Hvordan se / fjerne blokkering av Pluto TV utenfor USA i 2020

Streamingverdenen diversifiserer raskt ettersom de fleste nå velger ledningsskjæringsalternativer for å gi større mangfold i visningsalternativene. Og mens tjenester som Netflix. Hulu, SlingTV og DirecTV Now styrer roost i dette domenet, alle er betalt. Så hvis du vil ha tilgang til en gratis streamingtjeneste med en unik modell, vil du absolutt ønske å vite hvordan du kan se PlutoTV.

Men du kan ikke få tilgang til hele tjenesten utenfor USA med mindre du bruker en pålitelig VPN fra vår nevnte liste over VPN-er for å omgå geo-begrensningene på nettstedet!

Så her er vår guide for hvordan du kan se Pluto TV fra utenfor USA inkludert anmeldelser av selve tjenesten, kanalene den tilbyr, VPN-forbud på nettstedet, appanmeldelser, omgå geo-begrensninger for å få tilgang til flere kanaler og mer av BestVPN.co!

Se / fjern blokkering av PlutoTV utenfor USA

 1. Pluto TV manglende kanaler
 2. Pluto TV VPN-forbud
 3. Slik fjerner du blokkering / tilgang / bruk Pluto TV utenfor USA
 4. Slik ser du Pluto TV på Apple TV
 5. Hvordan se Pluto TV på Roku

Pluto TV manglende kanaler

Tilbyr ukonvensjonelle LiveTV-alternativer, et omfattende bibliotek med filmer og TV-serier og til og med nettbaserte radio- og musikksendinger, og at også for gratis har PlutoTV raskt steget som en av de fremste strømningssidene på internett.

Men tjenesten er også underlagt kanskje det mest irriterende på internett for øyeblikket, dvs. geo-restriksjoner.

PlutoTV leverer to forskjellige versjoner av tjenesten, den første er for amerikanske innbyggere og den andre for internasjonale seere. Den internasjonale versjonen av tjenesten har imidlertid ingenting, absolutt ingenting som kan interessere deg.

Den inneholder veldig få kanaler, og de fleste av dem er bare vanlig søppel, dvs. bare der for å fylle opp tallene.

På den andre siden, den amerikanske versjonen av Pluto TV er der du kan vite nøyaktig hvorfor tjenesten er så populær og verdt å registrere deg på.

hvordan du ser på Pluto TV-manglende kanaler

Pluto TV Mangler kanaler 2

Her er en liste over noen kanaler som bare er tilgjengelige på Pluto TV USA:

 1. Pluto TV-filmer
 2. Pluto TV-filmer 2
 3. Flicks of Fury
 4. Skrekk 24/7
 5. Pluto TV-drama
 6. Pluto TV-komedie
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Pluto TV Sports
 14. Effektbryting
 15. Slåss
 16. Surf Channel
 17. Vitenskap TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime hele dagen

Listen er ikke begrenset til bare disse kanalene, da de fleste av kanalene som tilbys av Pluto TV, bare er tilgjengelige i USA.

Opphavsrettslover som regulerer disse kanalene i det elektroniske domenet, tillater ikke Pluto TV å tilby disse kanalene utenfor IS.

Den eneste sannsynlige måten som gjenstår for å gjøre denne flotte tjenesten verdt, er å skaffe seg en VPN-tjeneste og fjerne blokkeringen av geo-begrensningene på tjenesten. Jeg vil fortelle deg mer om dette i løpet av de neste linjene.

Hvordan se / fjerne blokkering av Pluto TV utenfor USA i 2020

Pluto TV VPN-forbud

De fleste populære streaming-nettsteder i dag har håndhevet en VPN på nettstedene sine. Det mest beryktede et slikt forbud er på plass på Netflix, som identifiserer at du bruker en VPN nesten øyeblikkelig hvis VPN-leverandøren du abonnerer på ikke’t har muligheten til å omgå VPN-forbudet.

Les: Netflix VPN Ban

Og det’s ikke bare Netflix, men VPN-forbudet er på plass på mange andre streamingtjenester som BBC iPlayer også. Men har Pluto TV det også?

