Sådan ser du American Netflix med en VPN – Nem installationsvejledning til Android- og Mac-enheder

For alle dem, der elsker at se Netflix, her er en fuldgyldig guide til, hvordan man ser amerikanske Netflix, herunder information om Netflix VPN-forbud, Top VPN'er, der stadig arbejder med at fjerne blokeringen af ​​webstedet, VPN'er, der ikke’t arbejde, hvordan man får adgang til Netflix US-bibliotek fra forskellige regioner og mere af Best VPN!

Netflix er verden’s foretrukne streamingwebsted, der har revolutioneret den måde, vi forbruger vores underholdning på. Det gav anledning til fænomenet binge-overvågning gennem dets ekstremt vanedannende shows, der er langt bedre end hvad andre underholdningsudbydere som konventionelle kabeludbydere i øjeblikket tilbyder.

Men på trods af al sin popularitet gør Netflix det ikke’t tillader alle dets brugere at se alt det indhold, det har i sit bibliotek. Hvert land får et andet bibliotek på grund af de ophavsretlige forpligtelser, som Netflix skal tage højde for. Dette har betydet, at Netflix-brugere fra andre lande ikke kan se alle tv-shows, film og animationer, der er tilgængelige i det amerikanske bibliotek af Netflix.

Gratis Netflix VPN'er blev brugt til at omgå disse geo-begrænsninger på webstedet, men derefter håndhævede Netflix også VPN-forbuddet, hvorved dens restriktioner blev strengere end nogensinde før. Alligevel er det kun den bedste VPN, der giver dig mulighed for at omgå geo-begrænsningerne og nemt få adgang til amerikanske Netflix.

Sådan ser du American Netflix - Indholdsfortegnelse

 1. Amerikansk Netflix seneste bibliotek for binge-overvågere
 2. Sådan ser du American Netflix 2019
 3. Bedste VPN til at se amerikanske Netflix
 4. Funktioner til at se i den bedste VPN til at se amerikanske Netflix
 5. Gratis VPN'er, der arbejder med amerikanske Netflix
 6. VPN'er der vandt’t lader dig se amerikanske Netflix
 7. Sådan ser du American Netflix på Android-enheder?
 8. Sådan ser du American Netflix på Apple-enheder?

Har Netflix forbudt VPN?

Netflix er en mediestreaming-gigant, og den fungerer på modellen af ​​Abonnementsvideo on Demand (SVOD). Indholdet på biblioteket stammer fra forskellige mediehuse, og det producerer også langt de fleste af dets indhold i hus, dvs. Netflix Originals.

Imidlertid er meget af dette indhold geobegrænset, hvilket betyder, at dette indhold er tilgængeligt i nogle lande, men ikke i andre. Netflix er nødt til at sætte disse irriterende geo-begrænsninger på dets indhold, fordi det er nødt til at beskytte ophavsretten til mediehusene, det kilder størstedelen af ​​dette indhold fra.

Netflix forbød VPN

Dette gør Netflix meget mindre værdifuld for brugere uden for Amerika, hvor det bedste bibliotek af Netflix er tilgængeligt. VPN-brugere har i mange år omgået geo-begrænsningerne for at oprette forbindelse til USA og få adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek. Men da dette betød Netflix’s geo-begrænsninger er næsten ubrugelige for dem, der implementerer en VPN for at få adgang til webstedet, Netflix flyttede for at placere et VPN-forbud på sit websted.

Dette betød faktisk, at Netflix vandt’t giver brugerne mulighed for at se indhold, der ikke er tilgængeligt i deres region.

VPN-forbuddet mod Netflix gjorde et stort flertal af VPN'er nytteløst for at omgå geo-begrænsningerne på Netflix, men det gør ikke’t betyder nødvendigvis, at du ikke kan fjerne blokering af geo-begrænsningerne på webstedet. Du kan gøre det stadig! Men for at det skal ske, skal du vide om VPN'erne, der stadig fungerer, ikke kun for at omgå geo-begrænsningerne på webstedet, men også for at omgå VPN-forbuddet på webstedet.

