Sådan ser du vinter-OL 2018 Live online gratis overalt

Officielt kendt som XXIII olympiske vinterspil og almindeligt kendt som PyeongChang 2018, den store internationale multisport-begivenhed er endelig i gang. Så det er på tide at gøre sig klar til nogle af de bedste sportsmesterskaber, du nogensinde har set. Nedenfor er en liste over de officielle partnere og sponsorer til begivenheden.

Winter Olympics 2018 Officielle partnere sponsorer

PyeongChang byder tidligere vært for de olympiske lege i 2010 og 2014, men tabte med tre og fire stemmer. De vandt imidlertid budet i 2018, hvilket betyder, at de har forberedt sig til begivenheden i lang tid. Læs denne vejledning for mere information om, hvordan man ser vinter-OL 2018 ved bedst vpn:

Se vinter-OL 2018 Live online gratis overalt

 1. Winter Olympics 2018 Location
 2. Vinter-OL 2018-plan
 3. Vinter-OL 2018 Officielle radio- og tv-selskaber og kanaler
 4. Sådan ser du vinter-OL 2018 fra hvor som helst
 5. Sådan ser du vinter-OL på ROKU
 6. Sådan ser du vinter-OL-åbningsceremonien Livestream gratis
 7. Se vinter-OL på Hulu
 8. Vinter-OL Streaming uden kabel
 9. Sådan ser du vinter-OL 2018 online gratis live
 10. Sådan ser du vinter-OL 2018 på Kodi
 11. Spil at kigge efter i vinter-OL 2018
 12. Fremtidsplan for vinter-OL
 13. Vinter-OL 2018 Fakta og tal med trailere

Winter Olympics 2018 Location

PyeongChang vinter-OL 2018 har sin åbningsceremoni den 9. februar i Pyeongchang County. Det begynder kl. 20 (Koreansk standardtid). Da der er 14 timers forskel mellem den østlige standardtid, bør folk i USA stille ind kl. 18.00. Lukkeceremonier vil være søndag den 25. februar.

Vinter-OL 2018-placering

Vinter-OL 2018-plan

Selvom den officielle åbningsceremoni afholdes den 9. februar, begynder kampene først næste dag (lørdag 10. februar). Nogle af medaljekonkurrencerne, der er planlagt til lørdag, inkluderer kvinder’s skiskydning, mænd’s hoppe, og kvinder’s skøjteløb.

Vinter-OL 2018-tidsplan

Bortset fra de sædvanlige begivenheder, såsom kunstskøjteløb, skiløb og bobslæde, er der fire nye begivenheder tilføjet i år: blandet dobbelt curling, big air snowboard, freestyle skiløb og massestart hastighed skøjteløb. Du vil helt sikkert have det sjovt at se mangfoldigheden inden for sport! Klik her for at få den komplette plan for vinter-OL 2018.

Vinter-OL 2018 Officielle radio- og tv-selskaber og kanaler

Vigtig besked!  Hvis du ikke er i stand til at få adgang til nedenstående kanaler på grund af Geo-begrænsning, kan du overveje at bruge en VPN-tjeneste & omgå region, der blokerer uanset hvilket land du befinder dig i.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Sådan ser du vinter-OL 2018 Live online gratis overaltHvis du er beliggende i USA, kan du nemt se vinter-OL 2018 på NBC, som er den officielle tv-station for spil. Hvis du ikke har et abonnement på tjenesten, kan du overveje at få en snart. Du kan tilmelde dig her og drage fordel af gratis tilbud på din mobil / tablet!

Vinter-OL 2018-NBC

Hvis du bor på tværs af dammen, kan du overveje at tilmelde dig Eurosport. Kanalen er blevet mærket som en af ​​de officielle tv-selskaber i England. Du kan følge opdateringer til Olympiske lege her. Der er typisk to abonnementsplaner tilgængelige: £ 5 / dag og £ 30 / år.

Vinter-OL 2018-Eurosport

Hvis du ikke har en Eurosport-konto, kan du altid overveje at bruge BBC (en anden officiel britisk tv-station til de olympiske lege i 2018). Selvom der ikke er annonceret nogen priser endnu, kan du følge siden for opdateringer til BBC-strømmen her.

Vinter-OL 2018-BBC-Sport

Hvis du bor i Canada, skal du blot skifte din kanal til CBC for live streams og yderligere dækning til OL. I lighed med BBC har der ikke været nogen prismeddelelser, men du kan følge hjemmesiden for opdateringer her.

