Sådan ser du Billboard Music Awards 2018 Live Gratis online stream

Billboard Music Awards 2018, der viser virale popkultur-øjeblikke, uventede samarbejder, spændende forestillinger og de hotteste musikalske handlinger, er kun få dage væk. Fans fra hele verden lærer om det højeste salg fra albums, individuelle udgivelser, radio-airplay, socialt engagement, turnering og streaming, sporet af Billboard, Next Big Sound og Nielsen Music. Broadcastingsrettigheder er opnået af NBC og den nyeste dommer af “Stemmen”, Kelly Clarkson er ansvarlig for at arrangere showet! Leder du efter måder at se Billboard Music Awards 2018 på? Læs denne omfattende guide fra Bedste VPN.

Se Billboard Music Awards 2018 Live Online gratis streams fra hvor som helst

 1. Billboard Music Awards 2018 dato og placering
 2. Billboard Music Awards 2018-billetter
 3. Sådan ser du Billboard Music Awards i England
 4. Hvor kan man se Billboard Music Awards på Filippinerne
 5. Sådan ser du Billboard Music Awards uden kabel
 6. Sådan ser du Billboard Music Awards Full Show Live online gratis
 7. Billboard Music Awards 2018 nominerede

Billboard Music Awards 2018 dato og placering

Den besluttede placering af Billboard Music Awards 2018 er blevet fastlagt på den berømte og ansete MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, som er et feriested med flere formål, der er et øverste valg for kampsport, universitetssport og professionel sport. Begivenheden udsendes live på NBC den 20. maj 2018 kl. 20.00. For dem, der følger Eastern Time (ET), kan du begynde at se musikbegivenheden kl. 17.

Billboard Music Awards 2018-billetter

Der er intet sjovere og mere spændende end at være vidne til Billboard Music Awards 2018 lige foran dine øjne, ved at starte med dine yndlingssangere og stjerner, der sætter pris på den røde løber og hele Arenaen med deres tilstedeværelse - hvilket er en øjenbloggende oplevelse i sig selv . Så hvis du tilfældigvis er i Las Vegas denne søndag, kan du måske overveje at få en billet herfra. Prisfastsættelse indstilles overalt mellem $ 90,00 og $ 1,075,00, afhængigt af sæde og købstidspunkt.

Sådan ser du Billboard Music Awards i England

Når det kommer til at se Billboard Music Awards 2018 i England, har brugerne masser af muligheder. Men hvis du er på udkig efter det mest praktiske, skal det være den officielle tv-spredning af begivenheden, NBC. Selve programmet udsendes på kabel-tv kl. 20 men brugere har også muligheden for at se hele prisceremonien live online via NBC.com eller NBC-appen tilgængelig i Google Play Store og Apple iTunes. Du kan også følge BBMA’s på Twitter og Facebook for regelmæssige opdateringer!

Sådan ser du Billboard Music Awards i England

Hvor kan man se Billboard Music Awards på Filippinerne

For brugere, der er beliggende på Filippinerne, kan det være en frustrerende opgave at få adgang til NBC for at se Billboard Music Awards 2018. Dette skyldes, at webstedet pålægger geobegrænsninger, som kun begrænser brugere fra USA, England, Irland, Australien og Hayu fra at besøge webstedet. En god løsning er at bruge en VPN-løsning til at omgå indholdsbegrænsningerne. Ved at skifte din IP-adresse og få den til at se ud som om du er i et andet land, kan du nemt tilmelde dig hos NBC for at se begivenheden. Nedenfor er en liste over nogle hitudbydere, du bestemt bør overveje at prøve efter problemfri blokeringsfunktioner:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

Sådan ser du Billboard Music Awards uden kabel

Hvis du er en snorskærer, der ikke har adgang til kabel-tv i nærheden, men vil sikre dig, at du ikke går glip af et sekund af prisuddelingen sammen med dens bemærkelsesværdige live-optrædener - så har vi nogle premium online løsninger til dig at prøve. Nedenfor er en liste over nogle af de bedste tilgængelige VoD-websteder, der tilbyder adgang til NBC. Den bedste del af alt: hver tilbyder en gratis prøveperiode, som du kan nyde! Vent på et sekund: Se Fifa World Cup 2018 åbningsceremoni Live online her.

Bemærk: Onlinestreams, der er nævnt nedenfor, kan være geobegrænset for nogle lande, for at nyde de gratis forsøg skal du bruge en VPN-tjeneste til at forfalde din placering!

Fjern blokering af strømme

Slynge-tv

Sling TV har etableret et godt omdømme online for at levere live streams af alle populære begivenheder og prisceremonier, der finder sted over hele verden, inklusive Billboard Music Awards 2018. Den grundlæggende $ 20-plan giver dig adgang til NCB-kanalen sammen med 30 andre berømte navne som ESPN, AMC, CNN, TNT og TBS. Den bedste del af alt: du har endda en 7-dages prøveversion til rådighed til test af tjenesten.

Se Billboard Music Awards på SlingTV

PlayStation Vue

For brugere, der streamer film / tv-shows på deres, kan PlayStation muligvis også se efter løsninger til at se LIVE-begivenheder på deres spilenhed. Det er her PlayStation Vue kommer ind og tilbyder en bemærkelsesværdig service for $ 40 pr. Måned, som er sikkerhedskopieret af en 14-dages GRATIS prøveversion. Når du har tilmeldt dig, kan du få adgang til live-streams af Billboard Music Awards 2018!

