Hvordan se PSL 2018 Live gratis online uten kabel

Lastet med nasjonale og internasjonale cricketing superstjerner som Shahid Afridi og AB De Villiers, HBL PSL 2019 kommer til å bli enda større og bedre enn forrige gang!

Nå i sin fjerde sesong løfter denne turneringen det beste innen cricketunderholdning med 6 lag som kjemper om kampen om tittelen på Champions!

Og for å sikre at du ikke gjør det’Selv ikke gå glipp av et sekund av all action og drama fra denne flotte turneringen, her er vår guide for hvordan du kan se HBL PSL 2019 live online fra hvor som helst i verden gjennom offisielle kringkastingspartnere og ved å omgå geo-restriksjoner gjennom Beste VPN!

Hvor vil HBL PSL spilles?

Hoveddelen av turneringen blir spilt i UAE’s tre største byer, dvs. Dubai, Abu Dhabi og Sharjah, på grunn av sikkerhetshensyn. Denne gangen kommer imidlertid de 8 siste kampene i Pakistan!

Internasjonale turer og reisebyråer tilbyr spesialiserte pakker for fans som vil reise til UAE for å se den første etappen av turneringen i UAE, så hvis du planlegger å reise, så er du inne på noen gode tilbud i denne forbindelse.

Offisielle kringkastere av HBL PSL 2019

Pakistan Super League er nå, Pakistan’den største sportslige turneringen, og tydeligvis vil den bli sendt på en rekke lokale kanaler.

Det er ingen mangel på valg for internasjonale brukere, så vel som Pakistan Cricket Board har ikke forlatt noen stein for å sikre at turneringen kan overvåkes av fans av franchisen fra hele verden.

Her er den komplette listen over alle de offisielle kringkasterne av HBL PSL for forskjellige regioner over hele kloden:

Live streaming alternativer PSL-t20 Offisiell side (seere fra Pakistan) /

Cricketgateway (internasjonale seere)

Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
India D-Sport, Airtel TV, Jio App
Sri Lanka Dialog-TV
UAE Yupp TV
Storbritannia Channel 44 UK, A-TV, Prime TV Sky 792
USA / Canada Willow TV
Vest India Flow TV
New Zealand Sky Sports
Bangladesh Gazi TV
Afrika SuperSport
Nord-Afrika Yupp TV
Australia Kanal 44
Midtøsten OSN Sports

Hvor kan jeg få matchbilletter for HBL PSL 2019?

psl 2019 billetter

Det beste stedet å skaffe billetter til en hvilken som helst kamp i turneringen er gjennom PSL’sin offisielle hjemmeside eller fra sin offisielle billettpartner q-tickets.com. Billettene er vanligvis delt inn i tre kategorier:

 1. Matchbilletter (for inventar på en enkelt kalenderdag)
 2. Global Pass
 3. Sesongkort

Billetter til kampene som holdes i Pakistan vil være tilgjengelige via populære e-handelssteder i Pakistan som Yayvo eller fra billettsetningsstedene til Stadium selv..

hvordan du ser psl

Jeg vil holde deg oppdatert på disse så snart flere detaljer kommer opp.

Hvordan se HBL PSL Live online?

PSL’den offisielle streamingpartneren er CricketGateway.ae, som vil streame hele turneringen’s kamper live online. Men dette alternativet er betalt og krever at du betaler $ 14.99 fakturert en gang for å få tilgang til hele turneringens direkteavspilling.

På toppen av dette er nettstedet geo-begrenset noen steder, spesielt utenfor MENA og Sør-Asia, så du må få den beste streaming VPN for ikke bare å fjerne blokkeringen av siden, men også for å gi deg en førsteklasses visning erfaring.

Noen andre, like verdifulle, gratis streaming-nettsteder for HBL PSL er som følger:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL på Kodi

Tidligere var det noen tillegg som du kunne streame PSL på Kodi, men foreløpig eksisterer ingen slike tillegg som pålitelig kan tilby deg strømmer fra arrangementet.

Noen blogger har nevnt KodiIsrael repo for å inneholde tillegg som fortsetter å streame arrangementet live, men disse påstandene er ubegrunnede fordi jeg ikke fant noen under testene mine.

Hvordan se HBL PSL i USA og Canada?

Med en betydelig utvandret befolkning av sør-asiater som bor i begge land, er det sikkert at mange mennesker der ønsker å følge PSL 2019 ved å se den live på nettet.

Det beste alternativet for amerikanske målgrupper i denne forbindelse er Willow TV, som er den offisielle kringkasteren av PSL i landet.

Willow TV er også tilgjengelig på nettet gjennom sitt offisielle nettsted, og på toppen av dette er leverandøren kompatibel med nesten alle former for visningsapparater, alt fra Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV og Roku og mer.

Denne kanalen er også tilgjengelig i Canada.

Følgende kabelleverandører tilbyr Willow TV i sine pakker:

 1. Dish
 2. Fios av Verizon
 3. Slynge-TV
 4. Spectrum
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Optimum
 8. CenturyLink

Du kan også se Willow TV på YouTube gjennom den offisielle kanalen.