Netflix identificerer en VPN-forbindelse mest ved at kontrollere, om der er for mange forbindelser til dets websteder fra en enkelt IP eller meget lignende IP-adresser. Når en sådan sværm er identificeret, tillader Netflix, at IP / gruppe af lignende IP'er ikke får adgang til sit websted og dermed håndhæver VPN-forbuddet på sit websted.

At komme forbi VPN-forbuddet er slet ikke let, da VPN-udbyderen har brug for aktivt at ændre sine amerikanske servere hurtigere, end Netflix kan forbyde dem, og der er få udbydere, der kan gøre det i dag’tid pålideligt. Mere om det senere i guiden.

Amerikanske Netflix seneste bibliotek for binge-overvågere:

Det’er en åben hemmelighed om, at det amerikanske Netflix-bibliotek er langt bedre end hvad resten af ​​verden formår at få på Netflix. De mest populære shows som House of Cards, Black Mirror, Orange er de nye Black, Stranger Things osv. Er ikke tilgængelige i mange forskellige lande på Netflix. Men det amerikanske Netflix-bibliotek har det hele, så hvis du formår at få den bedste VPN til Netflix, der kan forbinde dig til det amerikanske bibliotek på webstedet, så’vi har lige ramt guld!

Nogle steder leverer Netflix kun 1/3 af sit indhold, hvilket meget begrænser det valg, en bruger har på webstedet med hensyn til hans / hendes visningsmuligheder. Dette er en ekstremt patetisk situation, som brugeren befinder sig fast i bare på grund af dens placering i øjeblikket.

Men du gør det ikke’t har brug for at holde sig til den situation længe, ​​hvis du begynder at bruge en VPN, der er god nok til at fjerne blokering af geo-begrænsningerne på webstedet samt omgå VPN-forbuddet, så du kan se det amerikanske Netflix-bibliotek.

Her er en liste over nogle shows, film og endda animerede film, der ikke var tilgængelige på Netflix Australia, som er et af de bedste Netflix-biblioteker efter USA.

 • Eks machina

Sådan ser du American Netflix

 • Doctor Strange

Doctor Strange er ikke tilgængelig

 • Star Wars The Last Jedi

Star Wars The Last Jedi er ikke tilgængelig

 • Retsmedicinsk filsamling

Retsmedicinsk filsamling

 • Penny frygtelig

Penny Dreadful Ikke tilgængelig

 • Fosters

fosterne er ikke tilgængelige

 • Lov og orden

Lov og orden er ikke tilgængelig

 • Skandale

Skandal ikke tilgængelig

 • Despicable Me 3

Despicable Me 3 ikke tilgængelig

 • Kriminelle tanker

Kriminelle tanker er ikke tilgængelige

Vi søgte efter disse film og tv-shows på Netflix Australien, lige efter at have set titlerne på hjemmesiden til amerikanske Netflix, så vi’bare ridse overfladen her. Titlerne, der ikke findes i steder som Australien, Polen, Italien, Danmark, Frankrig, Storbritannien, New Zealand, Canada, Letland, Tyskland og andre lignende lande, kan nummerere i tusinder nogle gange.

Men kig bare på hjemmesiden til amerikanske Netflix for at forstå, hvorfor vi lægger så stor vægt på Netflix-brugere for at få en VPN og oprette forbindelse til Netflix US for at få fuld værdi ud af deres abonnementer.

Amerikansk Netflix seneste bibliotek for binge-overvågere

Ser du alle film og shows på disse billeder fra amerikanske Netflix, der ikke var til stede i Netflix Australien? Præcis hvad vi’jeg taler om her!

Netflix US er som at slå jackpotten på Netflix-webstedet. Du har muligvis et abonnement på Netflix i dit land, men det’er værd at jordnødder sammenlignet med hvad du kan få på Netflix US.

