Sådan ser du ICC Cricket World Cup 2019 Live online

Den cricketing verden’den største og mest prestigefyldte turnering, ICC Cricket-verdensmesterskabet starter den 30. maj 2019, og det lover at være en ekstravaganza af kraftfuld action, rekordstore feats og nogle betagende kampe og forestillinger.

Cricket-VM afholdes denne gang i England, Cricket’s originale hjem, efter et hul på 20 år.

Det sidste cricket-VM, der blev afholdt i England, var langt tilbage i 1999, da Australien holdt nerverne mod Lance Klusener’s angreb i semis og derefter truet favoritter Pakistan i finalen for at få sit truende greb på det skinnende Cricket WC Trophy.

Siden da har Australien vundet fire verdensmesterskaber, inklusive det i 1999, med den eneste undtagelse er verdensmesterskabet i 2011, som blev vundet af et genopgivende Indien.

Men dette Cricket-verdensmesterskab vil være i modsætning til dem, der skete i fortiden, da scoringer på 350+ nu er blevet en del, og hold som England og Indien, med deres piskede batting-line ups, fortsætter med at jage disse mammutscore uden at bryde meget af en sved.

Mange forudsiger endda, at en score på over 500 løb ses for første gang i dette verdensmesterskab.

Det’s går til en utrolig hård turnering for hold, og det er sandsynligvis den, der holder deres nerver lige til slutningen, der vil gøre krav på sølvtøj verdensmesterskabet 14. juli 2019 på Lord’s Cricket Ground, London.

Jeg ville ikke’t glip af enhver kamp i hele turneringen, og hvis du vil gøre det samme, så her’er en omfattende guide til, hvordan man ser ICC Cricket World Cup Live Online inklusive flere online streamingkanaler, billetinfo, fjernelse af geo-begrænsninger på live cricket fra hele verden på mere!

De bedste live streaming-muligheder for Cricket-VM:

Med en global fan efter, har International Cricket Council sørget for, at verdensmesterskabet er tilgængeligt i hver eneste region og land i hele verden. Dens officielle tv-stationer liste, som du kan se her, er bare utroligt med hensyn til rækkevidde og dækning.

Og mange af disse tv-stationer viser cricket-kampe regelmæssigt hele året, så selvom du vil vide, hvordan man ser cricket online efter at verdensmesterskabet er afsluttet, kan du bruge disse indstillinger til at gøre det.

Men hvis du vil se verdensmesterskaber via streaming og du ikke’t har en god nok live streaming mulighed i dit land til at gøre det, her er 5 Live HD Betalte og gratis streaming kanaler, som du kan fjerne blokering af med en VPN fra hvor som helst i verden og se verdensmesterskabet på:

De fleste af de live streaming-løsninger til ICC Cricket World Cup er geobegrænset. Derfor vil sådanne streamingindstillinger kræve en dejlig og hurtig VPN-service for at fjerne blokering af liveindstillinger. Surfshark er et godt valg, da det tilbyder 2000+ servere og 5 multi-logins, som er praktisk til at se live sport. Besøg Surfshark30 dage pengene tilbage-garanti

HotStar

Dækningsregioner:

Canada, Indien, Nepal, Maldiverne, Bhutan, Amerikas Forenede Stater, Puerto Rico, Guam, Nordmarianerne, De amerikanske Jomfruøer og Amerikansk Samoa.

Hotstar er en førende indisk baseret streamingtjeneste og er hurtigt blevet en streamingfavorit til alle former for sportsgrene, især cricket, og det er uden tvivl den mest populære streamingtjeneste til at se Cricket i Indien. Tjenesten har sine kompatible apps på både Android og iOS sammen med et websted http://www.hotstar.com/.

Dens abonnement er også utroligt billigt, hvis du kun vil abonnere på det for kun cricket!

Hotstar VIP-planen koster dig kun $ 5,22 / år, hvis du abonnerer på den via en indisk server fra en VPN!

Der er også en plan for dem, der ønsker at se cricket i USA, men det’er dyre, så det’Det er bedre, at du holder dig til denne plan, hvis du vil bruge Hotstar til at streame dine yndlingsspil fra verdensmesterskabet.

