Sådan ser du UFC Live online

Elsker UFC? Leder du efter måder at se UFC online på? I tilfælde af at svaret er ja, er du landet på det rigtige sted! For at gøre det meget lettere for dig, bringer vi denne dedikerede guide til Sådan ser du UFC uden kabel, der indeholder alle de bedst bedømte, online streaming-muligheder i høj kvalitet, inklusive gratis, som du kan få adgang til hvor som helst i verden med assistance fra en Bedst VPN!

Få! Sæt! Kæmpe!

Se sportsbegivenheder online er en tendens, der fanger damp globalt, fordi det tillader sportsfans at aldrig gå glip af nogen af ​​deres foretrukne kampe, uanset hvor de er. Så kontant ind i denne tendens tilbyder store sportsudbydere nu et højt niveau af snoremskæringsmuligheder for de dedikerede sæt brugere, der vil se kampe online.

Contents

Sådan ser du UFC online fra forskellige kanaler

UFC er en af ​​de mest eksklusive sportsbegivenheder i verden, da de altid skaber intens spænding, forventning og drama under deres lodtrækninger, uovertruffen af ​​nogen anden kampliga i verden i øjeblikket.

Fans venter nu spændt på at se kampene mellem ultramægtige mestre, der finder sted i UFC, men ved du, at dine muligheder ikke er begrænset til kun konventionelt tv, når det kommer til at se dette fantastiske træk eller endda andre UFC-begivenheder?

Her er de bedste muligheder for at se UFC online, og selvom de fleste af dem kræver, at du køber et abonnement og et kamppas, har jeg endda inkluderet en gratis streamingtjeneste! Gå igennem det og vælg den bedste pasform i henhold til dine præferencer!

1. UFC.TV – Fight Pass og Pay Per View

Mærket’sin egen streamingtjeneste, UFC TV er måske den bedste mulighed for at se alle UFC begivenheder og kampe inklusive denne.

UFC tilbyder i øjeblikket tre pakker til visning af dens kampe:

 1. Månedligt UFC Fight pass: $ 9.99
 2. 6 måneders UFC Fight pass: $ 8.99 / måned
 3. 12 måneders UFC Fight pass: $ 7.99 / måned

Alle disse planer tilbyder nu også en 7-dages gratis prøveperiode!

UFC kamppas

Men vent, er det muligt, at priserne på kamppasset falder endnu længere? Ja, det er det bestemt!

UFC.TV er en geobegrænset tjeneste, når det kommer til prisfastsættelse, hvilket betyder, at priserne på kamppas varierer fra region til region.

Den laveste pris for UFC Fight pass-planer er på Filippinerne, og du kan nemt få adgang til den ved at oprette forbindelse til en VPN og vælge en Filippinsk server!

Alle disse priser er angivet i USD:

 1. Månedligt UFC Fight pass: $ 8.47
 2. 6 måneders UFC Fight pass: $ 7.64 / måned
 3. 12 måneders UFC Fight pass: $ 6,78 / måned

kamp pass UFC Philippines

2. DirecTV nu

direkte tv UFC

DirecTV Now er en meget anset online tv-udbyder og en service med højeste sats for snorskærere og er ved at blive hjemsted for nogle af de bedste underholdningsmuligheder tilgængelige online!

DirecTV Now, der tilbyder op til 330+ kanaler efter det bedste af dets månedlige planer, kan bruges til at få adgang til en lang række kanaler, herunder sport, underholdning, nyheder blandt andre.

Men husk to ting her, for det første skal du have et DirecTV-abonnement, før du kan købe dette kampkort for UFC på tjenesten. Den laveste plan på DirecTV starter ved $ 34 / måned og inkluderer 155+ kanaler.

For det andet er DirecTV Now et geobegrænset websted, og du kan kun få adgang til det, hvis du bruger en VPN-tjeneste til at oprette forbindelse til en amerikansk server og fjerne blokering af den!

3. FuboTV

En anden online streamingudbyder, der tilbyder dedikeret UFC-dækning, er FuboTV. FuboTV, der tilbyder 90+ kanaler i sin tjeneste, er hurtigt ved at blive en go-to ledningsskæringsservice, hvis du vil have adgang til en meget kurateret liste over online tv-kanaler.

FuboTV UFC

Den første måned ved denne service vil koste dig $ 39.99, mens du skal betale $ 44.99 / måned for hver måned efter det.

