Sådan kan du se WrestleMania 34 Live online uden kabelfri streaming

Gør dig klar til at se dine favorit WWE Superstars eje kæmperingen igen - WrestleMania 34 er endelig her. Sidste år så vi Brock Lesnar på sit fulde potentiale, Hard Boyz gjorde en sensationel tilbagevenden til kampstadiet og Undertaker antydede mod pensionering. Men denne gang er tingene endnu mere spændende, når du kommer til at se Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H og endda Ronda Rousey nåde det største skue i wrestling. Leder du efter måder at se WrestleMania 34 live online? Læs denne vejledning fra BestVPN.co.


WrestleMania 34 kampe detaljer

Den største aften i WWE’s kalender, WrestleMania 34, finder sted søndag 8. april. Det besluttede sted for begivenheden er Mercedes-Benz Superdome i New Orleans, Louisiana - som er vært for begivenheden for første gang, først var WrestleMania 30, hvor vi så mere end 75.157 mennesker deltager i kampmanien. Showet går af stablen kl. 23:00 ET / 20:00 og kl. 16 i britisk tid.

WrestleMania 34 kampe detaljer

Hvad med Kickoff Pre-Show?

Ligesom enhver anden sports- eller kampbegivenhed, vil der være en WrestleMania-forudvisning, der starter med klokken 17 lokal tid og kl. 22 i England, hvor værten Renee Young er vært. Tilmeld dig med WWE Network og deres officielle app for at streame pre-showet. Andre muligheder inkluderer WrestleMania’s officielle WWE YouTube- og Facebook-sider, der viser mindst tre kampe og en to-timers special.

Hvad med Kickoff Pre Show

Sådan ser du WrestleMania uden kabel

Med blot et par dage tilbage til den største aften i Wrestling i år, er fans over hele verden på udkig efter løsninger til at streame begivenheden uden kabel-tv. Den enkleste løsning er at tilmelde dig WWE Network for at få adgang til live streams af begivenheden. Hvis du aldrig har haft en konto, kan du få dine første 30 dage GRATIS, hvorefter du skal betale £ 9,99 månedligt.

Bemærk: Hvis du bor i dele af verden, der kan’t adgang til WWE-netværket og kan ikke få adgang til den gratis konto for strømmen, vi anbefaler dig at bruge en VPN-service til at omgå regionens begrænsning og nyde problemfri strømme

Sådan ser du WrestleMania 34 uden kabel

Fjern blokering af WWE-netværket

Da Sky Network er den officielle tv-station for begivenheden for brugere i USA, kan du også overveje at tilmelde dig deres VoD-service. I øjeblikket har deres onlinekanal tilføjet en dedikeret side for brugere til at få alle oplysninger om WrestleMania 34. Alt hvad du skal gøre er at betale £ 19,95 for at få adgang til live-streams til begivenheden sammen med genoptagelser mandag 9. april til Torsdag den 12. april kl. 10 m, kl. 15 og kl. 20.

WWE WrestleMania 34 om himmelsport

Hvilken kanal er WrestleMania On?

Hvis du ikke er villig til at bruge en masse penge til WWE Network og Sky Network PPV-abonnement, har du en løsning på at sænke omkostningerne. En enkel løsning er at få adgang til Sky Network-kanalen på dit kabel-tv. På denne måde kan du leve strømmen af ​​begivenheden, når du er i dit hjem, uden at betale en eneste krone. Vi fortsætter med at tilføje flere kanaler, da vi får information om tv-rettighederne til WrestleMania 34!

Hvilken kanal er WrestleMania tændt?

Sådan kan du se WrestleMania Live Online gratis streams

Til alle disse FREEBIES derude, der ikke har kabel-tv, men vil se WrestleMania 34-arrangementet, har vi også din ryg! Mange streamingwebsteder giver fuld dækning af alle kampe den 8. april. Blandt nogle af de bedste muligheder inkluderer:

Stream2Watch

Som navnet antyder, er Stream2Watch primært dedikeret til at levere de nyeste videoer, højdepunkter, nyheder og live shows til en række sportsgrene og spil. Dog dækker webstedet også berømte PPV-begivenheder for alle dine foretrukne handlinger, som den forrige WrestleMania 33, og nu 34!

Sådan kan du se WrestleMania Live Online gratis streams

AllWrestling

AllWrestling er et andet websted til at se den nyeste underholdning i Wrestling, hvor du kan finde alle opdateringer vedrørende kampkampe sammen med PPV-adgang GRATIS. Besøg blot webstedet på begivenhedsdagen for fuldstændig dækning og tjek alle live stream-links.

WrestleMania 34 på AllWrestling

Youtube

Da YouTube kan prale af ry for at være det bedst bedømte videodelingsfirma i verden, kan du altid forvente at finde streams af begivenheden på dedikerede kanaler til begivenheder. For eksempel er her linket til en WrestleMania 34 Live Stream-side, hvor du kan modtage fuld dækning på begivenhedsdagen.

