Sådan ser du American Idol 2018 Live Online gratis streams fra hvor som helst

En af de største tv-begivenheder, American Idol, er klar til at rulle endnu en gang med sin sekstende sæson, der udsendes den 11. marts. Skal have et misundelsesværdigt ry som en TV-juggernaut og samle nr.1-pladsen i otte lige år som det højest rangerede show På amerikansk tv er showet ren underholdning. Det giver den almindelige mand med talent at have en chance for at opnå super-stjernestatus og for fans at se den uh-mazing rejse udfolde!

Se American Idol 2018 Live Online gratis streams fra hvor som helst

 1. American Idol Online Live Gratis streaming
 2. American Idol Youtube streaming
 3. Er American Idol i aften?
 4. Hvem er dommerne, der kommer til American Idol
 5. American Idol-kanaler / tv-selskabslister
 6. Sådan ser du American Idol fra hvor som helst
 7. Stream American Idol Online i Canada
 8. American Idol på Roku
 9. American Idol på Kodi

Er du også glade for at være vidne til søgningen efter Amerika’s næste sangsensation? Hvis ja, kan du læse vores omfattende guide til, hvordan du ser American Idol online ved hjælp af bedste vpn? Hvem ville trods alt ikke’Vil du se showet? Det tilslutter bogstaveligt talt alle op på tv'et med hver episode, der skildrer en historie i sig selv. Og så er det pres, der opbygges i løbet af afstemningsrunder og eliminering hver uge, forbandet’er et betagende eventyr!

Er American Idol i aften?

Er American Idol i aften

Premiere den 11. marts 2018 - American Idol har vist nogle ekstraordinære talenter denne gang med masser af underholdning og sjove øjeblikke at huske for livet. Så langt har der været i alt 15 episoder afsluttet, hvilket betyder, at du stadig har masser af se. Nye episoder vil være tilgængelige den 12. maj (lørdag - top 7), 13. maj (søndag - top 5), 19. maj (lørdag) med finalen der nærmer sig 20. og 21. maj, hvor du får at se, hvordan du får kronet som vinderen!

Hvem er dommerne der kommer til American Idol?

Med deres værdsatte reaktioner og bemærkelsesværdige vurderingsevner er dommerne måske den vigtigste line-up af showet på American Idol. Denne sæson holder showet sit normale format af tre dommere intakt og indeholder Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian som en del af de nye dommere’ panel.

Hvem er dommerne på American Idol?

Katy Perry, en af ​​dommerne for showet!

Værten for showet er radiokendisen Ryan Seacrest, da han er blevet meget godt modtaget som showet’ceremoniens mester i den foregående sæson af publikum.

Den første episode, der begynder søndag 11. marts, starter med den indledende runde med auditions i den ikoniske Madison Square Garden i New York, der vil indeholde masser af bemærkelsesværdige stemmer sammen med sjove øjeblikke, så don’glem ikke at se listen over kanaler nedenfor, hvor du kan se, at handlingen finder sted lige der og da!

American Idol-kanaler / tv-selskabslister

Vi er sikre på, at denne sæson vandt’t være anderledes. Men hvad fans af denne elskede tv-franchise er nødt til at holde øje med, er ændringen i den kanal, den udsendes på. American Idol blev sendt på NBC Network fra den første til den femtende sæson lige, men denne gang skal brugerne se den sekstende sæson på ABC-netværket.

Den officielle tv-partner for American Idol 2018!

American Idol 2018-kanaler / tv-selskabslister

Denne sæson, American Idol’s officielle tv-selskab er The ABC-netværk, i stedet for NBC i USA, så for alle dem, der bor inden for landets geografiske grænser, kan du se hver episode på ABC kl. 20.00 EST, to gange om ugen søndage og mandage.

American Idol kan også nydes ved at downloade de officielle ABC-apps fra Google Play-butikken til Android-brugere eller fra Itunes-butikken til Apple-brugere.

For mennesker, der ikke bor i USA, her’sådan kan du se American Idol:

Land

Kanal

Sådan streames uden for USA

USA se ABC live onlineABC-netværk      purevpn-logo

  Fjern blokering ved hjælp af PureVPN USA Server

for kun $ 2,48 / måned

Det Forenede Kongerige
Canada
Frankrig
UAE
Indien
Australien Ræve 8

Australien:

Kaldes af mange som den næste “USA”, på grund af de fælles værdier og interesser mellem de to nationer, vil intet land finde American Idol mere fascinerende end Australien. Så for dem af jer der bor i Australien, er Fox8-kanalen stedet at stemme ind den 11. marts!

Resten!

Hvis du tilfældigvis bor i noget land uden for de nævnte steder, kan du blive bekendt med dette billede i de kommende dage, hvis du prøver at se American Idol!

hvordan man ser amerikansk idol hvor som helst

Fra det brandvæggede Kina til Storbritannien vandt fans af American Idol’t har adgang til showet på ABC-netværket eller på en hvilken som helst anden kanal i deres land.

Der er dog en tilgængelig løsning, der ikke bare vil låse dit adgang til American Idol op, men også vil fungere godt til lignende geobegrænset indhold i fremtiden. For at finde ud af mere om, hvordan du let kan se American Idol, skal du fortsætte med at læse vejledningen!

Sådan ser du American Idol fra hvor som helst?

Det’er ikke kun American Idol, men alle andre programmer i dag ser ud til at være over for geobegrænsninger, hvorved millioner af mennesker fratages at se deres yndlingsprogrammer, men her’s hvor VPN'er er nyttige.

VPN'er er ikke bare der for at give dig stor online sikkerhed og databeskyttelse, selvom de også er fremragende med det, de kan også give dig mulighed for at fjerne blokering af geo-begrænset indhold som American Idol ved at forfalske din IP.