Sådan ser du American Netflix 2019

Hvis du ikke er tilfreds med dit begrænsede Netflix regionale bibliotek som resten af ​​os og vil se amerikanske Netflix være i stand til at se de nyeste shows, film og animerede serier på siden, så her’hvordan du kan gøre det:

 1. Køb en abonnementsplan med nogen af Top 3 VPN'er anført nedenfor
 2. Få brugeroplysninger fra din udbyder og installer dens oprindelige app
 3. Spørg VPN’s support gennem hjælp til live chat-hjælpefunktionen eller ved at hæve en billet til, hvilke servere der er afgrænset til at fjerne blokering af Netflix US
 4. Besøg Netflix.com og nyd fuld adgang til amerikanske Netflix!

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 2. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Om måneden

  • 5200+ servere i 60 lande
  • 6 samtidige forbindelser
  • Arbejder med USA / UK / JP Netflix
  • Fantastisk P2p / torrenting ydeevne
  • Dobbelt VPN og løg over VPN
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile besøgsside på 70% rabat
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

Bedste VPN til at se amerikanske Netflix

Ligesom vi fortalte dig tidligere i denne vejledning, er ikke enhver VPN egnet til ophævelse af amerikansk Netflix, og der er visse funktioner, du skal kigge efter, hvis du vil finde ud af om de bedste VPN'er til Netflix.

Men vi ønskede at redde dig fra ståhejen ved at udføre denne omfattende og besværlige øvelse helt alene, så vi lavede en liste over sådanne VPN'er selv. Denne liste blev lavet først efter at vi kørte en række omfattende test, hvor vi kontrollerede VPN efter VPN, hvor de blev bragt til ultimative test af deres evne og grus i arbejdet mod at fjerne blokeringen af ​​amerikanske Netflix.

Her er TOP 3 Bedste VPN'er til Netflix som vi med sikkerhed kan anbefale dig, efter at vi er afsluttet med testene:

1. PureVPN:

Sandsynligvis den bedste VPN derude, når det kommer til at fjerne blokering af geo-begrænsninger af nogen art. Uanset om det er BBC iPlayer, Hulu eller endda amerikanske Netflix, skuffer PureVPN aldrig. Dets dedikerede team er altid på det for at sikre, at brugerne får en pålidelig ophævelse af blokeringen, og at alle dets dedikerede servere til at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænsninger er i korrekt funktion.

Bedste VPN til at se amerikanske Netflix

Hvad’Endnu mere er det, at PureVPN tilbyder ultra-hurtig live chat support, gennem hvilken du kan finde ud af mere om disse servere på dig selv. Sikkerhedsniveauet er også ekstremt højt på denne VPN, fordi det tilbyder AES-256-kryptering og understøttelse af flere protokoller inklusive OpenVPN.

Det tilbyder også andre højprofilerede sikkerhedsfunktioner som Double VPN og Onion over VPN, som kan komme meget praktisk i andre aktiviteter som Torrenting og P2P-deling.

Bortset fra dette har det også en delt tunnelfunktion, der giver dig mulighed for kun at dirigere en del af din trafik gennem VPN og resten uden det.

Prisplanerne er en af ​​de mest fornuftige og lave omkostninger VPN blandt de største udbydere af dagen med den 5 årlige abonnementsplan, der koster kun $ 99,00. Du vandt’t få en bedre pris for en Bedste VPN til Netflix bedre end hvad du’kommer på denne VPN.

 • Månedligt abonnement: $ 10,95 faktureret en gang
 • Årligt abonnement: $ 5,81 / måned ($ 69,72 faktureret en gang)
 • 5-årigt abonnement: $ 1,65 / måned ($ 99 faktureres en gang)

gennemgang af rent pris

Fordele

 • Meget overkommelige prisplaner som en Netflix US VPN
 • 2000 serverplaceringer
 • Bedste live chat support til alle former for teknisk vejledning
 • Dedikeret service til amerikanske Netflix
 • Split tunneling
 • Hurtige hastigheder

Ulemper

 • Du har undertiden brug for at tjekke med understøttelsen af ​​den nyeste amerikanske server for at fjerne blokering af amerikansk Netflix, da den fortsat ændrer disse servere for at holde tjenesten pålideligt i gang

besøg udbyder

2. NordVPN:

En kraftfuld og yderst pålidelig service, NordVPN kan også fjerne blokering af amerikanske Netflix med lethed. Det bedste ved NordVPN er, at den nedetid, den tilbyder, er betydeligt lav for at give dig maksimal skærmtid med mindst mulig nedbrud i service.

