Sådan ser du FIFA World Cup Live online

Hej FIFA fans fra hele verden, og velkommen til Bedste VPN. Noget ved spillet, der altid bringer mig tilbage til klassikeren “Slør – Woo Hoo” sang i “Vejen til verdensmesterskabet 98” videospil! Den energi, musikken brugte til at bringe ud, mand, savner jeg de dage. Det får mig dog til at tænke på verdensmesterskabet.

Contents

Sådan ser du FIFA World Cup Finals Live online

Disse live streaming-muligheder, der er vist nedenfor, er perfekte til at se verdensmesterskabet i HD-kvalitet og dedikerede kommentarstrømme på flere sprog.

BeIN Sports

En af de mest omfattende sportsdækningsudbydere, BeIN Sports er tilgængelig i størstedelen af ​​verden, herunder Mellemøsten, USA, New Zealand, Thailand, Malaysia og andre. Det kan være din online streamingindstilling til FIFA-finalen for så lavt som $ 10 om måneden. Det bedste ved denne udbyder er, da det’s findes i flere regioner over hele kloden, vil det tilbyde kommentarer på flere sprog.

bein sports fifa

Hvis du bor uden for regionerne, er det’er tilgængelig i, der’s ingen grund til at bekymre dig, da du kan oprette forbindelse til det via en VPN. Enkel omdirigering af din forbindelse via en server beliggende i det land, du ønsker at oprette forbindelse til og få adgang til BeIN Sports for let at fjerne blokeringen af ​​webstedet.

bein sports fifa lande

Hvis du bor uden for regionerne, er det’er tilgængelig i, der’s ingen grund til at bekymre dig, da du kan oprette forbindelse til det via en VPN. Enkel omdirigering af din forbindelse via en server beliggende i det land, du ønsker at oprette forbindelse til og få adgang til BeIN Sports for let at fjerne blokeringen af ​​webstedet.

DirecTV nu

DirecTV er den mest omfattende Live TV-udbyder i USA i øjeblikket og tilbyder flere kanaler i sine abonnementsplaner af høj værdi. Det tilbyder i øjeblikket et tre-måneders abonnement på kun en ubetydelig $ 10 / måned og inkluderer flere officielle FIFA-tv-selskaber inklusive Fox Sports til engelsk dækning, Globo for portugisisk dækning og meget mere.

direkte tv fifa

Hvis du vil have adgang til DirecTV Now uden for USA, har du brug for en Bedst VPN med dedikerede amerikanske streaming-servere for at omgå geo-begrænsningerne på webstedet.

Bedste FIFA VM-VPN

Da næsten alle de ovennævnte streaming-websteder kræver en VPN for at sikre adgang, er her en omfattende tabel over de Top VPN-udbydere, som du kan vælge imellem for at drive en uafbrudt FIFA-verdensvisningsoplevelse!

RANKENDE TABEL

Gratis online streaming til FIFA

Hvis du føler, at de betalte udbydere får dig til at gå over dit budget, og du er villig til at gå på kompromis med funktioner som videokvalitet, er der flere gratis muligheder til rådighed for at se FIFA World Cup Live online:

Youku

Den eneste mulighed for live streaming af FIFA for mere end en milliard mennesker i Kina, Youku er en fantastisk service, der ejes af den meget indflydelsesrige gruppe. Denne streamingudbyder er vokset fra styrke til styrke, og det er den første streamingudbyder, der deler en større turnering’s online tv-rettigheder med statsejet kinesisk CCTV.

Tjenesten er helt gratis, hvilket gør den meget lokkende for seere, der bor i Kina. For dem af jer, der bor uden for Kina, i tilstødende lande, kan Youku være din gateway til at se FIFA i mandarin / kinesisk kommentar, men kun hvis du bruger en kraftig VPN til at fjerne blokering af dette geo-begrænsede websted.

ZDF.De

Tyskland’s øverste streamingudbyder, dvs. ZDF.De er en gratis service, der sender video i høj kvalitet, hvilket gør det til det perfekte valg for tyske fans af spillet. Hvis du bor uden for Tyskland, kan ZDF.De kun ses, hvis du fjerner blokeringen af ​​websitet gennem en Top VPN ved at oprette forbindelse til en tysk server.

