tilbake i2012. Denne spesielle blokken med voksen svømming-programmering ble viet til handlingsorienterte anime-sjangre fra USA og Japan. TOONAMI-planen for voksne svømme er tilgjengelig på den offisielle hjemmesiden og kan bli funnet ved å klikke på ‘Toonami’ fanen på navigeringssiden.

voksen svømme toonami plan

Når du er i TOONAMI-delen, ser du til høyre og Rute -knappen skal være synlig i navigasjonsmenyen, som vist på bildet over.

Voksen svømmer’s Eric Andre Show

Hjertebarnet til komikeren Eric Andre, Eric Andre Show er kjent for sin satiriske humor og parodier av konvensjonelle talkshow. Showet har et enormt omdømme blant fans, som er synlig fra det fantastiske 8.7 / 10 IMDB-vurdering.

voksen svømmer eric andre show

Med fire sesonger borte er Eric Andre Show nå et av de ledende segmentene for voksen svømming. Showet har blitt likt nok til å ha sin egen sub-Reddit, du kan besøke den her for morsomme memes, diskusjoner, trending videoer og mye mer.

Rick & Morty on Adult Swim

Et mesterverk for voksen komedie skapt av Justin Roiland og Dan Harmon, Adult Swim’s Rick and Morty er ikke bare et flaggskipshow, men også et av de mest elskede showene på nettet. Bli med på eventyrene til en supergenistisk vitenskapsmann og hans underbarns intelligente barnebarn når de river den animerte multiversen fra hverandre.

voksen svømme rick og morty

Toonami Live Stream-koblinger

Adult Swim er offisielt streamingportalen for Toonami-sendinger, men hvis du ikke klarer å få live-strømmen, kan du også se Toonami-direktesendinger på følgende uoffisielle lenker:

 1. Se Toonami Online
 2. Desi Gratis TV
 3. Toonami Asia
 4. Vaughn TV

Husk at disse nettstedene ikke er offisielle leverandører av Toonami live streaming. De kan inneholde skadelig programvare og adware, vurder å bruke en annonse-blokkering på disse domenene.

Toonami Live Stream-kanaler på hindi

Turner Media introduserte en dedikert Toonami-portal for India i begynnelsen av 2015. Tjenesten sendes 24 timer og gir den komplette Toonami-sendeplanen slik den er på voksen svømming. Få show strømmer på hindi, og kanalen sendes bare på TV. For å streame Toonami India live må du bruke den uoffisielle ZengaTV-nettstrømningsportalen som er oppført ovenfor.

Toonami Live Stream Reddit koblinger

Toonami er ikke en kanal, men en mani, jeg skjønte dette mens jeg bla gjennom Toonami Reddit forumet. Toonami sub-Reddit er muligens det beste stedet å få all informasjon om show og tidsplaner.

toonami live stream reddit

Hvis du ofte besøker tråden, vil du kunne få direktesendte lenker og oppdateringer på nye show når de kommer ut. Toonami Reddit-forumet inneholder også underreddits for alle eksisterende Toonami-show og gir deg all informasjonen på ett sted. Et godt aspekt jeg så på Reddit var Toonami’offisiell tilstedeværelse på forumet.

I tilfelle kringkasteren trenger å kunngjøre en kunngjøring, opprettes en skikkelig sub-reddit for å spre ordet. Du kan søke i Reddit etter offisielle Toonami-diskusjoner, og trådene vil vises etter dato som du kan til høyre.

Du kan også besøke AdultSwim Reddit for å få offisiell informasjon om streamingkoblinger, show, kringkastingsplaner, kommende titler og annen informasjon om Toonami.

toonami diskusjon om reddit

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Den siste desember la Adult Swim Dragon Ball Super til i sin omhyggelige programmeringsplan. Den anerkjente tegneserien var et av de mest etterspurte og elskede showene, pluss at det var et av de mest etterspurte showene på domenet.

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Du kan fange de siste episodene av Dragon Ball Super hver lørdag kl. 20.00 på Adult Swim Toonami.

I et nøtteskall

Sjekk ut Adult Swim’s fantastiske utvalg av sitcoms, talkshow, musikk og spill i dag. Bli hekta på et av de mest spreke komedieprogrammene som er tilgjengelige online og hva’det er best’er ikke geobegrenset heller. Nyt humor som vil føre til at du sprekker opp, lytter til& last ned noen av de beste undergrunnsmusikkene, og nyt et utvalg online spill til din disposisjon.

Bli klar for retur av Samurai Jack på AdultSwim og bli med på #JackisBack kampanje på Twitter for å gi vår helt den velkommen han fortjener. For tilbakemelding og problemer slipp en kommentar i avsnittet nedenfor, og husk å dele bloggen vår ved hjelp av sosiale knapper.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me