NordVPN til amerikanske Netflix

Den kryptering, der tilbydes på NordVPN, er AES-256, som giver dig en fordel i spørgsmål vedrørende din databeskyttelse, da det er næsten næsten umuligt at bryde krypteringen og snuppe dine data.

Denne udbyder tilbyder også en lang række indfødte klienter, der dækker næsten alle populære operativsystemer som Windows, Mac, Android, iOS osv. Den giver også support til niche-enheder som Roku og routere samt.

Serverinfrastruktur på NordVPN består nu af mere end 4800 servere i et netværk, der spænder over en bred verden. Dette indebærer, at du ikke bare kan fjerne blokering af American Netflix med det, men også komme dig omkring geo-begrænsninger på webstedet i andre lande. For f.eks. med NordVPN Netflix, gør det ikke’uanset om du vil have adgang til amerikanske Netflix eller tyske Netflix, fungerer VPN lige så godt til at udføre begge opgaver.

Prisplanerne var inden for den overkommelige rækkevidde indtil for et stykke tid siden, men NordVPN ser ud til at have fjernet den mere overkommelige 3-årige prisplan fra sin liste, og nu har vi kun muligheden for bare disse planer:

 • Månedligt abonnement: $ 11,99 faktureret en gang
 • Årlig Abonnement: $ 83,88 faktureret en gang
 • 3-årigt abonnement: $ 125,64 faktureret en gang

Disse er en smule pris, men hvis du vil opnå et NordVPN-abonnement til dig selv, skal du vælge 3-årsplanen, da den’er det mest overkommelige på denne liste.

Abonnementer Udbydes af NordVPN

Fordele

 • Tilbyder dedikerede amerikanske servere til fjernelse af amerikansk Netflix
 • Løg over VPN
 • Nul logningspolitik
 • Gratis prøve i 3 dage
 • Bitcoin-betalingsmulighed
 • Hurtige hastigheder

Ulemper

 • Live chat gør det ikke’t findes. Du skal generere billetter for at løse problemer

besøg udbyder

3. ExpressVPN:

Denne VPN-udbyder er en brugerfavorit på grund af sin fortsatte integritet og stjernernes ydeevne som VPN gennem årene. ExpressVPN har været meget indflydelsesrig på VPN-domænet som en ekstremt steely service, der aldrig ville kompromittere brugerens integritet uanset omstændighederne er.

EpressVPN til amerikansk Netflix

Den bedste del af ExpressVPN er dog, at det sikrer, at alle dets amerikanske servere arbejder for at give brugeren adgang til amerikanske Netflix, som er en pause fra den konventionelle modus operandi i VPN-domænet, hvor udbyderen tilbyder dedikerede servere til den samme opgave.

På sikkerhedsfronten er ExpressVPN utroligt passende, da det holder nul-logfiler, tilbyder AES 256-kryptering, understøtter OpenVPN-protokol, og derved sætter sin bedste fod fremad for at sikre, at brugeren forbliver beskyttet, når han bruger sin service.

Det tilbyder også Smart DNS, hvilket gør det lettere at fjerne blokering af amerikansk Netflix på Medistreamers som Apple TV og Roku.

Live chat-supporten er utroligt effektiv til at løse selv de mest vanskeligste tekniske udfordringer, og der er nogle af de bedste guider og tutorialvideoer til at køre dig gennem næsten enhver installationsproces.

Men på trods af alt dette ExpressVPN’prisfastsættelsesplaner er ublu høje sammenlignet med andre VPN-udbydere.

