Sådan ses / afblokeres Pluto TV uden for USA i 2020

Streamingverdenen diversificeres hurtigt, da de fleste mennesker nu vælger muligheder for at skære ledninger til at skabe større mangfoldighed i deres visningsmuligheder. Og mens tjenester som Netflix. Hulu, SlingTV og DirecTV Nu styrer roost i dette domæne, alle betales. Så hvis du vil have adgang til en gratis streamingtjeneste med en unik model, vil du bestemt gerne vide, hvordan du kan se PlutoTV.

Men du kan ikke få adgang til hele tjenesten uden for USA, medmindre du bruger en pålidelig VPN fra vores nævnte liste over VPN'er til at omgå geo-begrænsningerne på webstedet!

Så her er vores guide til, hvordan man ser Pluto TV fra uden for USA inklusive anmeldelser af selve tjenesten, de kanaler, den tilbyder, VPN-forbud på webstedet, appanmeldelser, omgå geo-begrænsninger for at få adgang til flere kanaler og mere af BestVPN.co!

Se / fjern blokering af PlutoTV uden for USA

 1. Pluto TV manglende kanaler
 2. Pluto TV VPN-forbud
 3. Sådan fjerner du blokering / adgang / brug af Pluto TV uden for USA
 4. Sådan ser du Pluto TV på Apple TV
 5. Sådan ser du Pluto TV på Roku

Pluto TV manglende kanaler

Tilbyder ukonventionelle LiveTV-muligheder, et omfattende bibliotek med film og tv-shows og endda online radio- og musikudsendelser, og det også gratis, PlutoTV er hurtigt steget som en af ​​de førende streaming-sider på internettet.

Men tjenesten er også underlagt måske den mest irriterende ting på internettet i øjeblikket, dvs. geo-begrænsninger.

PlutoTV servicerer to forskellige versioner af sin tjeneste, hvor den første er for amerikanske indbyggere og den anden er for internationale seere. Den internationale version af tjenesten har dog intet, absolut intet, der kan interessere dig.

Det indeholder meget få kanaler, og de fleste af dem er bare almindelig gibberish, dvs. bare der for at udfylde numrene.

På den anden side, den amerikanske version af Pluto TV, hvor du kan vide nøjagtigt, hvorfor tjenesten er så populær og værd at tilmelde dig.

hvordan man ser Pluto TV manglende kanaler

Pluto TV manglende kanaler 2

Her er en liste over nogle kanaler, der kun er tilgængelige på Pluto TV US:

 1. Pluto TV-film
 2. Pluto TV-film 2
 3. Flicks of Fury
 4. Rædsel 24/7
 5. Pluto TV-drama
 6. Pluto TV-komedie
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Pluto TV Sports
 14. Impact Wrestling
 15. Kæmpe
 16. Surf Channel
 17. Videnskab TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime hele dagen

Listen er ikke begrænset til kun disse kanaler, da de fleste af de kanaler, der tilbydes af Pluto TV, kun er tilgængelige i USA.

Ophavsretlige love, der regulerer disse kanaler i online-domænet, tillader ikke Pluto TV at tilbyde disse kanaler uden for IS.

Den eneste troværdige måde, der er tilbage til at gøre denne fantastiske service værd, er at erhverve en VPN-service og fjerne blokering af geo-begrænsningerne på tjenesten. Jeg vil fortælle dig mere om dette i de næste par linjer.

Sådan ses / afblokeres Pluto TV uden for USA i 2020

Pluto TV VPN-forbud

De mest populære streamingwebsteder i dag har håndhævet en VPN på deres websteder. Det mest berygtede sådanne forbud findes på Netflix, der identificerer, at du bruger en VPN næsten øjeblikkeligt, hvis den VPN-udbyder, du abonnerer på, ikke’t har kapacitet til at omgå VPN-forbuddet.

Læs: Netflix VPN-forbud

Og det’s ikke kun Netflix, men VPN-forbuddet er også på plads på en masse andre streamingtjenester som BBC iPlayer. Men har Pluto TV det også?