Kamptiminger for USA-målgrupper i henhold til Eastern Standard Time er (tidsberegning bare for kamper holdt i UAE):

 • 06:30 Eastern Standard Time (Dagens første kamp)
 • 11:00 Eastern Standard Time (Dagens andre kamp)

De samme tidspunktene er også relevante for Toronto, Canada.

Hvis du ikke kan se PSL 2019 på Willow TV, kan du bruke en Best VPN til å fjerne blokkering av CricketGateway.ae eller PTV Sports og se alle kampene live online.

psl på ptv sport live streaming gratis

Hvordan se HBL PSL i Storbritannia?

Igjen, et annet sted hvor du vil finne sør-asiater i massevis uten å se bort fra at lokalbefolkningen også er veldig gal for sporten.

Storbritannia har mye flere alternativer enn andre steder når det gjelder å se på PSL.

Her er listen over kanaler som sender den fantastiske ligaen live i kongeriket:

 1. Channel 44 UK
 2. A-Plus TV
 3. Prime TV: Sky 792

Channel 44 og A-Plus TV er sørasiatiske kanaler, så hvis du vil glede deg over pakistanske annonser og andre PSL-relaterte show, så vil jeg foreslå at du ser på PSL på disse kanalene.

Livestreaming kan også gjøres gjennom PTV Sports og CricketGateway.ae i Storbritannia for PSL ved å bruke en VPN for å fjerne blokkeringen av geo-restriksjonene.

psl på cricket gateway

Kampene vil bli sendt på følgende tidspunkt i Storbritannia:

 1. 11:30 London, UK (Dagens første kamp)
 2. 16:00 London, Storbritannia (dagens andre kamp)

Hvordan se PSL i India?

Til tross for fiendskapen mellom de to nabolandene, vil millioner av mennesker i India ha massiv interesse for Pakistan’den fremste sportsbegivenheten, dvs. PSL.

Så hvis du blant de indiske fans som gleder seg til å se på PSL 2019, vil D-Sport kringkaste alle kampene live.

Et annet flott alternativ for PSL-fans i India er å streame kampene live online via enten CricketGateway.com eller Airtel & Jio-apper.

PSL-kamper spilles ut i henhold til følgende tider:

 1. 17:00 IST (Dagens første kamp)
 2. 21:30 IST (dagens andre kamp)

Hvor mange PSL-kamper blir det i Pakistan?

De siste 8 kampene blir spilt i Pakistan, som er et stort hopp fra 3 som ble holdt i landet forrige gang.

Kampene avholdes i Qaddafi Stadium, Lahore og National Stadium, Karachi, med finalen som finner sted 17. mars 2019 i sistnevnte.

Sikkerhetssituasjonen har forbedret seg enormt i landet siden de siste par årene, noe som gjorde det til en fin tid å se på kampene på stadionene.

Pakistan’den nåværende statsministeren Imran Khan, som også var en av de mest berømte cricketkapteinene i landet, forventes å komme til finalen og også holde en tale om suksessen til PSL.

Se PSL på mobil

For mobilbrukere, spesielt de på Android OS, har det mange grunner til å glede seg fordi de kan se PSL 2019 gjennom en serie med offisielle apper fra alle større kringkastere.

PTV Sports, CricketGateway.com (Krever abonnement), WillowTV og PSL’Den offisielle strømmetjenesten er alle tilgjengelige på mobilplattformer gjennom enten deres offisielle apper eller via mobiloptimaliserte nettsteder.

Vær oppmerksom på at mange av dem som Willow TV og CricketGateway.com er geobegrensede og at du kanskje trenger noen veldig kraftige streaming VPN-er for å fjerne blokkering og se PSL gjennom dem.

PSL er på YouTube

Det beste med PSL er at mange av streamene er helt gratis, noe som gjør det utrolig praktisk for fans fra hele verden å se hver eneste kamp.

Men ingen av dem er like praktisk som å se det gjennom PSL’den offisielle YouTube-kanalen som tilbyr live streaming av hver eneste kamp i PSL 2019.

Kanalen byr også på høydepunkter fra tidligere kamper, beste øyeblikk, analyse av toppeksperter og mye mer.

Den eneste ulempen her er at kvaliteten noen ganger kan være litt lav, men hei, å ha noe er bedre enn ingenting i det hele tatt!

Konklusjon

PSL 2019 kommer til å bli tent med alle de krikerende superstjernene som kjemper for den ultimate kronen, og fansen kommer til å glede seg over hver eneste bit av det.

For alle fansen kommer den neste måneden å by på noe mer enn ren underholdning og rikelig med drama, så ikke’Ikke gå glipp av en eneste kamp gjennom hjelp av de omfattende visningsalternativene som tilbys her i vår guide for PSL 2019.

Hvis du har noe å si om denne guiden, vennligst gi beskjed i kommentarene nedenfor!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Slik ser du på Oscars 2018 uten kabel Live Free Streams online