 • Månedligt abonnement: $ 12,95 faktureret en gang
 • Halvårsabonnement: $ 9.99 / måned ($ 59,95 faktureret en gang)
 • Årligt abonnement: $ 8,32 / måned ($ 99,95 faktureret en gang)

ExpressVPN-prisplaner for amerikansk netflix

Fordele

 • Alle amerikanske servere fungerer for at fjerne blokering af Netflix US
 • Nul logningspolitik
 • Bedste guider og tutorialvideoer til installationsprocesser
 • AES 256-kryptering
 • Dedikerede VPN-klienter
 • SmartDNS tilgængelig

Ulemper

 • Priserne er for høje

besøg udbyder

Funktioner til at se i den bedste VPN til at se amerikanske Netflix

Hvordan identificerer du nøjagtigt en VPN, der er god nok til dine Netflix-behov? Der er hundreder af VPN-udbydere derude, der hver især hævder at være bedre end sidst, men når det kommer til Netflix, mister næsten alle deres damp, bortset fra et par få udvalg.

Disse valgte VPN-tjenester, der kan give dig mulighed for at se det amerikanske Netflix-bibliotek, har nogle kendetegn, som de andre ikke giver’t har. Sådan kan du identificere dem ved hjælp af den nøjagtige funktion:

Arbejder amerikanske servere til Netflix:

For at fjerne blokering af Netflix US, skal en VPN være hurtig nok til at fortsætte med at ændre sine amerikanske servere, før Netflix kan slå på dem og forbyde dem. De fleste VPN'er, der arbejder med Netflix USA, følger en strategi for at tildele dedikerede placeringer til adgang til Netflix, som du kan finde ud af, om du let spørger om deres live chat support.

Hurtige hastigheder:

Der er ingen mening i at få en hurtigste VPN til at fjerne blokering af Netflix US, hvis du får patetiske hastigheder. En VPN, der dræber mere end 35% af din faktiske ISP-hastighed, burde ikke’t være hvad du’er på udkig efter

Dedikerede klient-apps:

Du kan se Netflix på enhver enhed, der spænder fra din mobiltelefon til dit Smart TV til en Mediastreamer, så det’Det er bydende nødvendigt, at VPN leverer sine dedikerede klienter, der gør det lettere at konfigurere en VPN på den enhed, du bruger Netflix på

Sikkerhed:

En militær kvalitet AES 256-kryptering og OpenVPN-protokolstøtte er et must have funktioner i en VPN, fordi alle kan snoop ind i dine data, når de er på internettet og bruge dem til ubehagelige formål. Du bør aldrig udsætte dig selv sådan i den digitale verden, så don’t nøjes med en VPN, der ikke gør det’t tilbyder disse indledende sikkerhedsfunktioner!

Samtidige forbindelser:

Hvis du køber et Netflix-abonnement, er det normalt, at du deler dine loginoplysninger med din familie eller ser Netflix på forskellige enheder på forskellige tidspunkter af dagen, så en VPN er nødt til at tilbyde mindst 3 samtidige forbindelser ad gangen, ligesom Netflix gør for magt lettere kompatibilitet

Overkommelige langsigtede planer:

Netflix-brugere skal kigge efter VPN'er, der er overkommelige at forbinde med på lang sigt. VPN'er med ublu prismærker er et stort nej for Netflix-brugere!

* Husk alle de ting, en Netflix VPN skulle have, konkluderede vi, at PureVPN fungerede bedst til streaming med en meget overkommelig prispakke.

Bedste Netflix VPN

Gratis VPN'er, der arbejder med amerikanske Netflix

Hvis du prøver at finde en gratis VPN, der fungerer mod at fjerne blokering af amerikansk Netflix, gør du ikke andet end at narre dit eget selv. Gratis VPN'er kan aldrig være kompatible med streamingwebsteder, let at prøve at få adgang til amerikanske Netflix gennem dem. Dette er på grund af de alvorlige begrænsninger, som en gratis VPN i sin søgen efter at overvinde denne skræmmende opgave

Den første begrænsning er, at gratis VPN'er ikke’t tilbyder ubegrænset båndbredde og deres båndbreddehætter ligger inden for området på kun 500 MB -10 GB / måned, hvilket ikke er godt nok til at understøtte de stadig voksende binge-watch behov hos den moderne Netflix-bruger.