Vinter-OL 2018-CBC-Sport

Hvis du ikke bor i USA, Storbritannien, Canada eller andre steder i Europa, men et sted i Asien eller andet sted, kan du overveje at bruge 7 Live til at se vinter-OL 2018. Bare stem ind her lørdag 10. februar for at få en live stream til begivenheden.

Vinter-OL-2018-on-7live

Sådan ser du vinter-OL 2018 fra hvor som helst

Hvis du vil se vinter-OL 2018 overalt, er der ingen bedre mulighed end at bruge en VPN-service. Ved at maske din IP-adresse og kryptere din internetforbindelse tillader VPN'ere brugere at omgå geo-begrænsninger, der er pålagt websteder som CBC, BBC, NBC, osv..

Vinter-OL-2018-fra-hvor som helst

Nedenfor er en liste over de bedste udbydere i 2018, baseret på deres pålidelighed, ydelse, support, prisfastsættelse og apps-kompatibilitet. Du er velkommen til at vælge en der bedst passer til dine personlige behov og budgetkrav. Opret forbindelse til enhver britisk, Canada eller amerikansk server og få adgang til de geobegrænsede websteder.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

Sådan ser du vinter-OL på ROKU

Spændingen ved vinter-OL fortsætter med at bygge, da der kun er en dag tilbage til begivenheden! I erkendelse af begivenhedens popularitet frigav Roku en officiel blog for at guide kunder til at se de olympiske lege. Du kan streame al live-action af begivenheden fra NBC Sports App.

hvordan man ser vinter-OL på Roku

Husk dog, at du har brug for et bruger-ID og adgangskode for at få adgang til højdepunkterne, de seneste klip og kommentarer. Dette kan omfatte legitimationsoplysninger fra betalte tv-abonnementstjenester, der understøtter Roku, som YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now og CenturyLink.

Sådan ser du vinter-OL-åbningsceremonien Livestream gratis

Hvis du ikke er villig til at bruge penge på premiumabonnementer og leder efter GRATIS løsninger, så har vi også dækket dig. Du kan følge denne Facebook-side her. Sociale medier er den øverste ressource for live-streams i åbningsceremonien, da mange officielle partnere vil sende streams til forfremmelse.

Sådan ser du vinter-OL-åbningsceremonien Livestream gratis

Som en anden mulighed kan du overveje at tilmelde dig på Fubo TV, som også streamer vinter-OL 2018. Der er en 7-dages GRATIS prøveversion tilgængelig, som du kan bruge til at se åbningsceremonien og den første uge af spillet.

Vinter-OL-åbningsceremonien Livestream gratis på FUBO TV

Hvis det ikke fungerer, kan du abonnere på en pålidelig VPN og oprette forbindelse til en server i England. Med den rigtige IP-adresse kan du stille ind på BBC’s gratis dækning af PyeongChang-spil. På denne måde kan du føle dig sikker på ikke at gå glip af en vigtig begivenhed i begivenheden.

hvordan man ser vinter-OL BBC Sport Stream

Kan jeg se vinter-OL på Hulu?

Hvis du vil se OL på Hulu VoD-tjenesten, skal du blot abonnere på deres præmieplan. Heldigvis er det sikkerhedskopieret med en GRATIS prøveversion. Dette betyder, at du kan nyde at se hele OL, minus betale store gebyrer. Hulu går endda den ekstra kilometer med at tilpasse din oplevelse til denne vintersæson. For mere information, læs deres blog her.

vinter-OL på Hulu

Vinter-OL Streaming uden kabel

Hvis du er en snorskærer, der ikke har adgang til en premiumkonto på NBC, har du stadig en chance for at se vinter-OL ved hjælp af bedste vpn til kodi. Bortset fra at bruge Kodi (cCloud og Radix tilføjelser), kan brugerne downloade de officielle apps til Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now og Century Link for at få adgang til live streams af begivenheden uden en kabelforbindelse.

Sådan ser du vinter-OL 2018 online gratis live

Når det kommer til at se begivenheder som vinter-OL online, prøver mange mennesker at lede efter løsninger, der ikke involverer at betale for et tv-abonnement. Hvis du er en af ​​disse mennesker, kan du overveje at tilmelde dig Sling TV. Det udsender begivenheden på webstedet live.

Den bedste del af alt: tjenesten tilbyder gratis forsøg med tjenesten. Du kan bruge webstedet GRATIS i syv dage. Sørg for at tilmelde dig tæt på vinter-olympiske datoer for at se begivenheden uden at betale en krone. Som en anden mulighed kan du også udforske UStream, Facebook, Periscope og YouTube for live streaming-links på begivenhedsdagen.

