Den ultimate guiden om hvordan du kan se Commonwealth Games 2018 Live Online Streaming

Sommeren din er i ferd med å bli enda mer fantastisk, andre sportsfanatikere. Commonwealth Games a.k.a. Gold Coast 2018 er endelig her! Dette betyr at du får se tusenvis av idrettsutøvere fra hele verden, som deltar for den vinnende pokalen, over hele 19 treffsportkamper. Spenninger og spenning er på et høyt nivå, og vi kan ikke vente med å se hvilket utfall dette året vil gi. Vil du være vitne til det største multisport-arrangementet også? I så fall kan du lese denne guiden fra BestVPN.co om hvordan du kan se Commonwealth Games 2018 fra hvor som helst i verden via kabel-TV og online streaming!


Commonwealth Games 2018-plan

For Commonwealth Games 2018 vil vi se mer enn 6 600 idrettsutøvere som konkurrerer om medaljer i 19 idretter, blant dem inkluderer førstegangs beachvolleyball, bryting, vektløfting, triathlon, bordtennis, squash, skyting, rugby-syvinger, nettball, plenboller, hockey, gymnastikk, sykling, boksing, basketball, badminton, friidrett og akvatikk.

Commonwealth Games 2018-plan

Den beste delen av alt: for første gang i en multisport-begivenhet vil det være et like stort antall kvinner og menn’s medaljer. Arrangementet begynner 5. april og strekker seg til 10 dager med ren underholdning i en rekke konkurranser. For den siste tidsplanen, besøk nettstedet Gold Cost 2018. Du kan til og med laste ned den offisielle Android og iOS Commonwealth Games-appen for å holde oversikt over alle oppdateringer.

Commonwealth Games 2018 beliggenhet

For de av dere som ikke kjenner til, vil en storslått åpningsseremoni også finne sted på Commonwealth-lekene 2018 på Carrara Stadium i Gold Coast, Australia. Den bestemte datoen er satt for 4. april 2018 rundt klokka 19.00 AEST-tid. Her vil du se himmelen opplyst med fyrverkeri og se mange kjente kjendiser, dansere og musikere avsløre talentet deres på en enorm scene med et sinnsblirende publikum.

Commonwealth Games 2018 beliggenhet

Når det gjelder turneringen som starter 5. april, har Commonwealth of Nations bestemt seg for tre andre lokasjoner i Australia, som er: Townsville, Cairns og Brisbane. Dette markerer femte gang Australia er valgt som vert for Commonwealth Games, og ordningene har vært ganske oppsiktsvekkende for å si det mildt.

Commonwealth Games 2018 Channels and Broadcasters List

Seven Network i Australia er den offisielle kringkasteren av Commonwealth Games 2018. De som ligger i landet kan ganske enkelt bytte TV-er til hvilken som helst av de tre kanalene deres: 7Mate, 7TWO eller 7 for å se hendelsen på kabel. Nettbaserte brukere har muligheten til å laste ned 7CommGames-appen fra Apple Store eller Google Play. For seere i andre land, se tabellen nedenfor:

Land Sender
Afghanistan Ti idretter
Australia Syv nettverk og Foxtel
Asia APBU
Bangladesh Ti idretter
Caribbean CMC
Canada CBC
India Ti idretter
Malaysia Astro og RTM
Maldivene Ti idretter
Nigeria BOA
New Zealand Prime og TVNZ
Namibia NBC
Nepal Ti idretter
Afrika sør for Sahara SuperSport og SABC
Papua Ny-Guinea Sky TV og Prime
Pakistan Ti idretter
Stillehavsøyene Sky TV og Prime
Sør-Afrika SABC og SuperSport
Singapore Mediacorp
Seychellene SBC
Sri Lanka Ti idretter
Tanzania TBC
forente stater ESPN
Storbritannia BBC

Merk: Hvis du ikke gjør det’t finne en strøm i landet ditt, og strøm deretter spillene på Seven Network med en VPN, koble til en amerikansk server.

Slik ser du Commonwealth Games 2018 Live online

Hvis du ikke har kabel-TV og stoler på premium VoD-tjenester på nettet, har vi også dekket deg. Mange nettsteder vil tilby livestreams av alle de 19 kampene som vil finne sted i løpet av 10 dager, noe som sikrer at du ikke går glipp av en eneste konkurranse.

Slik ser du Commonwealth Games 2018 Live online

Det beste alternativet for nå er det offisielle Seven Network fra Australia. Selv om nettstedet pålegger geobegrensninger, kan du alltid bruke en VPN til å fjerne blokkering. Nedenfor er en liste over de beste leverandørene av vpn, basert på pålitelighet, ytelse, support, priser og servertilgjengelighet:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

Hvordan se Commonwealth Games 2018 i Australia

Som nevnt tidligere har seere i Australia muligheten til å se Commonwealth Games 2018 på kabel-TV og via streaming gjennom Seven Network. Som et alternativ kan du imidlertid selv stole på Foxtel. I tillegg til direkte satellittkanaler, kan du bruke VoD-tjenesten til å se Gold Coast 2018 live på nettet, hjemme.

Hvordan se Commonwealth Games 2018 i Australia

Slik ser du Commonwealth Games 2018 på New Zealand

Seere i New Zealand kan enkelt se Gold Coast 2018 via VoD-tjenesten, TVNZ. Kringkasteren har sikret eksklusive rettigheter for at arrangementet skal vises i landet. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til direktesendinger er å registrere deg på en TVNZ-konto. Når du er ferdig, vil du motta en bekreftelses-e-post. Klikk på lenken, logg inn på kontoen din, og nyt å se Commonwealth Games 2018!

