Sådan ser du Coachella 2019 Live online

Hvis du har haven’Jeg fik passerne endnu og er uheldige nok til ikke at få tid til faktisk at gå til den næsten måned lange festival denne gang, don’t bekymre dig, da du også kan se det derhjemme (selvom det ikke ville være tilfældet’t er endda halvt så underholdende som at gå til den originale ting) men Åh, du skal lære at få mest muligt ud af det, du’har fået!

Her er en omfattende guide til Sådan ser du Coachella Live Online i 2019, komplet med alle de online visningsmuligheder, du har’Vi har måttet se begivenheden, guider om, hvordan man omgår geobegrænsninger med Bedste VPN'er på Coachella Live-streams, hvordan man ser Coachella på Apple TV, officielle tv-selskabslister, hvor man kan købe billetter fra og mere af BestVPN.co!

Hvor er Coachella 2019?

En begivenhed, der ændrede løbet af musikalske festivaler i De Forenede Stater, The Coachella Valley Music & Arts Festival finder sted i april i år, og du seriøst ikke ønsker at gå glip af det!

Festivalen blev afholdt på Empire Polo Club i Indio, Californien siden 1999-2001, og får sit nu uber-berømte navn fra Coachella Valley, hvor Indio ligger.

Hvis du ikke gør det’Ved ikke noget om denne festival endnu, har du måske levet under en klippe siden årtusindskiftet, fordi det måske er den mest definerende musikalske begivenhed ikke kun i USA, men i hele verden i hele det kommende år.

Showet’s format denne gang er på hinanden følgende 3 dages weekender i april 2019.

Den første Coachella-weekend vil fortsætte fra 12. april - 14. april 2019, mens den anden Coachella-weekend starter fra 19. april - 21. april 2019.

Coachella 2019 Lineup

Intet kan beskrive awella af Coachella Artist Line Up for hvert eneste år end den nu berømte linje af amerikanske sangerinde Kate Perry “ Line-up introducerer altid det bedste af året for resten af ​​året.”

Med tophandlinger som Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid og en hel masse andre, vil Coachella 2019 være dope!

Og det’det er ikke kun de største starter, som Coachella handler om!

Denne begivenhed handler mere om at bringe det lidt kendte musikalske talent på spidsen ved at give dem en platform til at fremvise deres kunstnerskab.

Coachella har lanceret en masse småtidsmusikere og sangere i den globale popularitetskredsløb med kun et enkelt udseende, så hvem ved, at 2019-line-up'en muligvis har den kommende globale sensation!

Her er den fulde kunstner line up som delt på Coachella’s officielle side!

hvordan man ser coachella

Sådan ser du Coachella Live Online Stream

Med de mest basale festivalpas, der starter fra $ 429, ekskl. Andre nødvendige tilføjelser til rekreative faciliteter som shuttle-pass, hotelophold, camping & parkeringsafgifter osv., ikke mange af os er heldige nok til at gå på Coachella-festivalen uden at bryde vores bank.

Og hvad så’er vores næste bedste mulighed? Ser det online hjemmefra!

I modsætning til andre større musikalske begivenheder fra hele verden gør Coachella det ikke’t stream live til alle eksterne kanaler eller binde op med tv-stationer.

I stedet har den sin egen YouTube-kanal, hvor den streamer sin egen begivenhed live, og det også helt gratis!

Den officielle Coachella YouTube-kanal har også meget mere at byde på, inklusive videohøjdepunkter fra tidligere Coachella-begivenheder, sange fra artister med dette år og mere, så prøv det!

Sådan ser du Coachella Live Online Stream

Sådan ser Coachella i Storbritannien

Coachella YouTube-kanalen har ikke’Jeg har hidtil været geo-begrænset til UK, men hvis kanalen bliver sådan i år, har du bestemt brug for en god nok VPN, der kan omgå kanalen’s geo-begrænsninger. Ellers er processen med at se den ganske enkel:

 1. Åbn YouTube.com eller download YouTube-appen på enhver platform, du er på
 2. Søge efter “Coachella” og abonnere på den officielle Coachella YouTube-kanal
 3. Hvis live stream ikke er tilgængelig i dit land, skal du få en Top VPN til at omgå blokken ved at oprette forbindelse til en fungerende amerikansk server
 4. Se live-streams online i begge de to weekender og nyd Coachella’2019’s største kunstnere og stjerner lever!

Sådan ser du Coachella på Apple TV

Apple TV vokser hurtigt som en meget foretrukken enhed til alle former for online streaming og at se Coachella live på det er utroligt let!