Pluto TV VPN-forbud

Etter å ha sjekket og analysert det fra alle vinkler, kan jeg med sikkerhet fortelle deg at Pluto TV ikke gjør det’Jeg har et VPN-forbud på plass for øyeblikket. Dette kan bety at VPN-ene som kan tillate deg å omgå geobegrensninger på Pluto TV, er litt høye i antall enn de som kan gjøre det samme på tjenester som Netflix og BBC iPlayer. Men husk at avblokkering er bra nok til at en billig VPN kan vurderes for bruk med en strømmetjeneste.

Ta en titt på ting som hastigheter, ytelse og liste over tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner før du registrerer deg med en VPN-tjeneste.

Liste over kompatible enheter med Pluto TV

Pluto TV tilbyr kompatibilitet med et mangfoldig utvalg av enheter som jeg lastet ned Windows-klienten fra, noe som var mye bedre og brukervennlig i sin følelse enn webtjenesten.

Window-klienten er mer TVish enn en konvensjonell OTT-tjeneste. Det er ingen miniatyrbilder, blokkfliser, anbefalte showbarer osv. Som er vanlige funksjoner i andre strømmetjenester som Netflix og Hulu.

Liste over kompatible enheter med Pluto TV

Og hei, Tim Cook var der, tilfeldigvis snakket om data og personvern, så jeg tenkte hvorfor ikke dele denne tingen med dere. Hvis Apple interesserer seg for å beskytte brukerdata, er det noe av det beste som kan gjøre at vi føler oss tryggere på nettet.

Kommer tilbake til Pluto TV, her er den fullstendige listen over enheter og operativsystem som Pluto TV for øyeblikket støtter:

 • iOS-mobil & tablett
 • Android-mobil & tablett
 • Android TV (diverse)
 • Google Chromecast
 • Chrome Web App
 • Amazon Kindle / Fire-tabletter
 • Amazon Fire Tv + Fire Tv Stick
 • Roku-enheter + Roku-TV
 • Apple TV (fjerde generasjon)
 • PS4

Merk: Du kan fjerne blokkering av Pluto TV på hvilken som helst enhet via VPN-apper som er tilgjengelige for alle plattformer!

Slik fjerner du blokkering / tilgang / bruk Pluto TV utenfor USA

Mens mange mennesker er klar over at VPN-er kan tillate deg å omgå geobegrensninger, gjør de fleste av dem ikke’Jeg vet at bare noen få troverdige tilbydere tilbyr en tjeneste som faktisk kan passe til regningen.

Nesten alle gratis VPN-tjenester, så vel som et flertall av betalte tjenester, kan ikke omgå geo-begrensninger på de fleste nettsteder som Pluto TV.

Og selv om du ikke kan gå gjennom alle hundrevis av VPN-er som er tilgjengelige i markedet akkurat nå for å sjekke hvilke som fungerer perfekt på Pluto TV og hvilke som ikke er det, har jeg allerede gjort arbeidet for deg ved å teste ut VPN-ene som kan pålitelig fjerne blokkering av Pluto TV, samt tilby de beste hastighetene for å støtte premium streamingkvalitet på nettstedet.

 1. Her er en trinnvis prosess for hvordan du kan fjerne blokkering eller tilgang til Pluto TV fra utenfor USA ved å bruke en Credible VPN-tjeneste:
 2. Velg den beste VPN-en for Pluto TV fra listen som leveres på slutten av denne installasjonsguiden
 3. Betal for prisplanene og få brukeropplysninger via e-post
 4. Last ned en kompatibel VPN-klient avhengig av operativsystemet ditt
 5. Åpne Pluto.tv/watch eller last ned Pluto TV-appen på enheten din. Begge jobber uten å synge opp også, men det er best at du registrerer deg for å gjøre tjenesten mye enklere å kjøre
 6. Nyt 100+ live kanaler og dedikerer film- og TV-biblioteker på Pluto TV!