Pluto TV VPN-forbud

Efter at have kontrolleret og analyseret det fra alle vinkler, kan jeg med sikkerhed fortælle dig, at Pluto TV ikke gør det’t har et VPN-forbud på plads i øjeblikket. Dette kan betyde, at VPN'erne, der kan give dig mulighed for at omgå geo-begrænsninger på Pluto TV, er lidt høje i antal end dem, der kan gøre det samme på tjenester som Netflix og BBC iPlayer. Men husk stadig, at afblokering er lige god nok til, at en billig VPN kan overvejes til brug med en streamingtjeneste.

Se på ting som hastigheder, ydelse, liste over tilgængelige sikkerhedsfunktioner, før du tilmelder dig en VPN-tjeneste.

Liste over kompatible enheder med Pluto TV

Pluto TV tilbyder kompatibilitet med en bred vifte af enheder, som jeg downloadede Windows-klienten fra, hvilket var meget bedre og brugervenligt i sin fornemmelse end webtjenesten.

Window-klienten er mere TVish end en konventionel OTT-service. Der er ingen miniaturebilleder, blokfliser, anbefalede showbarer osv., Som er almindelige funktioner i andre streamingtjenester som Netflix og Hulu.

Liste over kompatible enheder med Pluto TV

Og hej, Tim Cook var der, tilfældigtvis talte om data og privatliv, så jeg tænkte, hvorfor ikke dele denne ting med jer. Hvis Apple interesserer sig for at beskytte brugerdata, er det en af ​​de bedste ting, der kan få os til at føle os mere sikre online.

Vender tilbage til Pluto TV, her er den fulde liste over enheder og operativsystem, som Pluto TV i øjeblikket understøtter:

 • iOS-mobil & tablet
 • Android-mobil & tablet
 • Android TV (forskellige)
 • Google Chromecast
 • Chrome Web-app
 • Amazon Kindle / Fire-tabletter
 • Amazon Fire Tv + Fire Tv Stick
 • Roku-enheder + Roku-tv
 • Apple TV (4. generation)
 • PS4

Bemærk: Du kan fjerne blokering af Pluto TV på enhver enhed via VPN-apps, der er tilgængelige for alle platforme!

Sådan fjerner du blokering / adgang / brug af Pluto TV uden for USA

Mens mange mennesker er opmærksomme på, at VPN'er kan give dig mulighed for at omgå geo-begrænsninger, gør de fleste af dem ikke’Jeg ved ikke, at kun nogle få troværdige udbydere tilbyder en service, der faktisk kan passe til denne regning.

Næsten alle gratis VPN-tjenester såvel som et flertal af betalte tjenester kan ikke omgå geo-begrænsninger på de fleste websteder som Pluto TV.

Og selvom du ikke kan gennemgå alle de hundreder af VPN'er, der er tilgængelige på markedet lige nu for at kontrollere, hvilke der fungerer perfekt på Pluto TV, og hvilke der ikke er, har jeg allerede gjort arbejdet for dig ved at teste de VPN'er, der kan pålideligt at fjerne blokering af Pluto TV samt tilbyde de bedste hastigheder til at understøtte premium streamingkvalitet på webstedet.

 1. Her er en trin for trin-proces om, hvordan du kan fjerne blokering eller adgang til Pluto TV fra Uden for USA ved hjælp af en Credible VPN-service:
 2. Vælg den bedste VPN for Pluto TV fra listen, der leveres i slutningen af ​​denne installationsvejledning
 3. Betal for dets prisplaner og få brugeroplysninger via e-mail
 4. Download en kompatibel VPN-klient afhængigt af dit operativsystem
 5. Åbn Pluto.tv/watch eller download Pluto TV-app på din enhed. Begge arbejder også uden at synge, men det er bedst, at du tilmelder dig for at gøre tjenesten meget lettere at køre
 6. god fornøjelse 100+ live kanaler og dedikere film- og tv-biblioteker på Pluto TV!

