Sådan ser / afblæses DC Universe uden for USA – Let vejledning

DC Universe er netop lanceret i september 2018 og dets fans er ekstatiske.

Nu kan du kun se alt indhold relateret til franchisen på denne fantastiske streamingplatform, indhold, som du vandt’t komme til at se andre steder. Ja, ikke engang på Netflix.

Men ved du, at DC Universe er geobegrænset uden for USA?

Ved du hvordan du får adgang til det?

Her er vores dedikerede guide til Sådan ser / afblokeres DC Universe uden for USA inklusive tre bedste VPN'er til formålet, Bedste vpn Reddit-anmeldelser og mere!

Hvilke lande DC Universe Services er tilgængelige lige nu uden for USA?

Batman, Superman nogen? Hvis du har haven’Jeg har aldrig hørt disse navne, jeg vil tro, at du bare er en udlænding, der besøger denne planet på din sommerferie.

Disse figurer og mange andre populære figurer er en del af DC Comic Book Franchise og bortset fra Marvel er DC det største sådanne brand i verden.

Og nu har det lanceret sin egen streaming-side ved navn DC Universe, hvor du kan finde alle film, shows, digitale tegneserier, kommentarsektioner og fora eller dybest set alt relateret til de karakterer, der tilhører franchisen..

Ja, Netflix er måske dit første valg når det kommer til streamingplatforme åbenlyst, og din anden gode indsats er muligvis på Amazon Prime, men DC Universe er i modsætning til begge disse populære sider.

Selvfølgelig er funktionaliteten og ideen den samme, men indholdet vil være helt anderledes.

DC Universe henvender sig til en meget dedikeret genre, en der kun er relateret til sine egne karakterer og fortællinger, taget ud af sine tegneserier.

Antallet af fans af DC Franchise er fænomenalt overalt i verden, så lanceringen af ​​en sådan service var en rigtig god idé.

Men vent der’er en fangst.

Som alle gode ting nogensinde, er DC Universe kun tilgængelig i USA.

Sådan ser / afblæses DC Universe uden for USA

Hvilket giver mening, da det største antal dedikerede fans til franchisen helt sikkert ligger i landet.

For fans af franchisen uden for verden er dette imidlertid en bummer alvorligt.

Men ikke at bekymre dig, for som altid vil jeg guide dig om, hvordan du fjerner blokeringen af ​​DC Universe uden for USA, ligesom jeg’er gjort med andre utallige sådanne platforme, dvs. ved hjælp af VPN'er eller dedikerede servere.

Bedste VPN til at se DC Universe uden for USA

Som jeg sagde tidligere, kan DC Universe let afblokeres og ses uden for USA, selvom du bruger en VPN, men ved du, hvilken VPN der faktisk gør det for dig?

Nej, ikke?

Nå, her er 3 af de bedste VPN'er, som jeg har prøvet og testet med DC Universe siden 2019, og de kan helt sikkert udføre jobbet perfekt.

ExpressVPN

Dette er alvorligt en no-brainer. Der er ingen sådan streaming-platform, som denne stjerneleverandør ikke kan fjerne blokering af. Fra Netflix til UFC kampe, jeg anbefaler ExpressVPN til alt hvad du vil se, hvis dets geobegrænsede og ikke kan få adgang til uden VPN.

Bedste VPN til at se DC Universe uden for USA

For at give en kort orientering om denne udbyder har den over 2000 servere, kryptering af militær kvalitet, rigeligt antal klient-apps, OpenVPN-protokollsupport, nul-loggingspolitik og mere.

Men frem for alt dette er dens amerikanske serverpark en af ​​de bedste i branchen. Du skal bare oprette forbindelse til nogen og begynde at streame DC Universe. Ja, det er så enkelt.

Det’s er bestemt en smule dyr i forhold til resten, men det er værd at din hver krone.

Fordele

 • Fjernelse af blokering af alle amerikanske streamingwebsteder
 • Over 2000 servere
 • Kryptering af militær kvalitet
 • Dedikerede klienter til streaming-enheder som Firestick tilgængelig
 • Support til live chat

Ulemper

 • Dyre planer

PureVPN

En anden fantastisk VPN-service for alle streamere, der ønsker at fjerne blokering af amerikansk indhold som DC Universe-tjenesten, er PureVPN.

Udbyderen er ikke kendt meget for sin sikkerhed som den’s for dens evne til at give den bedste streamingoplevelse blandt alle udbydere.

Og det har alle de rigtige funktioner som kryptering af militær kvalitet, 2000+ servere, kompatible klient-apps, live chat support, kill switch og mere.

