Sådan ser du Scandal All-Seasons Online uden kabel

En ABC-original, “Skandaler” er en amerikansk politisk thriller-tv-serie, der fokuserer på en tidligere mediekonsulent for præsidenten, der lancerer sit eget krisestyringsagentur! Det er kendt for sine betagende beskadigede figurer, forbløffende vanedannende historier og hjertestopende plot-vendinger. Sæson 7 begyndte på luft den 5. oktober og har allerede formået at overgå alle’forventninger, tilføjer mere mysterium og usikkerhed. Leder du efter måder at se serien på? I bekræftende fald, skal du læse denne guide fra Bedste VPN om, hvordan man ser Scandal All-Seasons online!

Hvilken kanal skandaler kommer??

Hvis du vil se tv-showet på kabel-tv, har brugere over hele verden flere muligheder. For dem, der er placeret i USA, skal du blot skifte dit tv til “ABC-kanal”. Hvis du bor i Latinamerika, skal du gå til Canal Sony. Seere fra Bermuda kan se den seneste sæson på ZFB-TV.

Hvilken kanal kommer skandalen?

De, der er bosiddende i Miami, kan se tv-showet på WPLG, og Hong Kong-brugere kan nyde Scandal på TVB Pearl. For Scandal-fans i Australien udsendes serien hver torsdag på Seven Network. Under omstændigheder gik du glip af en episode på grund af noget lort held (ja, det sker med os alle); Du kan altid se de gentagelser, der udsendes på SoHo.

Sådan ser du Scandal online uden kabel

For kabelskærere i USA skal du oprette en konto på ABC Go (VoD-tjenesten for den officielle tv-station). Du kan enten se showet direkte fra webstedet eller downloade appen til din iPhone på Android fra henholdsvis iTunes og Google Play Store.

Sådan ser du Scandal online uden kabel

Hvis du bor uden for USA, kan du bruge en VPN at maskere din IP-adresse og flytte din placering til USA, mens du udnytter kryptering for at beskytte din identitet online. Nedenfor er en liste over de bedste VPN-udbydere, baseret på deres pålidelighed, prisfastsættelse, ydelse, support og sikkerhed.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

Sådan kan du se Scandal Live online gratis uden kabel

Når det kommer til at se på “Skandale” GRATIS er den eneste kloge mulighed at finde sikre live streaming-kilder. Vi har tilføjet en liste over indstillinger nedenfor, hvor du kan finde arbejdsstrømme til tv-serien, så du ikke går glip af en enkelt episode:

Bemærk: Brug en VPN-tjeneste til at streame anonymt på de streamingkanaler, der er nævnt nedenfor!

Putlocker

Hvis du er begejstret for at se Olivia Pope spille hendes nye rolle som stabschef, er en god mulighed at få adgang til Putlocker. Hjemmesiden er den ultimative destination for snor og freebies, der ønsker at se deres foretrukne tv-shows og film på den mest bekvemme måde. Hvis du vil se alle sæsoner af “Skandale”, bare besøge linket her. Episoder uploades regelmæssigt et døgn efter deres originale udgivelse. Dette betyder, at hvis en episode udsendes på torsdag, kan du se den GRATIS på Putlocker på fredag!

hvordan man ser skandaler

CMoviesHD

Ligesom Putlocker er CMoviesHD et andet hit GRATIS streaming-websted, hvor du kan finde alle mulige premium-indhold fra websteder som Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer og mere. Dette inkluderer film / tv-shows af alle genrer. Blandt disse inkluderer alle sæsoner for den hit politiske thriller TV-serie, “Skandale”. Klik her for at få adgang til indholdet!

Sådan kan du se Scandal Live online gratis uden kabel

123MoviesHub

Onlineindekset over hostede filer til streamingunderholdningsmedier, 123MoviesHub, er en anden topdestination for at se alle sæsoner af “Skandaler” uden kabel GRATIS. Webstedet er kendt for sin enorme database med film / tv-shows, som er tilgængelige at se overalt i verden. Klik her for at få adgang til streams!