Dette er en af ​​de billigste muligheder for at streame UFC, så du er nødt til at undersøge det bestemt.

Denne service er imidlertid geobegrænset og kan kun blokeres uden for USA ved at installere en Kraftig, streamingvenlig VPN-service.

  En guide til hvordan man kan se Survivor Season 35 Live online uden kabel

4. Slynge-tv

Med næsten den samme pris for UFC 229 kamppas som DirecTV Now, er den vigtigste USP for SlingTV, at det tilbyder et billigt abonnement ved navn SlingTV Blue!

SlingTV UFC

Prisen på kamppasset på SlingTV er $ 64,99 + skat, mens det månedlige abonnement på SlingBlue-tjenesten koster $ 25 og inkluderer kanaler som FS1, FX og Bravo.

Du kan endda få tilføjelser til premiumkanaler som HBO og til premium-tjenester som CloudDVR Storage til en minimal pris, der starter så lavt som $ 5 / måned.

Se UFC Free Online

Hvis disse betalte tjenester ser lidt ud af budgettet for dig, kan du gå til den bedste gratis mulighed for at se UFC uden kabel, dvs. MatchTV.

MatchTV er en russisk streamingtjeneste, der er gratis, og den streamer UFC-kampen live online, men videokvaliteten på den er muligvis ikke stor sammenlignet med de betalte streaming-websteder, der er nævnt ovenfor.

Sådan får du adgang til MatchTV.ru fra hvor som helst i verden ved at implementere en Bedste VPN-service:

 1. Tilmeld dig en Top, streamingvenlig VPN-service.
 2. Betal for dets prisplaner.
 3. Få brugeroplysninger via indbakke og download sin VPN-klient-app.
 4. Opret forbindelse til en russisk server, og start derefter MatchTV.ru for gratis adgang til UFC live online!

1. Fight Live

UFC-kamp live

Fight Live har samlet et enormt følgende for at levere GRATIS strømme til nogle af de bedste kampunderholdninger i verden i dag, herunder UFC, Boksning, WWE, MMA og Bellator. Besøg blot siden på begivenhedsdagen for at se live-streams til UFC.

2. Olympiske strømme

Som navnet antyder er Olympic Streams hovedsageligt dedikeret til at levere de nyeste videoer, højdepunkter, nyheder og live shows til de årlige olympiske lege. Dog dækker webstedet også berømte PPV-begivenheder, ligesom den tidligere Conor McGregor vs. Floyd Mayweather, og nu UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Da YouTube kan prale af ry for at være det bedst bedømte videodelingsfirma i verden, kan du altid forvente at finde streams af begivenheden på dedikerede kanaler til begivenheder. For eksempel er her linket til en UFC Live Stream-side, hvor du kan modtage fuld dækning på begivenhedsdagen.

YouTube UFC

4. MMA Core

Som navnet antyder, er webstedet dedikeret til at tilbyde den komplette MMA-oplevelse til brugere. Her kan du finde opdateringer angående alle kampe, der involverer kampe i MMA-stil, herunder UFC-begivenheden, hvor du får at se Cyborg-slaget Kunitskaya. Klik her for at få adgang til live stream.

UFC MMA-kerne

5. MMA Mania

MMA Mania er et andet dedikeret websted for Mixed Martial Arts, hvor du kan finde alle opdateringer vedrørende kampkampe sammen med PPV-adgang GRATIS. Besøg blot webstedet på begivenhedsdagen for at få fuld dækning.

MMA mani UFC

UFC på Firestick

Selvom dette er indstillingerne for streaming på konventionelle enheder som din Windows- eller Android-enhed, kan du også se UFC på alle andre streamingenheder og tjenester, hvis du ved, hvordan du gør det.

Jeg vil fortælle dig, hvordan du kan streame det på din Amazon Firestick eller FireTV-enhed i 3 enkle trin:

 1. Gå ind på Amazon Prime og køb et UFC Fight Pass til kun $ 64.99
 2. Åbn Amazon Prime på din Firestick (appen leveres forudinstalleret på platformen)
 3. Nyd UFC!

Hvis du bor uden for USA, skal du sørge for at bruge en VPN på din Firestick til at oprette forbindelse til en amerikansk server, hvis du vil fjerne blokering af Amazon Prime.

Sådan ser du UFC på Fire TV Stick Free

Mens UFC TV er en officiel og betalt mulighed for at se UFC på Firestick, kan du endda få adgang til UFC-streams helt gratis gennem MatchTV.ru.