ZDF.de fifa
Sådan ser du FIFA verdensmesterskab på Kodi

 1. Lancering Kodi Krypton V17 og i øverste højre hjørne klik det “Gear” ikon.
 2. Vælg “Filhåndtering” i nederste højre hjørne af menuen.
 3. Rul ned fra venstre menu og åben “Tilføj kilde”.
 4. Dobbeltklik på “Ingen” og gå ind http://lazykodi.com/
 5. Give mediekilden et navn. For eksempel, “Lazy Kodi”
 6. Gå tilbage til Kodi-hovedmenuen og klik på “Add-ons”.
 7. Hit det “Pakke” symbol for at starte installationsprocessen.
 8. Vælg “Installer fra zip-fil” og Find det “Lazy Kodi” mediekilde.
 9. Fra listen over indstillinger, Vælg “lagre til” og så hanen på “ANDROIDABA”
 10. Vælg “Repository” og så klik på “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Vente et par minutter til “Add-on installeret” notifikation. Vend tilbage til den forrige menu og klik på “Installer fra depot”.
 12. Vælg “..Kodil Repository” og så åben det “Video-tilføjelser” liste
 13.  det “Søg” fane og type i “cCloud TV”
 14. Åben tilføjelsen og derefter hit installationsknappen.
 15. Vente til “Tilføjelse” installeret anmeldelse
 16. Vend tilbage til tilføjelsemenuen og lancering cCloud TV.
 17. Klik på den “Sport” mulighed for at få adgang til alle live sportsstreams
 18. Vælg ESPN eller enhver anden tv-station fra listen her for at nyde at se FIFA verdensmesterskabet!
  Sådan ser du CNBC Live online

fifa espn

Sådan ser du FIFA-verdensmesterskabet på Kodi Firestick ved hjælp af iPlayer WWW

 1. Lancering Firestick TV og klik på System.
 2. Vælg Indstillinger og derefter “Udvikler muligheder”.
 3. Aktiver Apps til ukendte kilder og “ABD Debugging”.
 4.  tilbage til menuen Hjem, klik på søgeikonet, og indtast “Downloader”.
 5. Klik på den “Downloader” og tryk på valgknappen på fjernbetjeningen.
 6. Lancering appen, vælg “Tillade”, og OK i velkomstvinduet.
 7. Gå ind http://troypoint.com/kodistable i URL-linjen.
 8. Vente for at downloade filen og klikke på “installere” på Kodi-opsætningssiden.
 9. Følge efter trinene i ovennævnte overskrift for at installere iPlayer WWW.

fifa ildsted

Se FIFA verdensmesterskabet på Roku

Roku TV tilbyder nogle ekstremt gode muligheder, når det kommer til sportsdækning og det vandt’Det kan ikke være noget andet for dette FIFA verdensmesterskab, da en masse kanaler med udbyderen streamer kampene live. De fleste af disse kanaler er dog ikke tilgængelige uden for USA og er geobegrænsede. Så for at komme forbi dem skal du følge nedenstående trin:

 1. Tilmeld dig med en Top VM VPN-udbyder
 2. Installer VPN med din Roku (Du vil finde flere guider med dine VPN-udbydere om, hvordan du gør det)
 3. Opret forbindelse til den amerikanske server, og du vil omgå geo-begrænsningerne for at se kampene live på dine yndlingskanaler!

Se FIFA verdensmesterskabet på Mac

For Mac-brugere er adgang til geobegrænsede streaming-websteder til verdensmesterskabet en ekstremt strømlinet proces. Mange streaming-sider udsender gratis kampe fra turneringen gratis til f.eks. Match TV og BBC iPlayer, så hvis du vil fjerne blokering af dem via en VPN, så her’hvordan du kan gøre det let:

 1. Abonner på en top VM-VPN service og download sin nyeste Mac-klient
 2. Installer den Mac-klient på din enhed og opret forbindelse til en server i det land, hvor din live-streamingudbyder er tilgængelig. For f.eks. Vælg UK-servere til at fjerne blokering af BBC iPlayer
 3. Tilslut VPN og besøg live streaming-webstedet for at nyde kampene live!

