Hvordan se UFC Live online

Elsker UFC? Leter du etter måter å se UFC på nettet? I tilfelle svaret er ja, har du landet på rett sted! For å gjøre det mye enklere for deg, tar vi med denne dedikerte guiden om hvordan du ser UFC uten kabel som inneholder alle topprangerte, høykvalitets online streamingalternativer inkludert gratis, som du kan få tilgang til hvor som helst i verden med assistanse fra en beste VPN!

Få! Sett! Slåss!

Å se sportsbegivenheter på nettet er en trend som fanger damp globalt fordi det lar sportslige fans aldri gå glipp av noen av favorittkampene sine, uavhengig av hvor de er. Så for å tjene penger på denne trenden, tilbyr store sportsleverandører nå et høyt nivå av snittutstyr for de dedikerte brukerne som ønsker å se kamper på nettet.

Hvordan se UFC online fra forskjellige kanaler

UFC er en av de mest eksklusive sportsbegivenhetene i verden, da de alltid skaper intens spenning, forventning og drama under trekkplaggene deres, uovertruffen av noen annen kampkamp i verden for øyeblikket.

Fans venter nå spent på å se på kampene mellom ultra-mektige mestere som finner sted i UFC, men vet du at alternativene dine ikke er begrenset til vanlig TV bare når det gjelder å se dette fantastiske trekkplasteret eller til og med andre UFC-arrangementer?

Her er de beste alternativene for å se UFC på nettet, og mens de fleste av dem krever at du kjøper et abonnement og et kamppass, har jeg til og med tatt med en gratis strømmetjeneste! Gå gjennom det og velg den beste passformen i henhold til dine preferanser!

1. UFC.TV - Fight Pass og Pay Per View

Merket’sin egen strømmetjeneste, UFC TV er kanskje det beste alternativet for å se alle UFC-arrangementer og kamper inkludert denne.

UFC tilbyr for øyeblikket tre pakker for å se kampene:

 1. Månedlig UFC Fight pass: $ 9.99
 2. 6 måneders UFC Fight pass: $ 8.99 / måned
 3. 12 måneders UFC Fight pass: $ 7.99 / måned

Alle disse planene tilbyr nå en 7-dagers gratis prøveperiode!

UFC kamppass

Men vent, er det mulig at prisene på kamppasset går enda lenger ned? Ja, det er det definitivt!

UFC.TV er en geobegrenset tjeneste når det gjelder priser, noe som betyr at prisene på kamppasset varierer fra region til region.

Den laveste prisen for UFC Fight passplaner er på Filippinene, og du kan få tilgang til den enkelt ved å koble deg til en VPN og velge en Filippinsk server!

Alle disse prisene er oppført i USD:

 1. Månedlig UFC Fight pass: $ 8.47
 2. 6 måneders UFC Fight pass: $ 7.64 / måned
 3. 12 måneders UFC Fight pass: $ 6,78 / måned

kamp pass UFC Filippinene

2. DirecTV nå

direkte tv UFC

DirecTV Now er en høyt ansett TV-leverandør og en førsteklasses tjeneste for snorer, og blir raskt hjemmet til noen av de beste underholdningsalternativene som er tilgjengelige online!

DirecTV Now tilbyr opptil 330+ kanaler etter det beste fra sine månedlige planer, og kan brukes til å få tilgang til et bredt utvalg av kanaler, inkludert blant annet sport, underholdning, nyheter.

Men husk to ting her. For det første må du ha et DirecTV-abonnement før du kan kjøpe dette kampkortet for UFC på tjenesten. Den laveste planen på DirecTV starter på $ 34 / month og inkluderer 155+ kanaler.

For det andre er DirecTV Now et geobegrenset nettsted, og du kan bare få tilgang til det hvis du bruker en VPN-tjeneste for å koble til en amerikansk server og fjerne blokkeringen av den!

3. FuboTV

En annen online strømleverandør som tilbyr dedikert UFC-dekning er FuboTV. Tilbyr 90+ kanaler i sin tjeneste, og FuboTV blir raskt en go-to ledningskjæringstjeneste hvis du vil ha tilgang til en svært kuratert liste over TV-kanaler online.

FuboTV UFC

Den første måneden på denne tjenesten koster 39,99 dollar, mens du må betale $ 44,99 / måned for hver måned etter det.