UFC gratis på ildsted

Trin for trin-processen til at bruge mediet til at streame UFC på din Firestick er som følger:

Tilmeld dig, og tilmeld dig en Bedst VPN-service ved at betale for dens prisplaner. Der er flere VPN’er, der tilbyder dedikerede apps til Firestick, så det burde ikke’t være et problem

 1. Download og installer officiel VPN-app fra Firestick app store.
 2. Opret forbindelse til en russisk server og brug den officielle Amazon Silk Browser til at besøge MatchTV.ru.
 3. Nyd UFC live på din Firestick gratis.
  Sådan ser du 52 Super Bowl 2023 Live online ved hjælp af VPN

Sådan ser du UFC på Kodi

Open source, multi-platform software er berømt for brugere af udbydere et alternativ til at se deres yndlingsfilm / shows, Live TV, sport, begivenheder og forskellige flere via tredjeparts tilføjelser. Den bedste mulighed for at se UFC involverer installation af Planet MMA-tilføjelsen. Stadig kan du lære om UFC-strøm i vores omfattende guide til, hvordan du ser UFC på Kodi.

Følg nedenstående trin for at komme i gang:

Sådan installeres Planet MMA Add-on til UFC!

 1. Åben Kodi V17-applikationen og gå til indstillinger af klikkende på den “Gear” ikon.
 2. Vælg “Filhåndtering” og klik på “Tilføj kilde”.
 3. Gå ind http://supremacy.org.uk/zip/repo/ind i URL-boksen.
 4. Navn mediekilden “Supremacy Repo”, og trykke
 5. Vend tilbage til hovedmenuen, klik på “Add-ons”, og derefter det “Pakke” symbol.
 1. Vælg “Installer fra zip-fil” og Find“Supremacy Repo”.

MMA KODI TILFØJER

 1. Dobbeltklik på “repository.supremacy-1.2.zip” og vente til underretningen.
 2. Klik på “Installer fra depot” og Vælg“Overhøjhed”.
 3. Rul nedklik på “Video-tilføjelser”, Find“Planet MMA” og åbn den.
 4. Hit det “Installere” knap, Vælg den nyeste version fra Supremacy, og derefter trykke
 5. Lancering Planet MMA og klikpå “Kæmp LIVE” for at begynde at streame UFC!

Sådan ser du UFC Live online

Sådan ser du UFC på Roku

Følg nedenstående trin for at se UFC på Roku:

ROKU UFC

 • Vælg en Top VPN-service, installer den på din router og opret forbindelse til en Filippinerens server
 • Køb Fight Pass til en lavere sats
 • Tilslut din Roku til en VPN-aktiveret internetenhed, helst en router. Du kan få mere information om, hvordan du gør dette i vores guide til den bedste VPN for Roku
 • Føj den officielle UFC-kanal til din Roku
 • Indtast dine kamppasdetaljer
 • Se UFC på din Roku!

UFC Blackouts på Roku

ROKU SVART UD

Blackouts er en af ​​de frustrerende oplevelser under en UFC-kamp, ​​da det tillader dig ikke at se kampen, der foregår i øjeblikket midlertidigt. Nå, ingen kan lide sådanne pludselige UFC-blackouts nogensinde, ikke mig specielt som jeg ikke gør’t kan godt lide at gå glip af et eneste minut af handlingen nogensinde!

Men hvis kampen også sendes på live tv, som det er normen, pålægger enten UFC-ledelsen eller tv-ledelsen en midlertidig mørklægning af kampen, hvor du kan høre lyden, men ikke videoen, af en eller anden ukendt grund.

Og hvis du tror, ​​at det ikke gør det’t gælder for online streamingtjenester, så forveksles du simpelthen, da dette påvirker alle platforme, som UFC ses på, dvs. live tv såvel som online streamingwebsteder.

Sådan omgås Blackouts UFC-kampe på Roku

Det eneste, der neutraliserer disse frustrerende og pludselige blackouts er gennem den bedste VPN, som giver dig mulighed for at skifte din visningsplacering til et andet sted, hvor UFC live stream er’t påvirket af mørklægningen for f.eks. du er i Frankrig, og mørklægningen sker, så hvis kan oprette forbindelse til en amerikansk server for at omdirigere din internetforbindelse gennem landet og omgå blackouts på UFC kampe på din Roku let!