Sådan ses / afblokeres Pluto TV uden for USA i 2020

Sådan ser du Pluto TV på Apple TV

Ifølge min analyse er Pluto TV en sådan tjeneste, at det nu skulle komme forudinstalleret i alle typer tv og streaming-enheder. Det er bare fantastisk, hvordan denne gratis service kan tilbyde dig så meget underholdning med bare et tryk på en knap. Men da de fleste tv- og streamingapparatudviklere og producenter ikke har noget’endnu har denne fantastiske service været en del af deres regelmæssige underholdningsrepertoire, skal du installere den lige nu!

 1. For Apple TV er her, hvor let installationsprocessen for Pluto TV faktisk er:
 2. Åbn App Store fra din Apple TV Startskærm
 3. Gå til fanen Featured og søg efter Pluto TV-app
 4. I søgeresultaterne skal du klikke på Pluto TV-ikonet og bare klikke på “Få” for at starte download- og installationsprocessen

Sørg for, at du bruger en VPN-tjeneste for at fjerne blokering af alle de populære kanaler og film- og tv-showbibliotek. De fleste VPN'er tilbyder nu dedikerede iOS-apps til Apple TV, så du vandt’t har meget svært ved at installere din foretrukne VPN, men hvis du stadig ønsker mere adgang til flere installationsmetoder, kan du gå over til vores bedste VPN til Apple TV-guide.

Sådan ser du Pluto TV på Apple TV

Dog gør jeg ikke’t gennemgår denne måde at streame Pluto TV på min Apple TV, da det føles lidt tungvint for mig. En meget mere praktisk metode til at få adgang til Pluto TV her bruger AirPlay-tilstand på din iPhone til at gøre dette.

Jeg vil gerne nævne her, at hvis du købte et Apple TV uden at have en iPhone, så går du glip af meget mere funktionaliteter og lethed, end du forestiller dig. Apple-økosystemet er forbundet med hinanden, og intet deraf passer ikke så meget til regningen som Apple-enheder faktisk gør.

 1. Installer Pluto TV iOS-appen på din iPhone og start den
 2. Så her er Airplay-metoden til at se Pluto TV på Apple TV:
 3. Gå ganske enkelt til Kontrolcenter på din iPhone eller endda din iPad
 4. Her ser du et skærmformet ikon, klik på det
 5. Hvis din iPhone er tilsluttet det samme Wi-fi-netværk som din Apple TV, vil du let se din Apple TV på listen, der vises på din skærm lige nu
 6. Vælg din Apple TV, og se, om der vises en adgangskode på din Apple TV. Hvis det er tilfældet, skal du vælge en adgangskode og derefter indtaste den igen på dit iPhone TV for perfekt parring

Jeg elsker bare denne metode for dens intense bekvemmelighed. Det er som om jeg ikke fungerer overhovedet her og at gå gennem min iPhone føles meget lettere end at gå igennem indstillingerne på Apple TV selv.

Sådan ser du Pluto TV på Roku

Hvis du har Roku, så er Pluto TV bestemt en af ​​de bedste gratis OTT-streaming-apps, du kan starte med, og der er overhovedet ikke noget ophæng på download- og installationsfronten.

Du skal bare sikre dig, at din Roku mindst opfylder kriterierne for at have en firmware på 7 eller derover for at Pluto TV skal fungere korrekt..

Sådan ser du Pluto TV på Roku

Sådan kan du installere Pluto TV på din Roku-enhed på en strømlinet måde på under et minut:

 1. Start din Roku-enhed og gå til Hjem på den ved at trykke på knappen Hjem
 2. Her ser du en indstilling med titlen “Streamingskanaler”. Klik på det
 3. Vælg nu “Søg efter kanaler” og indtast “Pluto TV”
 4. Kanalbutikken henter nu appen. Når Pluto-appen vises i indstillingerne, skal du blot rulle mod den og trykke på OK-knappen på din fjernbetjening
 5. Klik blot på “Tilføj kanal” at tilføje Pluto TV til dine Roku-kanaler!
 6. Nyd det bedste af Pluto TV på din Roku!

