Hvordan se / fjerne blokkering av DC Universe utenfor USA – Enkel guide

DC Universe nettopp lansert i september 2018, og fansen er i ekstase.

Nå kan du se alt innhold relatert til franchisen på denne fantastiske streamingplattformen, innhold som du vant’t får se andre steder. Ja, ikke engang på Netflix.

Men vet du at DC Universe er geobegrenset utenfor USA?

Vet du hvordan du får tilgang til det?

Her er vår dedikerte guide til How to Watch / Unblock DC Universe utenfor USA inkludert tre beste VPN-er for formålet, Best vpn Reddit-anmeldelser og mer!

Hvilke land DC Universe-tjenester er tilgjengelige akkurat nå utenfor USA?

Batman, Superman noen? Hvis du ikke har det’Jeg har hørt disse navnene noen gang, og jeg vil tro at du bare er en romvesen som besøker denne planeten på sommerferien.

Disse karakterene og mange andre populære er en del av DC Comic Book Franchise, og bortsett fra Marvel, er DC det største slikt merke i verden.

Og nå har den lansert et eget streamingnettsted med navnet DC Universe, hvor du kan finne alle filmer, show, digitale tegneserier, kommentarseksjoner og fora eller i utgangspunktet alt relatert til karakterene som tilhører franchisen..

Ja, Netflix er kanskje ditt første valg når det kommer til streamingplattformer åpenbart, og det andre gode alternativet ditt kan være på Amazon Prime, men DC Universe er i motsetning til begge disse populære nettstedene.

Jada, funksjonaliteten og ideen er den samme, men innholdet vil være helt annerledes.

DC Universe henvender seg til en veldig dedikert sjanger, en relatert til bare egne karakterer og historier, hentet ut av tegneserien.

Antallet fans av DC Franchise er fenomenalt over hele verden, så det var en veldig god ide å lansere en slik tjeneste.

Men vent der’er en fangst.

Som alle gode ting noensinne, er DC Universe bare tilgjengelig i USA.

Hvordan se / fjerne blokkering av DC Universe utenfor USA

Noe som er fornuftig ettersom flest antall dedikerte fans for franchisen definitivt ligger i landet.

For fansen av franchisen utenfor verden er dette imidlertid en bummer alvorlig.

Men ikke å bekymre deg, for som alltid vil jeg veilede deg om hvordan du kan fjerne blokkering av DC Universe utenfor USA akkurat som jeg’har gjort med andre utallige slike plattformer, dvs. ved hjelp av VPN-er eller dedikerte servere.

Beste VPN å se DC Universe utenfor USA

Som jeg sa tidligere, DC Universe kan enkelt blokkeres og sees utenfor USA selv om du bruker en VPN, men vet du hvilken VPN som faktisk vil gjøre det for deg?

Ingen rett?

Vel, her er tre av de beste VPN-ene som jeg har prøvd og testet med DC Universe siden 2019, og de kan sikkert gjøre jobben perfekt.

ExpressVPN

Dette er alvorlig en ikke-brainer. Det er ingen slik streamingplattform som denne stjerneleverandøren ikke kan fjerne blokkeringen. Fra Netflix til UFC-kamper, jeg anbefaler ExpressVPN for alt du vil se hvis det er geo-begrenset og ikke kan nås uten VPN.

Beste VPN å se DC Universe utenfor USA

For å gi en kort oppsummering om denne leverandøren, har den over 2000 servere, kryptering av militær karakter, rikelig antall klientapper, OpenVPN-protokollstøtte, policy for null logging og mer.

Men fremfor alt dette er den amerikanske serverparken en av de beste i bransjen. Du trenger bare å koble til hvem som helst og begynne å strømme DC Universe. Ja, det er så enkelt.

Den’Det er definitivt litt kostbart i forhold til resten, men det er verdt hver krone.

Pros

 • Fjern blokkering av alle amerikanske strømningssider
 • Over 2000 servere
 • Kryptering av militær karakter
 • Dedikerte klienter for streaming-enheter som Firestick tilgjengelig
 • Support for live chat

Ulemper

 • Dyre planer

PureVPN

En annen flott VPN-tjeneste for alle streamere som vil fjerne blokkering av amerikansk innhold som DC Universe-tjenesten, er PureVPN.

Tilbyderen er ikke kjent mye for sin sikkerhet som den’s for sin evne til å gi den beste streamingopplevelsen blant alle leverandører.

Og den har alle de riktige funksjonene som kryptering av militær klasse, 2000+ servere, kompatible klientapper, live chat support, kill switch og mer.