Sådan ser du UFC på PS4

For PS4-ejere, der alternativt er store fans af UFC-kampe, her er din guide til, hvordan du kan se UFC på PS4 live, herunder information om streamingkanaler til UFC på PS4, gratis streaming til UFC på PS4, og hvordan du kan reducere prisen på kampen passerer gennem en Bedst VPN og meget mere!

 • Vælg internetbrowser fra indholdsområdet på din PS4
 • Indtast UFC.TV på adresselinjen
 • Log ind med Fight Pass
 • Se live online på din PS4

Sådan kan du se UFC Live på PS4 gratis

Mens UFC-kamppas er den bedste mulighed for dem, der ønsker at se kampen på deres PS4 i HD-kvalitet, er der også en gratis mulighed til rådighed for dem, der ikke’Jeg vil ikke gå glip af kampen bare fordi kamppaset er uden for deres budget!

Du kan se det gratis på MatchTV.ru, her er hvordan:

 • Tilslut din PS4 til en VPN-aktiveret forbindelse. Du kan gøre dette ved at konfigurere VPN på din Wi-Fi Router og derefter forbinde din PS4 gennem den
 • Åbn PS4-internetbrowser fra indholdsområdet
 • Skriv i adresselinjen “MatchTV.ru”
 • Nyd UFC live online på din PS4 helt gratis
  Sådan ser du FIFA World Cup Live online

Sådan ser du UFC i Canada

For canadiske UFC-fans er Fight Network stedet at stille ind på for at se UFC i Canada. Den bedste ting ved at se UFC i Canada er, at Fight Network er tilgængeligt på forskellige enheder som Android, iOS og Roku, hvorved du får flere valgmuligheder at vælge imellem..

Kæmpe-netværk UFC

UFC-kanaler / tv-stationer

Den officielle tv-station for UFC er BT Sport, en sports-tv-kanal, der drives af BT Group i Irland og Storbritannien. Derfor kan brugere, der befinder sig i begge lande, let nyde at se begivenheden på deres kabel-tv ved at skifte deres kanaler til BT Sport. For brugere, der er placeret andetsteds, henvises til listen over kanaler / tv-stationer nedenfor.

Australien

MMA fans, der er placeret i Australien, kan let se UFC og alle de fantastiske kampe på Fox Sports 3, der udsender næsten alle hitbegivenheder rundt om i verden.

Rusland

UFC-elskere, der er bosiddende i Rusland, kan skifte deres kanaler til Rusland-2 af VGTRK for fuldstændig dækning af hovedkampen og underkortene.

Kina

Indtil videre er der ingen nyheder om en officiel tv-spredningsvirksomhed til levering af live-streams af UFC i Kina. Du kan dog tilmelde dig med PPTV – den kinesiske videostreamingsplatform.

Japan

For dem, der bor i Japan, kan du skifte dine kanaler til den berømte WOWOW satellitnetværk til at se UFC-begivenheden live.

Canada

Canadiske fans af MMA kan let se UFC-begivenheden live på kabel-tv via den berømte “Fight Network” kanal, som endda giver strømme fra preview-showet.

Brasilien

For at se UFC PPV-begivenheden live på kabel-tv i Brasilien, skal seerne skifte deres kanaler til det berømte fri-til-tv-netværk navngivet “Globo”.

Det Forenede Kongerige

Skift dine kanaler til den berømte BT Sports. Besøg deres hovedwebsted for at se begivenheden online.

Konklusion

Det’er nu almindelig viden om, at VPN’er kan bruges til at omgå geo-begrænsninger på de fleste større streamingwebsteder over hele verden. Men da de fleste af disse streamingwebsteder som UFC TV, DirecTV Now og endda Amazon Prime osv. Er meget strenge med deres geo-begrænsninger, kan du ikke fjerne blokering af disse sider, medmindre du abonnerer på en Best VPN-tjeneste, der ikke bare kan omgå restriktionerne men kan også levere den bedste oplevelse til streaming.

For UFC-fans over hele verden bliver VPN’er afgørende for at fjerne blokering af streamingwebsteder, der tilbyder store UFC-begivenheder!

Hvis du er en UFC-fan og kan lide den action og drama, som fightenmainent giver, er det på høje tid, at du begynder at overveje at købe et Top VPN-abonnement og sikre, at du aldrig går glip af en enkelt begivenhed i denne fantastiske kampliga!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me