For det andet og vigtigere kan gratis VPN'er’t fjerner blokering af Netflix US, fordi en VPN for at gøre det er nødt til at forblive et skridt foran Netflix VPN-forbuddet ved kontinuerligt at skifte sine servere. Dette kræver en meget høj økonomisk investering fra en del af udbyderen, og ingen gratis VPN har råd til at tilbyde denne service til sine brugere nogensinde.

Sådan ser du American Netflix i England? Sådan ser du American Netflix i England

Hvis du bor i Det Forenede Kongerige, får du muligvis adgang til et bedre Netflix-bibliotek end resten af ​​landene, men stadig er det ikke det bedste sammenlignet med den amerikanske version af webstedet. Hvis du vil gå op og få adgang til American Netflix fra Storbritannien, skal du følge disse trin:

 1. Vælg en Bedste VPN for American Netflix, og betal for dens prisplan
 2. Download og installer dens VPN-klient på din enhed
 3. Opret forbindelse til en specielt udpeget amerikansk server til at fjerne blokering af amerikansk Netflix af din udbyder
 4. Besøg Netflix.com, eller åbn Netflix-appen, så får du vist det fulde amerikanske Netflix-bibliotek!

Hvordan man ser amerikanske Netflix i Europa?

Hvordan man ser amerikanske Netflix i Europa

På trods af at det er Vesten, får Europa nogle af de værste Netflix-biblioteker på kloden. Lande som Polen, Letland, Tjekkiet, Kroatien og andre er dem, der lider mest, fordi Netflix ikke gør det’t har lagt stor vægt på at tilføje mere indhold til disse biblioteker på grund af de små befolkninger i disse lande.

Hvis du står over for en lignende situation som en europæisk bosiddende, der er en Netflix-abonnent, så er du sådan, hvordan du kan omgå geo-begrænsningerne og få adgang til et meget, meget bedre amerikansk Netflix-bibliotek:

 • Vælg den bedste VPN til amerikansk Netflix i Europa
 • Vælg en prisplan blandt dem, som din VPN tilbyder, og betal for den
 • Indstil sin VPN-klient-app på din enhed, når du har downloadet den
 • Opret forbindelse til en amerikansk server, som din udbyder siger, fungerer med American Netflix
 • Nyd det fulde amerikanske Netflix-bibliotek på din enhed når som helst!

Sådan ser du American Netflix i Australien?

Sådan ser du American Netflix i Australien

Netflix-brugere fra nedenunder behandles ikke retfærdigt af Netflix, da den australske version af webstedet suger big time med nogle større shows mangler helt på listen. Netflix US har alle de shows, der gør brugen af ​​Netflix en langt bedre oplevelse.

Lad os køre gennem proceduren, gennem hvilken du kan få adgang til Netflix US fra Australien:

 • Køb en abonnementsplan på en bedste VPN til Netflix US
 • Download og opsæt VPN’s klientapp på din OS / enhed
 • Opret forbindelse til en mellemliggende amerikansk VPN-server fra din VPN-klient-app
 • Det amerikanske Netflix-bibliotek er nu tilgængeligt for dig på din enhed!

Sådan ser du American Netflix i Canada?Sådan ser du American Netflix i Canada

På trods af at være så tæt på USA, er det canadiske Netflix-bibliotek ikke blandt de bedste biblioteker, som Netflix tilbyder. For canadiske borgere er amerikansk Netflix-adgang et must, hvis de vil bruge Netflix på den mest optimale og underholdende måde:

 • Vælg en Top VPN for Netflix, der fjerner Netflix US
 • Betal for dens prisplan, og download derefter og installer VPN-klientappen på din enhed
 • Opret forbindelse til en fungerende amerikansk server
 • Fjern blokering af American Netflix, og se alle de shows, som du aldrig ville have adgang til uden en VPN!