Hvilke land DC Universe Services er tilgjengelig akkurat nå utenfor USA

Hva’Det er enda bedre her at PureVPN også gir deg sjansen til å sikre din egen dedikerte IP. Med dette vil du bli frikjent for alle problemene som er forbundet med å dele en serverpark som i de vanlige VPN-serviceplanene, som lave hastigheter, forbudte servere osv..

Og for å toppe det hele, er PureVPN billig, veldig billig. Det er som å bli tilbudt for under halvparten av prisen på ExpressVPN’abonnementet, med noen planer som er enda billigere enn det. Så det’er et sikkert skudd.

For DC Universe-entusiaster på et budsjett, er dette en førsteklasses tjeneste du absolutt bør gå til.

Pros

 • 2000 servere i over 160 land
 • Avblokkerer DC Universe fra utenfor USA
 • Live chat support Dedikert IP tilgjengelig
 • Kryptering av militær karakter
 • Billige planer

Ulemper

 • Holder noen tilkoblinger tidsstempellogger

NordVPN

5000+ servere og tellende, NordVPN har ikke forlatt noen stein uoppnyttet med å tilby en eksepsjonell evne til streamere over hele kloden. Rask hastighet er dens forte og sikkerheten går stadig ut.

Og jeg skal bable igjen på alle de generiske funksjonene igjen her, men vet vel at NordVPN har fått alt som resten for f.eks. militær kvalitetskryptering, null loggingspolitikk osv.

DC Universe Online Reddit

Jeg fikk blokkert DC Universe ganske enkelt med NordVPN og opplevelsen var så feilfri som jeg blir hver eneste gang.

Når det gjelder prisen er NordVPN ikke for dyr, men det er bare kort av å være budsjettvennlig.

Pros

 • 5000+ servere over hele verden
 • Flere klientapper tilgjengelig
 • Rimelige planer
 • OpenVPN-protokollstøtte

Ekstra sikkerhetsfunksjoner som DoubleVPN tilgjengelig

Ulemper

 • Support for live chat er ikke tilgjengelig

Alle disse tre leverandørene er gode, men de har noen mindre forskjeller i ytelse. Den’alt teknisk sjargong, så la meg gjøre det lettere for deg å forstå og til slutt ta en beslutning basert på den.

ExpressVPN: Stabil

PureVPN: Billig

NordVPN: Lastet med funksjoner.

DC Universe kan blokkeres av noen av trionene, men det avhenger til syvende og sist av hva du leter etter.

Hvordan se / fjerne blokkering / tilgang til DC Universe utenfor USA

Hvis du har valgt noen av leverandørene ovenfor, kan du fjerne blokkeringen av DC Universe utenfor USA ved å følge disse enkle trinnene. Jeg tar ExpressVPN som et eksempel her:

 1. Gå til leverandøren’s nettsted og velg en prisplan
 2. Betal for abonnementet og få brukeropplysninger
 3. Last ned den kompatible appklienten som jeg lastet ned ExpressVPN’s Windows-klientexpressvpn for DC universet
 4. Koble til en hvilken som helst amerikansk server (Dette kan avvike med Pure og Nord, da du må spørre deres support hvilke servere som fungerer med DC Universe) og DC Universe vil være lett tilgjengelig!

DC universet

DC Universe Online Reddit

Reddit er der handlingen skjer i disse dager. Jeg mener, jeg får alle de viktigste nyhetene mine fra denne plattformen.

Enten det er et påskeegg i et nytt show eller de beste vurderingene av en viss tjeneste eller problem, er Reddit stedet du skal dra.

Så jeg dro dit for å finne ut hva VPN-brukere var mest fornøyd med når det gjelder å fjerne blokkering av DC Universe utenfor USA.

Men til min overraskelse fant jeg ingenting bortsett fra noen få flyktige omtaler om hvordan VPN-er kan brukes til å fjerne blokkering av DC Universe i Australia. Men bortsett fra det var det ingen omtaler av de beste VPN-ene for dette formålet som sådan.

Konklusjon

Så hvis du spør meg om hvilke andre måter du kan se DC Universe utenfor USA, vil jeg si ingen. VPN-er er den eneste virkelige tingen når det gjelder å fjerne blokkering, mens resten av alternativene som fullmakter, ikke’t fungerer faktisk i disse dager.

Strømmingsnettsteder har gått stratosfærisk i disse dager, med abonnementer som flommer inn som hva som helst. DC Universe serverer kanskje en dedikert sjanger, men det er grunnen til å nå millioner av abonnenter i 2019, så hvis du vil være med i bandwagon, gjør det nå!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me