Se Scandal på 123MoviesHub

Sådan ser du Scandal på Kodi

En anden stor mulighed for snor og freebies er at downloade og installere open source, medieunderholdningsprogrammet, Kodi. Denne platform forvandler enhver smartphone, bærbar computer, computer eller tablet til en tv-boks, så du kan nyde din yndlingsunderholdning minus besværet. At se alle sæsoner for “Skandale”, overveje at bruge Covenant-udvidelsen. Følg nedenstående trin for installation af tilføjelsen:

 1. ÅbenKodi og klik på den “Gear” ikon for at åbne indstillinger
 2. Fra listen over indstillinger, Vælg“Filhåndtering”
 3. Klik på “Tilføj kilde” og så Dobbeltklik på “Ingen”
 4. Gå ind http://kdil.co/repo ind i URL-linjen og navn it Kodi Israel
 5. Hoved tilbage til hovedmenuen og  til “Add-ons”
 6. Klik på den “Pakke” symbol og derefter “Installer fra zip-fil”
 7. Find“Kodi Israel” og klik på “kdil.zip” at installere repoen
 8. Vend tilbage til den forrige menu og Vælg “Installer fra depot”
 9. Find “www.Kodisrael.co depot” og Vælg “Video-tilføjelser”
 10. Rul ned til “C”, Vælg “Covenant”, og hit installationsknappen
 11. Åben tilføjelsen, klik på “Søg” og gå ind “Skandale”
 12. god fornøjelse ser TV-serien GRATIS online!

Sådan ser du Scandal på Kodi

Sådan ser du skandale på Popcorn Time

Når alt andet mislykkes, kan du overveje at installere hit-torrent-streaming-applikationen, Popcorn Time. Denne multimedieplatform giver dig den fantastiske mulighed for at se dit foretrukne videoindhold på den mest bekvemme måde som muligt. Det har et design, der ligner hit-streaming-webstedet (Netflix). Den bedste del af alt: seere har en kæmpe liste over tv-udsendelser / film, der kan ses, herunder blandt andet sæsoner “Skandale”. Læs mere Detaljer: popcorn tid vpn

Bemærk: Streaming på PopcornTime er ligesom at downloade & streaming torrents, så hvis du bor i dele af verden med strenge ophavsretlige love skal du bruge en VPN-tjeneste til at streame anonymt!

Sådan ser du skandale på Popcorn Time

Se Ofte stillede spørgsmål om Scandal

Kan du se Scandal på Netflix?

Ja, du kan bestemt se “Skandale” på Netflix. Det eneste problem: du har muligvis ikke adgang til alle syv sæsoner. VoD-tjenesten tilbyder kun 6-sæsoner at se på i øjeblikket. Så hvis du ønsker at se den seneste sæson, er det muligvis ikke et godt valg at tilmelde dig tjenesten. Flere detaljer: Netflix VPN

Hvor mange sæsoner er der af “Skandale”?

“Skandale” har i alt syv spændende og hjertestopende sæsoner med fantastiske fortællinger, der holder dig tilsluttet af skærmen, især hvis du vælger at binge-watch. Der har også været nyheder om en sæson 8 ankomst. Vi bliver dog stadig nødt til at vente på afslutningen af ​​sæson 7 for at finde ud af det.

Hvor mange episoder er der i den sidste sæson af “Skandale”?

Den sidste sæson af “Skandale” havde 16 episoder i alt, hvilket var 4 mindre end sæson 5. I betragtning af sæson 7 vil markere det sidste, vi vil se af tv-showet, vi forventer, at det strækker sig til 20 episoder i det mindste.

Indpakning af ting

Og med dette kommer vi til en ende på vores detaljerede guide til, hvordan man ser på “Skandale” All-Seasons. Vælg en af ​​de ovennævnte løsninger til streaming af tv-serien på det yderste niveau af komfort og underholdning. Del gjerne artiklen med dine bedste venner og familiemedlemmer. Glem heller ikke at give din feedback om, hvorvidt denne artikel viste sig at være nyttig eller ej. Hav en god dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me