Halloween Binge-Mania: Beste filmer / TV-serier å se i 2019

Den’er nesten den spesielle tiden av året, når spøkelser kommer ut for å leke, zombier løper rundt i gatene, og barna har en ball som blir redd drittløs på skremmende netter og spook-fests. Ja, Halloween er rett rundt hjørnet, og hvis du’er du en underholdnings-nerd som meg, så vender du deg sannsynligvis til favorittfilmer / -serier for å komme inn i årets ånd (samtidig som du søker inspirasjon til et dope kostyme).

De beste Halloween-filmene / TV-programmene for meg gir følelsen av fallende blader, raske temperaturer og måneskinnsnetter med en sunn dose frykt. Hvis du’Vi har en lav toleranse for hopp-skremmer, ting blir enda mer fantastisk. Tross alt er filmer / TV-serier den perfekte måten å feire ukene frem til Halloween, så jeg samlet en liste som du absolutt kanskje vil sjekke ut på Best VPN

TV-serier for å se denne Halloween!

Denne sesongen av jack-o-lanterner, trick-or-treat vesker, falske spindelvev, skjeletter og gravsteiner bringer med seg en interessant mulighet til å utforske TV-skrekksjangeren, ettersom de øker i popularitet. Du kan nå skremme deg selv tullete ukentlig ved å binde noen av TV-programmene nedenfor med dine venner / familiemedlemmer. Sett rekvisitter og et annet hopp skremseleker for å gjøre opplevelsen enda mer underholdende!

Hannibal (2013-2015)

Jeg har ærlig talt ikke det’Jeg vet hvordan jeg kan uttrykke min besettelse for dette utrolig skremmende, svært grafiske og grufulle TV-showet. Den er ikke egnet for barn, men er en ren godbit å se på på Halloween-sesongen med dine venner / familiemedlemmer. Hanibal er fullpakket med scener med fysisk tortur, psykologisk krigføring, hauger av lik, blodbassenger og flittet hud. Hanibal kan skremme drittet fra hvem som helst!

beste Halloween-filmer og tv-serier

Den bruker forstyrrende bilder for å tiltrekke publikum og få øynene fast på skjermen. Se den sent på kvelden for å forbedre opplevelsen, mens du liker den eksepsjonelle fortellingen, retningen og karakterene som bokstavelig talt fører deg til DARK, DARK frickin’ plass. Til tross for å være en omstart av den klassiske skrekken med samme navn, klarer TV-showet å oppfylle alle forventninger. Jeg’d unngå å si noe mer for å ødelegge moroa!

Eksorsisten (2016-2018)

Den MEGET første skrekkfilmen jeg noensinne har sett i livet mitt var ingen ringere enn “The Exorcist (1973)”. Jeg så den rundt tiden for Halloween, så jeg har fremdeles et friskt minne om filmen, sammen med følelsen av å nesten pisse buksene mine. Omstart TV-showet gjør det ikke’Jeg klarer ikke å skuffe heller, løfter Halloween-ånden i meg. Du hører kanskje ikke mange forslag til å se det, men f ** hva de sier og gir det en prøve.

The Exorcist-filmen til halloween

De første trailerne for The Exorcist var faktisk ganske tvetydige og avbildet et ikke-så-lignende plott, annerledes enn den originale filmen, som fikk mange mennesker til å bli slått av å se den. Senere var jeg imidlertid overbevist om at det var en dårlig beslutning, ettersom TV-serien engasjerer publikum ganske godt med likelige, velskrevne karakterer med troverdige menneskelige feil. jeg vant’t si noe mer for å unngå å gi noen spoilere, men jeg kan forsikre deg om at du vant’t kaster bort tiden din med denne skrekkpakke klokken til Halloween!

Penny Dreadful (2014-2016)

Forbered deg på å fordype historien til fryktelige historier som ble produsert tilbake i det 19. århundre Storbritannia. Hvis du’Hvis du er kjent med klassiske litterære karakterer som Dorian Gray og Dr. Frankenstein, kan du kanskje elske denne. Penny Dreadful er det perfekte TV-showet for å lære om dine favorittskurker og skumle karakterer ved å utforske deres opprinnelseshistorier i en episk psykologisk thriller fra de mørkeste hjørnene av det viktorianske London.