Dette er et av de billigste alternativene for å streame UFC, så du må se nærmere på det.

Denne tjenesten er imidlertid geobegrenset og kan bare blokkeres utenfor USA ved å distribuere en kraftig, strømningsvennlig VPN-tjeneste.

4. Slynge-TV

Med omtrent samme pris for UFC 229 kamppass som DirecTV Now, er den viktigste USP for SlingTV at den tilbyr lavt abonnement med navnet SlingTV Blue!

SlingTV UFC

Prisen på kamppasset på SlingTV er $ 64.99 + skatt, mens det månedlige abonnementet på SlingBlue-tjenesten koster $ 25 og inkluderer kanaler som FS1, FX og Bravo.

Du kan til og med få tillegg for premiumkanaler som HBO og for premiumtjenester som CloudDVR Storage for en lav pris fra så lite som $ 5 / måned.

Se UFC Free Online

Hvis disse betalte tjenestene ser litt ut av budsjettet for deg, kan du gå til alternativet Beste gratis for å se UFC uten kabel, dvs. MatchTV.

MatchTV er en russisk strømmetjeneste som er gratis, og den streamer UFC-kampen live på nettet, men videokvaliteten på den er kanskje ikke bra sammenlignet med de betalte strømningssidene nevnt over.

Slik får du tilgang til MatchTV.ru fra hvor som helst i verden ved å distribuere en Best VPN-tjeneste:

 1. Registrer deg med en topp, streaming vennlig VPN-tjeneste.
 2. Betal for prisplanene.
 3. Skaff brukeropplysninger via innboksen og last ned VPN-klientappen.
 4. Koble til en russisk server og start deretter MatchTV.ru for å få tilgang til UFC live online gratis!

1. Kjemp Live

UFC slåss live

Fight Live har samlet et stort pålegg for å tilby GRATIS strømmer for noen av de beste kampunderholdningene i verden i dag, blant annet UFC, Boksing, WWE, MMA og Bellator. Bare besøk siden på begivenhetsdagen for å se direktesendinger for UFC.

2. olympiske strømmer

Som navnet tilsier, er Olympic Streams hovedsakelig dedikert til å tilby de siste videoene, høydepunktene, nyhetene og live-showene for de årlige olympiske leker. Imidlertid dekker nettstedet også berømte PPV-hendelser, som forrige Conor McGregor vs. Floyd Mayweather, og nå UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Siden YouTube kan skryte av ry for å være det topprangerte videodelingsselskapet i verden, kan du alltid forvente å finne strømmer av arrangementet på dedikerte kanaler for arrangementer. Her er for eksempel lenken til en UFC Live Stream-side, hvor du kan motta full dekning på arrangementets dag.

youtube UFC

4. MMA Core

Som navnet tilsier, er nettstedet dedikert til å tilby den komplette MMA-opplevelsen til brukerne. Her kan du finne oppdateringer angående alle kamper som involverer kamp i MMA-stil, inkludert UFC-arrangementet, hvor du får se Cyborg-slaget Kunitskaya. Klikk her for tilgang til direktesendingen.

UFC MMA-kjerne

5. MMA Mania

MMA Mania er et annet dedikert nettsted for Mixed Martial Arts, hvor du kan finne alle oppdateringer angående kampkamper, sammen med PPV-tilgang GRATIS. Bare besøk nettstedet på begivenhetsdagen for fullstendig dekning.

MMA mani UFC

UFC på Firestick

Selv om dette er alternativene for streaming på konvensjonelle enheter som din Windows- eller Android-enhet, kan du også se UFC på alle andre streamingenheter og tjenester hvis du vet hvordan du gjør det.

Jeg vil fortelle deg hvordan du kan streame den på Amazon Firestick eller FireTV-enheten i tre enkle trinn:

 1. Få tilgang til Amazon Prime og kjøp et UFC Fight Pass for bare $ 64.99
 2. Åpne Amazon Prime på din Firestick (appen kommer forhåndsinstallert på plattformen)
 3. Kos deg med UFC!

Hvis du bor utenfor USA, må du sørge for at du bruker en VPN på din Firestick for å koble til en amerikansk server hvis du vil fjerne blokkeringen av Amazon Prime.

Hvordan se UFC på Fire TV Stick Free

Mens UFC TV er et offisielt og betalt alternativ for å se UFC på Firestick, kan du til og med få tilgang til UFC-strømmer for helt gratis gjennom MatchTV.ru.