De mest populære VPN-udbydere som Nord VPN, Pure VPN og andre udbydere nævnt i nedenstående tabel er nogle af de mest populære og meget troværdige geo-begrænsede unblockers til indhold derude.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

Mens VPN ikke gør det’t fjerne behovet for at tilmelde dig et kabelabonnement hos ABC, det vil bestemt give dig mulighed for at se det, når du faktisk har et gyldigt abonnement, uanset hvor du er uden for USA eller dens territorier.

De fleste af de ovenfor nævnte VPN-udbydere har dedikerede VPN-apps til kompatible enheder som Windows, Mac OS, IOS, Android og mere, så du don’t behøver at bekymre dig om at vælge en bestemt enhed til VPN, der skal fungere.

Download bare VPN-appen sammen med den officielle ABC-app, tilmeld dig et gyldigt abonnement på dem begge, og du ved hvordan man let kan se American Idol.

Sådan ser du American Idol Online i Canada?

Hvis du bor lige over grænsen i Canada, er du en af ​​de heldige få, der kan se American Idol uden at installere en VPN. Det meget forventede show kan ses på CTV. Så don’glem ikke at stille ind kl 19.00 CT tændt 11. marts for at se den spændende første episode!

Sådan ser du American Idol på Roku?

Roku er en fantastisk måde at se programmer som American Idol på den store skærm på dit tv. Den banebrydende streamingtjeneste til tv er utroligt nem at installere og konfigurere. For at se den seneste sangkonkurrencesæson skal du udstyre din Roku-enhed med ABC-tilføjelsen, som kan downloades her. Husk at bruge en VPN og vælg en amerikansk server for at begynde at nyde showet.

Sådan ser du American Idol på Roku

Sådan ser du American Idol Online Live Streaming

I øjeblikket har ABC hasn’t annoncerede enhver online gratis streaming til American Idol sæson 16, og de vil kun blive leveret af tredjepartskilder. Dog vandt vi’t anbefaler at gøre din primære visningsmulighed, fordi vi ikke gør det’Jeg ved endnu ikke, hvem der vil streame programmet gratis online og for det andet er mange tredjeparts streamingtjenester til sådanne programmer ofte ledsaget af masser af generende annoncer, ondsindede spamware-links og andre spoilere og derved ødelægger hele oplevelsen! Don’t gå til det! Nyd FIFA verdensmesterskabets åbningsceremoni 2k18 live her på BestVPN.co

American Idol YouTube-streaming

streaming af amerikansk idol

Desværre er der ingen live stream-links tilgængelige, der kan give dig mulighed for at se 2018 Idol-episoderne online fra YouTube. Der er dog en officiel American Idol-side, hvor du kan modtage regelmæssige opdateringer i form af videoer om de seneste begivenheder på showet. Det kan bare være bedre at vælge andre streamingressourcer, der er nævnt i guiden ovenfor.

Sådan ser du American Idol på Kodi?

Kodi bliver populært af dagen, og vi anbefaler stærkt, at du ser den kommende sæson af American Idol på denne fantastiske online medie-visningsplatform. En af de bedste måder at gøre det på ville være at downloade USTV-tilføjelsen, som ikke kun giver dig adgang til ABC, men også giver dig mulighed for at se andre populære amerikanske kanaler som NBC også.

Desuden er det fuldstændigt lovligt og gratis:

Sådan ser du amerikansk idol 2018 Live på Kodi

Her’er den nemmeste måde at installere USTV på din Kodi:

Bemærk: Du skal bruge en VPN-service for at få adgang til USTV NU-streams uden for USA 

 1. Download og installer Kodi herfra
 2. Når du har startet Kodi-appen, skal du vælge “Add-ons”
 3. I øverste venstre hjørne er der en mulighed “Pakkeinstallatør”, Klik på det
 4. Vælg nu “Installer fra depot” > Kodi Add-on Repository
 5. Klik på USTVNow og start installationsprocessen
 6. Nu er USTVNow Addon aktiveret, når du får en anmeldelse
 7. Gå nu tilbage til Kodi-startskærmen, og klik på ‘Addons’ fanen
 8. Gå nu til Video-tilføjelser
 9. Her kan du se USTVNow
 10. Start det, og nyd at se

hvordan man ser amerikansk idol 2018 på kodi

Men husk, at du først skal oprette din konto på USTV’s websted og vælg, at du er amerikansk statsborger, når du bliver bedt om det. Vi anbefaler, at du starter din VPN og vælg en amerikansk IP, før du gør alt dette for at sikre, at processen hele er sejlads og uden problemer.

Fjern blokering af USTV nu

American Idol-kunstnere til at se frem til i kommende episoder

Det har været en lang rejse for American Idol-dommere at kun finde det bedste fra hundreder af auditions og slå sig ned til en solid 24 liste over deltagere. Fra da af har vi set masser af bemærkelsesværdige sangere gå hjem, nogle med høje humør og andre helt ødelagte ved at miste. Imidlertid bliver hver episode ved at blive bedre, og her er nogle af de bedste kunstnere, der ser frem i den kommende serie, der bogstaveligt talt overgåede sig selv i disse scener:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “Forbløffet“
 2. Michael J. Woodard - “Måske denne gang”
 3. Maddie Poppe - “Intet kan sammenlignes med dig”
 4. Gabby Barrett - “Hvordan kommer du ikke’t Ring mig op igen”
 5. Kode Foehner - “Hvem redder din sjæl”

Indpakning af ting

Vi håber, at denne guide hjælper alle American Idol-fans med at se tv-showet med stor komfort og lethed. Tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor, hvis du har problemer eller finder andre måder at se American Idol online. Vi’d elsker at høre fra dig! Og som dommerne ville sige “Du’tager til Hollywood!”

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me