VPN'er der vandt’t lader dig se amerikanske Netflix

Der er mange VPN-udbydere derude, der vil hævde, at de kan få dig til at få adgang til amerikanske Netflix, men deres krav er ikke andet end bare falske forhåbninger. Vi kan sige det, fordi vi’Vi har testet dem alle. Nogle af disse VPN'er, som vi’er nævnt nedenfor, don’t fungerer overhovedet, mens resten har en meget ujævn præstation, hvilket betyder, at du kan’ikke stole på dem for dine Netflix-blokeringsbehov:

 1. Tunnelbear (gratis & Betalt begge)
 2. Torgaurd (uheldig forestilling)
 3. Zenmate
 4. Hotspot Shield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Sådan ser du American Netflix på Android-enheder?

Se amerikanske Netflix på Android-enheder

Android er det mest populære operativsystem blandt smartphones, og det er også det dominerende operativsystem på andre enheder som Smart TV'er og tablets. Dette er hovedsageligt på grund af dens ekstreme brugervenlighed og en meget let og interaktiv interface. En anden kraftfuld funktion, der spiller en stor rolle i dette operativsystem’s popularitet er det store repertoire af apps, det understøtter gennem Google Play.

Og som en stor del af brugerne ønsker at se American Netflix på en Android-enhed, er her den måde, hvorpå du kan gøre det i et par enkle trin:

 • Få et VPN-abonnement ved at købe dens prisplan
 • Når først du’har fået sine brugeroplysninger, gå til Google Play for at hente sin oprindelige Android-klient og derefter installere den på din enhed
 • Indtast brugeroplysninger på Android VPN-appen, og forbind derefter til en fungerende amerikansk server, der fjerner blokeringen af ​​American Netflix
 • Nyd det fulde amerikanske bibliotek med Netflix på din Android-enhed!

Sådan ser du American Netflix på Apple-enheder?

Se amerikansk Netflix på Apple-enheder

Apple blev for nylig verden’det første firma, der rører ved Trillion dollar-mærket med hensyn til værdiansættelse, der taler mængder om den tillid, brugerne lægger i de enheder, som Apple fremsætter som iPhone og iPad.

Top VPN'er tillader oprindelig kompatibilitet med disse Apple iOS-enheder gennem at tilbyde indfødte klienter i iTunes-butikken. Hvis du vil bruge disse apps til at fjerne blokering af American Netflix på din Apple-enhed, er det sådan, hvordan du kan gøre det:

 • Vælg en Top Mac VPN, og skaf derefter sit abonnement ved at vælge en prisplan og betale for den
 • Download og installer den oprindelige iOS-klient fra iTunes-butikken
 • Opret forbindelse til en amerikansk server på denne klient (Som fungerer mod at fjerne blokering af Netflix US)
 • Åbn Netflix-appen, og du får nu adgang til det amerikanske bibliotek af Netflix!

Konklusion

Netflix tilføjer konstant stadig mere indhold på sit websted for at dæmpe underholdningskravene fra dets voksende lister over millioner af brugere, men det er også nødt til at beskytte sine ophavsretlige forpligtelser over for mediehuse, så det betyder, at geo-begrænsningerne og VPN-forbuddet ikke går hvor som helst i den nærmeste fremtid. De bliver måske endda stærkere og strengere, når tjenesten fortsætter med at vokse, så det eneste svar på spørgsmålet om “Hvordan man ser amerikanske Netflix?” er, at du får en pålidelig VPN-service, der giver dig mulighed for at få fuld værdi ud af dit abonnement ved at få dig til nem adgang til amerikanske Netflix.

Du er velkommen til at tilføje eventuelle forslag eller dine meninger i kommentartråden nedenfor. Hvis vi kan lide dem, kan vi endda tilføje dem til denne guide som en ægte brugeranmeldelse / mening! Glad Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me