Sådan kan du se voksen svømme online live stream – Fuld tidsplan her

De af os, der voksede op og så på Cartoon Network, huskede altid, at vi ønskede en voksen version af netværket’s programmering. Voksen svømning er præcis, hvad lægen bestilte for os “toon-a-holics”, bringer mere eksplicit, ukonventionel og uhyggelig programmering for voksne.
Voksen svømme’s Video-on-Demand-tjeneste blev lanceret allerede i 2013, med dedikerede portaler, der også er tilgængelige Storbritannien til Australien gennem sine dedikerede portaler.

Voksen svømme & Tegnefilmsnetværk

Navnet Adult Swim blev vedtaget fra tidsplanerne for amerikanske offentlige svømmebassiner, der angiver tidspunktet, hvor kun voksne kan bruge faciliteterne. Siden Cartoon Network’s primære publikum (7-15-årige) sover i de sene timer om natten, voksen svømning var identiteten givet til den sene natprogrammering, hvor ‘børn er bestemt begrænset’.

Sådan kan du se voksen svømme live stream & Opsamlings-tv

Voksen svømmer er ikke en geo-begrænset VoD & indhentet tv-service og kan fås fra hvor som helst i verden. Voksen svømme’s live streaming er tilgængelig fra 08:00 - 6 AM (ET / PT), mens du kan indhente al mistet tv-programmering gennem “Viser sig”, “Toonami” og “Vandløb” sektioner i hovednavigationen.

hvordan man ser voksne svømme live stream

Webstedet med voksen svømning giver adgang til:

 1. TV-shows
 2. Live stream
 3. Williams Stream
 4. Marathons
 5. Toonami
 6. Arkiv
 7. musik
 8. Spil

Adult Swim er hjemsted for nogle af de mest fantastiske satiriske og eksplicitte animerede underholdninger for voksne, herunder:

 1. Sorte Jesus
 2. Robot kylling
 3. Hjemmefilm
 4. Rick & Morty
 5. amerikansk far
 6. Angreb på Titan
 7. The Boondocks
 8. Parasyte - The Maxim
 9. Plus hundreder af andre anime, tegneserier og animerede film.

Voksen svømmeplan

Den komplette plan for voksen svømning er tilgængelig på udbyderen’s websted på startsiden navigation og kan fås her.

voksen svømmeplan

Skemaet Voksen svømning giver programmering dag til dag plus muligheden for at sortere programmering efter dato, show og region. Ud over ovenstående kan du også tjekke tidsplanen for hvad’s udsendes på tv-kanalen og voksen svømning live streaming plan.

Samurai Jack - sæson 5 vender tilbage på Toonami

For dem af os, der har ventet godt over et årti på tilbagevenden af ​​den ensomme Samurai, der gik ud af solnedgangen, den 6. februar-traileren på AdultSwim’s officielle YouTube-kanal var mere end en påmindelse:

#JackIsTilbage og det samme er min barndom

- John Harrington (@sunburstguru) 8. februar 2017

Og så kommer teaserne fortsat:

Glad? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [voksen svømmetur] (@adultswim) 24. januar 2017

Den 11. februar 2017 fornyer AdultSwim legenden om “Samurai kaldte Jack” ved 11P.M. østlig tid.
Forfatter & skaberen Genndy Tartakovsky vil vende tilbage som udøvende producent på AdultSwim’s Toonami-programmering til 5. sæson af de 4 Primetime Emmy Awards, 6 Annie Awards og 1 OIAF-prisvindende animationsserie.

Voksen svømmet TOONAMI Live Stream-plan

TOONAMI var voksen svømmetur’s voksen animation & tegneserieprogrammeringssegment lanceret i2012. Denne særlige blok af programmering for voksen svømning blev dedikeret til handlingsorienterede anime-genrer fra USA og Japan. TOONAMI-skemaet for voksne svømme er tilgængeligt på det officielle websted og kan findes ved at klikke på ‘Toonami’ fanen på navigationen på hjemmesiden.

voksen svømme toonami tidsplan

Når du er i TOONAMI-sektionen, skal du se til din højre side og Tidsplan knappen skal være synlig i navigationsmenuen, som vist på billedet ovenfor.