Stream Billboard Music Awards på PlayStation VUe

Hulu Live TV

Hulu er en anden VoD-tjeneste, der ligner DIRECTV Now og Sling TV, der tilbyder et massivt bibliotek med indhold fra hele verden, herunder film / tv-shows, nyheder og live sport. Du kan få fuld adgang til tjenesten ved at betale kun $ 39.99 pr. Måned. Du kan endda udnytte en 7-dages prøveperiode for at prøvekøre tjenesten. Det er dog garanteret, at der er livestreams tilgængelige på Hulu.

Relay Billboard Music Awards på Hulu Live TV

YouTube TV

Da folk er begyndt at stole mere på premium-streamingtjenester, besluttede YouTube at oprette en kabelfri LIVE TV-løsning ved navn “YouTube TV”, som giver dig adgang til streams fra over 50 netværk over hele verden, inklusive lokale sportsgrene, nyheder, internationale spil og begivenheder som Billboard Music Awards 2018. Tilmeld dig her for at komme i gang og se musikpriserne uden besvær..

Billboard Music Awards på YouTube TV

Sådan ser du Billboard Music Awards Full Show Live online gratis

Ikke alle ønsker måske at købe dyre abonnementer for at se deres yndlingsbegivenheder. Vi har også nogle FREEBIES, der kan lide at kigge efter kilder, der giver mulighed for streaming af større turneringer og prisuddelelser uden at betale en eneste krone. Hvis du er en af ​​disse mennesker, så nedenfor er nogle løsninger til streaming af Billboard Music Awards 2018 Live Online GRATIS:

DIRECTV nu

En anden hitløsning til streaming af Billboard Music Awards 2018 live er at bruge DIRECTV NU. Webstedet er berømt for at levere streams af alle større turneringer og prisceremonier ligesom Sling TV, og tilbyder adgang til kanaler som TBS, ABS, CBS, Fox og NBC for så lave som $ 35 pr. Måned, hvilket betyder, at du kan begynde at streame næsten med det samme! Du har endda en 7-dages gratis prøveversion tilgængelig. Hvis du tilmelder dig lørdag, kan du teknisk set se arrangementet GRATIS!

Sådan ser du Billboard Music Awards Full Show Live online gratis

Kodi - cCloud TV-tilføjelse

Det åbne kildekode, underholdnings-hub med flere platforme, Kodi er et bemærkelsesværdigt valg til at finde piratkopieret indhold til at streame GRATIS, hvis du er på kodi vpn. Det bruger tredjepartsudvidelser til at give adgang til geobegrænset indhold over hele verden, der inkluderer live-streams af hit-begivenheder. Blandt de mest populære tilføjelser inkluderer cCloud TV, der tilbyder en enorm liste over kanaler fra hele verden for dig at nyde kabel-tv på din computer, mobiltelefon, tablet eller bærbar computer!

Billboard Music Awards på Kodi via cCloud TV

Fjern blokering af NBC Stream

Billboard Music Awards 2018 Stem

Når prisceremonien nærmer sig lanceringsdatoen, stemmer musikfans fra hele verden for deres yndlingsstjerner på tværs af forskellige genrer og præstationer. Heldigvis har Billboard Music Awards et officielt websted, hvor du kan få adgang til den komplette liste over nominerede og deres dedikerede forestillinger. Klik her for at begynde at stemme for dine yndlingsartister!

Billboard Music Awards 2018 nominerede

Der er mange forskellige kategorier, som forskellige kunstnere og stjerner bliver nomineret til og derefter modtager priser for. Hvad de fleste mennesker ser frem til er “Top social kunstner”, årligt besætter de øverste slots på Billboard’s Social 50-diagram. Nedenfor fremhæver vi alle de forskellige kategorier og de nominerede til dem:

Topartist

 1. Taylor Swift
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Bedste kvindelige kunstner

 1. Camila Cabello
 2. Taylor Swift
 3. Demi Lovato
 4. Halsey
 5. Cardi B

Bedste mandlige kunstner

 1. Post Malone
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Top ny kunstner

 1. Kodak Sort
 2. Khalid
 3. Cardi B
 4. Camila Cabello
 5. 21 Savage

Top Duo / gruppe

 1. U2
 2. Migos
 3. Coldplay
 4. Forestil dig drager
 5. Chainsmokers

TOPSÆGGSALBUM

 1. Fra et rum: bind 1, Chris Stapleton
 2. Omdømme, Taylor Swift
 3. , Kendrick Lamar
 4. Smuk traume, lyserød
 5. ÷, Ed Sheeran

Top Hot 100 sang

 1. “Form af dig,” Ed Sheeran
 2. “Rockstjerne,” Post Malone og 21 Savage
 3. “At’s Hvad jeg kan lide,” Bruno Mars
 4. “Ydmyg.,” Kendrick Lamar
 5. “Despacito,” Luis Fonsi og Daddy Yankee med Justin Bieber
Indpakning af ting

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at forstå, hvordan du ser Billboard Music Awards 2018 Live Online. Ikke desto mindre, hvis du støder på problemer eller finder andre henstillinger til streaming af begivenheden, er du velkommen til at give en kommentar nedenfor. Tøv ikke med at dele guiden med dine venner og familiemedlemmer, der er fans af Music Awards-ceremonien.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me