Se verdensmesterskabet på PS4

Borte er de dage, hvor spilkonsoller bare skulle bruges til spil. I dag er din konsol et kraftfuldt udstyr, der imødekommer en bred vifte af dine behov. PS4-brugere kan bruge deres konsol til at se FIFA live via streamingudbydere, men du har brug for en VPN til at gå igennem med dette:

 1. Vælg det bedste Verdens mesterskab VPN og vælg en plan, der passer bedst til dit budget
 2. Få brugeroplysninger (VPN-brugernavn og adgangskode)
 3. Installer VPN via enten routeren eller Windows / Mac. De fleste Top VPN-udbydere tilbyder dedikerede tutorials om, hvordan man opsætter VPN på PS4 på en nem måde. Her er vejledningerne fra PureVPN og hvordan du gør dette
 4. Indtast brugeroplysninger
 5. Opret forbindelse til servere i dit land, hvor din strømforsyning er leveret’s tilgængelighed. For f.eks. for at fjerne blokering af Match TV skal du vælge en russisk server
 6. Opret forbindelse til VPN
 7. Nyd live kampe fra FIFA verdensmesterskabet på din PS4-spilkonsol!

Se FIFA verdensmesterskab på iOS

Gør det utroligt nemt at se noget på farten, bliver iOS-enheder meget populære som bærbare streamingenheder. iOS-apps til mange streamingtjenester er også let tilgængelige, f.eks. DirecTV tilbyder nu en native app til iOS-platformen, som du nemt kan downloade fra iTunes-butikken. Men da mange streamingwebsteder er geobegrænset, skal du bruge en VPN for at fjerne blokering af dem og nyde dine kampe live på en uafbrudt måde.

Det er nu utroligt nemt at installere en VPN på iOS på grund af tilstedeværelsen af ​​dedikerede apps til den platform, der er tilgængelig hos næsten alle topudbydere og her’Sådan kan du få gjort det på under 3 minutter:

 1. Vælg VM-VPN udbyder, som du bedst kan bedømme efter dens funktioner
 2. Betal for prisplanen
 3. Gå til iTunes-butikken, og søg efter VPN’navn. Appen vises let oven på resultaterne
 4. Download det derfra
 5. Installer det på din iPad / iPhone
 6. Vælg en server på placeringen af ​​din streamingudbyder
 7. Tilslut VPN
 8. Besøg webstedet / åbn appen fra din live-streaming-udbyder for at nyde handlingen live!

Se FIFA verdensmesterskabet på Android

Android OS er langt det mest populære mobile operativsystem i verden og med dets brugere, der tæller i millioner i øjeblikket, vil der en masse mennesker ser frem til at nyde de live kampe fra FIFA verdensmesterskabet på deres enhed. De fleste Top VPN’er tilbyder dedikerede Android-apps, som du kan bruge til at omgå geo-begrænsninger på populære streaming-websteder. Lade’s får dig gennem processen med at installere en VPN på din Android i 5 enkle trin:

 1. Fra de bedste VM-VPN, vælg det, der bedst passer til dit budget og dine krav
 2. Download sin Android-app fra Play Store
 3. Installer den på din Android-enhed, men sørg for, at din enhed er opdateret til den nyeste Android-version for at gøre appen endnu mere sublim
 4. Opret forbindelse til en landsspecifik server på det sted, hvor din streamingudbyder er tilgængelig
 5. Besøg dine streamingudbydere’ site eller åbn deres dedikerede app på din enhed for at se kampene live!
  Sådan kan du se Supernatural sæson 14 Live online gratis

Se FIFA verdensmesterskabet på Xbox

Xbox er en meget populær spilkonsol, der har fået sin berømmelse på grund af de mange pletfri funktioner, den tilbyder til sine brugere. Mange Xbox-entusiaster vil være meget interesserede i at se FIFA verdensmesterskabet på deres konsoller. Men da mange websteder, der tilbyder live streaming, er geobegrænset for seere uden for deres land, bliver du nødt til at oprette en VPN på din Xbox for at komme igennem og her’Sådan kan du nemt nå dette mål:

