Hvordan se Coachella 2019 Live online

Hvis du ikke har det’Jeg har passene enda, og er uheldig nok til å ikke få tid til å faktisk dra til den nesten måned lange festivalen denne gangen, don’t du bekymre deg, for du kan se den hjemme også (selv om det ikke ville gjort det’t til og med være halvparten så underholdende som å gå til den opprinnelige tingen), men vel, du må lære å få mest mulig ut av det du’har fått!


Her er en omfattende guide til hvordan du ser Coachella Live Online i 2019, komplett med alle online visningsalternativer du’Vi må se arrangementet, guider for hvordan du kan omgå geobegrensninger med beste VPN-er på Coachella Live-strømmer, hvordan du kan se Coachella på Apple TV, offisielle kringkasterlister, hvor du kan kjøpe billetter fra og mer av BestVPN.co!

Hvor er Coachella 2019?

Et arrangement som endret løpet av musikalske festivaler i USA, The Coachella Valley Music & Arts Festival kommer til å bli arrangert i april i år, og du seriøst ikke vil gå glipp av det!

Festivalen ble holdt på Empire Polo Club i Indio, California siden 1999- 2001, og får det nå uber-berømte navnet fra Coachella Valley hvor Indio ligger.

Hvis du ikke gjør det’Hvis du vet om denne festivalen ennå, har du kanskje levd under en stein siden tusenårsskiftet, fordi den kanskje er den mest definerende musikalske begivenheten, ikke bare i USA, men i hele verden i hele det kommende året.

Showet’s format denne gangen er påfølgende 3 dagers helger i april 2019.

Den første Coachella-helgen vil fortsette fra 12. april - 14. april 2019, mens den andre Coachella-helgen starter fra 19. april - 21. april 2019.

Coachella 2019 Lineup

Ingenting kan beskrive ubehageligheten til Coachella Artist Line Up for hvert eneste år enn den nå berømte linjen av den amerikanske sangeren Kate Perry “ Line-up introduserer alltid årets beste for resten av året.”

Coachella 2019 vil være dope med toppakter som Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid og en hel masse andre.!

Og det’det er ikke bare de største startene som Coachella handler om!

Denne begivenheten handler mer om å bringe det lite kjente musikktalentet frem ved å gi dem en plattform for å vise frem kunstnerskapet sitt.

Coachella har lansert en mengde musikere og sangere som er i gang med den globale popularitetsbanen med bare ett utseende, så hvem vet at 2019-serien kan inneholde den kommende globale sensasjonen!

Her er den fulle artistoppstillingen som delt på Coachella’s offisielle side!

hvordan du kan se coachella

Hvordan se Coachella Live Online Stream

Med de mest grunnleggende festivalpassene fra $ 429, eksklusive andre nødvendige tilleggsfasiliteter som pendelkort, hotellovernatting, camping & parkeringsavgift etc. ikke mange av oss er heldige nok til å dra til Coachella-festivalen uten å bryte banken vår.

Hva så’er vårt neste beste alternativ? Ser det på nettet hjemmefra!

I motsetning til andre store musikalske begivenheter fra hele verden, gjør Coachella det ikke’t strøm live til eventuelle eksterne kanaler eller slå deg sammen med kringkastere.

I stedet har den sin egen YouTube-kanal der den strømmer sin egen begivenhet live og det også helt gratis!

Den offisielle Coachella YouTube-kanalen har også mye mer å tilby, inkludert videohøydepunkter fra tidligere Coachella-arrangementer, sanger fra artister med i år og mer, så sjekk det ut!

Hvordan se Coachella Live Online Stream

Hvordan se Coachella i Storbritannia

Coachella YouTube-kanalen har ikke’Det har ikke vært geo-begrenset til Storbritannia før nå, men hvis kanalen blir slik i år, vil du definitivt trenge en god nok VPN som kan omgå kanalen’geo-begrensninger. Ellers er prosessen med å se på den ganske enkel:

 1. Åpne YouTube.com eller last ned YouTube-appen på hvilken plattform du er på
 2. Søk etter “Coachella” og abonnere på den offisielle Coachella YouTube-kanalen
 3. Hvis direktesendingen ikke er tilgjengelig i ditt land, kan du få en topp VPN som kan omgå blokken ved å koble til en fungerende amerikansk server
 4. Se livestreamene på nettet i begge de to helgene og nyt Coachella’2019’s største artister og stjerner lever!

