Sådan ser du Big Brother & ldquo; Underholdende og spændende virkeligheds-tv-spilshow & rdquo;

Hvad er Big Brother?

Big Brother er et reality-tv-show, der er baseret på den hollandske modpart med samme navn. Oprettet af John De Mol, tv-serien ramte skærmene tilbage i 1997, idet det tog sit navn fra en karakter af romanen “Nineteen Eighty Four (1984). Showet blev lanceret igen for US-publikum af Julie Chen i 2000, og showet har været i luften i 19 på hinanden følgende sæsoner. Den indeholder en gruppe fremmede kaldte “houseguests”, der skal bo sammen i et hus døgnet rundt, i alt 90 dage eller mere.

Hvor skal man se Big Brother?

Lige siden lanceringen i USA har reality-tv-showet sendt på CBS. Kanalen sender hver episode til sine kunder. Hvis du ikke har et abonnement, der giver dig adgang til CBS-netværket, er det på høje tid, at du får et. Showet udsendes generelt søndag (20:00), onsdag (20:00) og torsdag (21:00). Hvis du imidlertid ikke er sikker på timingerne, kan du altid kontrollere CBS TV-skemaet her.

Abonnenter på CBS har endda evnen til at se en anderledes formateret version af Big Brother første sæson sammen med en episode af den anden sæson, der ikke blev sendt på de fleste markeder. Hvis du vil se gentagelser fra gamle sæsoner, kan du overveje at skifte din kanal til TVGN. Du kan også se reality-tv-showet fra CBS-tilknyttede stationer forskellige steder. Disse inkluderer:

 1. Texas - Dallas KTVT
 2. Pennsylvania - Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania - Philadelphia KYW
 4. New York - New York WCBS
 5. Minnesota - Minneapolis WCCO
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Colorado - Denver KCNC
 12. Californien - Sacramento KOVR

Sådan ser du Big Brother uden kabel?

Hvis du overvejer, hvordan du ser Big Brother uden kabel-tv, har vi en løsning til dig. I stedet for at abonnere på en tv-station, kan du overveje at se reality-showet online. CBS har en online portal, der giver brugerne mulighed for at se Big Brother når som helst og hvor som helst. Du skal abonnere på en præmieplan for at gøre det.

CBS All Access er tilgængelig for en snavselig $ 5,99 per måned, hvilket også giver dig adgang til live feeds i tv-showet. Oprindeligt var denne funktion tilgængelig gratis i den første sæson. Med begyndelsen af ​​den anden sæson blev der imidlertid krævet et abonnement for at få adgang til de live feeds på showet’s officielle side, hostet af AOL. Når de springer frem til den femtende sæson, udsendes de live feeds nu på det officielle CBS-websted, hvor de igen kræver et abonnement.

Sådan ser du Big Brother uden kabel

Du kan også se Big Brother på din smartphone ved at downloade CBS-appen til dit relevante operativsystem. Hvis denne indstilling ikke fungerer, kan du altid overveje at se episoder eller live stream på det populære Channel 5-websted. Tidspunktene varierer fra de originale udsendelsesdatoer, så sørg for at tjekke Big Brother TV-skemaet her.

Hvis alle indstillinger mislykkes, kan du overveje at downloade Kodi. Denne open source, hjemme-medieunderholdningsprogram gør det nemt at få adgang til betalt indhold rundt om i verden med blot et par klik på en knap. Du skal bare downloade Exodus-tilføjelsen og nyde at gennemse en ubegrænset samling af tv-shows og film, blandt andet reality-tv, Big Brother!

Sådan ser du Big Brother-episoder på CBS Uden for USA

Hvis du ikke er placeret i USA, kan det se en smule ud at se Big Brother-episoder noget. Vi har dog også en løsning til det. Du kan altid oprette den bedste vpn-forbindelse til et sted i USA for at få adgang til CBS og se Big Brother.

Sådan kan du se Big Brother-episoder uden for USA

Abonner på en VPN-tjeneste som Ivacy, PureVPN eller ExpressVPN, som alle tilbyder bemærkelsesværdige sikkerheds- og geo-unblocking-funktioner. Download den dedikerede app til din enhed / operativsystem. Opret forbindelse til en server beliggende i USA og nyd at se reality-tv-showet med den største komfort.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

Sådan ser du Big Brother i Canada

Ud over at bruge en VPN-tjeneste til at oprette forbindelse til en amerikansk server og se Big Brother på CBS, har brugere mulighed for at abonnere på Global TV i Canada for at se reality-showet. Senderen har sin egen kanal, hvor du kan se Big Brother. Hvis det ikke fungerer, kan du altid streame episoderne på dets officielle websted. Tidspunktene varierer fra de originale udsendelsesdatoer, så sørg for at tjekke Big Brother TV-skemaet her.

hvordan man ser storebror i Canada

Hvordan man ser Big Brother online gratis

Hvis du leder efter den mest praktiske mulighed for at se Big Brother online - uden at betale en eneste krone - kan du overveje at bruge DirectTV eller MyWatchSeries. Begge websteder har kategoriseret hver sæson efter antal. Dette giver dig mulighed for at se reality-tv-showet og dets episoder back-to-back uden at skulle bekymre dig om at abonnere på en betalt tjeneste.

Hovedtema for Reality TV Game Show:

Under deres ophold er deltagere fuldstændigt isoleret fra den ydre verden. De er begrænset fra at kommunikere med familiemedlemmer / venner og er nødt til at tage forskellige udfordringer og spil for at overleve. Spillere har overhovedet intet privatliv i showet. De er under konstant overvågning af seerne. Dette unikke koncept om at fylde et hus med fremmede fra alle forskellige baggrunde er meget smart. Du kan se mennesker interagere, danne gruppeallianser, venskaber og romantik.

Showets sociale dynamik ændres også konstant, da møder og udfordringer bliver hårdere. De svage falder ved vejen, mens de stærkere gradvist dukker op til finalen. Nogle spillere formår at få overhånden ved at spille beskidt politik; andre viser deres evne til spil. Generelt er tv-showet en rigtig god oplevelse at se på for alle, da kampe opstår og tvister afvikles. Hvis du leder efter et reality-show, der skal nyde, bør Big Brother helt sikkert være øverst på din liste!

Nyd at se Big Brother!

Og med dette har vi besvaret det længe ventede spørgsmål om, hvordan man ser Big Brother online, live og på tv for dig. Nu skal du bare vælge en passende metode i henhold til dine behov. Vi ønsker dig en fantastisk Binge-oplevelse! Glem ikke at hjælpe andre i nød og dele artiklen med folk, der leder efter en bekvem måde at se Big Brother på!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me