 1. Start din Apple TV
 2. Gå til iTunes app store på den
 3. Download YouTube-appen fra den
 4. Søg “Coachella” på YouTube
 5. Abonner på den officielle Coachella-kanal, så du ikke gør det’glip af opdateringer
 6. Nyd livestreams direkte fra Coachella på dit Apple TV uden problemer!

Bemærk her, at hvis du er i noget land uden for USA, og live-strømmen ikke vises på grund af geo-begrænsninger, så don’frygt overhovedet, da alt hvad du har brug for er en god nok VPN, der tilbyder Media-streamer-service.

Lige nu er den eneste Top VPN, der gør det på Apple TV, ExpressVPN, og det kan jeg sige, fordi jeg tester VPN'er dagligt. Ja, der er andre gode VPN'er til Apple TV, som du også kan læse mere om i vores guide om emnet, men efter min mening’t vælg enhver anden udbyder end ExpressVPN, hvis du ikke gør det’t vil forkæle din Coachella-begivenhed i 2019.

Fra hvor kan jeg købe Coachella 2019 billetter?

Over en fjerdedel af en million mennesker deltog i Coachella sidste år, og denne gang er tallene beregnet til at være endnu højere!

Ja, begivenheden er så populær, så billetter sælges som hotcakes, og du er nødt til at skynde dig, hvis du ønsker at få en til dig selv eller for andre også.

Den mest basale billet starter på $ 429 på Coachella’s officielle side med nogle virkelig værdifulde tilføjelser som shuttle-ture, campingpladser, hotelophold, parkering, VIP-pas, middagsbuffeter og mere. Denne begivenhed bliver mere og mere underholdende, når du bliver mere og mere villig til at bruge nogle gode nok vader på kontanter.

Fra hvor kan jeg købe Coachella 2019-billetter?

Ironien er dog, at billetterne for det meste er udsolgt på det officielle websted, og du skal være med på ventelister for at hente dem.

Andre muligheder er stadig tilgængelige, men ikke længe, ​​og de opkræver en præmie for at holde billetter tilgængelige. Selv generelle adgangsbilletter her kan koste dig i intervallet mellem $ 530- $ 700 / person, med andre faciliteter som parkering og camping som andre ekstra tilføjelser.

Her er nogle gode steder at købe Coachella Event-billetter fra:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Så hvis du vil besøge Coachella 2019 live i aktion, er det bedste tidspunkt at købe billetter nu, eller så løber de enten ud eller koster dig endnu mere!

Et enkelt pass er kun gyldigt for en enkelt weekend.

Ofte stillede spørgsmål:

Er Coachella live streamet?

Ja, Coachella streames live via sin officielle YouTube-kanal, og den har ingen andre live streaming-indstillinger.

Hvor meget koster det at gå til Coachella?

En Coachella-weekend kan koste dig hvor som helst i intervallet fra $ 1200 til over $ 2600, afhængigt af hvor luksuriøs du ønsker, at begivenheden skal få for dig. De gennemsnitlige omkostninger er dog $ 1500 for hele weekenden fra fredag ​​til søndag. AirBnB eller at sove i din bil hjælper med at holde omkostningerne nede.

Hvor gammel skal du være for at gå til Coachella?

Deltagere skal være voksne, dvs. mindst over 18 for at deltage i begivenheden med et officielt ID, der kan bruges til at verificere deres alder på begivenheden af ​​ledelsen.

Hvad er Coachella nøjagtigt?

Coachella er en af ​​de største og mest ekstravagante festivaler for musik og kunst i USA med topstjerner og kunstnere fordelt på 2 på hinanden følgende weekender.

Konklusion

Uanset om du beslutter dig for at gå til arrangementet eller se det fra dit hjem live online, er Coachella 2019 en begivenhed, der ikke skal gå glip af. Headliners inkluderer Ariana Grande, Tame Impala og Childish Gambino og snesevis af andre, der lover, at det bliver årets begivenhed!

Den officielle YouTube Coachella Channel er der for at give dig alle begivenhederne’s livestreams og for det meste i god kvalitet, så tilmeld dig det hurtigt.

VPN'er kan også hjælpe dem med at se dem, der ser Coachella, der står over for geobegrænsninger på YouTube-kanalen, og åbner arrangementet for alle i verden!

Hvis du har spørgsmål eller problemer angående begivenheden’s live streaming, nævne det i kommentarfeltet nedenfor!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me