Sådan ser du vinter-OL 2018 på Kodi

Hvis ovenstående muligheder for at se vinter-OL 2018 GRATIS ikke fungerer, kan du altid stole på KODI-tilføjelser! Denne open source, multi-platform underholdningsknav er det bedste valg, når det kommer til at se film, tv-shows og live-tv sikkert. Download og installer WNBC eller cCloud TV-tilføjelsen for at nyde strømme til vinter-OL 2018. Du kan også se vores Kodi VPN-guide for mere information.

Vigtig besked!  Hvis du befinder dig i lande, hvor copyright og DCMA'er er gældende, anbefaler vi dig at bruge en Kodi VPN til at streame anonymt.                                                                                                                                                                  Sådan ser du vinter-OL 2018 Live online gratis overalt

WNBC-programmer

 1. Åben Kodi V17-applikationen og Vælg “Add-ons”
 2. Klik på den “Pakke” symbol i øverste venstre hjørne
 3. Vælg “Installer fra zip-fil” fra listen over indstillinger
 4. Klik på den “Kodi Add-on Repository” og derefter “Video-tilføjelser”
 5. Rul ned i alfabetisk rækkefølge “W” og Find WNBC-programmer
 6. Åben udvidelsen og hit installationsknappen
 7. Adgang WNBC-programmer fra video-tilføjelser

Vinter-OL 2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Åben Kodi V17-appen og klik på den “Gear” ikon
 2. Vælg “Filhåndtering” fra listen over indstillinger
 3. Rul ned og klik på “Tilføj kilde”
 4. Gå ind http://kdil.co/repo i URL-boksen
 5. Navn mediekilden Kodi Israel
 6. Vend tilbage til hovedmenuen og Vælg “Add-ons”
 7. Klik på den “Pakke” symbol i øverste venstre hjørne
 8. Vælg “Installer fra zip-fil” og klik på Kodi Israel
 9. Klik på “Kodil.zip” at installere depotet
 10. Vente til “Add-on installeret” notifikation
 11. Hoved hen imod “Installer fra depot”
 12. Vælg “..Kodil Repository” og derefter “Video-tilføjelser”
 13. Rul ned, Find cCloud TV og hit installationsknappen
 14. Åben tilføjelsen, Vælg “Alle kanaler”
 15. Trykke den venstre knap på dit tastatur
 16. Vælg “Søg” og type i “NBC”
 17. god fornøjelse se vinter-OL 2018!

Vinter-OL 2018-Kodi-cCloud-tv

Spil at kigge efter i vinter-OL 2018

 1. Short Track Speed ​​Skating
 2. Langrend
 3. Nordisk kombineret
 4. Freestyle skiløb
 5. Snowboard
 6. Kunstskøjteløb
 7. Hurtigløb på skøjter
 8. Alpint
 9. Ski Jumping
 10. Ishockey
 11. Skelet
 12. Biathlon
 13. Curling
 14. bobslæde
 15. Luge

Fremtidsplan for vinter-OL

Spændingen ved vinter-OL er en helt euforisk følelse, da det giver den almindelige mand mulighed for at se en mangfoldighed af sportsgrene og deres berømte atleter i aktion. Ser du frem til de fremtidige begivenheder? I så fald skal du vide, at Tokyo er valgt til Sommer-OL 2020, Beijing for 2022, Paris for 2024 og Los Angeles i 2028!

Vinter-OL 2018 Fakta og tal med trailere

 1. Selvom sommer-OL 1988 blev afholdt i Seoul, er dette faktisk første gang Sydkorea er vært for vinter-OL!
 2. Sammenlignet med omkostningerne i Sochi-OL i 2014 har PyeongChang vinter-OL en anslåede omkostning på 10 milliarder dollars, hvilket er fem gange mindre!
 3. Til 2018-begivenheden har PyeongChang tilføjet fire nye sportsgrene til OL. Disse inkluderer snowboard big air, alpint, skøjteløb og curling blandede dobbeltværelser.
 4. Det sidste vinter-OL fandt sted i Sochi, Rusland - hvilket førte stillingen med 33 medaljer samlet, inklusive 13 GULD! Sydkorea vandt i alt otte medaljer.

Indpakning af ting

Hvis du prøver at finde ud af, hvordan du kan se vinter-OL 2018 online, skal du sørge for at følge ovennævnte tip. Ikke desto mindre, hvis du støder på problemer, tøv ikke med at informere os nedenfor. Del gjerne artiklen med dine venner / familiemedlemmer, ser frem til sportsceremonien. Hav en fantastisk uge!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me