Hvordan se Coachella på Apple TV

Apple TV vokser raskt som et høyt foretrukket apparat for alle slags online streaming og det er utrolig enkelt å se Coachella live på det!

 1. Start Apple TV
 2. Gå til iTunes app store på den
 3. Last ned YouTube-appen fra den
 4. Søk “Coachella” på YouTube
 5. Abonner på den offisielle Coachella-kanalen slik at du ikke gjør det’glipp av oppdateringer
 6. Nyt livestrømmene rett fra Coachella på Apple TV uten problemer!

Vær oppmerksom på at hvis du er i et land utenfor USA og livestrømmen ikke vises på grunn av geobegrensninger, så ikke gjør det’t frykt i det hele tatt, da alt du trenger er en god nok VPN som tilbyr Media-streamer-tjeneste.

Akkurat nå er den eneste topp VPN-en som gjør det på Apple TV ExpressVPN, og jeg kan si det fordi jeg tester VPN-er daglig. Ja, det er andre gode VPN-er for Apple TV som du også kan lese mer om i guiden vår om emnet, men etter min mening, ikke’Ikke velg noen annen leverandør enn ExpressVPN hvis du ikke gjør det’t vil ødelegge Coachella-arrangementet ditt i 2019.

Fra Hvor kan jeg kjøpe Coachella 2019-billetter?

Over en kvart million mennesker deltok i Coachella i fjor, og denne gangen er tallene beregnet til å være enda høyere!

Ja, arrangementet er så populært, så billetter selger som hotcakes, og du må skynde deg hvis du vil skaffe deg en for deg selv eller for andre også.

Den mest grunnleggende billetten starter på $ 429 på Coachella’det offisielle nettstedet, med noen virkelig verdifulle tillegg som Shuttle Trips, campingplasser, hotellovernatting, parkering, VIP-pass, middagsbuffeter og mer. Denne hendelsen blir mer og mer underholdende når du blir mer og mer villig til å bruke noen gode nok vader med penger.

Fra Hvor kan jeg kjøpe Coachella 2019-billetter?

Ironien er imidlertid at billettene stort sett er utsolgt på den offisielle siden, og du må være med på ventelister for å få dem.

Andre alternativer er fremdeles tilgjengelige, men ikke lenge, og de belaster en premie for å holde billetter tilgjengelig. Selv generelle opptakskort her kan koste deg i området mellom $ 530- $ 700 / person, med andre fasiliteter som parkering og camping som andre tilleggsutgifter.

Her er noen gode steder å kjøpe Coachella Event-billetter fra:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Så hvis du vil besøke Coachella 2019 live i aksjon, er den beste tiden å kjøpe billetter nå, eller så vil de løpe ut eller koste deg enda mer!

Et enkelt pass er gyldig for en eneste helg.

Spørsmål og svar:

Er Coachella Live Streamed?

Ja, Coachella blir streamet live gjennom sin offisielle YouTube-kanal, og den har ingen andre direktesendte alternativer.

Hvor mye koster det å gå til Coachella?

En Coachella-helg kan koste deg hvor som helst i området fra $ 1200 til over $ 2600, avhengig av hvor luksuriøst du vil at arrangementet skal få for deg. Gjennomsnittlig kostnad er imidlertid $ 1500 for hele helgen fra fredag ​​til søndag. AirBnB eller Sleeping i bilen vil bidra til å holde kostnadene nede.

Hvor gammel må du være for å gå til Coachella?

Deltakere må være voksne, dvs. minst over 18 år for å delta på arrangementet med en offisiell ID som kan brukes til å bekrefte deres alder på arrangementet av ledelsen.

Hva er Coachella?

Coachella er en av de største og mest ekstravagante musikk- og kunstfestivalene i USA, med toppstjerner og artister fordelt på 2 helger på rad.

Konklusjon

Enten du bestemmer deg for å gå til arrangementet eller se det hjemmefra live på nettet, er Coachella 2019 en begivenhet du ikke går glipp av. Headlinere inkluderer Ariana Grande, Tame Impala og Childish Gambino og titalls andre, og lovet at det skal være årets begivenhet!

Den offisielle YouTube Coachella Channel er der for å gi deg alle begivenhetene’livestrømmer og i stort sett god kvalitet, så abonner raskt.

VPN-er kan også hjelpe de som ser på de som ser Coachella som står overfor geobegrensninger på YouTube-kanalen, og åpner opp arrangementet for alle i verden!

Hvis du har spørsmål eller problemer angående arrangementet’live streaming, nevn det i kommentarfeltet nedenfor!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me