Sådan kan du se PSL 2018 Live gratis online uden kabel

Indlæst med nationale og internationale cricket-superstjerner som Shahid Afridi og AB De Villiers, vil HBL PSL 2019 blive endnu større og bedre end sidste gang!

Nu i sin fjerde sæson lover denne turnering det bedste inden for cricketunderholdning med 6 hold, der kæmper for den om titlen til Champions!

Og for at sikre, at du ikke gør det’t glip endda et sekund af al action og drama fra denne fantastiske turnering, her er vores guide til hvordan du kan se HBL PSL 2019 live online hvor som helst i verden gennem officielle tv-partnere og ved at omgå geo-begrænsninger gennem Bedste VPN!

Hvor vil HBL PSL blive spillet?

Størstedelen af ​​turneringen spilles i UAE’s tre største byer, dvs. Dubai, Abu Dhabi og Sharjah på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer. Denne gang skal de sidste 8 kampe dog spilles i Pakistan!

Internationale ture og rejsebureauer tilbyder specialiserede pakker til fans, der ønsker at rejse til UAE for at se den første etappe af turneringen i UAE, så hvis du planlægger at gå, så er du på for nogle gode tilbud i denne forbindelse.

Officielle radio- og tv-selskaber i HBL PSL 2019

Pakistan Super League er nu, Pakistan’s største sportslige turnering, og den vil naturligvis blive sendt på en lang række lokale kanaler.

Der er ingen mangel på valg for internationale brugere, ligesom Pakistan Cricket Board ikke har efterladt nogen sten uomvendt i at sikre, at turneringen kan ses af fans af franchisen fra hele verden.

Her er den komplette liste over alle de officielle tv-stationer for HBL PSL for forskellige regioner over hele kloden:

Live streaming-indstillinger PSL-t20 Officiel side (Pakistan-seere) /

Cricketgateway (internationale seere)

Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
Indien D-Sport, Airtel TV, Jio App
Sri Lanka Dialog-tv
UAE Yupp TV
UK Channel 44 UK, A-TV, Prime TV Sky 792
USA / Canada Willow TV
Vestindien Flow TV
New Zealand Sky Sports
Bangladesh Gazi TV
Afrika SuperSport
Nordafrika Yupp TV
Australien Kanal 44
mellem Østen OSN Sports

Hvor kan jeg få matchbilletter til HBL PSL 2019?

psl 2019 billetter

Det bedste sted at få billetter til enhver kamp i turneringen er gennem PSL’s officielle hjemmeside eller fra dens officielle ticketingpartner q-tickets.com. Billetterne er generelt opdelt i tre kategorier:

 1. Matchbilletter (til inventar på en enkelt kalenderdag)
 2. Global Pass
 3. Sæsonkort

Billetter til de kampe, der afholdes i Pakistan, vil være tilgængelige via populære e-handelswebsteder i Pakistan som Yayvo eller fra stadionets billetbænke.

hvordan man ser psl

Jeg vil holde dig opdateret om disse, så snart flere detaljer kommer frem.

Sådan ser du HBL PSL Live online?

PSL’s officielle streamingpartner er CricketGateway.ae, som streamer hele turneringen’s kampe live online. Men denne mulighed betales og kræver, at du betaler $ 14,99 faktureret en gang for at få adgang til hele turneringens live streaming.

På toppen af ​​dette er webstedet geo-begrænset nogle steder, især uden for MENA og Sydasiatiske regioner, så du bliver nødt til at få den bedste streaming VPN for ikke bare at fjerne blokeringen af ​​webstedet, men også for at give dig en premium visning erfaring.

Nogle andre, lige så værdifulde, gratis streaming-websteder til HBL PSL er som følger:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL på Kodi

Tidligere var der nogle tilføjelser, hvorigennem du kunne streame PSL på Kodi, men lige nu eksisterer der ikke en sådan tilføjelse, som pålideligt kan tilbyde dig streams fra begivenheden.

Nogle blogs har nævnt KodiIsrael-repo til at indeholde tilføjelser, der fortsætter med at streame begivenheden live, men disse påstande er ubegrundede, fordi jeg ikke fandt nogen under mine test.

Sådan ser du HBL PSL i USA og Canada?

Med en betydelig udvandret befolkning af sydasiatiske bor i begge lande er det sikkert, at mange mennesker der ønsker at følge PSL 2019 ved at se det live online.

Den bedste mulighed for amerikanske publikum i denne henseende er Willow TV, som er den officielle tv-spredning af PSL i landet.

Willow TV er også tilgængeligt online via sit officielle websted, og oven på dette er udbyderen kompatibel med næsten alle former for visningsindretninger lige fra Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV og Roku og mere.

Denne kanal er også tilgængelig i Canada.