Du skal her bemærke, at Roku ikke gør det’t tilbyder indbygget funktionalitet til VPN'er, så den bedste måde at bruge en VPN på Roku er at oprette en VPN-aktiveret Hotspot eller endda installere VPN på selve routeren. Du kan finde flere sådanne metoder her i vores guide til Roku VPN.

Sådan ser du Pluto TV på Xbox One / 360 og PS4

I lighed med niche-streaming-enheder som Apple TV og Roku har mange brugere spurgt om, hvorvidt de kan se Pluto TV på dedikerede spilkonsoller eller ej. Dette kræver en indgående forklaring, og her skal jeg give en til to af de mest populære spilkonsoller separat:

Pluto TV på PS4

Tidligere gjorde Pluto TV det ikke’t har en dedikeret app på PS4 og stadig, dens enheds support side gør det ikke’t viser, at det i øjeblikket tilbyder officiel kompatibilitet med platformen. Imidlertid er appen nu tilgængelig i Playstation-butikken.

Så hvis du vil have Pluto TV-appen på din PS4-konsol, skal du blot gå til deres app store, søge efter Pluto TV og downloade og installere den på din enhed. Det gør det ikke’t kræver endda et abonnements- eller loginproces, da Pluto TV ikke gør det’t kræver noget lignende.

Hvis du ikke er fra USA og ønsker at få Pluto TV og andre lignende streamingtjenester fjernet fra din konsol, skal du tage vejledning fra vores specielle guide til PS4 VPN'er.

Pluto TV på Xbox One / 360

Xbox-en-konsollen havde tidligere Pluto TV-appen i sine butikker, men nu er den blevet fjernet fra sin officielle app-butik. Og nej, der er ingen metode til at sidelægge den på enheden også, så du skal muligvis vente til den officielle app kommer live igen, før du kan bruge den.

Indtil da kan du stadig se Pluto TV gennem et utal af andre understøttede enheder, der er angivet på dens supportwebsted.

Pluto TV VPN Reddit anmeldelser

Jeg kunne ikke’t alle relevante tråde på Reddit, hvor brugerne talte om at fjerne blokeringen af ​​tjenesten uden for USA ved hjælp af bedste vpn reddit eller endda andre værktøjer som proxy. De eneste, jeg kunne finde, talte om, hvordan du bedre kan bruge tjenesten ved at bruge dens forskellige funktioner til f.eks. en bruger nævnte, hvordan “Skjul kanal” kan du sikre dig, at kun dine yndlingskanaler dukkede op på grænsefladen.

Kommentar fra diskussion jabberwock101’s kommentar fra diskussion "Alle der bruger Pluto TV derhjemme?".

Ofte stillede spørgsmål:

Har Pluto TV lokale kanaler?

Ja, hvis du er i USA, så er der mange lokale kanaler tilgængelige på Pluto TV som NBC, Sky News, Bloomberg osv..

Er pluto TV gratis på Roku?

Ja! Pluto TV er ikke kun gratis på Roku, men det er gratis på enhver platform, da tjenesten tjener det ved at placere annoncer på dets videoindhold og ikke efter en abonnementsbaseret model.

Hvilke kanaler er tilgængelige på Pluto TV?

Fra oktober 2018 tilbyder Pluto TV en udtømmende liste over 100+ kanaler inklusive genrer som blandt andet Nyheder, Sport, Underholdning, Videnskab. Det tilbyder også dedikerede kanaler til on-demand film og tv-show sammen med nogle sære kanaler dedikeret udelukkende til populære shows som Fail Army og Wipeout.

Konklusion

Pluto TV har indsamlet en imponerende opfølgning af næsten 6 millioner aktive brugere over hele verden ved at være forskellig fra resten af ​​de konventionelle OTT-tjenester som Netflix, Hulu og Sling TV.

Dens gratis og umådeligt brugervenlige, og oven på det tilbyder den en karakteristisk service, der føles mere som traditionelt tv, hvorved tjenesten får sin egen specielle plads i verdenen af ​​online streaming.

Hvis du bor uden for USA, kan en Pluto TV VPN give dig adgang til de bedste kanaler og film- og tv-showbiblioteker på dette helvede af service.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me