Hvilke lande DC Universe Services er tilgængelige lige nu Uden for USA

Hvad’Det er endnu bedre her, at PureVPN også giver dig muligheden for at sikre din egen dedikerede IP. Med dette bliver du fritaget for alle de problemer, der er forbundet med at dele en serverpark som i de normale VPN-serviceplaner, såsom lave hastigheder, forbudte servere osv..

Og for at fjerne det hele er PureVPN billig, måde billig. Det er som at blive tilbudt for mindre end halvdelen af ​​prisen på ExpressVPN’s abonnement, hvor nogle planer er endnu billigere end det. Så det’er et sikkert skud.

For DC Universe-entusiaster med et budget, er dette en premium-service, som du bestemt bør gå til.

Fordele

 • 2000 servere i over 160 lande
 • Frigør DC Universe fra uden for USA
 • Live chat support Dedikeret IP tilgængelig
 • Kryptering af militær kvalitet
 • Billig planer

Ulemper

 • Holder nogle forbindelses tidsstempellogfiler

NordVPN

5000+ servere og optælling, NordVPN har ikke efterladt nogen sten uomvendt med at tilbyde en enestående kapacitet til streamere over hele kloden. Hurtige hastigheder er dens forte, og sikkerheden er altid udrullet.

Og jeg vil babble igen om alle de generiske funktioner igen her, men ved, at NordVPN har alt som resten til f.eks. kryptering af militær kvalitet, nul-logging-politik osv.

DC Universe Online Reddit

Jeg fik DC Universe helt blokeret med NordVPN, og oplevelsen var så fejlfri som jeg får hver eneste gang.

For så vidt angår prisen er NordVPN ikke for dyre, men det er kun kort af at være budgetvenlig.

Fordele

 • 5000+ servere over hele verden
 • Flere tilgængelige klientapps
 • Overkommelige planer
 • Support til OpenVPN-protokol

Ekstra sikkerhedsfunktioner som DoubleVPN tilgængelig

Ulemper

 • Support til live chat er ikke tilgængelig

Alle disse tre udbydere er gode, men de har nogle mindre forskelle i ydelse. Det’s alt teknisk jargon, så lad mig gøre det lettere for dig at forstå og til sidst tage en beslutning baseret på det.

ExpressVPN: stabil

PureVPN: Billig

NordVPN: Indlæst med funktioner.

DC Universe kan blokeres af et hvilket som helst af trioen, men det afhænger i sidste ende af, hvad du leder efter.

Sådan ser / fjernes blokering / adgang til DC Universe uden for USA

Hvis du har valgt en af ​​udbydere ovenfor, kan du fjerne blokering af DC Universe uden for USA ved at følge disse lette trin. Jeg tager ExpressVPN som et eksempel her:

 1. Gå til udbyderen’s site og vælg en prisplan
 2. Betal for abonnementet og få brugeroplysninger
 3. Download den kompatible app-klient, som jeg downloadede ExpressVPN’s Windows-klientexpressvpn til DC universet
 4. Opret forbindelse til en hvilken som helst amerikansk server (Dette kan variere med Pure og Nord, da du er nødt til at spørge deres support, hvilke servere der fungerer med DC Universe) og DC Universe vil være let tilgængelige!

DC univers

DC Universe Online Reddit

Reddit er, hvor handlingen sker i disse dage. Jeg mener, jeg får alle mine store nyheder fra denne platform.

Uanset om det er et påskeæg i et nyt show eller de bedste anmeldelser af en bestemt service eller problem, er Reddit dit sted at gå.

Så jeg gik der for at finde ud af, hvad VPN-brugere var mest tilfredse med, når det kommer til at fjerne blokering af DC Universe uden for USA.

Men til min overraskelse fandt jeg intet andet end et par flydende omtaler om, hvordan VPN'er kan bruges til at fjerne blokering af DC Universe i Australien. Men bortset fra det var der ingen omtaler af de bedste VPN'er til dette formål som sådan.

Konklusion

Så nu, hvis du spørger mig, hvilke andre måder der er der, hvorpå du kan se DC Universe uden for USA, ville jeg sige ingen. VPN'er er den eneste rigtige ting, når det kommer til at fjerne blokeringen, mens resten af ​​indstillingerne som proxies, don’t fungerer faktisk i disse dage.

Streamingwebsteder er blevet stratosfæriske i disse dage, med abonnementer, der oversvømmer som noget andet. DC Universe serverer muligvis en dedikeret genre, men det er først og fremmest at nå ud til millioner af abonnenter i 2019, så hvis du vil slutte dig til bandwagon, skal du gøre det nu!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me