Slik ser du Commonwealth Games 2018 på New Zealand

Hvordan se Commonwealth Games 2018 i Canada

For de som er lokalisert i Canada, er DAZN en revolusjonerende streamingstjeneste for live sport du kan bruke til å se på Commonwealth Games 2018. Den vil tilby over 400 timers live dekning, inkludert åpnings- og avslutningsceremonier. Brukere i Japan, Sveits og Tyskland kan også bruke en VPN til å koble seg til en kanadisk server for å se hendelsen live online.

Hvordan se Commonwealth Games 2018 i Canada

Slik ser du Commonwealth Games 2018 i USA

I tillegg til å bruke en VPN og fjerne blokkering av Seven Network, har brukere i USA muligheten til å se Commonwealth Games 2018 live online via ESPN. Kringkasteren har fått eksklusive rettigheter for å skaffe livestrømmer i landet. Derfor kan du bytte kanalene dine til ESPN for å se Gold Coast 2018 på kabel-TV, og besøk lenken her for å streame online.

Slik ser du Commonwealth Games 2018 i USA

Slik ser du Commonwealth Games 2018 i Storbritannia

Hvis du er bosatt i Storbritannia, kan du enkelt se Commonwealth Games 2018 ved å bytte TV-kanaler til BBC One, BBC Two eller BBC Red Button. Imidlertid, hvis du vil streame online, trenger du en VPN-tjeneste for å fjerne blokkeringen av Seven Network. Bare koble til en server i Australia, besøk nettstedet, registrer deg for en konto og nyt streaming av Gold Coast 2018 live online!

Fjern blokkering av Seven Network

Hvordan se Commonwealth Games Live online gratis uten kabel

For snorer som ikke er villige til å bruke mye penger på premium-tjenester, er det mange GRATIS alternativer for å streame Commonwealth Games 2018 live. Og det er ikke noe dårlig i å ønske seg noe GRATIS. Det er tross alt så mange arrangementer som finner sted over hele verden, og det å få abonnement på forskjellige tjenester kan bli monotont.

Se friidrett

Hvis du vil se Gold Coast 2018 live online, er det ikke noe bedre alternativ enn Watch Athletics. Dette er et dedikert nettsted for sportsstreaming, hvor du kan finne alle de siste oppdateringene for hit-events, turneringer og mesterskap. Klikk her for å få tilgang til livestrømmer fra Commonwealth Games 2018, uten å betale en eneste krone.

Hvordan se Commonwealth Games Live online gratis uten kabel

Kodi - TVNZ On-Demand Add-on

I tillegg til å bruke tilleggene til Halow Live TV og cCloud for å få tilgang til live-streams for sportsbegivenheter, er det spesielt ett navn, som gir bemerkelsesverdig brukervennlighet og bekvemmelighet for å se Commonwealth Games 2018. Det går under navnet av TVNZ On-demand. Hvis du ikke har brukt Kodi før, kan du følge trinnene nedenfor for å installere utvidelsen:

 1. Start din Kodi Krypton V17
 2. Klikk på “Utstyr” og velg “Filbehandler”
 3. Gå til “Legg til kilde” og skriv inn URL: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Slå den “ok” -knappen og gå tilbake til Kodi-hovedmenyen
 5. Plukke ut “Add-ons” og klikk på “Pakke” symbol
 6. Velge “Installer fra zip-fil” og velg “Matthuisman”
 7. Setter kursen mot “Installer fra depot” og velg “Matthuisman.nz Repository”
 8. Gå til “Video-tillegg” og velg “TVNZ On-Demand”
 9. Trykk på Installer-knappen. Åpne tillegget. Klikk på “Bo”
 10. Kos deg med å se Commonwealth Games 2018!

Commonwealth-spill 2018 på kodi

Ofte stilte spørsmål om Commonwealth Games 2018

Det er mange spørsmål som oppstår om Commonwealth Games 2018 for mange fans rundt om i verden. Nedenfor finner du noen av de mest stilte spørsmålene, og deres påfølgende svar!

Fra Where I Can Watch Commonwealth Games 2018 I India?

Hvis du er bosatt i India, er du faktisk ganske heldig. Ten Sports har kjøpt de eksklusive kringkastingsrettighetene for å gi full dekning av Gold Coast Commonwealth Games 2018. Bare bytt kanalene dine til Ten Sports for å begynne å se det største internasjonale multisport-arrangementet!

Hvor kan jeg kjøpe Commonwealth Games 2018-billetter?

For de personene som bor i Australia og vil se Commonwealth Games 2018 rett foran øynene, kan du få billettene fra den offisielle Gold Coast 2018 nettstedet. Klikk på “Sjekk tilgjengelighet” og se om du kan få plass til favorittidretten din!

Pakk inn ting

Vi håper denne guiden hjelper deg med å kvitte deg med bekymringen for hvordan du kan se Commonwealth Games 2018 for deg. Som du ser er det mange tilgjengelige alternativer for å glede deg over multisportturneringene via kabel-TV og live online. Uansett, hvis du støter på problemer eller har delt ny informasjon du kan dele, ikke nøl med å kommentere nedenfor. Del gjerne guiden med dine venner og familiemedlemmer!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me