Penny Dreadful show for Halloween

Du har sikkert en ide om hvorfor jeg’har gitt det en omtale til denne Halloween’s TV-showliste, men mer enn de kjente overnaturlige figurene, tror jeg personlig Penny Dreadful er et UTROLIG klokke. Med sin perfekte balanse mellom mørk humor, modent innhold, nakne kadavre og groteske bilder klarer TV-en definitivt å sette baren høyt i skrekkgenren, noe som gjør den til et godt valg for Halloween!

Bates Motel (2013-2017)

Lik “Hannibal” og “Eksorsisten”, Jeg’Vi har fått en annen film-reimaged-for-tv-klokke for dere. Bates Motel er den forhistoriske historien til den originale filmen fra 1987, hvor vi fikk se Bud Cort gå tilbake til samfunnet, etter å ha inntatt rollen som manager, i et hjemsøkt motell (arvet av den beryktede drapsmannen Norman Bates). Dette showet fokuserer på Norman Bates som hovedperson, og hva som førte til at han ble morder.

Bates Motel for Halloween

Vi’har allerede sett ham i aksjon i filmen fra 1960 “Psykopat”, men å lære historien til denne fiktive karakteren i Bates Motel vil definitivt være en verdig opplevelse for DEG, spesielt hvis du er ute etter et mørkt, ondt tema for Halloween. Mens showet ikke gjør det’t når de samme høydene som Hannibal, klarer den fremdeles å skape en solid opplevelse fylt med en thriller, spenning og direkte skrekk!

American Horror Story (2011-2018)

Jeg’Jeg har lagt American Horror Story til den siste listen over TV-serier fordi jeg føler at mange allerede vet om denne antologiserien. På forskjøvet sjanse har du ikke noe’t, da er AHS helt klart et show laget for Halloween. Hver sesong bringer en helt annen og unik, men allikevel vridd og sinnsfull historie som gir deg skarmer, du’har aldri følt meg som før.

American Horror Story for Halloween

Helt fra begynnelsen av den første sesongen, vil du finne deg interessert i å løse forskjellige mysterier og spørsmål. Hvis du trenger noe for å starte Halloween, kan du se fjerde sesong direkte, dvs.. “American Horror Story: Freak Show”, å samle inn tjue Emmy Award-nominasjoner, og på en gal måte passe Halloween-temaet til mystiske utseende karakterer, FREAKS!

Filmer for å se denne Halloween!

Du’Vi har allerede fått noen gode forslag til TV-serier å se i ukene frem til Halloween, men det’Det er alltid en fin idé å ha et årlig filmnattritual, en dag før! Den’er en fin måte å tilbringe tid med familien mens du lager minner som vil vare i mange år fremover. Hvem vet at barna dine kan vokse opp til å følge det samme ritualet hvert år? Nedenfor er noen familiefavoritt Halloween Flicks!

Skrik (1996)

Jeg tenkte at det kan være en god idé å gå med den originale Halloween 1978-filmen (du kan fremdeles legge til at i forslagene dine) blir det ansett å være den første filmen i den moderne slasher-tradisjonen. Men siden den bruker mindre vold og blod enn filmene det inspirerte, gjorde jeg’foretrekker heller at du gir familien en smak av Ghostface-drapsmannen, på samme måte som vi hadde det som barn!

Filmer for å se denne Halloween 2018

Filmen er en gjenoppfunnet og revitalisert versjon av den klassiske 1981 Scream, som tilfører litt mer skumhet, kløkt og noen morsomme scener i miksen. Plottet avslører historien til en skremmemaskert knivmaniak, som stilker elever på videregående skole og senere dreper dem for sine egne djevelske formål. Det er en flott klokke for Halloween, og Ghostface Killer hjemsøkte dritten fra meg i begynnelsen av tenårene!