Skysports

Dækningsregioner:

England, Wales, Skotland og Irland

Dette streaming-sted er baseret i Storbritannien og er del af et bredere himmel-sportsnetværk, der inkluderer flere kanaler dedikeret til sportsudsendelser. I England er denne kanal tilgængelig i de fleste kabel-tv-abonnementer.

Sky Sports er også tilgængeligt i abonnementspakker fra mange forskellige online kabeludbydere som Sling TV og betragtes som den bedste mulighed for at se cricket i Storbritannien, så du kan få det også i din kabelpakke eller gå efter den individuelle plan.

For streamere koster et dedikeret World Cup cricket-streamingabonnement dig kun £ 10 / måned (du kan se det her), hvilket betyder, at hvis du ser hele turneringen igennem det, vandt du’t brænder meget af et hul i din tegnebog, da denne plan ikke kun er billig, men også har flere funktioner som kvalitetskommentar og analyse efter matchen, HD-kvalitet, pålidelig forbindelse blandt andre.

Hvis du bor uden for Det Forenede Kongerige og ønsker at se Cricket World Cup, skal du fjerne blokering af SkySports gennem en VPN ved at oprette forbindelse til en fungerende UK-baseret server, der kan understøtte HD-streaming.

PTV Sports

Dækningsregion:

Pakistan

Indtil videre den bedste mulighed på denne liste! PTV-sportsgrene, en pakistansk baseret sportskanal, tilbyder nu også sit eget live-streaming-websted, dvs. http://sports.ptv.com.pk/.

At se PTV Sports er absolut gratis, men seekvaliteten kan til tider være lidt lavere end HD-kvalitet.

PTV-sport vandt’t stream kampene til dig, hvis du bor uden for Pakistan, så hvis du vil se verdensmesterskabet cricket live online gennem det, vandt du’t være i stand til at gøre det, medmindre du bruger en VPN til at fjerne blokeringen af ​​webstedet.

SonyLiv

Dækningsregion:

Pakistan

En anden utrolig gratis streamingindstilling til ICC Cricket World Cup, SonyLiv er min egen personlige favorit, når det kommer til streaming cricket overalt. Det har en smule kornet videokvalitet til tider sikkert, men lydkvaliteten er stor, det er dækningen.

Men det bedste ved SonyLiv er, at det næsten ikke har nogen annoncer i løbet af hele kampdækningen, så hvis du ser cricket-verdensmesterskabet online gennem det, vil du blive garanteret en generende fri oplevelse.

SonyLive er så relevant for cricket og så populær, at det vises øverst i de fleste søgemaskineresultater, hvis du indtaster forespørgslen til “Verdensur online”.

SonyLiv er gratis at se for alle fra hele verden, ligesom jeg ser den første kamp i verdensmesterskabet mellem England og Sydafrika lige her på SonyLiv:

SonyLiv arbejder også indfødt i Pakistan og i Indien, men hvis du bor uden for disse territorier, kan en VPN hjælpe dig med at få forbindelse til kanalen via en pakistansk server.

De bedste live streaming-muligheder for Cricket-VM

FoxSportsAsia

Dækningsregion:

Kina, Thailand, Japan, Indonesien og Sydkorea

Mens det primært henvender sig til regionerne i Fjernøsten, kan FoxSportsAsia også ses overalt i verden ved hjælp af en god nok Streaming VPN-udbyder.

Hvis du ikke gør det’t bor inden for FoxSportsAsia’s dækningsområde, vil du se denne fejl, hvis du forsøger at streame enhver verdensmesterskabskamp gennem denne platform.

Kvaliteten er god, og der er masser af annoncer, men det’er gratis, så du kan bestemt også prøve det.

Vær opmærksom her, at FoxSportAsia’s dækning i Kina inkluderer ikke dens autonome regioner, så hvis du vil se cricket i Hong Kong, Macau eller et hvilket som helst tilknyttet Kinas område, bliver du nødt til at bruge en VPN til at fjerne blokeringen af ​​webstedet’s streamingtjeneste.

Sådan finder du det bedste streaming VPN-abonnement til Cricket World Cup ‘19

Streaming VPN'er, der faktisk kan fjerne blokering af geobegrænsede websteder og tilbyde HD-kvalitet streams gennem hurtige hastigheder er ganske sjældne, så du bliver nødt til at gå gennem denne liste nedenfor, hvis du vil finde en billig, pålidelig og premium mulighed som en VPN for at supplere din streamingbehov og giver dig mulighed for at se ICC-verdensmesterskabet unabatated:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

England Vs. Vestindien - 14. juni 2019 - Hvem vinder?