UFC gratis på ildsted

Trinn for trinn for å bruke mediet til å streame UFC på din Firestick er som følger:

Registrer deg og abonner på en Beste VPN-tjeneste ved å betale for prisplanene. Det er flere VPN-er som tilbyr dedikerte apper for Firestick, så det burde ikke’t være et problem

 1. Last ned og installer offisiell VPN-app fra Firestick app store.
 2. Koble til en russisk server og bruk den offisielle Amazon Silk Browser for å besøke MatchTV.ru.
 3. Kos deg med UFC live på Firestick gratis.

Hvordan se UFC på Kodi

Den åpne kildekode-programvaren med flere plattformer er berømt for brukere av tilbydere som er et alternativ for å se på favorittfilmene / -programmene deres, Live TV, sport, arrangementer og diverse mer via tredjeparts tillegg. Det beste alternativet for å se UFC innebærer å installere Planet MMA-tillegget. Fortsatt kan du lære om UFC-strøm i vår omfattende guide for hvordan du ser UFC på Kodi.

Følg trinnene nedenfor for å komme i gang:

Slik installerer du Planet MMA Add-on for UFC!

 1. Åpen Kodi V17-applikasjonen og gå til innstillinger av klikke på “Utstyr” ikon.
 2. Plukke ut “Filbehandler” og klikk på “Legg til kilde”.
 3. Tast inn http://supremacy.org.uk/zip/repo/into i URL-boksen.
 4. Navn mediekilden “Supremacy Repo”, og trykk
 5. Komme tilbake til hovedmenyen, klikk på “Add-ons”, og deretter de “Pakke” symbol.
 1. Plukke ut “Installer fra zip-fil” og finne“Supremacy Repo”.

MMA KODI LEGG TIL PÅ

 1. Dobbeltklikk på “repository.supremacy-1.2.zip” og vente for varselet.
 2. Klikk på “Installer fra depot” og plukke ut“Supremacy”.
 3. Bla nedoverklikk på “Video-tillegg”, finne“Planet MMA” og åpne den.
 4. Truffet de “Installere” knapp, plukke ut den siste versjonen fra Supremacy, og deretter trykk
 5. Launch Planet MMA og klikkpå “Kjemp LIVE” å begynne å streame UFC!

Hvordan se UFC Live online

Hvordan se UFC på Roku

Følg trinnene nedenfor for å se UFC på Roku:

ROKU UFC

 • Velg en topp VPN-tjeneste, installer den på ruteren og koble til en Filippiners server
 • Kjøp Fight Pass til en lavere pris
 • Koble din Roku til en VPN-aktivert internettenhet, helst en ruter. Du kan få mer informasjon om hvordan du gjør dette i vår guide for beste VPN for Roku
 • Legg til den offisielle UFC-kanalen til Roku
 • Angi kampinformasjonene dine
 • Se UFC på din Roku!

UFC Blackouts på Roku

ROKU SVART UT

Blackouts er en av de frustrerende opplevelsene under en UFC-kamp da det ikke tillater deg å se kampen som skjer øyeblikkelig. Vel, ingen liker slike plutselige UFC-blackouts noensinne, ikke meg spesielt som jeg ikke’liker ikke å savne enda et minutt av handlingen noensinne!

Imidlertid, hvis kampen også sendes på live-tv som er normen, av en eller annen ukjent grunn, pålegger enten UFC-ledelsen eller TV-ledelsen en midlertidig blackout på kampen der du kan høre lyden, men ikke videoen..

Og hvis du tror at dette ikke gjør det’Hvis du ikke bruker strømmetjenester på nettet, blir du rett og slett feil da dette berører alle plattformer som UFC blir sett på, dvs. direktesendt TV så vel som online streaming-nettsteder..

Slik omgås Blackouts UFC-kjemper på Roku

Det eneste som nøytraliserer disse frustrerende og plutselige blackoutene er gjennom den beste VPN, som lar deg bytte visningssted til et annet sted der UFC live stream er ikke’t påvirket av blackout for f.eks. du er i Frankrike og blackout skjer, hvis du kan koble deg til en amerikansk server for å dirigere internettforbindelsen gjennom landet og omgå blackoutene på UFC-kamper på Roku enkelt!