Zombieland (2009)

Halloween-sesongen burde ikke’t kretser nødvendigvis rundt å skremme dritt fra andre mennesker. Tross alt er det ikke alle som har det i seg å tåle hoppeskrekk og pisse-pumpende skrekkfilmer. For publikum med lav skremsel-toleranse, tror jeg at Zombieland vil være en ren godbit å se på. Den har den perfekte balansen mellom vold, storm og komedie, noe som kan gjøre Halloween til en hel del morsommere!

zombie land til Halloween

Som navnet tilsier, fokuserer historien på et virus som gjør nesten alle om til Zombies. De overlevende menneskene må fortsette å kjempe mot de døde for å holde seg friske og i live. Det er fire hovedpersoner i filmen, spilt av Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin og Woody Harrelson, som alle er kjente skuespillere med fascinerende karriere.

Triks ‘R Treat (2007)

Hvis du er ute etter noe litt mer Halloween-tema, er det ikke noe bedre alternativ for filmkveld enn Trick ‘R Treat (2007). Hvis du ikke har det’Jeg har allerede hørt, filmen handler om de vevde historiene om en liten by, der noen tradisjoner best ikke glemmes!

Trick & lsquo; R Treat for Halloween

Beboere i den fiktive byen Warren Valley befinner seg midt i en bylegende kalt “Halloween Schoolbus-massakre”. Filmen er fylt med hoppeskrekk, skremmende bilder og skumle karakterer, og er en perfekt klokke for å holde tenårene underholdende før halloween-dagen.

Kom deg ut (2017)

Sannsynligvis en av de sykeste, kronglete og mest mind-f ** K-filmene jeg’har sett nylig Get Out (2017) har en spesiell plass i mitt hjerte for sin intense mysterium / thriller-fylte historie, som perfekt klarer å holde deg hekta på skjermen. Hovedpersonen Chris går for å møte kjæresten’foreldre, nervøse og prøver å finne ut hvordan de har det’Jeg reagerer på datteren deres med en svart mann.

Gå ut på Halloween
Selv om familien til å begynne med virker utrolig kul og normal, begynner ting snart å gå ut av kontroll på måter som ikke kan tenkes. Chris innser plutselig at han ikke burde gjøre det’Jeg har vært nervøs for å møte denne familien, men burde faktisk’har vært død skremt. Familien har en mørk hemmelighet, noe som kan føre til at Chris mister livet. Filmen er et perfekt spenningsklokke for Halloween!

Warm Bodies (2013)

Hvis du anser deg selv som en håpløs romantiker, kan det være lurt å ta ting på en annen vei. Vurder å se på varme kropper med partneren din for å være vitne til historien om en uvanlig zombie, som redder en levende jente i stedet for å spise henne. Dette resulterer i begynnelsen av et spirende forhold, med håp om å bringe de døde tilbake til livet, i en post-apokalyptisk verden!

Varme kropper til Halloween

Jeg personlig er ikke tilhenger av den romantiske sjangeren, men partneren min overbeviste meg om å se denne med henne, som hun’d fikk en anbefaling fra en venn av henne. Selv om det tok meg en stund å ta hensyn til hva som skjedde, var filmen ikke’t dårlig i det hele tatt. jeg tenker det’er en perfekt klokke for par som trenger noe subtilt, men likevel fristende til Halloween.

Pakk inn ting

Og med dette, jeg’Vi har avsluttet denne underholdningsguiden til Halloween. Forsikre deg om at du lager opp masse munchies for å overstige de TV-programmene i helgene frem til den skumle dagen, mens du velger den perfekte filmen du vil se på det årlige Halloween-naturritualet for filmkveld. Gi meg beskjed om hvilket film / TV-show du finner best i kommentarene nedenfor. Også, don’glem å dele dette stykke med venner og familiemedlemmer og leter etter gode underholdningsforslag denne halloween!

Følg oss på Twitter og hold deg oppdatert.

Følg @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me