Følgende kabeludbydere tilbyder også Willow TV i deres pakker:

 1. Fad
 2. Fios af Verizon
 3. Slynge-tv
 4. Spectrum
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Optimal
 8. CenturyLink

Du kan også se Willow TV på YouTube gennem dens officielle kanal.

Matchtiminger for USA-målgrupper I henhold til Eastern Standard Time er (timinger kun for kampe afholdt i UAE):

 • 06:30 Eastern Standard Time (Dagens første kamp)
 • 11: 00 am Eastern Standard Time (Dagens anden kamp)

De samme timinger er også relevante for Toronto, Canada.

Hvis du ikke kan se PSL 2019 på Willow TV, kan du bruge en Best VPN til at fjerne blokering af CricketGateway.ae eller PTV Sports og se alle kampe live online.

psl på ptv sport live streaming gratis

Sådan ser du HBL PSL i Storbritannien?

Igen, et andet sted, hvor du finder sydasiatiske i massevis uden at ignorere det faktum, at den lokale befolkning også er meget vild med sporten.

England har meget flere muligheder end andre steder, når det kommer til at se PSL.

Her er listen over kanaler, der sender den fantastiske liga live i kongeriget:

 1. Channel 44 UK
 2. A-Plus tv
 3. Prime TV: Sky 792

Channel 44 og A-Plus TV er sydasiatiske kanaler, så hvis du vil nyde pakistanske annoncer og andre PSL-relaterede shows, så vil jeg anbefale dig at se PSL på disse kanaler.

Live streaming kan også udføres via PTV Sports og CricketGateway.ae i England for PSL ved hjælp af en VPN til at fjerne blokering af geo-begrænsninger.

psl på cricket gateway

Kampene sendes de følgende tidspunkter i England:

 1. 11:30 London, UK (Dagens første kamp)
 2. 16:00 London, UK (Dagens anden kamp)

Sådan ser du PSL i Indien?

På trods af fjendtligheden mellem de to nabolande vil millioner af mennesker i Indien have massiv interesse i Pakistan’s førende sportsbegivenhed, dvs. PSL.

Så hvis du blandt de indiske fans, der ser frem til at se PSL 2019, udsender D-Sport alle kampe live.

En anden stor mulighed for PSL-fans i Indien er at streame kampene live online gennem enten CricketGateway.com eller Airtel & Jio apps.

PSL-kampe spilles ud efter følgende tidspunkter:

 1. 17:00 IST (Dagens første kamp)
 2. 21:30 IST (Dagens anden kamp)

Hvor mange PSL-kampe vil blive afholdt i Pakistan?

De sidste 8 kampe spilles i Pakistan, som er et stort spring fra 3 afholdt i landet sidste gang.

Kampe afholdes i Qaddafi Stadium, Lahore og National Stadium, Karachi, hvor finalen finder sted den 17. marts, 2019 i sidstnævnte.

Sikkerhedssituationen er forbedret enormt i landet siden de sidste par år, hvilket gjorde det til et fantastisk tidspunkt at se kampene på stadionerne.

Pakistan’Den nuværende premierminister Imran Khan, der også var en af ​​landets mest berømte cricketkaptajner, forventes at komme til finalen og også holde en tale om PSL's succes.

Se PSL på mobil

For mobilbrugere, især dem på Android OS, har mange grunde til at glæde sig, da de kan se PSL 2019 gennem en legion af officielle apps fra alle større tv-selskaber.

PTV Sports, CricketGateway.com (Kræver abonnement), WillowTV og PSL’s officielle streamingtjeneste er alle tilgængelige på mobile platforme gennem enten deres officielle apps eller via mobiloptimerede websteder.

Bemærk her, at mange af dem som Willow TV og CricketGateway.com er geobegrænsede, og du har muligvis brug for nogle meget magtfulde streaming VPN'er for at fjerne blokering og se PSL gennem dem.

PSL er på YouTube

Den bedste del ved PSL er, at mange af dens strømme er helt gratis, hvilket gør det utroligt praktisk for fans fra hele verden at se hver eneste kamp.

Men ingen af ​​dem er så praktiske som at se det gennem PSL’s officielle YouTube-kanal, der tilbyder live streaming af hver eneste kamp i PSL 2019.

Kanalen tilbyder også højdepunkter fra tidligere kampe, bedste øjeblikke, analyse af topeksperter og meget mere.

Den eneste ulempe her er, at kvaliteten undertiden måske er lidt lav, men hey, at have noget er bedre end intet overhovedet!

Konklusion

PSL 2019 bliver oplyst med alle de cricket-superstjerner, der kæmper for den ultimative krone, og fans vil glæde sig over hver eneste smule af det.

For alle fans vil den næste måned ikke tilbyde andet end ren underholdning og masser af drama, så don’Gå ikke glip af enhver kamp gennem hjælp fra de omfattende visningsmuligheder, der tilbydes her i vores guide til PSL 2019.

Hvis du har noget at sige om denne guide, så lad det vide i kommentarerne herunder!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me