Hvordan se UFC på PS4

For PS4-eiere som alternativt er store fans av UFC-kamper, er her din guide til hvordan du kan se UFC på PS4 live, inkludert informasjon om streamingkanalene for UFC på PS4, gratis streaming for UFC på PS4 og hvordan du kan redusere prisen på kampen passerer gjennom en Beste VPN og mye mer!

 • Velg nettleseren fra innholdsområdet på PS4-en
 • Skriv inn UFC.TV på adresselinjen
 • Logg på med Fight Pass
 • Se live online på din PS4

Hvordan se UFC Live på PS4 gratis

Mens UFC fight pass er det beste alternativet for de som ønsker å se kampen på PS4 i HD-kvalitet, er det et gratis alternativ tilgjengelig også for de som ikke’Jeg vil ikke gå glipp av kampen bare fordi kamppasset er utenfor budsjettet!

Du kan se det gratis på MatchTV.ru, slik er det:

 • Koble PS4 til en VPN-aktivert tilkobling. Du kan gjøre dette ved å sette opp VPN på Wi-Fi-ruteren og deretter koble PS4-en din gjennom den
 • Åpne PS4-nettleseren fra innholdsområdet
 • Skriv inn adresselinjen “MatchTV.ru”
 • Nyt UFC live online på din PS4 helt gratis

Hvordan se UFC i Canada

For kanadiske UFC-fans er Fight Network stedet å stille inn for å se UFC i Canada. Det beste med å se UFC i Canada er at Fight Network er tilgjengelig på forskjellige enheter som Android, iOS og Roku, og dermed lar deg flere valgmuligheter å velge mellom..

Kjempe-nettverk UFC

UFC-kanaler / kringkasterliste

Den offisielle kringkasteren for UFC er BT Sport, en sports-tv-kanal, som drives av BT Group i Irland og Storbritannia. Derfor kan brukere lokalisert i begge land enkelt glede seg over å se hendelsen på kabel-TV-en ved å bytte kanalene sine til BT Sport. For brukere som befinner seg andre steder, se kanalene / kringkasterlisten nedenfor.

Australia

MMA-fans som er lokalisert i Australia kan enkelt se UFC og alle de fantastiske kampene på Fox Sports 3, som kringkaster nesten alle treffhendelser over hele verden.

Russland

UFC-elskere som er bosatt i Russland kan bytte sine kanaler til Russland-2 av VGTRK for fullstendig dekning av hovedkampen og underkortene.

Kina

Så langt er det ingen nyheter om en offisiell kringkaster for å levere live-strømmer av UFC i Kina. Du kan imidlertid registrere deg med PPTV - den kinesiske videostreamingsplattformen.

Japan

For de som bor i Japan, kan du bytte kanaler til den berømte WOWOW Satellite Network for å se UFC-arrangementet live.

Canada

Kanadiske fans av MMA kan enkelt se UFC-arrangementet live på kabel-TV via det berømte “Fight Network” kanal, som til og med vil gi strømmer av forhåndsvisningsvisningen.

Brasil

For å se UFC PPV-arrangementet live på kabel-TV i Brasil, bør seerne bytte kanalene sine til det berømte fritt-til-TV-nettverket som heter “Globo”.

Storbritannia

Bytt kanalene dine til den berømte BT Sports. For å se arrangementet på nettet, besøk deres hovednettsted.

Konklusjon

Den’Det er nå vanlig kunnskap at VPN-er kan brukes til å omgå geo-begrensninger på de fleste store streaming-nettsteder over hele verden. Men siden de fleste av disse strømningsnettsteder som UFC TV, DirecTV Now og til og med Amazon Prime osv. Er ekstremt strenge med geo-begrensningene, kan du ikke fjerne blokkeringen av disse nettstedene med mindre du abonnerer på en Best VPN-tjeneste som ikke bare kan omgå begrensningene. men kan også levere den beste opplevelsen for streaming.

For UFC-fans over hele verden blir VPN-er viktig når det gjelder å fjerne blokkering av streaming-nettsteder som tilbyr store UFC-arrangementer!

Hvis du er en UFC-fan og liker handlingen og dramaet som fightenmainent gir, er det på høy tid at du begynner å vurdere å kjøpe et Top VPN-abonnement og sikre at du aldri går glipp av en eneste hendelse i denne fantastiske kampkampen!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me