Voksen svømme’s Eric Andre Show

Hjertebarnet til komiker Eric Andre, Eric Andre Show er kendt for sin satiriske humor og parodier af konventionelle talkshows. Showet har et massivt omdømme blandt fans, hvilket er synligt fra dets fremragende 8,7 / 10 IMDB-vurdering.

voksen svømmer eric andre show

Med fire sæsoner væk er Eric Andre Show nu et af de førende segmenter inden for voksen svøm. Showet har været godt nok til at have sin egen sub-Reddit, du kan besøge den her for sjove memes, diskussioner, trending videoer og meget mere.

Rick & Morty på voksen svømmer

Et voksenkomedie-mesterværk skabt af Justin Roiland og Dan Harmon, voksen svømmer’s Rick og Morty er ikke kun et flagskibsshow, men også et af de mest elskede shows online. Deltag i eventyrene fra en supergeni videnskabsmand og hans under gennemsnitlige intelligente barnebarn, når de river den animerede multivers sammen.

voksen svømme rick og morty

Toonami live stream-links

Adult Swim er officielt streamingportalen til Toonami-udsendelser, men bare hvis du ikke er i stand til at få live stream, kan du også se Toonami live-streams på følgende uofficielle links:

 1. Se Toonami Online
 2. Desi Gratis tv
 3. Toonami Asien
 4. Vaughn TV

Husk, at disse websteder ikke er officielle udbydere af Toonami live streaming. De kan indeholde malware og adware, overveje at bruge en annonceblok på disse domæner.

Toonami Live Stream-kanaler på hindi

Turner Media introducerede en dedikeret Toonami-portal til Indien i begyndelsen af ​​2015. Tjenesten udsender 24 timer og giver den komplette Toonami-udsendelsesplan som den er på voksent svømmetur. Få shows strømmer på hindi sprog, og kanalen udsendes kun på tv. For at streame Toonami India live skal du bruge den uofficielle ZengaTV web-streaming-portal, der er anført ovenfor.

Toonami Live Stream Reddit Links

Toonami er ikke en kanal, men en dille, jeg indså dette, mens jeg gennemser Toonami Reddit forum. Toonami-sub-Reddit er muligvis det bedste sted at få alle oplysninger om shows og tidsplaner.

toonami live stream reddit

Hvis du ofte besøger tråden, vil du kunne få live streaming-links og opdateringer til nye shows, når de kommer ud. Toonami Reddit-forummet indeholder også sub-reddits til alle eksisterende Toonami-shows og giver dig alle oplysningerne ét sted. Et godt aspekt, jeg så på Reddit, var Toonami’s officielle tilstedeværelse på forummet.

I tilfælde af, at tv-stationen har brug for at offentliggøre en meddelelse, oprettes der en ordentlig sub-reddit for at sprede ordet. Du kan søge i Reddit efter officielle Toonami-diskussioner, og tråde vises efter dato, som du kan til højre.

Du kan også besøge AdultSwim Reddit for at få officielle oplysninger om streaminglink, shows, udsendelsesplaner, kommende titler og anden information om Toonami.

toonami diskussion om reddit

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

I sidste uge tilføjede Adult Swim Dragon Ball Super til sin grundige programmeringsplan. Den berømte tegneserie var et af de mest efterspurgte og elskede show plus det var et af de mest efterspurgte show på domænet.

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Du kan fange de nyeste episoder af Dragon Ball Super hver lørdag kl. 20.00 på Adult Swim Toonami.

I en nøddeskal

Tjek voksen svømmetur’s fantastiske udvalg af sitcoms, talkshows, musik og spil i dag. Bliv knyttet til et af de mest knækkende komedieserier, der er tilgængelige online, og hvad’det er bedst’er heller ikke geo-begrænset. Nyd humor, der helt sikkert får dig til at slå dig sammen, lytte til& download nogle af de bedste underjordiske musik, og nyd et udvalg af onlinespil til din rådighed.

Bliv klar til at vende tilbage til Samurai Jack på AdultSwim og gå med i #JackisBack kampagne på Twitter for at give vores helt den velkomst, han fortjener. For feedback og problemer, slip en kommentar i afsnittet nedenfor, og husk at dele vores blog ved hjælp af de sociale knapper.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me