Hvordan se / fjerne blokkering av Pluto TV utenfor USA i 2020

Slik ser du Pluto TV på Apple TV

I følge min analyse er Pluto TV en slik tjeneste at den nå skulle komme forhåndsinstallert i alle typer TV-er og strømmenheter. Det er bare utrolig hvordan denne gratis tjenesten kan tilby deg så mye underholdning med bare et tastetrykk. Men siden de fleste TV- og streamingapparatutviklere og produsenter ikke har det’ennå har denne fantastiske tjenesten blitt en del av deres vanlige underholdningsrepertoar, må du installere den fra nå!

 1. For Apple TV er her hvor enkel installasjonsprosessen for Pluto TV faktisk er:
 2. Åpne App Store fra Apple TV-startskjermen
 3. Gå til den valgte fanen og søk etter Pluto TV-app
 4. I søkeresultatene, klikk på Pluto TV-ikonet, og klikk bare på “Få” å starte nedlastings- og installasjonsprosessen

Forsikre deg om at du bruker en VPN-tjeneste for å fjerne blokkeringen av alle de populære kanalene og biblioteket for film- og TV-show. De fleste VPN-er tilbyr nå dedikerte iOS-apper for Apple TV, slik at du vant’t har mye problemer med å installere din favoritt VPN, men hvis du fortsatt vil ha mer tilgang til flere installasjonsmetoder, kan du gå til vår beste VPN for Apple TV-guide.

Slik ser du Pluto TV på Apple TV

Imidlertid, jeg ikke’Jeg går gjennom denne måten å streame Pluto TV på Apple TV-en min, da det føles litt tungvint for meg. En mye mer praktisk metode for å få tilgang til Pluto TV her er å bruke AirPlay-modus på iPhone-en din for å gjøre dette.

Jeg vil her nevne at hvis du kjøpte en Apple TV uten å ha en iPhone, så går du glipp av mye mer funksjonalitet og brukervennlighet enn du forestiller deg. Apple-økosystemet er koblet sammen, og ingenting ut av det passer så mye som regningen av Apple-enheter.

 1. Installer Pluto TV iOS-appen på din iPhone og start den
 2. Så her er Airplay-metoden for å se Pluto TV på Apple TV:
 3. Gå enkelt til kontrollsenteret på din iPhone eller til og med iPad
 4. Her vil du se et skjermformet ikon, klikk på det
 5. Hvis iPhone-en din er koblet til det samme Wi-fi-nettverket som Apple TV, vil du enkelt se Apple TV på listen som vises på skjermen akkurat nå
 6. Velg Apple TV og se om det vises en passord på Apple TV. Hvis det gjør det, velg en passordkode og legg den deretter inn på iPhone TV-en igjen for perfekt sammenkobling

Jeg bare elsker denne metoden for sin intense bekvemmelighet. Det er som om jeg ikke jobber i det hele tatt her og går gjennom iPhonen min føles mye lettere enn å gå gjennom alternativene på Apple TV selv.

Hvordan se Pluto TV på Roku

Hvis du har Roku, er Pluto TV definitivt en av de beste gratis OTT-streamingappene du kan starte med, og det er ikke noe bråk i det hele tatt på nedlastings- og installasjonsfronten også.

Du trenger bare å forsikre deg om at Roku din i det minste oppfyller kriteriene for å ha en firmware på 7 eller over for at Pluto TV skal fungere på den ordentlig..

Hvordan se Pluto TV på Roku

Slik kan du installere Pluto TV på Roku-enheten på en strømlinjeformet måte på under et minutt:

 1. Start Roku-enheten og gå til Hjem på den ved å trykke på Hjem-knappen
 2. Her vil du se et alternativ med tittelen “Streamingskanaler”. Klikk på den
 3. Velg nå “Søk på kanaler” og skriv inn “Pluto TV”
 4. Channel-butikken vil nå hente appen. Når Pluto-appen vises i alternativene, blar du bare mot den og trykker på OK-knappen på fjernkontrollen
 5. Nå klikker du bare på “Legg til kanal” for å legge til Pluto TV til Roku-kanalene dine!
 6. Nyt det beste av Pluto TV på Roku!