I morgen tager turneringsfavoritter England den uforudsigelige Windies. Den engelske line-up er fyldt med matchvindende spillere i verdensklasse som Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root og Eoin Morgan, mens Windies på den anden side ser lidt uerfarne ud med nye spillere, der har’t havde tid til at bevise deres måling meget på den internationale scene.

Det’forventes, at England let vinder i morgen’s kamp i deres galop mod semis, og oddsene ligger stærkt stablet mod Windies. Så fra min ende er favorittene England med Windies, der bevarer en meget lav chance for at overraske alle med en sejr i Ageas Bowl i Hampshire, UK i morgen.

ICC verdensmesterskab i 2019 fuldtidsplan og holdspil

Cricket-verdensmesterskabet løber over en måned lang periode, der starter den 30. maj 2019 og slutter den 14. juli med finalen på Lord’s.

Den første semifinale spilles den 9. juli, og den anden semifinale spilles en dag senere den 11. juli, hvor dagene imellem er reservedage, så hvis der er en uplanlagt forsinkelse på grund af regn eller noget andet, kan kampene stadig ske.

Match starttider i verdensmesterskabet:

Dagskampene begynder kl. 9:30 GMT, mens dag / nat-kampene spilles fra kl. 12:30 GMT og fremefter.

Tjek her for den fulde plan for alle kampe sammen med deres tidspunkter.

Sådan køber du billetter til ICC verdensmesterskaber:

English Grounds er utroligt maleriske med ikoniske bygninger, pavilloner blandet med betagende grønne pletter, hvilket gør det til en fornøjelse at se et spil cricket der.

Og hvad’s mere interessant er folkemængderne, da lokale engelske fans blandes med voldelige udvandrede befolkninger for at gøre arenaerne fortryllende.

Der er en masse lokal støtte der til hold som Indien og Pakistan, og nogle gange føles det endda, at disse to hold får stemningen på en hjemmebane på de fleste engelske grunde.

Her er alle spillesteder, hvor alle kampe skal spilles:

 1. Herre’s - London
 2. The Oval - London
 3. Trent Bridge - Nottingham
 4. The Riverside - Durham
 5. Old Trafford - Manchester
 6. Cardiff Wales Stadium - Cardiff
 7. Bristol County Ground - Bristol
 8. County Ground - Taunton
 9. Hampshire Bowl - Southampton
 10. Overskrift - fører
 11. Edgbaston - Birmingham

Hvis du vil se og opleve alt det, har ICC sin egen officielle Ticketing-webside, hvor du kan booke og købe billetter til enhver kamp online, men skynder dig, da billetter snart løber ud!

Verdensmesterskabet spilles på en rund Robin-basis

Lige siden det sagnomsuste verdensmesterskab i 1992 blev Round Robin-formatet, hvor hvert hold skal spille alle de andre hold for at gå videre til semis, en sjælden begivenhed, men dette verdensmesterskab vil give et afkast, da alle disse hold vil spill resten af ​​dem mindst en, inden semifinalistene kan besluttes:

 1. England
 2. Indien
 3. Sydafrika
 4. New Zealand
 5. Australien
 6. Pakistan
 7. Bangladesh
 8. Vestindien
 9. Sri Lanka
 10. Afghanistan

Konklusion

Verdensmesterskabet ’19 lover at være en spiludveksler for cricket-sporten, da den vil afgøre ODI-cricket's skæbne i de kommende tider med T20-cricket, der fortsætter sin meteoriske stigning i popularitet blandt masserne. Men stadig er ODI-cricket den største uafgjort og verdensmesterskabet ’19 vil være en begivenhed, hvor dette format vil være på sin mest autentiske form.

Den meget ventede kamp mellem Indien og Pakistan vil tiltrække øjenkuglerne for over en milliard mennesker fra kloden blandt andre actionfyldte spil blandt superkonkurrencedygtige hold, så don’Gå ikke glip af enhver kamp, ​​da du helt sikkert får dine penge værd denne gang!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me