 1. Abonner på en magtfuld VM-VPN der tilbyder en stor mængde servere over hele kloden
 2. Opsæt en VPN på din Xbox. Dette burde ikke’t er overhovedet foruroligende, fordi de fleste topudbydere tilbyder fremragende guider til, hvordan man gør det. Her er vejledningerne til, hvordan man opsætter VPN på Xbox af PureVPN og ExpressVPN
 3. Opret forbindelse til serverne på din foretrukne placering, dvs. det land, hvor din streamingudbyder er tilgængelig til visning
 4. Se de live kampe gennem din Xbox!

Se FIFA verdensmesterskabet på Apple TV

Apple TV-ejere har meget at glæde sig over, da de får mulighed for at se live kampe fra FIFA verdensmesterskabet gennem deres enhed, og alt hvad de har brug for at benytte denne mulighed er at vide om de muligheder, de har, når det kommer til live streaming-tjenester til kampene i turneringen sammen med installation af en VPN på deres enhed for at omgå alle geo-begrænsninger, de støder på streaming-webstederne.
Lade’s gennemgå trinnene, gennem hvilke du kan installere en VPN på Apple TV:

 1. Køb en prisplan på en hvilken som helst af toppen VM-VPN efter dit valg eller fra dem, der er anført i denne blog
 2. Installer VPN på din Apple TV. Dette burde være for meget besvær for dig, da mange VPN-udbydere har en nem trin for trin guide til, hvordan du gør det
 3. Opret forbindelse til serveren i det land, hvor du vil have adgang til din streamingudbyder
 4. Nyd FIFA verdensmesterskabet som aldrig før!

Se FIFA verdensmesterskabet på FireStick

Hvis du ejer en Amazon Firestick, kommer du på listen over heldige mennesker. Fox Sports, den officielle tv-station for mega-begivenheden, tilbyder en dedikeret app til underholdningsenheden. Du kan downloade det fra Amazon’s officielle app store her. Når du er færdig, skal du logge ind med din Fox Sports Go-konto og nyd at streame FIFA-begivenheden!

fifa rævsport

Læs vores detaljerede guide til bedste VPN til firestick.

Sådan ser du FIFA verdensmesterskabet uden kabel

Det er ikke nødvendigt, at du vælger kabel-tv for at se dit yndlingsindhold, især når halvdelen af ​​det, du helst ser, ikke er tilgængelig på normale abonnementer. Det er her brugere som regel ender med at blive snørere og tilmelde sig onlinetjenester til deres underholdningsbehov. Vi har også løsninger til at se FIFA verdensmesterskabet online.

Sådan ser du FIFA i USA

Som nævnt tidligere er Fox Network den officielle tv-selskab for FIFA World Cup, som er et amerikansk-baseret underholdnings- og nyhedsfirma. Så hvis snørere vil streame FIFA verdensmesterskabet live i USA fra deres hjemlige komfort, skal du blot tilmelde dig hos Fox Sports GO – tv-stationens VoD-service.

Sådan ser du FIFA i Australien

Hvis du leder efter måder at se FIFA verdensmesterskabet på, skal du stole på en VPN-service til Australien. De premium-løsninger, der er nævnt ovenfor som Hulu, Fox Sports Go, DirecTV Now og Sling TV, indfører geobegrænsninger, der begrænser brugere fra andre lande til at få adgang til deres websteder.

Sådan ser du FIFA i England

Brugere i Storbritannien kan nemt skifte deres kanaler til BBC eller ITV for at streame FIFA verdensmesterskabet. Trådskærere har måske lidt problemer med at få adgang til geobegrænset indhold. Tilmeld dig Sling TV, Hulu Live TV eller DIRECTV NU for at se turneringen. En anden mulighed ville være at oprette forbindelse til en VPN-placering i verdensmesterskabet i FIFA i USA og streame begivenheden direkte fra Fox Sports Go.