Du må merke deg at Roku ikke gjør det’t tilbyr innebygd funksjonalitet for VPN-er, så den beste måten å bruke en VPN på Roku er å lage en VPN-aktivert Hotspot eller til og med installere VPN på selve ruteren. Du kan finne flere slike metoder her i vår guide om Roku VPN.

Hvordan se Pluto TV på Xbox One / 360 og PS4

I likhet med nisestrømmenheter som Apple TV og Roku, har mange brukere spurt om de kan se Pluto TV på dedikerte spillkonsoller eller ikke. Vel, dette krever en grundig forklaring, og her skal jeg gi en for to av de mest populære spillkonsollene hver for seg:

Pluto TV på PS4

Tidligere gjorde ikke Pluto TV’t har en dedikert app på PS4 og fremdeles, den støtter siden for enheten ikke’t viser at den for øyeblikket tilbyr offisiell kompatibilitet med plattformen. Imidlertid er appen nå tilgjengelig i Playstation-butikken.

Så hvis du vil ha Pluto TV-appen på PS4-konsollen, bare gå til appbutikken deres, søk etter Pluto TV og last ned og installer den på enheten din. Det gjør det ikke’Selv krever jeg ikke abonnement eller påloggingsprosess siden Pluto TV ikke gjør det’t krever noe sånt.

Hvis du ikke er fra USA og vil få Pluto TV og andre lignende strømmetjenester blokkert på konsollen, må du ta veiledning fra vår spesielle guide om PS4 VPN-er.

Pluto TV på Xbox One / 360

Xbox-en-konsollen hadde tidligere Pluto TV-appen i butikkene sine, men nå er den fjernet fra den offisielle appbutikken. Og nei, det er ingen metode for å laste den på enheten også, så du må kanskje vente til den offisielle appen kommer live igjen før du kan bruke den.

Inntil da kan du fremdeles se Pluto TV gjennom et utall andre støttede enheter som er oppført på støttesiden.

Pluto TV VPN Reddit anmeldelser

Jeg kunne ikke’t noen relevante tråder på Reddit der brukere snakket om å fjerne blokkering av tjenesten utenfor USA ved å bruke best vpn reddit eller til og med andre verktøy som proxy. De eneste jeg kunne finne snakket om hvordan du bedre kan bruke tjenesten ved å bruke dens forskjellige funksjoner for f.eks. en bruker nevnte hvordan “Skjul kanal” alternativet kan tillate deg å sikre at bare favorittkanalene dine dukket opp på grensesnittet.

Kommentar fra diskusjonen jabberwock101’s kommentar fra diskusjon "Noen som bruker Pluto TV hjemme?".

Spørsmål og svar:

Har Pluto TV lokale kanaler?

Ja, hvis du er i USA, så er det mange lokale kanaler tilgjengelig på Pluto TV som NBC, Sky News, Bloomberg osv..

Er pluto TV gratis på Roku?

Ja! Pluto TV er ikke bare gratis på Roku, men den er gratis på alle plattformer, ettersom tjenesten tjener inntektene ved å plassere annonser på videoinnholdet og ikke etter en abonnementsbasert modell..

Hvilke kanaler er tilgjengelige på Pluto TV?

Fra oktober 2018 tilbyr Pluto TV en uttømmende liste over 100+ kanaler inkludert sjangre som blant annet Nyheter, Sport, Underholdning, Vitenskap. Den tilbyr også dedikerte kanaler for on-demand-filmer og TV-show, sammen med noen sære kanaler dedikert helt for populære show som Fail Army og Wipeout.

Konklusjon

Pluto TV har fått et imponerende etterfølgelse av nesten 6 millioner aktive brukere over hele verden ved å være forskjellig fra resten av de konvensjonelle OTT-tjenestene som Netflix, Hulu og Sling TV.

Den er gratis og umåtelig brukervennlig, og på toppen av det tilbyr den en særegen tjeneste som føles mer som tradisjonell TV, og dermed lar tjenesten få sin egen spesielle plass i en verden av online streaming.

Hvis du bor utenfor USA, kan en Pluto TV VPN gi deg tilgang til de beste kanalene og film- og TV-programbibliotekene på dette helvetet av tjenester.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me