Wrestlemania 34 på youtube

Sådan ser WrestleMania på Kodi

Hvis ovenstående streamingindstillinger ikke fungerer, har vi en løsning, der slår alle. Det går under navnet “Kodi” - en open source, multi-platform underholdningssoftware, der bruger tredjepartsudvidelser til at give brugerne premiumindhold til streaming af film, tv-shows og live PPV-begivenheder. Hvis du vil streame WrestleMania 34 på Kodi, skal du overveje at installere Halow Live TV eller cCloud TV:

Ventetiden er forbi: Gode nyheder til Kodi & FIFA elskere, se FIFA verdensmesterskab 2018 på Kodi

Har du svært ved at få adgang til strømmen? står der for nogen fejl? hvis ja så don’t bekymre dig om, at du muligvis står over for regionens begrænsning, kan du overveje at bruge en VPN-tjeneste til at få adgang til strømme problemfri.

Halow Live TV Installation og WrestleMania 34 Guide

 1. Åben Kodi og klik på det gearformede ikon (Indstillinger)
 2. Vælg “Filhåndtering” og så Dobbeltklik på “Tilføj kilde”
 3. En boks vises, klik “Ingen” til tilføjelse af URL
 4. Kopier indsæt følgende: http://kurdmovie.net/repo
 5. Navn mediekilden “Halow Repo” og klik på OK
 6. Vend tilbage til startskærmen, klik om tilføjelser, og derefter det “Pakke” symbol
 7. Vælg det “Installer fra zip-fil” mulighed og Find “Halow Repo”
 8. Klik på “repository.HalowTV-6.0.0.zip” og vente for tilføjelsen, der skal installeres
 9. Vend tilbage til startskærmen, klik på tilføjelser, og derefter “Pakke” symbol
 10. Vælg “Installer fra depot” og vælge det “HALOW-arkiv”
 11. til “Video-tilføjelser”, Find “Halow Live TV” og hit installationsknappen!
 12. Åben tilføjelsen og klik på “Landekanaler”
 13. Du modtager en anmodning om installation “GUL LIVE TV”
 14. Klik på “Ja”, Vend tilbage til forrige menu, Vælg “LIVE SPORT”
 15. Find og Vælg Sky Sports HD for at se WrestleMania 34

Sådan ser WrestleMania på Kodi

cCloudTV Installation og WrestleMania 34 Guide

 1. Åben Kodi og klik på den “Indstillinger” ikon.
 2. Vælg “Filhåndtering” og klik på “Tilføj kilde”.
 3. Dobbeltklik på den “Ingen” mulighed og gå ind følgende URL: http://kdil.co/repo
 4. Type “Kodi Israel” i navnefeltet og klik
 5. Gå til Kodi hjem, klik på “Tilføjelse”, og derefter det “pakke” symbol.
 6. Vælg “Installer fra zip-fil” og klik på “Kodi Israel”.
 7. Vælge “kodil.zip” og vent på, at det installeres.
 8. Gå til “Installer fra depot” og klik på “.www.Kodisrael.co.il arkiv”.
 9. Vælg “Video-tilføjelser” og Find “cCloud TV”.
 10. Hit installationsknappen, åben tilføjelsen, og  til “Sportskanaler”.
 11. Vælg Sky Sports til live-streams af WrestleMania 34

Wrestlemania 34 på kodi xbmc

WrestleMania 34 Match Card

UFC-legenden Ronda Rousey slutter sig til Kurt Angel (WWE Hall of Famer) for at tage 14-tiden verdensmester Triple H og RAW-kommissær Stephanie McMahon. Undertaker vil vende tilbage til en ny kamp med den person, du ikke kan se, John Cena. Reigns står over for Lesnar for Universal-titlen og Randy Orton står over for to modstandere til den amerikanske titel mod Jinder Mahal og Bobby Roode. Dette er de vigtigste kampe, der skal finde sted. Andre inkluderer:

 1. Universelt mesterskab.
 2. Nia Jax vs. Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs. The Bar
 4. Mustafa Ali vs. Cedric Alexander
 5. AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura
 6. Rå kvinder’s mesterskab
 7. Raw Tag-hold mesterskab
 8. Interkontinentalt mesterskab
 9. Smackdown Tag-hold mesterskab
 10. Smackdown Tag-hold mesterskab
 11. Finn Balor vs. The Miz vs. Seth Rollins
 12. Andre The Giant Memorial Battle Royal
 13. Sami Zayn og Kevin Owens mod Daniel Bryan og Shane McMahon
 14. Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers

Indpakning af ting

Og med dette kommer vi til en ende af vores “Sådan ser du WrestleMania 34” guide. Vælg en af ​​ovennævnte metoder for at komme i gang med streaming af begivenheden. Hvis du har problemer, skal du ikke tøve med at droppe en kommentar nedenfor. Du er også velkommen til at dele artiklen med dine venner og familiemedlemmer, der er fans af WWE!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me