  Sådan kan du se PrimeWire.is sikkert fra hvor som helst

Sådan ser du FIFA-kampe på alle Hulu-kanaler

Hulu tilbyder 50+ live-kanaler i sin betapakke inklusive de kanaler, der streamer verdensmesterskabet i HD-kvalitet. Hvis du ikke gør det’t vil gå glip af denne mulighed og derefter læse denne guide på Hulu verdensmesterskabet med listen over kanaler, der vil streame kampene, hvordan man omgår Geo-begrænsninger på Hulu ved hjælp af en bedste VPN, prisguider, hvordan man optager Live-kampe og mere.

Hulu World FIFA-understøttede enheder

Den bedste ting ved Hulu er det fantastiske repertoire af understøttede enheder. Hulu kan arbejde på næsten alt hvad du kan tænke på. Konventionelle indstillinger som Smart TV, mobil, pc’er fungerer alle på Hulu, men listen er ikke kun begrænset til disse, da Hulu også tilbyder en lang række andre muligheder.

fifa hulu

Her er en fuldgyldig liste over alle enheder, der understøttes af Hulu:

 1. Apple iPhone og iPad (kører iOS 10 eller nyere)
 2. Android-telefoner og tablets (kører 5.0 eller nyere)
 3. Apple TV (4. generation eller nyere)
 4. Chromecast
 5. Brandtabletter
 6. Fire TV og Fire TV Stick
 7. LG TV (udvalgte modeller)
 8. Nintendo switch
 9. Roku og Roku Stick (udvalgte modeller)
 10. Samsung TV (Vælg tv-modeller)
 11. Xbox One, Xbox 360

Sådan ser du FIFA-verdensmesterskabet på Apple TV ved hjælp af gratis og betalte apps

Blandt de utal af tilgængelige enheder i øjeblikket, der understøtter streaming, vil Apple TV-ejere også bestemt være på udkig efter nogle gode nok streaming-apps til at gøre deres verdensoplevelse mindeværdig..

Bedste Apple TV-betalte apps til at se FIFA

 1. Optus Sports
 2. DirecTV nu
 3. Fox Sport
 4. BeIN Sports
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Slynge-tv

Bedste Apple TV gratis apps til at se FIFA

 1. MatchTV
 2. BBCiPlayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Se La Liga Online

La Liga er en FIFA-liga, der har en massiv følelse overalt i verden, hovedsageligt på grund af lokkelse af internationale stjerner, der viser spændende gameplay og giver fans eksklusiv underholdning. Foreningen bag La Liga ved, hvor lukrativ dens liga er, så den hengiver sig til at sælge sine tv-rettigheder til større tv-selskaber og streamingwebsteder fra hele verden.

Denne gang har det ikke været anderledes, da hver tv-selskab har eksklusive rettigheder til at udsende La Liga-kampe live i det tildelte område, set fra tabellen vist ovenfor.

Hvis du vil se La Liga online, så her er listen over de 3 bedste udbydere, der tilbyder de bedste streamingtjenester i HD-kvalitet til at få adgang til kampe online live:

 1. DirecTV nu Sports
 2. BeIN Sports
 3. Elleve sportsgrene

Sådan ses beIN Sports Online

BeIN Media Group, der blev grundlagt i januar 2014 af Nasser Al-Khelaifi, er en spun off fra Al Jazeera Media Network, med hovedkontor i Doha, Qatar. Det berømte beIN Sports-netværk blev oprettet i Frankrig tilbage i 2012 og har siden fået et ret omdømme blandt begge: online streaming og kabelbrugere, der ønsker at nyde sport og underholdning ved maksimal bekvemmelighed. Hvis du vil se beIN Sports Online, skal du blot besøge deres websted eller downloade de native apps fra Google Play Store eller iTunes.

Indpakning af ting

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at forstå, hvordan du ser FIFA uden kabel. Ikke desto mindre, hvis du støder på problemer eller finder andre streamingløsninger, tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor. Del gjerne artiklen med andre FIFA fans. Hav det en god tid!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me